ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 4o Μini BEACH HandBALL SAO BEACH CLUB 2012 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 4o Μini BEACH HandBALL SAO BEACH CLUB 2012


Mε πολύ διασκέδαση και Χάντμπολ στην άμμο συνέχισαν τις δραστηριότητές τους οι Ελπίδες Πάτρας την Κυριακή που μας πέρασε. Oι μικροί αθλητές των τμημάτων Μίνι – Παμπαίδων και Πανκορασίδων καθώς και παιδιά από δημοτικά σχολεία και πολλοί φίλοι συμμετείχαν στο 4ο Τουρνουά Μini Beach Handball που και φέτος οι Ελπίδες διοργάνωσαν στο παραθαλάσσιο club  SAO SUMMER ESCAPE στην παραλία της κάτω Αχαγιάς.
Αφού χωρίστηκαν σε ομάδες των 5 αθλητών άκουσαν τις επεξηγήσεις των ειδικών κανονισμών από τους προπονητές τους κους Μπουρδόπουλο Στάθη και Παπαγεωργίου Αλέξη και ανακατεύτηκαν με την άμμο ενώ πολλοί γονείς χειροκροτούσαν και ενίσχυαν τις προσπάθειές τους.
Τα μικρά κορίτσια και αγόρια διασκέδασαν με την ψυχή τους με το Χάντμπολ στην άμμο που
παίζεται σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη σε επίσημα πρωταθλήματα-τουρνουά και παρουσιάζει μεγάλη άνοδο.
Η πρωτοτυπία και το πιο ενδιαφέρον στοιχείο ήταν όταν αργότερα, μαζί με τα παιδιά  ένωσαν τις προσπάθειές τους και οι γονείς και οι προπονητές και έτσι παρότι ανέβηκε ο μέσος όρος ηλικίας, μικροί και μεγάλοι πέρασαν όμορφες στιγμές κάτω από την ομπρέλα αυτού του όμορφου καλοκαιρινού αθλήματος.
Για την ιστορία  ο παραδοσιακός αγώνας των μεγάλων μεταξύ Καβουριών και Χελώνων έληξε ισόπαλος αφού κανείς εκ των αντιπάλων δεν χρειάστηκε επιπλέον...οξυγόνο.
Στο τουρνουά προσκλήθηκαν και τα τμήματα πανκορασίδων και νεανίδων της Ορμής ΛΟΥΞ που έπαιξαν σε μικτές ομάδες με τις πανκορασίδες των Ελπίδων και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε αυτό το απαιτητικό τερέν.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του σωματείου συνεχίζονται το επόμενο Σάββατο αφού το τμήμα των Πανκορασίδων ως πρωταθλήτρια της ΤΕΣΧΠ συμμετέχει στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Λουτράκι.  
Οι Ελπίδες επιθυμούν να ευχαριστήσουν την ομάδα της Ορμής ΛΟΥΞ  για την συμμετοχή της και το παραθαλάσσιο club SAO SUMMER ESCAPE που παραχώρησε τις εγκαταστάσεις του για την διεξαγωγή του Τουρνουά καθώς και για την άψογη εξυπηρέτησή του.

No comments