Τσάτσος και Καράγγελος στον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τσάτσος και Καράγγελος στον ΠΑΟΚ

Του Ηλία Τατάλα www.paok24.com
Το φλερτ με τον Αλέξη Αλβανό δεν είχε θετική κατάληξη καθώς ο παίκτης αύξησε τις απαιτήσεις του και ο ΠΑΟΚ απάντησε άμεσα με την απόκτηση των Τσάτσου, που ήταν εξαρχής η επιλογή και Καράγγελου.Με τον Τσάτσο (πέρσι αγωνίστηκε στον Αερωπό) και τον Σεβαστίδη ο ΠΑΟΚ είναι υπερπλήρης στη θέση του δεξιού ίντερ, έχοντας το καλύτερο δίδυμο αριστερόχειρων στην Ελλάδα, ενώ με τον Καράγγελο δυναμώνει και στην αριστερή πλευρά. Πλέον απομένει η απόκτηση ενός δεξιόχειρα ίντερ που θα πλαισιώσει τον Παλάσκα για να εμφανιστεί η ΠΑΟΚ πανίσχυρος. "Κάναμε την καλύτερη επιλογή για την ομάδα. Πήραμε δύο σπουδαίους παίκτες που είναι και πραγματικοί ΠΑΟΚτσήδες", δήλωσε στο PAOK24 ο έφορος του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης.

Τσάτσος: 'Ήρθα για τίλους'
O ερχομός του στον ΠΑΟΚ από τον Αερωπό Έδεσσας, μέσω του Θερμαϊκού στον οποίο ανήκει, αποτέλεσε το "μπαμ" του ΠΑΟΚ κατά την περίοδο των υποσχετικών. Όπως δηλώνει στο PAOK24, ήρθε για τίτλους και διακρίσεις ανεβαίνοντας ένα σκαλοπάτι στην καριέρα του.
"Ήρθα για τίτλάους σε ένα μεγάλο σωματείο που πάντα θα πρωταγωνιστεί. Έχουμε μία από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ελλάδα και είναι βέβαιο ότι μαζί με τον Διομήδη και την ΑΕΚ θα είμαστε οι διεκδικητές του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος. Παράλληλα, από το γεγονός ότι μπαίνουμε στο Τσάλεντζ Καπ τον Φεβρουάριο, ανοίγει ο δρόμος για ευρωπαϊκές διακρίσεις. Όλα αυτά αποτελούσαν δελεαστικές προδιαγραφές και χωρίς πολλή σκέψη είπα το «ναι». Παρόλο που υπήρχαν κάποιες προτάσεις από το εξωτερικό, για μένα ο ΠΑΟΚ είναι ένα σκαλοπάτι στην καριέρα μου", δηλώνει ο αριστερόχειρας ίντερ.

Ο Τσάτσος δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής στον ΠΑΟΚ, καθώς με τους νέους συμπαίκτες του γνωρίζεται από παλιά. "Με όλα τα παιδιά είμαστε φίλοι, από τις εθνικές ομάδες, από τα ηλικιακά. Το χάντμπολ είναι μικρός χώρος και γνωριζόμαστε".

Μέχρι τώρα, ο 25χρονος ίντερ ερχόταν στη Μίκρα ως αντίπαλος. "Ήταν δύσκολα, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει όλο το... πακέτο. Σπουδαία ομάδα, μεγάλο όνομα και φανατική κερκίδα. Όλα αυτά κάνουν δύσκολο το έργο κάθε αντιπάλου. Ευτυχώς που πλέον θα τα ζω ως παίκτης του ΠΑΟΚ".
Πέρσι στον Αερωπό. ο Τσάτσος έκανε τα πάντα. Φέτος ο ρόλος του θα είναι διαφορετικός και ο ίδιος το χαίρεται αυτό. "Στον Αερωπό είχα πιο ηγετικό ρόλο, αλλά τώρα τα δεδομένα αλλάζουν και αυτό είναι καλό. Υπάρχουν παίκτες, που ο καθένας έχει το ρόλο του μέσα στην ομάδα και υπό την καθοδήγηση του προπονητή, λειτουργεί το σύνολο. Αυτό είναι καλό για οποιαδήποτε ομάδα σε οποιοδήποτε άθλημα".




Το στοιχείο που τον κέρδισαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στις διαπραγματεύσεις, ήταν η ευθύτητα. "Στον ΠΑΟΚ οι οι άνθρωποι μου είναι γνωστοί και τους θεωρώ ωραίους. Με προσέγγισαν όμορφα, με ειλικρίνεια, ευθύτητα και μου ανέπτυξαν το πλάνο. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ", υποστηρίζει.




Για το τελευταίο πράγμα που θα ακούσετε τον Χρήστο Τσάτσο να μιλάει είναι το ΠΑΟΚτσηδιλίκι του. Δεν θέλει να το διαφημίζει, ούτε να κουβεντιάζει επ αυτού. Και ας είναι "άρρωστος", όπως λένε αυτοί που τον ξέρουν, κι ας βρέθηκε δεκάχρονο παιδί μέσα στο Χάιμπουρι να πανηγυρίζει την πρόκριση επί της Άρσεναλ. Ο ίδιος θέλει να να κερδίσει τους ΠΑΟΚτσήδες με την προσφορά του στην ομάδα. Λογικά, ανυπομονεί να ξεκινήσει πλέον αυτή η σχέση με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων...

2 comments

Anonymous said...

to kalitero didimo aristeroxeiron sthn ellada?????? xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa gelaei kai o ka8e pikramenos reeeeeeeee!!!!!

Anonymous said...

Ο Αλβανός αύξησε τις απαιτήσεις του!!!!!!
Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!!!!
Με πορδές αβγά δε βάφονται παοκτζήδες! Πιστεύατε ότι θα έτρωγε παπά ΚΑΙ ο Αλβανός και θα καθόταν να παρακαλάει μετά για τα λεφτά του;
Αλλά κάθε εμπόδιο σε καλό! Τώρα έχετε το καλύτερο δίδυμο δεξιά!!!!
Καλή χρονιά!