Δυσκολεύει του Μαξίμοβιτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δυσκολεύει του Μαξίμοβιτς

Την τελευταία τους προπόνηση για τη φετινή σεζόν, πραγματοποίησαν χθες οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, που πλέον θα μπορούν να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, προτού ξεκινήσουν και πάλι τις υποχρεώσεις τους, για τον επόμενο χρόνο. Ο Γιάννης Αρβανίτης έχει δώσει ραντεβού με τους παίκτες για τις 6 Αυγούστου και ευελπιστεί όλα να κυλήσουν καλά με το θέμα των ανανεώσεων των παικτών και να μην υπάρξουν άλλες απώλειες. Μέσα στην προσεχή εβδομάδα, αναμένεται να υπάρξουν και συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση και τους παίκτες, ούτως ώστε να βρεθεί η “χρυσή τομή”. Κατά τα λοιπά, υπάρχουν δυσκολίες όσον αφορά τον Μίλος Μαξίμοβιτς. Ο Σέρβος αριστερός ίντερ, έχει ήδη δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ, η οποία είναι μικρότερη οικονομικά εν συγκρίσει με πέρυσι, κάτι που φυσικά είναι απολύτως λογικό, δεδομένων των δυσκολιών που υπάρχουν τόσο στην “Ένωση”, όσο και στη χώρα μας, γενικά. Πάντως, οι πληροφορίες που υπάρχουν, αναφέρουν ότι ο Μαξίμοβιτς δεν δείχνει να είναι θετικός στη συγκεκριμένη πρόταση. Αντιθέτως, δείχνει αρνητικός στο να επιστρέψει στην Ελλάδα και αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά, μπορούμε να πούμε ότι κατά 90%, ο Σέρβος θα αναζητήσει την τύχη του, σε άλλες πολιτείες.

Από εκεί και πέρα, στον “Δικέφαλο” επιθυμούν να κρατήσουν στο ρόστερ τους, τον Κώστα Γιαννόπουλο, αλλά το κακό σε αυτή την περίπτωση, είναι ότι δεν εξαρτάται από την ΑΕΚ. Ο παίκτης ανήκει στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, οπότε θα πρέπει να συμφωνήσουν οι ιθύνοντες του, κάτι που δεν είναι και σίγουρο. Τώρα όσον αφορά τα μεταγραφικά, υπάρχει πλάνο από τον Γιάννη Αρβανίτη και τους συνεργάτες του, αλλά πρώτα θα περιμένουν να ολοκληρωθούν οι ανανεώσεις των συμβολαίων τωνβ παικτών της τωρινής ομάδας και μετά να πράξουν αναλόγως.

72 comments

Anonymous said...

καλο θα ηταν ο ιωνικος να δωσει τα δελτια στα παιδια να παιξουν οπου θελουν.κυριοι ιωνικη σταματηστε να τρωτε τα παιδια σας

Anonymous said...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ) ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΩΛ.ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΩΛ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΝΟΜΑΤΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Anonymous said...

και εγω αυτη την επιτροπη περιμενω αληθεια ποιοι ειναι αυτοι η [κυριοι]που παιζουν με τα δικα μας παιδια

Anonymous said...

Νομίζω ότι έφτασε η ώρα να ανοίξουν "οι ασκοί του Αιόλου" για τον Ιωνικό. Από μόνοι τους οι παράγοντες της ομάδας θα οδηγήσουν εκεί τα πράγματα, λόγω της ανικανότητάς τους. Είναι στιγμές που η αλήθεια αποκαλύπτετε από μόνη της και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να την κρύψεις.
Λυπάμαι τόσο πολύ για αυτό που θα πω αλλά "ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ" όσο υπάρχει αυτή η κλίκα και νοοτροπία στη διοίκησή του. Αυτοί οι άνθρωποι μόνο να καταστρέφουν ξέρουν (και θα μιλήσω επίσης επώνυμα όταν έρθει η ώρα).

Anonymous said...

και γω σαν γονειος το ιδιο θαπω τα παιδια σας μακρια και μετα την συνεδριασει θα πω και ποιανου γονιος ειμαι που δεν δινουν το δελτιο του παιδιου μου θατου κανο σουργελο σε ολες τις αθλητικες εφιμεριδες

Anonymous said...

se erasitexniko athlima den epitrepetai na desmevetai to deltio kanenos athliti gia panw apo 5 eti maximum!!!!!!!!!


poia omada exei pragmatika lefta na dwsei gia na plirwsei wste na parei to deltio enos paixti...poli liges

aftos einai kai enas apo tous vasikoterous logous pou ta talenta apo tis mikres omades menoun ekei....paei mia megali omada na parei to deltio kai sou leei 5000.

ti les re karamitro me 5000 gia ena xrono pairneis telento apo servia kai pas gia prwtathlima

Anonymous said...

Ο Ιωνικός είναι ιστορικό σωματείο. Κομμάτι της ιστορίας του είναι να μπλοκάρει τα παιδιά από τις ακαδημίες ώστε να μην παίζουν σε άλλα σωματεία (εκτός αν αποκομίσει οικονομικό όφελος).
Στις μέρες μας δεν υπάρχουν λεφτά για μεταγραφές οπότε, μπλοκάρουμε τους παίχτες αφήνοντάς τους στάσιμους.
Φανταστείτε ένα 17χρονο αθλητή που επί τόσα χρόνια πληρώνει μηνιαία συνδρομή, πληρώνει για τις εμφανίσεις, τις μπάλλες, τα ταξίδια, την κόλλα, τους γιατρούς και φυσιοθεραπευτές. Στην ουσία πληρώνει για τα πάντα και όταν τον ζητήσει μια άλλη ομάδα του κόβουν την πορεία. Γιατί;
Πολύ απλά, αυτοί οι "άνθρωποι" δεν αγαπούν το άθλημα, αγαπούν τον εαυτό τους μόνο. Πάνω απ' όλα η τσέπη να γεμίζει.
Εγω έχω μάθει από μικρός πως, ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.
Μα τι λέω τώρα, η προσφορά είναι άγνωστη λέξη για τον Ιωνικό.
Κρίμα να βλέπεις ενα ιστορικό για το handball σωματείο να γίνεται μικρό και να οδηγείται στον αφανισμό. ΚΡΙΜΑ!!!

Anonymous said...

as timoysan thn fanela ayta ta paidia poy theloyn ta deltia....kai oxi na perpatane sto deytero gyro otan paizan ston ioniko.....gia na pesei h omada....kai apo ton proto gyro eixan kleisei se alles omades...doykas aek..poy ta pleisiazoyn kai toys tazoyn oti na einai......apo ioniko exoyn perasei megaloi pextarades...kai megala lamogia.........lamogia kai pextes kai paragontes.........opoios thelei as leei onomata..oxi apla na sxoliazei.......kontos

Anonymous said...

2:56 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΌ?ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΤΡΑΠΕΙΣ.

Anonymous said...

Προς τον 2:56
Νομίζω το καλύτερο για τους "ανθρώπους" του Ιωνικού είναι να μην ανοίγουν το στόμα τους. Διαβάζοντας το σχόλιο του 2:56 καταλαβαίνει κανείς πως βλέπει ο σύλλογος τους παίχτες, ως λαμόγια που παίζουν για να υποβιβαστεί η ομάδα τους. Σκεφτείτε πως μιλάμε κυρίως για έφηβους σε ηλικία, αθλητές με όνειρα σ' ένα άθλημα που από την πρώτη στιγμή που το επέλεξαν ήξεραν ότι δεν θα τους χαρίσει ΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.

Λαμόγια λοιπόν κάποιοι αθλητές του Ιωνικού, που αντί να διαβάζουν για τις πανελλήνιες εξετάσεις έχυναν ιδρώτα στο γήπεδο για να παραμείνει στη κατηγορία η ομάδα τους (όπως και έγινε).

Λαμόγια οι αθλητές που ενώ η ομάδα δεν είχε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 21 ΧΡΟΝΩΝ (και οι περισσότεροι πριν αρχίσει το πρωτάθλημα την είχαν σίγουρη για υποβιβασμό) την έφτασαν κάποια στιγμή στη 4η θέση.
Επειδή φίλε Ιωνικέ θέλεις ονόματα, πάρε να έχεις.

Ο προπονητής "ΜΕΝΟΣ ΔΑΝΗΛΟΣ" πόσες προπονήσεις έκανε στην εφηβική ομάδα όλη τη σεζόν και ειδικά πριν τη συμμετοχή της στο Final6 του εφηβικού πανελλήνιου πρωταθλήματος;
Να σου απαντήσω εγώ, 1 μόνο προπόνηση και αυτή κατόπιν πιέσεων και διαμαρτυριών των παιδιών και γονιών της ομάδας. Είχε στα χέρια του το καλύτερο roster (γενική ομολογία των αντίπαλων προπονητών) και κατάφερε να τους οδηγήσει 5ους.

O προπονητής "ΜΕΝΟΣ ΔΑΝΗΛΟΣ" δεν ήταν αυτός που χρησιμοποιούσε τον ταλαντούχο Πολωνό παίδα παίχτη του στους παίδες, τους εφήβους και στην αντρική ομάδα;
Εμείς οι "άσχετοι" λέγαμε "πως είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί έναν αθλητή αυτής της ηλικίας σε 3-4 αγώνες κάθε εβδομάδα, θα τον κάψει". Τελικά ο πιτσιρικάς κάηκε (τραβιέται με χιαστούς). Για πες μου o Ιωνικός πόσα χρήματα διέθεσε στην οικογένειά του (μετανάστες) για τους γιατρούς, τις εξετάσεις, τα χειρουργεία που πρέπει να κάνει; Αλήθεια εκεί συνεδρίασε η ΕΠΙΤΡΟΠΗ HANDBALL του Ιωνικού ή το κάνανε γαργάρα; Μήπως τα λεφτά που μαζεύτηκαν από το χορό (εκδήλωση) της ομάδας έπρεπε να δοθούν εκεί; Γνωρίζεις μήπως που πήγαν αυτά τα χρήματα;
Έχω πολλά ακόμη να σου πω με ονόματα όπως ζητάς, αλλά περίμενε γιατί το έργο μόλις άρχισε και θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ κλείστε το στόμα σας, μόνο να σας εκθέσει μπορεί.

Anonymous said...

2:56

ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ;

ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΓΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ;

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Anonymous said...

eimai paixths tou iwnikou!!! gia pes kyrie konte ti ekanes esyy?? s poion agwna hr9es??? pou dn dineis to deltio gia na epiviwsw!!!! autoi eiste kai ama den dwsete to deltio to mono pou 9a kanete einai na kopsete to handball sta paidia alla 3erete kati sto symvoulio gia ta deltio na eiste kai eseis!!! giati apo dw dn legonte kyrie KONTO!!!

Anonymous said...

kyrie konto ti egine sas 8iksame to magazaki ksafnika endiafer8ikate gia to xantmpol milate gia kapoia paidia ta kathgorite oti kobane voltes san den ntrepeste poy paidia toy efivikoy kratisan stin a2 ton istoriko sas sylogo na ntrepeste kai mono poy grapsate asxoli8ite kalytera me ayto poy kanete tosa xronia[to mpasket] kai doste ta deltia sta paidia na fygoyn apo tin vroma kai tin disodia poy onomazete ionikow

Anonymous said...

Tελικα καθε τετοια εποχη, ολοι οι συλλογοι που εχουν επενδυσει στην αναπτυξη εχουν το ιδιο προβλημα.Εμφανιζονται οι ομαδες της Α1 και αφου μιλησουν πρωτα με τους αθλητες τους βαζουν να πιεζουν τον συλλογο για να παρουν τα δελτια τους ωστε να ενισχυσουν τους συλλογους που δεν εχουν πισω απο τα ααντρικα τμηματα ΤΙΠΟΤΑ.Και αναρωτιεμαι γιατι ο ΙΩΝΙΚΟΣ και η καθε αλλη ομαδα θα πρεπει να δινει αθλητες χωρις ανταλλαγματα ?αν ο ιωνικος ζητησει αυριο ενα δελτιο απο τον ΔΟΥΚΑ, και αναφερω τυχαια το ονομα θα του δωσει παικτη χωρις ανταλλαγμα¨?Εχω πει οι γονεις να κατσουμε πισω απο τα παιδια γιατι το προβλημα δεν ειναι των αθλητων αλλα των γονεων.Οταν θα ηρεμησουν τα πνευματα πολλοι θα ντραπουν που χρησιμοποιουν τα παιδια τους για ναεκβιασουν τον συλλογο.Οσο για τον ΔΑΝΗΛΟ, πως ο αγαπημενος και αρεστος στα παιδια και στους γονεις ξαφνικα ειναι αχρηστος?Διωξτε μακρια αυτους που γυριζουν σαν την υαινα γυρω απο τον συλλογο και ειναι ετοιμοι να κατασπαραξουν τα παιδια,και ο σκοπος δεν ειναινα ονομασουμε τα προσωπα ολοι τα ξερουμε αλλα μας ταζουν λαγους με πετραχειλια για τον γιοκα μας και τσιμπαμε για μπουγιο τα θελουν τα παιδια και μολις απογοητευτουν παλι στο ΙΩΝΙΚΑΚΙ θα ερθουν να χτυπανε το τοπι

Anonymous said...

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ.ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ.ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ.

Anonymous said...

Κοντος κυριοι ειναι το προσωνυμιο του ανθρωπου που σχολιαζει και οχι ο παραγοντας του ιωνικου.

Anonymous said...

poioi perpatagan re >>??ti lene oi tipoi!!!re konteeeeeeeeeeeeeeeee ti les?

Anonymous said...

Το μεγαλητερο λαμογιο ειναι αυτος ο [[κοντός]] που γραφει και εχει γνωμη εκει που δεν τον σπερνουν προκαλωντας την διχονοια ο ΑDMIN τον ξερει και του εχει σβησει οχι και λιγα αντικοινωνικά σχολια η γνωμη μου ειναι οτι οι συλλογοι εχουν δικιο επενδυουν στα ταλεντα απο αυτα περιμενουν για να ανισχυσουν τις ομαδες τους.το προβλημα δεν ειναι στους γονεις που όντως πληρωνουν καποιο τυπικο ποσον τα εξοδα ειναι πολλα αλλα το προβλημα δεν ειναι αυτο θα το παρομοιασω καπωσ ετσι οι ομαδες εχουν τα καμακια τους που ξεμυαλίζουν τουσ γονεις εκει τελειωσε το θεμα δεν τον γυριζεις πισω οι ομαδες αισθενονται σαν απατημενοι σύζυγοι ευχομαι να μην αξιωθούμε να μασ ξεμυαλισουν την γυναικα που επενδυσαμε επανω τησ την οικογενεια. τα παιδια οι γονεισ δεν τα μεγαλώνουν μονοιτα εχουν εμπιστεφτει σε καποιους ανθρωπους ειναι οι δευτεροι γονεις καλως η κακώς μεχρι να ενηλικιωθουν εχουν καποια δικαιοματα 22 ετων ο νομοσ τους δινει το δικαιωμα να πραξουν τα ιδια αυτο που θελουν αφηστε τα παιδια σας ηρεμα αλωστε μονο στα ταλεντα αρνουνται οι συλλογοι στα αλλα παιδια δινουν το δικαιωμα να ενισχυσουν γειτωνικες ομαδες στο τρυπακι του γονιου ειχα μπει και εγω καποτε τωρα εχουν δικιο το αυριο το ξερω εγω που το εχω ζησει

Anonymous said...

2:42 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο 12:14 ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ.Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΙΩΝΙΚΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ.ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ.ΑΛΛΑ 2:42 ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟ ΙΩΝΙΚΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΛΑΡΑ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΗ ΚΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Anonymous said...

7:04 οταν θελεις να επενδυσεις σε ενα ταλεντο τουλαχιστον του παρεχεις τα αυτονοητα.Θα ηθελα αν μπορουσε καποιος να μου πει τι παρειχε ο ιωνικος φετος στα παιδια.Συμφωνω οι καιροι δυσκολοι αλλα μην καβαλουν το καλαμι οτι ο ιωνικος ειναι σημερα οπως παλια.Ας κρατησουν χαμηλους τονους και ας σταματησουν αυτη την ανοησια που λενε θα τους (κρεμασουμε τα δελτια).ΣΙΓΑ ΡΕ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

Anonymous said...

simfono 7 25 exeis dikio pianoy deltio 8 kremasoyn o kyrios danilos phre mia etimh omada oso gia kapioys kirioys ekei mesa mhpos 8imoyntai otan 8elane na paroyn gio kai anipsio nana peksoyn se ena iek pos ta phre ta deltia.oso gia sena2 42 as dosi ena mikro xattzilikaki sta paidia ayta kai den milao gia posa as einai kai 50e giati to mono poy kseroyn einai na ta pikrenoyn kainata mionoyn

Anonymous said...

Παιδια εγω ειμαι ο 7.04 αν μιλουν στα ισια για κρεμασμα παπουτσιων τοτε θελουν κρεμασμα πρωτα αυτοι που λεν αυτα τα πραγματα δεν εχω καμια σχεση με τον ΙΩΝΙΚΟ απλα να ξερετε οτι συμβαινουν σε ολες τις ομαδες η καλυτερη λυση ειναι η υποσχετικη για εναν χρονο προς εκτόνωση της κατάστασης αλλα πως θα μπορεση η ομαδα και η καθε ομαδα να πετυχη τους στοχους. αν παλι το προβλημα ειναι καποια προσωπα αυτο αλλαζει ειναι εσωτερικη υποθεση του συλλογου και δεν αφορα εμας τους απεξω

Anonymous said...

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ (ΧΩΡΗΓΙΕΣ, ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧ....) ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ" ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ 18-19 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑ" ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ

ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΔΕΝ ΔΙΚΑΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΑ

ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΜΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟΥ

Anonymous said...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ..ΛΕΣ Κ ΡΕΕΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ Κ Ο ΙΟΝΙΚΟΣ Τ ΕΧΕΙ ΟΛΟ...ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΓΤ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΗΓΑΝ Κ Τ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ.. Κ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΟΛΑ Τ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙ? ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ Κ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ Τ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΜΕ Τ ΛΕΦΤΑ Π ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΣΗΜΕΡΑ? ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ?!?! ΟΠΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ Κ Μ ΟΠΛΑ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ Τ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ? ΔΛΔ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΝ BALIC I TON KARABATIC? ΟΣΟ ΤΡΑΚΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΣΤΕ Κ ΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ!

Anonymous said...

9:44
Αν η ζήλια ήταν ψώρα... ξέρεις εσύ τη συνέχεια.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου αν δεν παίζεις στον Ιωνικό αλλά σου έχει κάνει πρόταση η ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ η ο ΔΟΥΚΑΣ αυτό σημαίνει πως είσαι BALIC ή KARABATIC.

Η βλακεία δυστυχώς είναι προνόμιο των πολλών σήμερα. Πίστεψέ με 9:44 δεν είσαι από τους λίγους, στους πολλούς ανήκεις.

Anonymous said...

Re 9,44
giati eimai sigouros oti psifises PASOK h Nea Dhmokratia?

Anonymous said...

ΝΑΙ Κ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΥ ΑΡΑΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΜΟΥ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ Κ ΕΚΤΟΣ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Γ Ν ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ, ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ Κ Ο ΚΑΘΕ ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΕΣ Κ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ Γ ΤΟΥΣ ΧΑΝΤΜΠΩΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΤΕ ΣΤΝ ΤΥΡΝΑΒΟ. ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΓΤ ΔΝ ΕΧΟΥΝ Ν ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Τ ΧΑΡΑΤΣΙΑ Κ ΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ Τ ΑΝ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ. ΓΤ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ Κ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΛΑΤΣΗΣ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΑΛΗΣ...ΑΛΛΑ ΣΤ ΝΑΥΑΓΙΑ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ....

Anonymous said...

10:52

Συγγνώμη για ότι πω αλλά θα συμφωνήσω με τον 10:40 για την περίπτωσή σου.

Δηλαδή όποιος θέλει να παίξει handball σε ομάδα άλλη εκτός Ιωνικού πρέπει να είναι BALIC;
Δηλαδή ο Γιαννόπουλος που έπαιξε στην ΑΕΚ και ανήκει στον Ιωνικό είναι BALIC;
Επειδή θέλει να παίξει σε άλλη ομάδα σημαίνει ότι δεν νοιάζετε να βρεί και μια "δουλίτσα" όπως μίζερα το λες να βγάζει ενα "χαρτζιλικάκι";

Σε τελική ανάλυση κατηγορείς αυτούς που ασχολούνται με το θέμα (τους αφορά άμεσα) και δεν σκέφτεσαι ότι γράφεις σχόλια εσύ που δεν έχεις καμία ανάμειξη ή σχέση με αυτό.

Θεέ μου, πόση βλακεία χωράει στο κόσμο τούτο και ποιό είναι το όριό της;

Anonymous said...

ΡΕ ΦΙΛΕ 9.44 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 18 ΕΤΩΝ (ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ - ΝΑ ΣΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 'Η ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ).

ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΣΤΑ 18.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗ ΙΩΝΙΚΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΕΝΟΣ 18 ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ!!!!!

ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ 2000-3000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΤΑ Μ.Ο. ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΞΕΝΟ.

ΓΙΑ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ...

Anonymous said...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΟΙ
ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΙΧΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ?

Anonymous said...

ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΤ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ Τ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΦΥΓΑ ΜΕ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ.. ΑΥΤΟ Π ΛΕΩ ΣΑΝ ΒΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο 18ΡΗΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΟ ΧΟΜΠΙ Π ΛΕΓΕΤΕ ΧΑΝΤΜΠΩΛ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΩΝΙΚΟ. Κ ΕΠΕΙΔΗ ΔΝ ΕΙΝΑΙ Ο BALIC ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΑΠΛΑ Τ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ Γ Ν Τ ΧΑΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΙΣΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.

4:2 said...

Εσυ που γραφεις απο τη βιλα σου στο μαλιμπου η οπου αλλου εισαι εχεις δκιο για αυτο που λες οτι αλλος δεν εχει να πληρωσει τα χαρατσια κτλ αλλα δεν μπορεις να μηδενιζεις την προσπαθεια των παιδιων του Ιωνικου να φθγουν για μια πιο μεγαλη ομαδα.Ειναι δικαιωμα τους η ελπιδα και εσυ δεν εισαι σε θεση να τους τη σβηνεις!!Αυριο μπορει να μην υπαρχει χαντμπολ,πρωταθλημα η και το κρατος μας ακομα.Ειναι δικαιωμα τους να παλευουν να αποδεσμευτουν απο ενα σωματειο το οποιο δεν τους προσφερει τιποτα παραπανω απο τη συμμετοχη σε αγωνες.Ολη τη χρονια δεν ηταν απληρωτοι οι παιχτες?Τι εκανε η διοικηση του Ιωνικου ωστε να τους κρατησει στην ομαδα εκτος απο το να ειναι απληρωτοι?Τους βρηκε δουλεια μηπως?Τους ταϊσε?Αλλα αυτα γινονται σε ολες τις ομαδες χρονια τωρα με εξαιρεσεις μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου.....

Anonymous said...

2:42 ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΝΤΡΑΠΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΟΝΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΠΡΟΧΝΩΝΤΑΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.ΚΥΡΙΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΩΝΙΚΟΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.

Anonymous said...

Παντελόνια φοράς;!

Anonymous said...

kostara psixara gia pada aekara!!

Anonymous said...

Ενας είναι ο πρόεδρος.
ΠΑΡΡΑΡΑΣ
Μπορεί να το παίζει σκληρός (είναι αν του φερθείς πούστικα), αλλά για το καλό των παιδιών αθλητών δεν λέει ποτέ όχι.
Αν είσαι ντόμπρος μαζί του είναι βούτυρο, ψυχάρα.
Σίγουρα έχει τα ελλατώματά του αλλά πείτε εσείς ποιος δεν έχει.
Μικρό σωματείο ο Λεωνίδας αλλά είδαμε και τα ιστορικά μεγάλα με τα "κρεμασμένα δελτία".

Anonymous said...

KALA RE PEDIA I EPIKEFALIDA EGRAFE..DISKOLEVI TOU MAKSIMOVITS. KE TA 36 SXOLIA ITAN GIA ,IONIKO - MALIBOU - LEONIDA - DANILO - KODOUS -PSILOUS - KE ERASITEXNIKO ATHLIMA.OK KALA KANOUME KE SXOLIAZOUME ALLA KAMIA SXESI ME TO THEMA.APLA IDAME FOS KE MPIKAME.

Anonymous said...

o kontos ftaiei gia ola...


psilos

Anonymous said...

Όποιος με ξαναπεί ΚΟΝΤΟ θα του κάψω το PC ή θα του ξεφουσκώσω τις μπάλες.

10:33 πόσο δίκιο έχεις!!!
Απλά είδαμε στο κείμενο την λέξη ΙΩΝΙΚΟΣ και πήραμε φωτιά.

Σαν λαός, ξέρεις τώρα, "τα γράφουμε όλα..."

Anonymous said...

10:33 Na giati o ionikos einai megalo & istoriko swmateio.
Vreite moy allo swmateio poy se tetoio dhmosieyma 8a eixe 39 SXOLIA.

DANHLO 8EE MOY, TO LAPTOP BLOGG(are moy)

MALIBU said...

Exo mia endiaferoysa protash.
Sto ghpedo toy IWNIKOY na katevasoun tis diafimistikes tampeles apo tous toixous kai na KREMASOUN TA DELTIA twn a8lhtwn.
Etsi kai alliws xorhgoi einai, as tous kremasoun ta deltia ws antallagma (diafimisi tou a8lhmatos).
Nomizw h EPITROPH HANDBALL tou Iwnikou 8a pshfisei YPER.

ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ said...

Όποιος γράψει το σχόλιο Νο 50 κερδίζει "Διαρκείας" για τους αγώνες του Ιωνικού και τσάμπα "Freddo" (σε μικρό κυπελάκι με το καλαμάκι δώρο) για όλη τη σεζόν (χορηγία Μένου).

Anonymous said...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ;;;;;;;; ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ Κ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Η ΜΟΝΗ ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ. ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ Κ ΣΕ ΕΦΗΒΙΚΑ Κ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Α2 Ο ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΝΣΕΝ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΦΑΛΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΠΑΛΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΘΑ ΠΩ Κ ΑΛΛΑ ΓΑΤΑΚΙΑ Ε ΓΑΤΑΚΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!

Μιαου βρε Γατούλη said...

3:15
Καταλαβαίνω τον πανικό σου από το τρόπο που γράφεις.
Αλήθεια από όλα τα σχόλια που διάβασες εσύ κατάλαβες ότι οι αθλητές του Ιωνικού θέλουν να πληρώνονται;

Μόνο ο 1:15 λέει κάτι για απλήρωτους παίχτες αλλά και εγω δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Προφανώς δεν έχεις από που να πιαστείς και βρήκες αφορμή αυτό.

Για την ουσία του θέματος δεν μας λες τίποτα.
Όσον αφορά τις απειλές σου οτι δηλαδή αν συνεχίσουμε θα πεις και άλλα σου λεω πως περιμένουμε να τα ακούσουμε με χαρά. Αλλά ακόμη τίποτα δεν μας είπες...

Σε φιλώ γλυκά ...ο Γατούλης σου.

Anonymous said...

ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο HANSEN Η Ο ABALO ??

Anonymous said...

3,15 me exeis eknevrisei apisteyta.
Dhladh stoys paixtes soy eixes mono HANSEN & ABALO?
Egw eimai o BALIC, emena giati den me aneferes?
Toso grhgora me ksexases?

Anonymous said...

3.15 egw eimai o hansen kai stn a2 eskaga faltsakia opws kai sta efhbika!! esy t provlhma exeis?? e? asxete! koraki t handball!!!! t xronou 9a ta kanw kai stn a1 kanena provlhma!! gia kane niaou!!! gataki e gataki

ABALO(s) ο φαλτσοστριφογυριστός γατούλης said...

Αυτό ειναι το 48ο σχόλιο. Άντε 2 ακόμη και θα εξασφαλίσω τσάμπα καφε & διαρκείας.

Ρε 3:15 τι θα γίνει με τις αποκαλύψεις που μας υποσχέθηκες; M' έχει φάει η αγωνία.

Επισης να μη ξεχάσω να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο συμπαίκτη μου HANSEN με τα σκαστά φαλτσάκια του, που τόσο αγαπάμε.

Anonymous said...

3:15 ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ?Η ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ?ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕ Η ΤΟΥ ΔΩΣΕ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Anonymous said...

μαγκες κερδισα τον καφε και το διαρκειας.τα κανω δωρο στον 3:15 να τον πιει με τον κολητο του.γατακι πεστα ολα γιατι ακομη δεν φτασαμε στο οικονομικο.εχει συνεχεια!!!!

Anonymous said...

oxi re gamwto, exasa to tsampa kafe, gia to diarkeias xestika.

Anonymous said...

η μαλακία ξεχειλίζει

Anonymous said...

ΠΡΟΣ 12:14
Αφήστε να ξέρουμε αυτοί οι 4,5 πάιχτες που σώσαμε την ομάδα ποιοί έλλειπαν και ποιοί σερνόντουσαν όταν οι εμείς στην ηλικίας τους τα κάναμε όλα μαζί και πετύχαμε και τούς στόχους μας. Παίζαμε με τραυματισμούς γιατί τα τζιμάνια σας είτε είχαν πονόκοιλο είτε δεν κατέβηκε καλά το φαγητό είτε το καζανάκι δεν τραβήχτηκε καλά είτε χίλιες δύο δικαιολογίες μωρουδίστηκες και δεν συμπληρώναμε ομάδα... Εχουν μάθει να τα έχουν όλα έτοιμα χωρίς κόπο οι παιχταράδες σας. Και η ομάδα έχει πάνω απο 21 χρονών παίχτες σε περίπτωση που δεν το ξέρετε. 26 για την ακρίβεια που τιμάει την φανέλα σε αντίθεση με πολλούς που τους παρουσιάζεται σαν θύματα.

Anonymous said...

Ρε φιλε 5:35 ξερεις ποια ηταν ηαποψη του προπονητη σου για εσενα?Οτι αν ησουν κανενας σπουδαιος παιχτης θα ειχες παει αλλου.Αλλα δεν σε ζητησε κανεις.Οσο τωρα οτι εσυ εσωσες την ομαδα μονο γελια προκαλει σε οποιον εβλεπε τους αγωνες.Να σου θυμησω τι ελεγες μετα απο παιχνιδια και ιδιαιτερα μετα το παιχνιδι μεσα στο μαρουσι?Καλο θα ηταν να μην μιλας για τους συμπαικτες σου γιατι αυτοι δεν ασχοληθηκαν μαζι σου.Οποτε θελεις πες μου εσυ και εγω θα γραψω οσα ελεγες για τον προπονητη σου και για τον συλλογο.Και φυσικα εισαι ο μονος που ζητουσες να πληρωθεις.Η φραση (κανα ευρω για εμας) σου λεει κατι?Λοιπον ασχολησου με τον εαυτο σου και ασε τους αλλους να βρουν μονοι τους το δρομο.Αλλα καλυτερα ναωτους ζηλευεις παρα να τους φθονεις.
ΕΝΑ ΤΖΙΜΑΝΙ.

Anonymous said...

Όπως θα ξέρεις καλά 3:38 τα όσα προβλήματα είχα με τον προπονητή μου τα έλυσα μπροστά του εκτός αν εκείνη την ημέρα έλλειπες όπως και πολλές άλλες φορές ή απλά έκανες την κότα και δεν μιλήσες καν. Οσο για τα λεφτά γελοίε είναι περσυνά και βέβαια θα τα ζητήσω γιατί να σου θυμίσω είμαι 8 χρόνια στο αντρικό σαν κομπάρσος αν θες αλλά είμαι, και όταν ήμουν στην ηλικία σου δεν έπερνα τπτ αλλά γούσταρα να παιζω με χίλιες δυο δυσκολίες και χωρίς μπαμπάδες να με σπρώχνουν (κύριε μπαμπα που τα 50 σχολια είναι δικας σας εδω μέσα). Οσο για την σωτηρία της ομάδας αν γελούσαν όλοι ναι σίγουρα γελούσαν όταν εβλεπαν εναν να παίζει αμυνα και φυσικά δεν ήσουν εσύ ή γιος σου που δεν σταματάει ούτε μωρό.Και επειδή έχω το μυάλό μέσα στο κεφάλι το ξέρω ότι δεν είμαι παιχταράς και σαφως δεν με ζήτησε άλλη ομαδα γιαυτό και δεν ζήτησα να φύγω γιατί δεν περιμένω να γίνω λεφτάς απο το χαντμπωλ αλλά απο αυτό που σπούδασα. Σς ευχαριστω πολυ.Και όποιος έχει την μύγα λένε.... τζιμάνι.

Anonymous said...

3:58 ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ.

Anonymous said...

3:58 γιατι θιχτηκες?η αποψη του προπονητη σου για εσενα ειναι αυτη.να σου πω και μια αλλη χαρακτηρηστικη φραση?(αυτος δεν υπαρχει στο γηπεδο.

Anonymous said...

Δεν έχεις βαρεθεί να γίνεσαι ρεζίλι μεγαλος άνθρωπος !τωρα ανοιξες διάλογο και με τους παίκτες?σε ενοχλεί το σωματείο σε ενοχλεί ο προπονητής της ομάδας σε ενοχλει ο προπονητής της εθνικής ομάδας τώρα σε πειράζουν και οι συμπαίκτες του γιου σου !!!τελικα τι στο διάολο νούμερο είσαι !

Anonymous said...

3:58 εχω μια απορια.Σε ολα τα προηγουμενα μυνηματα αναφερθηκε κανεις σε εσενα?Δεν ειναι λιγο παραξενο που βγηκες να παρεις θεση?Σαν τι δεν εχω καταλαβει.Αν πηρες εντολη τοτε ενταξει.Νομιζω οτι ο προπονητης σου ειναι σε θεση να απαντησει μονος του.Και ουτε καν ο προπονητης σου αλλα ο συλλογος.Και καποια στιγμη πες μας και τα αλλα 4 ατομα που εσωσαν την ομαδα μια κι εσυ εισαι ο πεμπτος.

Anonymous said...

Εσυ ρε τσουτσεκι 4:41 σου πεφτει λογος?κλαψε μηπως σου δωσουν τα λεφτα.οσο για μεγαλυτερο νουμερο απο εσενα δεν υπαρχει.πουθενας και κομπαρσος οπως ειπες.ρουφα το αυγουλακι σου τωρα και συνεχισε το γλυψιμο.και εισαι τυχερος που αυτον που παρακαλαγαν να ερθει φετος ουτε καν παταει γιατι τοτε θα χρειαζοσουν μεγαλυτερη γλωσσα για να παιξεις.κεφαλι μεγαλο μυαλο κουκουτσι

Anonymous said...

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ.Ο4:41 ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ.ΑΚΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ.

Anonymous said...

αν ειναι ο μουρινιο δεν αλλαζει κατι.το παιζει ξυπνιος αλλα δεν εχει δει ακομη τιποτα.

Anonymous said...

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΙΕΚ ΞΥΝΗ.ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ.

Anonymous said...

μουρινιο εσυ δεν εχεις δει ακομη τι νουμερο ειμαι.

Anonymous said...

Αυτό το Forum τελικά είναι πολύ χρήσιμο. Μέσα από τα τόσα σχόλιο μπορεί ο καθένας να καταλάβει τι γίνεται στα ενδότερα των ομάδων (των περισσότερων).

Βλέπουμε παίχτες αλαζόνες προς τους συμπαίχτες τους (αποδείχτηκε στη διάρκεια της σεζόν από τη συμπεριφορά τους), προπονητές που ενώ διαχειρίζονται πολύ καλό ρόστερ χρησιμοποιούν μια 7αδα μόνο αφήνοντας στον πάγο κάποιους, διοίκηση που όλη τη χρονιά είναι εξαφανισμένη και τώρα μιλά για επιτροπές handball.

Εγώ σαν πατέρας αθλητή προσπαθώ να καταλάβω γιατί είναι κακό οι γονείς να στηρίζουν τα παιδιά τους;
Υπάρχει αθλητής που δεν θα ήθελε τον γονιό του από κοντά; Οι παράγοντες και προπονητές των ομάδων είναι αυτοί που πρώτοι ζητούν την ενεργή συμμετοχή των γονιών.
Μιλάω για υγιή στήριξη χωρίς παρεμβάσεις στο έργο προπονητών ή άλλων αθλητών.
Βέβαια όλα είναι καλά όταν ο γονιός μόνο πληρώνει.

Κύριοι για ότι κάνετε, καλό ή κακό, κρίνεστε και είναι το λογικότερο. Αν δεν δέχεστε την κριτική τότε αλλάξτε χαρακτήρα ή επάγγελμα. Γιατί επάγγελμα είναι αυτό που κάνετε αφού πληρώνεστε, δεν είναι hobby.

Όταν ένας αθλητής αυτής της ηλικίας δέχεται πρόταση από σύλλογο Α1, αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον υπάρχει ταλέντο και περιθώρια βελτίωσης για τον αθλητή. Κάτι όμως που τόσο μερικοί προπονητές όσο και παράγοντες δεν θέλουν να συμβεί, γιατί αυτούς τους είχαν στο πάγο και τώρα κινδυνεύουν να αποδειχθεί το πόσο λάθος έκαναν. Κινδυνεύουν να αποδειχθεί το ότι δεν ήταν ικανοί να αξιοποιήσουν κάποιο ταλέντο που ίσως υπήρχε.

Αγαπητοί ΙΩΝΙΚΟΙ προπονητές, αθλητές και παράγοντες, αφού κατηγορείτε αυτούς τους αθλητές ως χαβαλέδες, ανίκανους και λαμόγια, γιατί θέλετε να τους κρατήσετε στην ομάδα σας; Φορτώστε τους στη πλάτη άλλης ομάδας για να γλυτώσετε. Αν έχετε δίκιο για όλα τα παραπάνω σύντομα θα αποδειχθεί και θα δικαιωθείτε.

Αν δεν το κάνετε όμως, έχω κάθε δικαίωμα να σκεφτώ πως είστε εμπαθείς, εκδικητικοί και διώκτες της ανάπτυξης του αθλήματος.

Anonymous said...

epeidh katantaei malakiaa!!! kai epeidh o 3.38 mia krazei mia dn krazeii teleiwse t 9ema opoios einai na fanei 9a faneii!!! kai pios eswse tn omada t 3eroume kai epeidh eimastan 5 atoma kai mesa s autous a3izei kai einai kai o 26arhs gt einai o capten oloi oi alloi eiste korakia!!! oute na sas apantame prepei 3eftiles!!! kapten mazi s ree! m agaphh o hansen s

Anonymous said...

5.00 m mpounies t phre opws kai t anhpsiou tou!! ntailiki!!! t exoun kanei ekei mesa DANILEIAKOS H.C

Anonymous said...

epeidh 11:14 ontos katantaei malakia pes mas tous 5 gia na kseroun kai oi ypoloipoi oti einai peritoi.auto theloume na fygoume giati den mas xreiazeste.pou to parakseno re hansen?capten kai emeis mazi sou.

Anonymous said...

εσεις οι 4-5 που κρατησατε τον ιωνικο στηνΑ2 και ειδικα εσυ 26αρη κρατατε λιγο χαμηλους τονους δεν βλαπτει .Δεν ασχοληθηκε κανεις μαζι σου και βγηκες να γραψεις και να κρινεις συμπαιχτες σου που αγωνιστηκαν μαζι σας.Αν δεν υπηρχαν αυτοι οι εφηβοι η ομαδα δεν θα ειχε παραμεινει στην κατηγορια.Αυτοι οι εφηβοι επαιζαν εφηβικο,αντρικο,προπονησεις, σχολειο,φροντιστηριο και προετοιμασια για τις εξετασεις τους,εχοντας ενα δυσκολο προγραμμα και τα εβγαλαν περα μια χαρα εχοντας παρει τα αποτελεσματα που ηθελαν και στις εξετασεις τους και καταφεραν και την παραμονη της ομαδας.Εσυ ησουν ελευθερος χωρις υποχρωσεις,δουλεια επιασες προς το τελος του πρωταθληματος,και τι εκανες,το επαιζες αρχηγος της ομαδας κανοντας κριτικη στους εφηβους οπως και τωρα,αλλα θα επρεπε να κανεις πρωτα στον εαυτο σου σαν ωριμος ανδρας και να κοιταξεις να βελτιωθεις σαν παιχτης.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ -ΒΕΛΤΙΩΘΗΤΕ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟ-ΜΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ -ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΤΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΤΕ-ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ .

Anonymous said...

ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΑΛΛΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ.ΟΙ ΜΕΝ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΝΟΜΙΖΩ CAPTEN ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ.ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ.ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ.ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Η ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΚΑΝΕΝΑΣ CAPTEN ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ.ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΤΕ ΑΣΧΗΜΑ.ΤΟ ΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΒΟΛΕΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΤΑΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ TAΙΙΠ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΑΡΑ CAPTEN ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΑΝ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΤΑΝ.Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΕΙΠΕΣ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ.ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ.ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΠΟΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΜΑΡΑΔΕΛΗΣ?

Anonymous said...

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Α2? ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΣΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ? ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ,ΤΟ ΠΡΟΠ. ΤΗΜ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ? ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ?
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ! ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚΕΣ!ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ!ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΟΙ "ΥΠΑΚΟΥΟΙ"ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΡΟΟΘΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΜΟΣΠΟΔΙΑΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!ΟΙ "ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΙ " ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΨΗ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ!Η ΠΛΗΓΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΦΟΡΜΙΣΕΙ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΙΑ ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ !......

Γιάννης Μπεκιάρης said...
This comment has been removed by the author.