ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΟ ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΟ ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ


Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τους φιλάθλους μας πως η Διοίκηση του Σωματείου επέλεξε να δηλώσει συμμετοχή στο αναβαθμισμένο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ε.Η.F.( θα συγχωνευθεί με το Κύπελλο Κυπελλούχων & θα περιλαμβάνει και φάση ομίλων) και όχι στο EHF Champions League.΄Οι λόγοι που μας οδήγησαν σ 'αυτή την επιλογή ήταν δύο :
ο πρώτος ήταν οικονομικός. Το παράβολο συμμετοχής, αξίας 25.000,00€ έπρεπε να καταβληθεί στην Ε.Η.F. μέχρι τις 11/6/2012. Προσπαθήσαμε, μιας και η αρχική μας πρόθεση ήταν να αγωνιστούμε στη προκριματική φάση του EHF Champions League, να επιτύχουμε την καταβολή του σε 3 δόσεις, αλλά αυτό δεν έγινε αποδεκτό από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Ως εκ τούτου και με βάσει τις οικονομικές
συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα την δεδομένη χρονική περίοδο, δηλώσαμε αδυναμία εφάπαξ καταβολής του παράβολου.
ο δεύτερος ήταν αγωνιστικός. Η έλλειψη κατάλληλου γηπέδου, που μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες επιπέδου EHF Champions League, σε κοντινή απόσταση από το Άργος αποτέλεσε τροχοπέδη στην επιλογή μας. Το κοντινότερο ήταν το Τόφαλος της Πάτρας, το οποίο και αυτό είχε κάποια θέματα με την καταλληλότητα του, και μετά αυτό της Χαλκίδας.
Θα θέλαμε, πάραυτα, να βεβαιώσουμε του φιλάθλους ότι η επιλογή αυτή δεν αλλάζει κάτι στην φιλοσοφία και τις φιλοδοξίες αυτής της ομάδας. Δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εκπροσωπήσουμε επάξια την Ελλάδα στο νέο και αναβαθμισμένο Ευρωπαϊκό Κύπελλο E.H.F. και να προκριθούμε στη φάση των ομίλων. Ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι το γήπεδο της Αγίας Τριάδας, που θα χρησιμοποιηθεί σαν έδρα της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο, πληρεί τις προδιαγραφές για την διεξαγωγή αγώνων στο EHF Cup. Αυτό δεν σας κρύβουμε πως αποτέλεσε ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς μιας και θα έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου στην περιοχή μας.
Ο Διομήδης είναι πια σε τροχιά πρωταθλητισμού και αυτό δεν αλλάζει. Βασική μας προτεραιότητα παραμένει η συγκρότηση μιας αξιόμαχης ομάδας που θα διατηρήσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα (Πρωτάθλημα) και θα έχει μια αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη.

No comments