ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΟΜΗΔΗ. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΟΜΗΔΗ.


Ζούμε εδώ και 20 ημέρες ένα όνειρο από το οποίο αρνούμαστε να ξυπνήσουμε. Είναι πραγματικά μαγικές οι στιγμές και πρωτόγνωρα τα συναισθήματα. Τρέχουμε 10 χρόνια για αυτή την ομάδα, αλλά τόσα και περισσότερα έτρεχαν οι προηγούμενοι ημών (ενδεικτικά αναφέρουμε τους ανθρώπους σύμβολα του Συλλόγου τον Νώντα Συρεγγέλα και Ανδρέα Μητρόπαππα), αφιερώσαμε αρκετό προσωπικό χρόνο και χρήμα αλλά ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα κατακτήσουμε κάποια στιγμή την κορυφή της Ευρώπης. Ευχαριστούμε τους αθλητές μας και το τεχνικό επιτελείο για τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισαν και επειδή έχουμε μάθει να σεβόμαστε και να εκτιμάμε, ευχαριστούμε ταπεινά, ειλικρινά και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας:

Τον εκπληκτικό κόσμο μας. Του ανήκει αδιαμφισβήτητα ένα μεγάλο κομμάτι από την φετινή
επιτυχία. Τους ευχαριστούμε για την στήριξη όλη την χρονιά, τους ευχαριστούμε για τα χρήματα που δαπάνησαν στην πιο δύσκολη οικονομικά συγκυρία της σύγχρονης Ελλάδας  για να βρεθούν δίπλα μας, τους ευχαριστούμε για την τρομερή υποδοχή που μας επιφύλαξαν, ειλικρινά δεν έχουμε λόγια. Για εμάς οι στιγμές που ζήσαμε την Τρίτη 29/05/2012 το βράδυ στην πλατεία της πόλης ήταν συγκλονιστικότερες και από την απονομή του κυπέλλου και θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας.
Τους χορηγούς μας. Ίσως η λέξη ευχαριστώ είναι λίγη προς αυτούς τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμάς και μας στήριξαν οικονομικά, ηθικά και ψυχολογικά σε αυτή την δύσκολη πορεία. Οργανώνουμε ήδη μια ιδιαίτερη βραδιά αφιερωμένη σε αυτούς τους ανθρώπους όπου θα τους τιμήσουμε και θα τους ευχαριστήσουμε έναν προς έναν για ότι μας έχουν προσφέρει. Ευχόμαστε να συνεχίσουμε μαζί για πολλά πολλά χρόνια.
Όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών και ιδιαίτερα τον πρώτο πολίτη του Δήμου μας, τον Δημήτρη Καμπόσο, που βρέθηκε δίπλα μας από πολύ νωρίς, μας πίστεψε και μας στήριξε με όλες του τις δυνάμεις. Απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους και πιστεύουμε ότι τους δικαιώσαμε απόλυτα. Ιδιαίτερα η συνδρομή του Δημήτρη Καμπόσου ήταν καταλυτική και συγκινητική και οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε δημόσια.
Το φίλο σωματείο του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου για την ανιδιοτελής βοήθεια του στους εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες. Προφανώς τους ανήκει ένα μερίδιο της επιτυχίας και είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να απολαμβάνεις την αγάπη και την συμπαράσταση από ένα «αντίπαλο» (εντός αγωνιστικών χώρων) σωματείο. Ιδιαίτερη αναφορά αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε σε ένα παλιό αθλητή της ομάδας μας, τον Πέτρο Παπαδόπουλο, και την οικογένεια του για την φιλοξενία της ομάδας μας στον τελικό με την Wacker Thun στην υπέροχη ξενοδοχειακή τους μονάδα στο Λουτράκι.
Τον Δήμαρχο και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου, καθώς και τους ιθύνοντες και όλους τους ανθρώπους του κλειστού γυμναστηρίου «Γεώργιος Γαλανόπουλος» για την βοήθειά τους στην διεξαγωγή των εντός έδρας ευρωπαϊκών αγώνων. Ήταν όλοι τους αρκετά ζεστοί και φιλικοί και μας έκαναν να νιώθουμε σαν το σπίτι μας.
Όλο τον κόσμο, επώνυμο και ανώνυμο, που μας έστειλε συγχαρητήριες επιστολές για την μεγάλη επιτυχία μας. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να δέχεσαι ευχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η λίστα είναι μακροσκελής, δεν χωρά σε μια ανακοίνωση, αλλά θα τους αναφέρουμε όλους σε ειδική ενότητα στο επίσημο site της ομάδας.
Όλους τους ανθρώπους – εθελοντές που δεν ανήκουν επίσημα αλλά είναι κοντά στην ομάδα και βοήθησαν ανιδιοτελώς να βγάλουμε σε πέρας, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, την δύσκολη ευρωπαϊκή επιστολή.
Τους χορηγούς επικοινωνίας και ιδιαίτερα τον DRTV για την στήριξη και την προβολή της ομάδας μας όλη την χρονιά.  Ήταν εκεί όπου τους χρειαστήκαμε.

No comments