Διευκρίνηση για σχόλια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διευκρίνηση για σχόλια


Έχει συμβεί κατά το παρελθόν απρεπή σχόλια να τοποθετούνται στη λίστα των spam. Αυτό σημαίνει ότι όταν οι συγκεκριμένοι υπολογιστές/χρήστες θα σχολιάσουν ξανά, έστω κι ευπρεπώς, τα σχόλια θα εξαφανίζονται αυτομάτα. Ύστερα από ένα τυχαίο έλεγχο στα spam, διαπίστωσα ότι κάποιοι σχολιαστές με κατακρίνουν ότι κόβω σχόλια ενώ στην ουσία κόβονται αυτόματα, λόγω προηγούμενων σχολίων. Αυτό προς τον φίλο που νομίζει ότι του λογοκρίνω τα σχόλια για την κλήρωση στο Μουσείο της Ακρόπολης, τα οποία τα κάνω Not spam για να είναι πλέον εμφανή. Προς τον ίδιο φίλο τα άλλα σχόλια στα Greeklish δεν χρειάζεται να τα δημοσιοποιήσω. Φαντάζομαι ξέρεις το λόγο.

22 comments

Anonymous said...

παντως δικαίως διαμαρτύρεται ο κύριος για την μη ανάρτηση του σχολίου του.Και πολύ εύστοχο
Είναι απορίας άξιο γιατί δεν υπήρχαν κάμερες!

Στο φινάλε,ας λαδώσει η ΟΧΕ και κάποιους για να προβάλουν το προϊον,τουλάχιστον αυτά τα λεφτά θα πιάσουν τόπο.
Και με πολλούς τρόπους θα γυρίσουν πίσω και πολλαπλάσια
Στο μπάσκετ αυτό ισχύει εδώ και 30-35 χρόνια,
Ο Συρίγος δούλευε στην τότε ΕΙΡΤ και είχε απολαβές (κάτω απ το τραπέζι) απο την ομοσπονδία του μπάσκετ,για να προωθεί το άθλημα
-θυμάμαι εξηγούσε οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ οφσαιντ!!!
μετα ήρθε και ο "γκάγκστερ" και μας καβάλησε για τα καλά η σπυριάρα...

Anonymous said...

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΧΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ,Ο ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ?

Anonymous said...

ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ..ΜΗ ΤΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ..ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ
ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ

Anonymous said...

Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.

Anonymous said...

Λοιπόν στα σοβαρά τωρα. Προειδοποίηση προς την Ομοσπονδία. Μην κάνετε το λάθος κύριοι και επιτρέψετε μεταγραφή εκπρόθεσμη στην ΑΕΚ. Με τον Αλβανό την κάναμε γαργαρα. Αν τυχόν γίνει είς διπλουν με τον Μπαλωμενο θα γίνει (Στάθη μου επιτρεπεις την έκφραση, δεν έχω σκοπό να βρίσω απλα να τονίσω τη σοβαρότητα του θέματος) της πουτανας. Φτανει πια, πρέπει να λειτουργήσει η νομιμότητα

Anonymous said...

Ο ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΧΑΧΑΧΑ

Anonymous said...

κωστακη δημητρακη αποτυχατε

Anonymous said...

10:23 μην μπλέκεις στην κουβέντα δεν είναι για παιδάκια και θα καταλάβεις τις προσεχείς μέρες τι εννοω. Όταν λέμε της πουτανας εννοούμε της πουτανας.

Anonymous said...

Τελικά ποιος είσαι εσυ ρε φίλε που λες ότι θα γίνει τις πουτανας για να καταλάβουμε... Μήπως αυτός που δεν κατάφερε να τους πάρει στην ομάδα του για μην πανε στην ΑΕΚ; Και αν τελικα ερχοντουσαν τα παιδιά τι θα γινόταν ; Μάλλον τίποτα όπως δεν έγινε και την προηγούμενη χρόνια που την έκανες εσυ... Γατάκι ε γατάκι...

Anonymous said...

στην ΑΕΚΑΡΑ !!!!!

Anonymous said...

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ. Ο ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ
http://www.aek-live.gr/2012/07/blog-post_709.html

Anonymous said...

Dream team η ΑΕΚάρα!
Μετά την μεταγραφική βόμβα με τον Αλβανό, η ΑΕΚάρα στο χάντμπολ έκανε δικό της σήμερα και τον Σπύρο Μπαλωμένο «χτίζοντας» μία ομάδα έτοιμη να σαρώσει τα πάντα στην Ελλάδα και να προχωρήσει στην Ευρώπη - Συμφωνία πριν από λίγο με τον Ιωνικό Ν.Φ. για την ελευθέρας του παίκτη
Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει αποφασίσει φέτος να φτιάξει μία ομάδα στο χάντμπολ που θα τα σαρώνει όλα. Και όλα δείχνουν ότι κάνει το καλύτερο δυνατό για τον στόχο αυτό. Μετά την απόκτηση του Αλέξη Αλβανού που… τάραξε τα νερά στο ελληνικό χάντμπολ, η ΑΕΚ σήμερα απέκτησε και τον Σπύρο Μπαλωμένο. Ο 33χρονος διεθνής αριστερός ίντερ μετά από 10 χρόνια στο εξωτερικό, γυρίζει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ. Πριν από λίγο ο Γενικός Γραμματέας της Ερασιτεχνικής Βασίλης Τόγελος μαζί με τον παίκτη, πήγαν στα γραφεία του Ιωνικού και συμφώνησα με την ομάδα παίρνοντας την ελευθέρας του παίκτη.
Οι άνθρωποι της Ένωσης του κατέθεσαν μία εξαιρετική πρόταση που αποδέχθηκε και έτσι με την ενίσχυση των Αλβανού – Μπαλωμένου η ΑΕΚ δημιουργεί προσδοκίες για μεγάλα πράγματα φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο μεγάλος στόχος είναι το νταμπλ στην Ελλάδα, ενώ για την Ευρώπη η ΑΕΚ βήμα – βήμα θα προσπαθήσει να φτάσει μία… ανάσα από τους ομίλους του Συνομοσπονδιών αφού περάσει Διομήδη Άργους και Μαδέιρα.

Anonymous said...

Καλα ρε καλόπαιδα εκει στην ΑΕΚ τόσο ηλίθιοι είσαστε που θριαμβολογείτε για την μεταγραφή του Μπαλωμένου την οποία εσείς οι ίδιοι ακυρώνετε.
Πως είναι δυνατό να γράφετε ότι η μεταγραφή τέλειωσε σήμερα (αλήθεια πότε θα την στείλετε στην ΟΧΕ) ενώ οι μεταγραφές για τους Έλληνες από το εξωτερικό τελείωσαν στις 20/7.
Για να δούμε ποια επιτροπή μεταγραφών θα την εγκρίνει.
Για να δουμε ποια είναι η γνώμη του Χατζηιωάννου και του Σταυρακάκη που συμμετέχουν σε αυτή.

Anonymous said...

Και επισήμως Μπαλωμένος...

Σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η ομάδα χάντμπολ. Συγκεκριμένα η Α.Ε.Κ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή χαντμπολίστα, Σπύρου Μπαλωμένου ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής και χθες υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Ο 33χρονος έλληνας περιφερειακός έπειτα από δέκα χρόνια σπουδαίας καριέρας στο εξωτερικό, σε πρωταθλήματα όπως το Σουηδικό, το Γερμανικό και τελευταίο το Γαλλικό, επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα του «Δικεφάλου». Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με την Γαλλική Ιστρ, ωστόσο αποφάσισε να επαναπατριστεί για χάρη της «Ένωσης», ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα χάντμπολ που είναι έτοιμη να διεκδικήσει τους δυο εγχώριους τίτλους αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο Μπαλωμένος αν και αγωνιζόταν τα τελευταία δέκα χρόνια στο εξωτερικό, ανήκε στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας από τον οποίον και έμεινε ελεύθερος.

Ο Μπαλωμένος στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της ΑΕΚ, σχολίασε:
«Υπήρχε εδώ και αρκετά χρόνια μια επικοινωνία με την ΑΕΚ. Είχαμε καλές σχέσεις τόσο με την διοίκηση όσο και με τους παίκτες. Υπήρχε μια διάθεση για συνεργασία και θεωρώ ότι πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Σίγουρα ήταν σημαντικό κίνητρο για μένα το γεγονός ότι έχω τόσους φίλους στην ΑΕΚ. Αυτό μου έδωσε την δυνατότητα να απαντήσω πιο εύκολα καθώς για μένα μετράει πολύ το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Υπάρχουν τρεις τέσσερις ομάδες στην Ελλάδα που διεκδικούν το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ πιστεύω πως είναι το φαβορί. Θέλω να είμαι αισιόδοξος. Νομίζω ότι μπορούμε να μπούμε στους ομίλους και να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Ιωνικό για το γεγονός ότι μου έδωσε το δελτίο μου. Έκανε μέχρι την τελευταία στιγμή το καλύτερο για μένα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι άνθρωποι της ομάδας ήταν δίπλα μου και νοιάστηκαν πραγματικά. Όσον αφορά τον κόσμο της ΑΕΚ μακάρι να του δώσουμε μεγάλη χαρά και να φέρουμε επιτυχίες γιατί είναι κάτι που το χρειάζεται πολύ η ΑΕΚ».


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΚ

Το who is who του Μπαλωμένου
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 28/2/1979
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Αθήνα
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: 2004 (6ος)
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ: Έκτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών (2005), τέταρτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων (1997), έβδομη θέση στο ευρωπαϊκό νέων (1998), όγδοη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων(1999).

Η καριέρα του Μπαλωμένου
2002-2004 Γκούιφ (Σουηδία)
2004-2006 Σάβεχοφ (Σουηδία)
2006-2008 Μέλσουνγκεν (Γερμανία)
2008-2009 Μπάλινγκεν (Γερμανία)
2009-2010 Ντορμάγκεν (Γερμανία)
2010-2011 Ρούναρ (Νορβηγία)
2011(Ιούλιος)-2012 (Φεβρουάριος) Λέομπεν (Αυστρία)
2012 (Φεβρουάριος) - Ίστρ (Γαλλία)

στις 7/27/2012 07:58:00 μμ
Ετικέτες ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ευτυχώς που το AEK LIVE το δημοσιεύει σαν Δελτιο Τύπου από την ΑΕΚ και μας δικαιώνει για την παρανομία της ΑΕΚ στη Μεταγραφή Μπαλωμένου. Αλλά μήπως το ίδιο δεν έγινε με την μεταγραφή Αλβανού...

Anonymous said...

H ίδια επιτροπή που αποφάσισε πέρυσι ότι ήταν εμπρόθεσμη η μεταγραφή του Μαραγκού.Η ΑΕΚ δεν φταίει αν κατέθεσε στα ΕΛΤΑ τα χαρτιά στις 20 και αυτά θα φτάσουν στην ΟΧΕ τη Δευτέρα.

Anonymous said...

Χαίρομαι για τις μεταγραφές της ΑΕΚ.Κυρίως γιατί θα το βουλώσουν μερικοί κάφροι οπαδοί της που είχαν να λένε για την εκπρόσθεσμη περυσινη μεταγραφή του Διομήδη.Αλλά ξέχασα όταν συμφέρει κάτι την ομάδα μας τέρμα η κλάψα!!!

Anonymous said...

Ρε μεγάλε δεν τρώμε κουτόχορτο.Οκ το δελτίο θα έχει ημερομηνία 20/7 ,θα βρούμε και ένα δικό μας courier να βάλει ημερομηνία παραλαβής των εγγράφων 20/7. Θες να μας πεις δλδ ότι είχε κλείσει απο τις 19 του μήνα Αλβανό και μπαλωμένο απλά ντρεπόταν να το ανανκοινώσει?έλεος.

Μαγκιά σας αφού μπορείτε να το κάνετε αλλά μην μας περνάτε για βλάκες με ηλίθιες δικαιολογιες

Anonymous said...

Από την Ειδική Εγκύκλιο Μεταγραφών της ΟΧΕ:
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4: ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Ανεξαρτήτως εαν επιστρέφουν στο Ελληνικό σωματείο στο οποίο αγωνίζονταν ή σε άλλο σωματείο, οι Ελληνες αθλητές-τριες που αγωνίζονται στο εξωτερικό μπορούν να μετεγγραφούν σε Ελληνικά σωματεία τις κάτωθι περιόδους 1-20 Ιουλίου 2012 και 20-30 Δεκεμβρίου 2012.
Πιο κάτω στην ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 9 ΓΕΝΙΚΑ αναφέρεται ρητά:
ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΕΦΟΣΟΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ.

Αναμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον την στάση των αρμοδίων της ΟΧΕ. Ελπίζουμε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να γίνουν υπέρμαχοι της νομιμότητας και όχι της γελοιότητας. Αστειότητες του τύπου τα στείλαμε στις 20/7 και χάθηκαν στο δρόμο και έφθασαν στις 30/07 προφανώς δεν ευσταθούν. Συστημένη επιστολή δεν γίνεται να χαθεί και κατά δεύτερον ταχυδρομική θυρίδα δεν μπορεί να παραμείνει πέραν του 24ώρου ανοιχτή.

Courrier καλύτερα να μην εμπλέξετε στο παιχνιδάκι σας, γιατί τα αιτήματα καταγράφονται με βάση την ημερομηνία σε μηχανογραφικό σύστημα και με έναν απλό έλεγχο όταν θα ζητηθεί από τα αρμόδια όργανα θα φανεί. Είναι κρίμα να πάρετε και επιχειρήσεις στο λαιμό σας ως συμμέτοχους. Άλλωστε ποια courrier θα διακυβεύσει το κύρος της για παρασκηνιακές γελοιότητες.

Λοιπόν κύριοι της ΟΧΕ έχετε και το καρπούζι και το μαχαίρι...

Anonymous said...

Μα τα λέει καθαρά ο άνθρωπος σε δηλώσεις του στο sportfm

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπύρου Μπαλωμένου:

Για την απόφασή του να γυρίσει σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης:

«Την κρίση δεν την γλιτώνει κανείς, είτε γύριζα τώρα είτε σε δύο-τρία χρόνια. Η προσέγγιση της ΑΕΚ έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι οι προτάσεις που είχα απ’ έξω δεν με κάλυπταν. Οπότε, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι υπήρχε στο μυαλό μου και η επιστροφή, το αποφάσισα. Το Σάββατο ήμουν έτοιμος να υπογράψω εκεί που ήμουν και μέσα σε δύο μέρες άλλαξαν όλα. Η ΑΕΚ θα πρωταγωνιστήσει φέτος, έχει στόχους και εκτός συνόρων, δηλαδή στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Η παρουσία του Αλέξη Αλβανού ήταν σημαντική για μένα»
ι

Anonymous said...

ένας παράγοντας που σέβεται την ιδιότητά του (στο ελλαδιστάν εννοείται) τα έχει λυμένα αυτά:
-ποιός σας λέει λοιπόν ότι δεν έχει "αποστείλει" καμιά δεκαριά φακέλους με περιεχόμενο που μόνο αυτός γνωρίζει ,πριν τις 20/7
ή για να είμαστε πιό ακριβείς,πήρε αριθμό ή αριθμούς αποστολής από κάποιο απίθανο γραφείο ΕΛΤΑ. Ενας πρόθυμος και έμπιστος χρειάζεται
Αχρείαστοι νάναι...
Και επειδή αυτά έχουν ξαναγίνει (σε όλα τα αθλήματα) ας ξανασκεφτεί η ΟΧΕ το όλο πλαίσιο.
Αφού δεν μπορεί να τα σταματήσει αυτά και για να μην εκτείθεται ας επιτρέψει τις μεταγραφές όλο τον χρόνο,σιγά τα ωά και τα δύσκολα.

Anonymous said...

Δεν είναι τόσα απλα τα πραγματα. Όσο και απίθανο να είναι το γραφείο ο υπάλληλος θα λογοδοτήσει. Μπορεί να έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και σε αλλα αθλήματα, απλα αυτή την φορά δεν θα περάσει ετσι. Τα μισά σωματεία και παραπάνω της Α1 έχουν έννομο συμφέρον να τραβήξουν την υπόθεση και θα το κάνουν.
Το θετικό βέβαια είναι οτι μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η παράνομη μεταγραφή στο site της Ομοσπονδίας. Δείχνουν διάθεση οι άνθρωποι της ΟΧΕ να κρατήσουν τα προσχήματα και να μην ξεφτιλιστουν σε όλη την αθλητική Ελλαδα

Anonymous said...

Η "αεκαρα" σας να παει να παιξει στο βετερανων μαγκες,καλος ο μπαλωμενος, καλος ο αλβανος, αλλα ΓΕΡΑΣΑΝΕ, η βασικη σας 7αδα εκτος Ναουμιδη ειναι ολη ΚΑΠΗ ανω των 30..ελεος, επενδυστε στα νεα παιδια, δεν χανετε τιποτα...