ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ EHF CHALLENGE CUP 2011/12 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ EHF CHALLENGE CUP 2011/12


Η μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού χάντμπολ γράφτηκε σήμερα στο Τουν. Στους πρόποδες των Ελβετικών Άλπεων ο Διομήδης Άργους στέφθηκε Κυπελλούχος Ευρώπης, γνωρίζοντας την πιο γλυκιά ήττα της ιστορίας του από την Βάκερ Τουν με 22-20. Η ελληνική ομάδα χάρισε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην 35χρονη ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας. Οι «Λύκοι» που είχαν νικήσει στον 1ο τελικό του Τσάλεντζ Καπ στο Λουτράκι με 26-23, έκαναν ένα φοβερό ματς στην άμυνα στο 2ο ματς και έλεγχαν τον ρυθμό από την αρχή, φτάνοντας στην μεγάλη αυτή επιτυχία μπροστά σε 2.500 φιλάθλους στο Σπορτχάλε Λάχεν.
Ο πρωταθλητής Ελλάδος είχε στο πλευρό του 60 ηρωικούς Έλληνες, μερικοί εκ των οποίων
ταξίδευσαν από την Ελλάδα και άλλοι έφτασαν στο Τουν από όλα τα μέρη της Ελβετίας και κυρίως από την ελληνική κοινότητα της Βέρνης. Μεγάλο ματς από τον Χάρη Μάλλιο με 9 καθοριστικά τέρματα, εξαιρετικός ο Χριστόφορος Νούνγκοβιτς με 16 επεμβάσεις με πιο κρίσιμη στο τελευταίο σου του Βον Ντεσβάντεν στο 59:58, η οποία χάρισε και το Κύπελλο στην ελληνική ομάδα.
Στο αγωνιστικό μέρος ο Διομήδης Άργους ξεκίνησε ιδανικά, προηγούμενος 0-2 και 1-3. Οι Ελβετοί με τον έμπειρο Φράνιτς ισοφάρισαν και προηγήθηκαν 4-3 στο 10:28. Στα επόμενα λεπτά αλλεπάλληλα λάθη από τις δύο ομάδες κράτησαν το σκορ σε ισορροπία, αλλά ένα 3-0 της Βάκερ έφερε το σκορ στο 8-5 στο 21:53. Οι «Λύκοι» μείωσαν σε 8-7 με γκολ των Μάλλιου και Πριόβολου και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 10-9, χάρις σε όμορφο τέρμα του Μεγαλοοικονόμου στο 29:58.
Στις αρχές του δευτέρου ημίχρόνου ο Διομήδης έκανε ένα 4-0 σερί και από το 10-8, προηγήθηκε 10-12 στο 35:13, αλλά η απάντηση της Τουν ήταν άμεση, αφού με τρία γκολ του Λίντερ και ένα του Φράνιτς, πήραν ξανά προβάδισμα με 14-12 39'. Πολύ «σκληρός για να πεθάνει» ο πρωταθλητής Ελλάδας με περίσσιο πάθος γύρισε ξανά το ματς και προηγήθηκε 14-16 στο 46', ενώ ήδη ο Δημήτρη Δημητρούλια είχε αλλάξει την άμυνα από 5-1 σε 4-2, βάζοντας τον Σαμαρά πάνω στον επικίνδυνο Φράνιτς. Οι Ελβετοί με την βοήθεια κάποιων σφυριγμάτων και την πίεση της εξέδρας ισοφάρισαν 16-16 και πέρασαν μπροστά (17-16) στο 49:40. Οι δύο ομάδες μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο ισόπαλοι 18-18, αλλά οι διαιτητές με μία αυστηρή απόφαση απέβαλαν με απευθείας κόκκινη τον Μεγαλοοικονόμου και οι ισορροπίες άλλαξαν. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Διομήδη άντεξαν και με τα κρίσιμα γκολ του Τάσκοβιτς κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ. Στο τελευταία τρία λεπτά (20-20) έσπασαν καρδιές, αφού ήταν φανερό πως το σκορ του ματς ήταν μικρότερο από του 1ου, άρα ο Διομήδης είχε την δυνατότητα να χάσει μέχρι δύο γκολ διαφορά για να πάρει το τρόπαιο. Οι Ελβετοί έκαναν το 22-20, ένα λεπτό πριν το τέλος. Ο Διομήδης είχε την επίθεση, ο Μαραγκός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και όλα κρίθηκαν στην τελευταία επίθεση της Βάκερ, που είχε 40 δευτερόλεπτα στην διάθεση της. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ από την καλή άμυνα και στα 4 δευτερόλεπτα προλάβαιναν ένα σουτ, το οποίο έκανε από τα 9 μέτρα ο Βον Βον Ντεσβάντεν για να τον σταματήσει ο Νούνγκοβιτς.

ΒΑΚΕΡ ΤΟΥΝ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 22-20
Τα δεκάλεπτα: 3-3, 7-5, 10-9 (ημχ.), 14-13, 17-16, 22-20
ΒΑΚΕΡ ΤΟΥΝ (Μάρτιν Ρούμπιν): Μέρτζ, Λίντερ 7, Ντάχλερ 3, Ισαίλοβιτς, Φράνιτς 7, Μπούρι, Κασπάρ 1, Φριέντλι, Βον Ντεσβάντεν 4, Χες, Βίνκλερ, Ράτχέμπ, Σιμάνσκι, Βέμπερ, Στούντερ, Γκέτσλμαν.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας, Μεγαλοοικονόμου 4, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Πριόβολος 1, Μάλλιος 9, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός 1, Σαμαράς 1, Σπέντζος, Ελευθερίου, Ουρόσεβιτς 1, Τάσκοβιτς 3.
Διαιτητές: Βολόντκοφ- Ζότιν (Ρωσία), Παρατηρητής: Γιόρσταντ (Νορβηγία), Κόκκινη: Μεγαλοοικονόμου 52:31, δίλεπτα: 3-4, πέναλτι: 3/3-1/1.


«ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ»



Ο τεχνικός του Διομήδη Άργους Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε: «Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτούς τους παίκτες, που συνεργάστηκα. Κατέθεσαν μυαλό, σώμα και πρώτιστα ψυχή για να καταφέρουμε το ακατόρθωτο. Το άθλημα μας μετά από 35 χρόνια ευτύχησε να πανηγυρίσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο από μία παρέα, που σε μία τόσο μεγάλη σεζόν άντεξε στην πίεση των αγώνων, αλλά της υψηλής έντασης προπονήσεων. Αυτό σήμαινε ότι όλοι βλέπαμε πολύ μακριά και η αγάπη μας για το άθλημα μας ώθησε στο να υπερβούμε τους εαυτούς μας. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν και υπήρχε πολύ κόπωση είδα στα μάτια τους ότι δεν ήταν χορτασμένοι και ενώ είχαμε πολύ σεβασμό στον αντίπαλο, πιστέψαμε ότι μπορούμε να το πάρουμε. Τα θαύματα δεν γίνονται τυχαία, αλλά η πίστη μπορεί να σε οδηγήσει σε αυτά».

Ο αρχηγός του Διομήδη Άργους Γιώργος Ζαραβίνας είπε: «Το ότι μετά από 35 χρόνια η Ελλάδα πανηγυρίζει Ευρωπαϊκό τρόπαιο αυτό τα λέει όλα. Ήταν μία μεγάλη στιγμή».

Ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος τόνισε: «Μίλησε σήμερα η ελληνική ψυχή. Τα παιδιά από το Άργος σήκωσαν την Ελλάδα στην πλάτη τους, έκαναν τους Έλληνες περήφανους, έδιωξαν την θλίψη και μοίρασαν χαμόγελα. Ως Δήμαρχος ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου αυτούς τους ήρωες, που σήμερα ανέβηκαν στον Όλυμπο. Το Άργος θα τους τιμήσει όπως αξίζει σε ήρωες».

Ο δεξιός εξτρέμ Νίκος Σαμαράς επεσήμανε: «Γράψαμε ιστορία. Το αφιερώνουμε σε όλους τους Έλληνες και την Ελλάδα που «πυροβολείται» από τους πάντες».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελβετίας και πρώην της Ελλάδας Γκόραν Πέρκοβατς σχολίασε: «Ήταν ένα δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Στο τέλος πήρε το Κύπελλο η πιο έξυπνη ομάδα».

Ο δεξιός ίντερ της Βάκερ Μπόρνα Φράνιτς επεσήμανε: «Χάσαμε το κύπελλο από τα δικά μας λάθη. Περιμέναμε μία σκληρή άμυνα, αλλά δεν ανταποκριθήκαμε σωστά. Ο Διομήδης έπαιξε 5-1 και 4-2 και δεν ήταν εύκολο. Δεν παίξαμε με μυαλό. Ο Διομήδης στο Λουτράκι ήταν πολύ καλύτερος».

27 comments

Anonymous said...

Πολλά πολλά συγχαρητήρια στα παλικάρια.Έδειξαν ότι το πίστευαν και ότι το ήθελαν...Μάγκες μας κάνατε υπερήφανους...!!!!!

Anonymous said...

ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Σ ΑΝΩΤΕΡΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ,ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟ...ΟΠΩΣ ΟΛΑ Τ ΑΡΚΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Anonymous said...

μπραβο μας κανατε υπερηφανος ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Anonymous said...

Bravo, BRAVO, B R A V O O O O O !!!

Anonymous said...

zara, to sikwses kai auto re paixtara!

Anonymous said...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΟΛΩΝ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ?? ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ!!! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΙΟΜΗΔΗ!!!!!!

Anonymous said...

*(ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΤΕΙ ΗΔΗ)

Ο ΠΑΛΙΟΣ said...

Μπράβο στα παιδιά, έδειξαν οτι έχουν πολλά κιλά α.... και την καλός εννοούμενη μαγκιά.

και πάλι ΜΠΡΑΒΟ

Anonymous said...

KALA O DIMOSIOGRAFOS POU METEDIDE TO PEXNIDI DEN KSERI -DEN IKSERE- DEN TON PLIROFORISANE.O ALLOS POU EKANE SXOLIASMO TOU PEXNIDIOU DEN BOROUSE NA TON DIORTHOSI OTI AN DEXOTAN GOAL STIN TELEFTEA EPITHESI O DIOMIDIS EXANE TO KIPELO.POS TOU KARFOTHIKE STO MIALO OTI I ELVETI EPREPE NA KERDISOUN ME 4 GOAL OTAN IXAN KALITERI EKTOS EDRAS EPITHESI EKINI TIN STIGMI.EFTIXOS POU DEN TO EVALAN GIATI THA KLEGAME.AS INE KALA TO PALIKARI PISO. OPOS KE NA EXI OMOS STON DIOMIDI AKSIZOUN POLLA POLLA BRAVO.

Anonymous said...

Το σχόλιο 9.16 είναι υβριστικό και απαράδεκτο, αναφέρεται σε καταξιωμένο αθλητή και λερώνει το άθλημά μας. Μου κάνει εντύπωση που δεν σβήστηκε. Εκτός κι αν απηχεί θέση του διαχειριστή...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο Διομήδη που κατάφερε να εξυψώσει αυτό το μίζερο (αλήθεια, το πόσο μίζεροι είμαστε φαίνεται από τον ελάχιστο σχολιασμό αυτής της επιτυχίας!!!!!)άθλημα.

Anonymous said...

πολλά συγχαρητήρια στην μεγάλη ομάδα του Διομήδη από το Άργος που μεγάλωσε το άθλημα μας και έδωσε λίγη χαρά και λίγο φως σε ένα άθλημα που υποστηρίζουμε από τις τοπικές κατηγορίες μέχρι την μεγαλύτερη αποκλειστικά με προσωπικές θυσίες και αυταπάρνηση!!!

Αξίζουν πραγματικά χιλιάδες μπράβο!!!

Anonymous said...

29 Μαΐου 2012 9:16 π.μ. είσαι ηλίθιος ανόητος ανορθόγραφος και κομπλεξικός!!!

Anonymous said...

Φίλε 9.43

Το τραγικό είναι ότι αυτός που έκανε το σχολιασμό ήταν ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΣΥ.Π.Χ.Ε) Γιάννης Βαρελτζής!!!


Συγχαρητήρια στο Διομήδη!

Anonymous said...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΔΙΟΜΗΔΑΡΑ! Πάντα τέτοια!

- ΜΙΝ ΑΣΧΩΛΙΣΤΑΙ ΜΑΙ ΔΙΑΝΩΙΤΕΙΚΑ ΚΑΘΙΣΤΑΙΡΟΙΜΑΙΝΟΥΣ- ΑΥΤΗ ΨΟΙΦΕΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

Anonymous said...

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΩ ΑΠΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ.ΟΝΤΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ!!!

greekhandball.com said...

@11.52
Από τις 08.30 στο πρωτάθλημα ΕΔ. Το αντιστοιχο χθεσινό που έσβησα δεν το είδες; Είσαι προκατειλημμένος και εμπαθής.

Anonymous said...

πολλά μπράβο σε παίκτες,προπονητές και παράγοντες.ελπίζω οι τοπικές αρχές να βοηθήσουν και να ενισχύσουν την ομάδα όπως της αξίζει.και πάλι πολλά συγχαρητήρια

Anonymous said...

den kerdise mono o diomidis alla k to handball!!!!!!!!

Anonymous said...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΡΑΦΩ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ . ΛΕΝΕ : Ο ΔΙΟΜΗΔΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΣΕΡΒΟΙ, ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΟΣ, ΣΕΡΒΟΚΥΠΡΙΟΣ, ΚΑΛΑ, "ΚΑΚΑ" ΠΑΙΔΙΑ, Π. ΓΕΡΟΙ, Π. ΝΕΟΙ ΟΧΙ ΑΡΓΕΙΤΕΣ Η "ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ", ΠΑΙΔΑΚΙΑ Η ΥΠΕΡΓΗΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΤΑ ΠΑΙΚΤΕΣ Η ... ΑΠΕΙΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ .... ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΙΝΤΕΡ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΛΑΚΑ Ο ΜΑΛΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΒΟΤ ....ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟ ...ΠΑΣΟΚ !!! Η ΟΧΕ ... ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ (;;;!!!) ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ
Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Τ Ε Σ !!! ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΕΛΟΣ .
ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΚΑΠΩΣ... ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.-
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΕΙΒΙΔΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΓΕΡΟΔΗΜΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΑΡΕΛΤΖΗ, ΣΤΟΝ ΓΕΟΠΡΙΟΒΟΛΟ, ΣΤΟ ΜΟΤΚΙΟ, ΣΤΟ ΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΣΠΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΓΕΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΧΜΠΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ... ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ Π. Π. Π Ο Λ Υ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΑΣ ΨΗΛΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΑΡΗΣΑΝ. ΝΑΝΑΙ ΓΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Ο Λ Ο Ι (ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ) ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ !
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ.

ΕΝΑΣ "ΖΗΛΙΑΡΗΣ" ΚΑΙ ΓΡΙΝΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ.

Σκούφας Δημήτρης said...

Συγχαρητήρια και ......ευχαριστούμε

Anonymous said...

Όταν πριν μήνες έγραψα ότι η Ελλάδα έχει πολύ καλούς προπονητές , πολλοί κορόιδευαν.
Τώρα τί λένε?
Συγχαρητήρια στον Δημητρούλια, στον Διομήδη, παίκτες διοίκηση σε όλους

Anonymous said...

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. ΣΥ.Δ.ΧΕ.ΒΕ.

Anonymous said...

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ γονιος απο ιωνικο νφ

Anonymous said...

@ admin
Εκφράζω την ικανοποίησή μου για το σβήσιμο του ρατσιστικού σχολίου και ζητώ συγνώμη για τη βιαστική κριτική μου. Εκτιμώ την προσφορά σου, απλά μου ήταν αβάσταχτο να βλέπω για ώρες αναρτημένο ένα τέτοιο σχόλιο στο σημαντικότερο μπλογκ του χάντμπολ(το αντίστοιχο που είχες σβήσει, όχι δεν το είδα).
Όσο για την τεράστια αυτή επιτυχία, συγκινήθηκα που την είδα ΠΡΩΤΗ είδηση στο αθλητικό δελτίο των ειδήσεων της ΝΕΤ. Ευχαριστούμε.

Anonymous said...

polla synxarityria apo ta paidia ton BRILHSSION.............MAGKES TO AXSIZATE OLOI SAS KAI APO AYTOYS POY STIRIZETE THN OMADA TOSA XRONIA......KAI SYNEXIZETE KAI PERNETE TITLOYS.......TORA STA DYSKOLA....MPRABO KAI SE AYTOYS POY PAIZOYN STO GHPEDO KAI DIPLO MPRABO KAI SE AYTOYS POY TREXOYN EXTOS GHPEDOY....POY POLLES FORES TREXOYN PERISSOTERO KAI APO TOYS ATHLITES.....KAI TA LEME AYTA EMEIS POY TREXAME MONH MAS OI ATHLITES.....KAI EXTOS GHPEDOY HTAN MONO GIA KAFE.................

Anonymous said...

Ήταν πραγματικά κρίμα που ενα απο τα σημαντικότερα παιχνίδια στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ το σχολίασε ενας άσχετος και ένας χλιαρός με λάθος για το κοινό και για ένα τέτοιο παιχνίδη αλλα και χαντμπολικά λάθος πληροφορίες. βλέπαμε ανθρώπους να κλαίνε και να ουρλιάζουν και απο το στούντιο κόντευε να τους πάρει ο ύπνος. αντε και στο μέλλον να έχουμε ευχομαι την πολυτέλεια να διαλέγουμε τους σχολιαστές.

Anonymous said...

ο πλεον καταλληλος για μεταδοσεις ειναι ο κ Λιολης
εχει παθος