Κάρολος Παπούλιας: «Αυριανοί Ολυμπιονίκες οι παίκτες του Διομήδη»! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κάρολος Παπούλιας: «Αυριανοί Ολυμπιονίκες οι παίκτες του Διομήδη»!


«Αυριανούς Ολυμπιονίκες χαρακτήρισε την ομάδα του Διομήδη» ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, σήμερα το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο κατά την συνάντησή του, με τα μέλη της ομάδας του Άργους, προκειμένου να τους συγχαρεί για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Τσάλεντζ Καπ, που είναι το πρώτο στην ιστορία του χάντμπολ στην Ελλάδα, ενώ ο Διομήδης έγινε η πρώτη επαρχιακή ομάδα, σε όλα τα σπορ, που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο.
Χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους φωτορεπόρτερ, τόνισε: «Θέλω να βγάλετε εξαίσιες φωτογραφίες, διότι αυτοί είναι οι αυριανοί Ολυμπιονίκες».
Στην αρχή της εκδήλωσης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Παναγιώτης Μπιτσαξής σύστησε στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον εκπρόσωπο της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων και πρώην πρόεδρο
της ΟΧΕ Στέλιο Αγγελούδη, τον νυν πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χαράλαμπο Πιλαφά, τον Γενικό Γραμματέα της ΟΧΕ και Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο και τον Δήμαρχο Άργους Δημήτρη Καμπόσο.
Ο μάνατζερ του Διομήδη Ανδρέας Μούκιος, παρουσίασε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όλα τα μέλη της ομάδας και του τεχνικού επιτελείου.
Ο Πρόεδρος χαιρέτισε έναν- έναν ξεχωριστά τονίζοντας τη φράση: «Επαρχία, αλλά μεγάλη δύναμη». Ανέφερε, ότι παρακολούθησε την διακύμανση στο σκορ στο δεύτερο τελικό και υπογράμμισε ότι: «Έξω λένε ότι η Ελλάδα έχει σκύψει, αλλά με το δικό σας παράδειγμα έχετε αποδείξει το αντίθετο».
Την λέξη μπράβο και συγχαρητήρια απηύθυνε σε κάθε αθλητή και κάθε στέλεχος της ομάδος. «Η νίκη σας είναι πολύ μεγάλη. Ήσασταν όλοι μια παρέα όπως μια παρέα ήμασταν τότε που αγωνιζόμουν ως αθλητής με τον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο», είπε ο κ. Παπούλιας.
Παρεμβαίνοντας ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Πάνος Μπιτσαξής, τόνισε: «Ο Διομήδης πέτυχε έναν άθλο με δικά του μέσα, με την αρωγή της τοπικής κοινωνίας και σας ευχαριστούμε κύριε Πρόεδρε που κάθε φορά ανοίγετε τις πύλες του Προεδρικού Μεγάρου για τις επιτυχίες του Ελληνικού Αθλητισμού. Αυτό είναι μια ηθική ανταμοιβή και είναι πάνω από τα χρήματα» και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε ότι: «Κύριε Μπιτσαξή έρχεστε πάντα για καλό».
Ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος υπογράμμισε: «Αυτά τα παιδιά απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η αντρειοσύνη δεν μετριέται με το στρέμμα αλλά με της καρδιάς το πύρωμα. Με την δουλειά τους, με το ταλέντο τους έφτασαν σε αυτήν την πολύ μεγάλη επιτυχία. Είμαι περήφανος που είμαι Δήμαρχος Άργους ιδιαίτερα μετά από αυτή την μεγάλη επιτυχία των παιδιών».
Στην τοποθέτηση του ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, ανέφερε ότι στο σύλλογο του Διομήδη, υπάρχει «φυτώριο» 150 παιδιών, που ασχολούνται με το άθλημα, με τον κ. Παπούλια, να σχολιάζει ότι: «Είναι ευχάριστο που υπάρχει βάθος και έρχονται παιδιά στο άθλημα».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε λόγους υποστηρικτικούς και θαυμασμού για το άθλημα και τόνισε χαρακτηριστικά ότι το χάντμπολ, είναι Ευρωπαϊκό άθλημα και όλη η Γερμανία ασχολείτο με τις επιτυχίες της Γερμανικής ομάδας Γκλάντμπαχ και «το ξέρω αυτό γιατί έζησα αρκετά χρόνια στη Γερμανία».
Ένα κάδρο με την φανέλα του Διομήδη Άργους, μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών καθώς και το σήμα του Διομήδη, παρέδωσε ως αναμνηστικά δώρα στον κ. Παπούλια, ο Δήμαρχος Άργους.
Από την πλευρά του, ο Στέλιος Αγγελούδης (μέλος ΕΟΕ, πρώην πρόεδρος ΟΧΕ) ανέφερε: «Εκπροσώπησα την Ολυμπιακή Επιτροπή στην υποδοχή εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας της ομάδας του Διομήδη Άργους στο Προεδρικό Μέγαρο και αισθάνομαι υπερηφάνεια γιατί έχοντας ηγηθεί του αθλήματος επί μια δεκαετία είδα αυτή την ομάδα να μας κάνει περήφανους και γνωστούς σε όλη την Ευρώπη. Απευθύνω θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, τους παίκτες και την Διοίκηση του Διομήδη Άργους».
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Χαράλαμπος Πιλαφάς, επισήμανε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα προσωπικά αλλά και για όλο το άθλημα το να δεχτούμε συγχαρητήρια από τον πρώτο πολίτη της χώρας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι μεγάλη συγκίνηση η δική μου και έχω την ίδια συγκίνηση που είχα όταν φόρεσα για πρώτη φορά την φανέλα της Εθνικής ομάδας Χάντμπολ».
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και γενικός γραμματέας της ΟΧΕ Τάσος Χειβιδόπουλος, υπογράμμισε: «Είναι μεγάλη τιμή για τον Διομήδη και για όλο το ελληνικό χάντμπολ, το οποίο σημείωσε την μεγαλύτερη επιτυχία του, στα 35 χρόνια της ιστορίας του. Η ομοσπονδία με την στρατηγική της στην ανάπτυξη της περιφέρειας, βλέπει να αποδίδουν οι καρποί της προσπάθειας αυτής. Στην Αργολίδα, όλος ο κόσμος ασχολείται με το χάντμπολ και τον Διομήδη».
Ο προπονητής των Αργιτών Δημήτρης Δημητρούλιας τόνισε: «Αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή η υποδοχή που είχαμε από τον Πρόεδρο της δημοκρατίας μια μικρή ομάδα επαρχιακή. Αυτή η τιμή μας γεμίζει ευθύνες για το μέλλον».
Ο αρχηγός των «Λύκων» Γιώργος Ζαραβίνας, ανέφερε: «Είναι τιμή για το Διομήδη και για όλο το ελληνικό χάντμπολ, η ημέρα αυτή, που μας δέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Πιστεύω ότι πρέπει να πάρει το άθλημα τη θέση που του αρμόζει, εύχομαι να υπάρχει συνέχεια όχι μόνο από την πλευρά του Διομήδη αλλά και απ΄ όλες τις ελληνικές ομάδες. Τώρα μπροστά μας, έχουμε μια μεγάλη πρόκληση, για την εθνική ανδρών, που λέγεται 1η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και όλοι είμαστε κοντά στην εθνική μας ομάδα!».
Το παρών έδωσε από το γραφείο Τύπου της ΟΧΕ ο δημοσιογράφος Νίκος Σωτηρίου, από τους πρωτεργάτες του αθλήματος στην χώρα μας.

1 comment

Anonymous said...

ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ Κ ΠΑΠΟΥΛΙΑ,ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ!ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ!ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ.ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΑΣ! ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΧΟΙΡΟΤΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.