Πρώτη επαφή με Παπαδόπουλο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρώτη επαφή με Παπαδόπουλο


Της Γιολάντας Ζύκα από www.aek-live.gr
Η διοίκηση της ΑΕΚ μίλησε με τον έμπειρο πλέι μέικερ, σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας τους, με τις δυο πλευρές να εμφανίζονται θετικές. Τη φετινή χρονιά η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ θα χρειαστεί ουσιαστικά να «χτίσει» από την αρχή την βασική της επτάδα, καθώς οι σημαντικές αποχωρήσεις δημιούργησαν «κενά» στο ρόστερ. Στις τάξεις της «Ένωσης» θα κινηθούν δυναμικά στο μεταγραφικό «παζάρι», θέλοντας ωστόσο αρχικά να διατηρήσουν τον βασικό κορμό που έχει απομείνει από τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Άλλωστε βασικό μέλημα της ΑΕΚ αλλά και του προπονητή, Γιάννη Αρβανίτη είναι η ομάδα να «χτιστεί» πάνω στις τέσσερις «κολώνες» της. Ο λόγος για τα τέσσερα ισχυρά «όπλα» της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, Χριστόφορο Μπακαούκα, Δημήτρη Καφφάτο, Φάνη Τσαούση και Γιώργο Παπαδόπουλο που αποτελούν και το σημείο αναφοράς της ομάδας χάντμπολ σχεδόν από την ημέρα
ίδρυσης της. Για αυτό το λόγο και οι άνθρωποι της «Ένωσης» δεν έχασαν χρόνο ξεκινώντας ήδη τις επαφές σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση του «Δικεφάλου» είχε την πρώτη επαφή με τον Γιώργο Παπαδόπουλο με τις δυο πλευρές να εμφανίζονται θετικές για να πορευτούν μαζί και τη νέα χρονιά, ωστόσο οριστική συμφωνία θα υπάρξει σε νέα συνάντηση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Στην πρώτη κουβέντα που έγινε είχε περισσότερο διερευνητικό χαρακτήρα, ωστόσο είναι δεδομένη η διάθεση και από τις δυο πλευρές για να συνεχίσουν την συνεργασία. Ο Παπαδόπουλος άλλωστε έχει συνδυάσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του «κιτρινόμαυρου» τμήματος και θα ήθελε από την πλευρά του να κλείσει την καριέρα του με την φανέλα του «Δικεφάλου». Απομένει πλέον να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και τυπικά η παραμονή του έμπειρου πλέι μέικερ στην ομάδα.

Ακολουθούν οι υπόλοιποι

Η ΑΕΚ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να έχει κατά σειρά επαφές και με τους Καφφάτο, Μπακαούκα και Τσαούση για να συζητήσουν τα δεδομένα και να οριστικοποιήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει και ο Διονύσης Γεωργιάδης, ο οποίος πραγματοποίησε και φέτος πολύ καλή χρονιά και βρίσκεται στα πλάνα του Γιάννη Αρβανίτη για τη νέα χρονιά. Όσον αφορά τους «μικρούς», η «Ένωση» ανακοίνωσε ήδη την συμφωνία για την παραμονή του Οικονόμου ενώ δεδομένη θεωρείται και η παραμονή του Δημήτρη Ζαχάρη. Παράλληλα ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Κώστα Γιαννόπουλου καθώς ο νεαρός πέρυσι αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και θα πρέπει φέτος να γίνουν νέες συζητήσεις για να τον αποκτήσει η ΑΕΚ με μεταγραφή. Και ο ίδιος ο παίκτης θα μιλήσει με την ομάδα στην οποία ανήκει προκειμένου να μην του σταθεί εμπόδιο στην παραμονή του στην «Ένωση».

No comments