ΠΑΟΚ: Αναδιάρθρωση στις ακαδημίες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: Αναδιάρθρωση στις ακαδημίες

Του Ηλία Τατάλα www.paok24.com
Σημαντικές αλλαγές έγιναν στις ακαδημίες χάντμπολ του ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Πιλαλίδη να αναλαμβάνει το ρόλο του υπευθύνου και τον Βασίλη Σκανδάλη να προστίθεται στο τεχνικό τιμ.
Ο Γιάννης Πιλαλίδης αναβαθμίστηκε στο ρόλο του υπευθύνου με στόχο οι ακαδημίες να συνδεθούν πιο άμεσα με την ανδρική ομάδα του συλλόγου. Γι αυτό έγινε μία συνάντηση με τον προπονητή Στέλιο Υετίων και τον έφορο Γρηγόρη Πετρίδη. Ο Βασίλης Σκανδάλης, που θα έχει την ευθύνη του παιδικού τμήματος προστέθηκε στο τιμ των προπονητών, όπου συνεχίζουν από πέρσι οι Μπιζέτας και Περβανας.
Όπως έγινε γνωστό η έναρξη των προπονήσεων θα γίνει στις 20 Αυγούστου για παίδες και παμπαίδες και στις 3 Σεπτεμβρίου, για μίνι και ακαδημίες. Σύμφωνα με τους προπονητές οι βασικοί στόχοι είναι οι εξής: Η οργανωμένη άθληση και ψυχαγωγία. Η καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος. Η γνώση της τεχνικής του handball. Η ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων. Κανόνες κόσμιας συμπεριφοράς εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων

25 comments

Anonymous said...

Στην κόσμια συμπεριφορά να βάλουν τον Τσακίρη να διδάξει.

Anonymous said...

Pilalidi pare kai ton karaxalio!!!

Anonymous said...

Συγχαρητήρια στον Παοκ
και στους υπεύθυνους των υποδομών
δείχνουν σοβαρότητα και συνέπεια σ αυτό που κάνουν

αντίπαλος στα ηλικιακά.

Anonymous said...

O ΠΙΛΑΛΙΔΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ..ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ)
Ο ΠΑΟΚ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.....
ΠΙΛΑΛΙΔΗ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ (ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΌ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΞΤΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΣ...

Anonymous said...

Ενταξει εσυ που κερδισες την αγρια και τον αμυντα στα μινι και στους παμπαιδες θα εισηγηθουμε να παρεις την εθνικη...θες/νικης -αθηνων.Θυμισε μου να σε κερασω και μια παστα αετε μου εσυ....

Anonymous said...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ LARGE ΑΘΛΗΜΑ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ (ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ),ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΣΤΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ,ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ 17/07.ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΕΣΤΗΚΕΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ,ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΜΑΔΩΝ.ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΩΛ,ΕΣΥ

Anonymous said...

6:03 μήπως είσαι λίγο εμπαθείς και πικραμένος?
Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δίχνει μια ανάπτυξη όσων να αφορά τα ηλικιακά, έχοντας σταθερή πορεία, και παρουσιαζωντας σε όλες τις διοργανώσεις ομάδες με πολλά παιδιά, και με σοβαρά παιδιά για προπονητές που κάνουν μάλιστα και πολυ καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Τώρα αν εσύ κρίνεις απο το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού σε τέτοια ηλικία την δουλειά άλλων, τι να σου πω? μάλλον θα είσαι καμμιά προπονητική διάνοια!

Anonymous said...

Δεν έθιξα την αγωνιστική προσπάθεια καμιάς ομάδας. Η αγωνιστική αξία όμως κάθε ομάδας είναι πάντα προσμετρήσιμη και δεν είναι αντιπαιδαγωγικό να αναφέρεται.
Το αν ο ΠΑΟΚ έχει παιδιά σε όλα τα τμήματα και πάει στις τελικές φάσεις για να κάνει οργανωμένη άθληση και ψυχαγωγία δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να ανακοινώνεται και να επιβραβεύεται. Το ίδιο κάνει και ο Φίλιππος και ο Ζαφειράκης με πολύ καλύτερα αγνωστικά αποτελέσματα αλλά δεν βγάζουν εκ του πονηρού ανακοινώσεις για να αυτοπροβληθεί ο ένας, λες και εμείς είμαστε κανίβαλοι και δεν καταλαβαίνουμε…
Σε ότι αφορά την παιδαγωγικότατα μου, για πες στο ευρύ κοινό Γιαννάκη από πού αγόρασαν ρούχα τα παιδιά του ΠΑΟΚ φέτος και από πού θα πάρουν και του χρόνου (το ξέρουν οι γονείς, ο ΠΑΟΚ); Πολύ ωραία συνδυάζετε εκεί την παιδαγωγικότατα με το πολλαπλό κέρδος. Για αυτό σταμάτα εσύ και η τρελοπαρέα σου να γράφει γιατί άμα χοντρύνει το παιχνίδι πολύ θα κρυφτείτε….

Anonymous said...

τί μας λέει ρε το νούμερο!
ενταξει φίλε,όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα,θα βάζουμε κάθε χρόνο και περισσότερα σπ την τσέπη μας.
Χρήματα θα βγάζουν μόνο οι ταξιτζήδες που μας μεταφέρουν,οι ξενοδόχοι που μας "φιλοξενούν",οι τουριστικοί πρακτορες,οι ταβερνιάρηδες που μας ταϊζουν,οι αθλητικές εταιρείες,οι υπάλληλοι στην οχε,γενικά όλοι οι άλλοι εκτός από μας.
Ικανοποιήθηκες τώρα;

Anonymous said...

Έρχεται και ο πίου στον ΠΑΟΚ τα μάθατε... Έλα πες μας πως τα οικονομάνε και ειναι τοσο πλούσιοι βγάλε όλα τα άπλυτα στη φόρα... Διψάμε για κατινιά,κουτσομπολιό και big brother....

Anonymous said...

να διευκρινίσω ότι δεν έχω καμία σχέση με τον Παοκ.
0 1,58 .

Anonymous said...

esu ti eisai kai sxoliazeis me toso kompleks? apotuximenos proponitis ? apotuximenos athlitis tou handball i genika adikimenos tou athlimatos ? oti kai na peis gia ton pilalidi ston paok sta ilikiaka den exei noima giati mini panellinio itan . gia na xaroun kai na diaskedasoun to athlima piga ta paidia ola . apo tetoies ilikies ama kais ta paidia prepei na eisai polu tragikos . pilalidis kai pervanas exoun ftiaksei ta mini me polu agapi kai polu douleia kai genika ola ta ilikiaka . otan tha matheis na rotas ti exei kanei mexri tora i ti douleia kanei ston paok ksanasxoliase asxete

Anonymous said...

Αυτό είναι κατάντια, να σχολιάζει μόνο ένας μακάκας και οι φίλοι σου. Που είναι οι ωραίες εποχές με τα 60 σχόλια. Πιλαλίδη βρίσκεσαι σε ελεύθερη πτώση και σε βλέπω του χρόνου να χάνεις και από τον Ταξιάρχη Σάμου. Ούτε ο Πίου δεν σε σώζει.

Anonymous said...

eisai toso tragikos pou asxoleise me agones mini ama nikisei o paok mia omada .diladi poso oti na ne eisai na asxoleise kai na krazeis tetoia themata ?

Anonymous said...

Άντε φτάνει κομπλεξικέ πανε για κανένα μπάνιο στην Σάμο, και ασε τον Ταξιάρχη!

Anonymous said...

Ακομη περιμενουμε τις αποκαλυψεις....Μονο λογια....Πες τα ολα για την τρελοπαρεα...Πες μας ποιοι ειναι και τι κανουν....Μην κρατησεις τιποτα για εσενα....Γινε επιτελους ο τιμωρος...Ο εξυγιαντης....Εσενα θελουμε.....Ομορφαντρα μου...!!!!!

Anonymous said...

Ηρεμια "κύριοι"... Μην ξεχνατε οτι εχετε τα παιδια μας στα χερια σας και γι'αυτο βλεπουμε κι εμεις την σελιδα. Handball θελουμε να μαθουν τα παιδια μας κοντα σας κι οχι ξεκατινιασμα... Οπως ειναι προφανες ειμαι γονεας με παιδι στα ηλικιακα και αυτο που βλεπω δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Anonymous said...

Ε καλα τωρα!
λες και ειναι ολα καλα στο ελλαδισταν και δεν σας αρεσει η κατασταση στα ηλικιακα !!!
Σας πληροφορω κυριε οτι αλλού ειναι πολυ χειροτερα -υπαρχουν παιδεραστες,κλεφτες,απατεωνες κλπ κλπ και μαλιστα σεσημασμενοι.
Μην ψαχνετε λοιπον την ουτοπια

επισης:
37% αποχη
και περιπου 50% ψηφισε μνημονια και προσκυνημα στο ΔΝΤ.
Δεν πειθει λοιπον ο νεοελληνας οτι ενδιαφερεται για το μελλον των παιδιων του ..

Anonymous said...

ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΩ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ, ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΓΡΙΑΣ.

ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΗ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ) ΣΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΟΚ.

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ) ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ...ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΝΤΝΠΟΛ, ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.

Anonymous said...

ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ 2 ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ .
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Anonymous said...

mpaok mmpine mizere k komleksikeeeeeeeeeeeeeeee....autoi eisteeee....vodi me rouxaa.....karagkiozi me maskaaa

Anonymous said...

ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΛΕΕΙ:

ΚΑΠΟΤΕ Ο ΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΥΦΛΑ.
ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΕΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ...
Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΑ:
"ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ, ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΜΕΘΥΣΤΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΗ..."

ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ:
"ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ, ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ???"

ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟΣ

Anonymous said...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ 2 ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ .
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
22 Ιουλίου 2012 12:41 μ.μ.


kala esi prepei na eisai poli komplexikos telika.opote thes ela ston volo na se kerasoume tsipoura

Anonymous said...

Ego thelo apokalipsis apo ton kirio pou protosxoliase.Na mathoume tin pragmatikotita.

Anonymous said...

Den pame ka8olou kala! An einai dynaton? Ta perissotera sxolia se mia amakoinwsi gia ta mwra!!!