«ΠΑΤΗΣΕ» ΣΤΟ ΜΠΑΡΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ - ΜΑΛΛΙΟΣ: «ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«ΠΑΤΗΣΕ» ΣΤΟ ΜΠΑΡΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ - ΜΑΛΛΙΟΣ: «ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ»


Λίγο μετά τις 11:00 (ώρα Ελλάδας) αφίχθη στο Μπάρι της Ιταλίας η αποστολή της Εθνικής Ανδρών προκειμένου το τριήμερο 8-10 Ιουνίου να αγωνιστεί στην 1η προκριματική φάση του EURO 2014 με αντιπάλους την οικοδέσποινα χώρα και τις Ελβετία, Μεγάλη Βρετανία. Η ομάδα κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Majesty» και το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση επί Ιταλικού εδάφους. Την αποστολή αποτελούν 23 άτομα. Οι αθλητές: Τσιλιμπάρης Κώστας, Γουργούμης Κώστας, Γεωργιάδης Γιώργος (Τερματοφύλακες), Τζιμούρτος Δημήτρης (δεξί εξτρέμ), Γεωργιάδης Διονύσης, Παπαδόπουλος Βύρωνας (αριστερά εξτρέμ), Αλβανός Αλέξης, Τσάτσος Χρήστος, Σεβαστίδης Ηλίας (δεξί ίντερ), Μπαλωμένος Σπύρος, Ευαγγελίδης Θόδωρος (αριστερά ίντερ), Μαστορογιάννης Γιώργος,
Μάλλιος Χάρης (πλέι μέικερ), Μαραγκός Σωτήρης, Χαλκίδης Γιώργος, Τζούφρας Νίκος (πίβοτ), ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης με τον συνεργάτη του Παναγιώτη Μεσσήνη, ο ιατρός Κώστας Μαναβής, οι φυσιοθεραπευτές Παύλος Καλαβάζης και Βασίλης Βερύκιος.
Αρχηγός της αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Σπύρος Κουτσούπης, ενώ η δημοσιογραφική κάλυψη γίνεται από τον Κων/νο Χατζηδημητρίου, εκ του γραφείου Τύπου της ΟΧΕ και μέλος του ΠΣΑΤ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων της Ιταλίας από την RAI, επέφερε και κάποιες μικροαλλαγές στο πρόγραμμα, το οποίο διαμορφώθηκε ως εξής:

Παρασκευή 8/6
18:45 Ελβετία- Μεγάλη Βρετανία
21:00 Ελλάδα- Ιταλία

Σαββάτο 9/6
18:45 Μεγάλη Βρετανία- Ελλάδα
21:00 Ιταλία- Ελβετία

Κυριακή 10/6
19:00 Ελλάδα- Ελβετία
21:30 Ιταλία- Μεγάλη Βρετανία

Ο κορυφαίος πλέι μέικερ της φετινής Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ, Χάρης Μάλλιος σχολίασε για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία και Ελβετία: «Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια που δεν πρέπει να πάει χαμένη. Είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και αγωνιστικά. Είναι ένα τουρνουά τριών ημερών, θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες για αυτό πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα. Πρέπει ο καθένας να σκεφτεί καλά και αν δώσει ότι μπορεί. Είμαι αισιόδοξος για την πρόκριση, παρά το γεγονός ότι ο όμιλος είναι δύσκολος».

1 comment

Anonymous said...

θα μπορουμε να δουμε καπου τα παιχνιδια??