ΑΕΚ: Και επισήμως Μπαλωμένος... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΕΚ: Και επισήμως Μπαλωμένος...


Σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η ομάδα χάντμπολ. Συγκεκριμένα η Α.Ε.Κ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή χαντμπολίστα, Σπύρου Μπαλωμένου ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής και χθες υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Ο 33χρονος έλληνας περιφερειακός έπειτα από δέκα χρόνια σπουδαίας καριέρας στο εξωτερικό, σε πρωταθλήματα όπως το Σουηδικό, το Γερμανικό και τελευταίο το Γαλλικό, επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα του «Δικεφάλου». Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με την Γαλλική Ιστρ, ωστόσο αποφάσισε να επαναπατριστεί για χάρη της «Ένωσης», ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα χάντμπολ που είναι έτοιμη να διεκδικήσει τους δυο εγχώριους τίτλους αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο Μπαλωμένος αν και αγωνιζόταν τα τελευταία δέκα χρόνια στο εξωτερικό, ανήκε στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας από τον οποίον και έμεινε ελεύθερος.

Ο Μπαλωμένος στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της ΑΕΚ, σχολίασε:

«Υπήρχε εδώ και αρκετά χρόνια μια επικοινωνία με την ΑΕΚ. Είχαμε καλές σχέσεις τόσο με την διοίκηση όσο και με τους παίκτες. Υπήρχε μια διάθεση για συνεργασία και θεωρώ ότι πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Σίγουρα ήταν σημαντικό κίνητρο για μένα το γεγονός ότι έχω τόσους φίλους στην ΑΕΚ. Αυτό μου έδωσε την δυνατότητα να απαντήσω πιο εύκολα καθώς για μένα μετράει πολύ το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Υπάρχουν τρεις τέσσερις ομάδες στην Ελλάδα που διεκδικούν το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ πιστεύω πως είναι το φαβορί. Θέλω να είμαι αισιόδοξος. Νομίζω ότι μπορούμε να μπούμε στους ομίλους και να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Ιωνικό για το γεγονός ότι μου έδωσε το δελτίο μου. Έκανε μέχρι την τελευταία στιγμή το καλύτερο για μένα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι άνθρωποι της ομάδας ήταν δίπλα μου και νοιάστηκαν πραγματικά. Όσον αφορά τον κόσμο της ΑΕΚ μακάρι να του δώσουμε μεγάλη χαρά και να φέρουμε επιτυχίες γιατί είναι κάτι που το χρειάζεται πολύ η ΑΕΚ».


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΚ

Το who is who του Μπαλωμένου
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 28/2/1979
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Αθήνα
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: 2004 (6ος)
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ: Έκτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών (2005), τέταρτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων (1997), έβδομη θέση στο ευρωπαϊκό νέων (1998), όγδοη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων(1999).

Η καριέρα του Μπαλωμένου
2002-2004 Γκούιφ (Σουηδία)
2004-2006 Σάβεχοφ (Σουηδία)
2006-2008 Μέλσουνγκεν (Γερμανία)
2008-2009 Μπάλινγκεν (Γερμανία)
2009-2010 Ντορμάγκεν (Γερμανία)
2010-2011 Ρούναρ (Νορβηγία)
2011(Ιούλιος)-2012 (Φεβρουάριος) Λέομπεν (Αυστρία)
2012 (Φεβρουάριος) - Ίστρ (Γαλλία)

102 comments

Anonymous said...

paidia me aythn thn metagrafh an den yparxoun apoxwrhseis kata thn diarkeia ths xronias h AEK ginetai polu dynath. 8a einai polu synarpastiko prwta8lhma. den perimena tetoia antidrash meta to xasimo tou prwta8lhmatos. me Albano kai Mpalwmeno den nomizw oti 8a xanei

Anonymous said...

vale na parei kai ena kalo kseno kai petakse to poulaki

Anonymous said...

apisteyto tripleta sthn periferia........are papadopoyle...pali perpatontas tha thn bgalei....kai epeidh eisai magkas....tha eisai kai HROAS,,,,,,............

Anonymous said...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΡΓΟΣ

Anonymous said...

ΙΩΝΙΚΟΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ? ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ?ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΑΣ
ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Anonymous said...

oi metagrafes den teleiwsan gia ellines paixtes?

Anonymous said...

THA TELEIOSOYN OPOTE TELEIOSOYN OI "MEGALOI" TIS METAGRAFES TOYS...ETSI APLA....

Anonymous said...

Το καλύτερο είναι κάτι που είπε ένας φίλος σε κάποιο άλλο άρθρο.Να της αφήσουν ελέυθερες (ή έστω μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος) , να τελειώνουν αυτά τα καραγκιοζιλίκια.

Παλεύουν από χτες προφανώς στην οχε να βρουν άκρη στο πώς θα την νομιμοποιήσουν γιαυτό και δεν την ανακοινώνουν στην ιστοσελίδα τους ακόμα.

Anonymous said...

7αδες
ΔΙΟΜΗΔΗΣ
ΝΟΥΓΚΟΒΙΤΣ,ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ,ΤΑΣΚΟΒΙΤΣ,ΜΑΣΤΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ,ΣΑΜΑΡΑΣ,ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΥΜΟΥ
ΑΕΚ
ΚΑΦΑΤΟΣ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ,ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ,ΑΛΒΑΝΟΣ,ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ,ΑΣΑΡΙΔΗΣ.
ΑΜΥΝΕΣ
ΔΙΟΜΗΔΗΣ
ΣΑΜΑΡΑΣ,ΜΕΓΑΛΟΟΙΟΚΟΝΟΜΟΥ,ΜΑΡΑΓΚΟΣ,ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ,ΜΑΣΤΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΤΑΣΚΟΒΙΤΣ
ΑΕΚ
ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ,ΑΛΒΑΝΟΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ,ΤΣΑΟΥΣΗΣ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Anonymous said...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΜΠΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Anonymous said...

Εκείνο που ξέρω εγώ είναι πως όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο.Και πέρυσι οι περισσότεροι γέλαγαν και ειρωνέυονταν με το δημητρούλια και το διομήδη και σάρωσε.καλές οι μεταγραφές αλλά τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο τελικά.

Anonymous said...

PROSOPIKA DEN ME ENDIAFERI AN INE KALITERI I EPTADA TOU DIOMIDI I I AMINA TIS AEK I TOU PAOK I DEN KSERO EGO PIANOU ALLOU.GIA MENA SIMASIA EXI OTI TO FETINO PROTATHLIMA MALON THA EXI 3 PARA POLI KALES OMADES ( DIOMIDI AEK PAOK ) OPOU LOGIKA THA DOUME OREA PEXNIDIA.ALLA APO EKI KE KATO MALON THA INE POLI ADINAMO KE INE KRIMA NA MIN IPARXI O FILLIPOS O DOUKAS TO KILKIS KE NA GINETE KOLASI GIA NA PARIS VATHMO

1975-1982 said...

Ακόμα και αν οι άμυνες του Διομήδη είναι καλύτερες έτσι με την πρώτη ματιά,μην ξεχνάμε πόσες χαμένες επιθέσεις είχε πέρσι η ΑΕΚ με τον μετριότατο Μαξίμοβιτς αριστερά και τους Τσαούση-Γιαννόπουλο δεξιά.Μόνο ο Μπακαούκας έβγαζε τα κάστανα απ τη φωτιά.Με λίγα λόγια η ΑΕΚ έψαχνε παίκτες σε αυτή τη θέση και βρήκε τους καλύτερους από Ελλάδα.Το συγκριτικό πλεονέκτημα του Διομήδη παραμένει το πίβοτ, όπου είναι υπερπλήρης και καλά θα κάνει η ΑΕΚ να κοιτάξει για μια λύση της τελευταία στιγμής.Κατά τα άλλα, βλέπω ότι οι του Διομήδη δεν περίμεναν τέτοια αντεπίθεση από μέρους μας ή περίμεναν ότι λόγω καλύτερων προτάσεων θα έπαιρναν έναν από τους δύο παίκτες, άλλωστε όλο για κάτι εκπλήξεις μιλούσανε. Ο Μπαλωμένος ειδικά και με τα διπλά δεν πήγαινε στο Διομήδη και αυτά για τους Ιωνικούς είναι απόδειξη της παγωμάρας του Άργους.

Anonymous said...

ο διομηδης εαν εκανε προταση που μαλλον θα εκανε δεν προκειτε να εδωσε πανω απο 20000 διοτι ειναι νοικοκυρεμενο σωματειο και προσεχει της κινησης του. τωρα πως εσεις δωσατε τα νουμερα που ακουγονται(33.000 ο αλβανος και 28.000 ο μπαλωμενος) ενω χρωστατε σε ολα τα παιδια απο περσι 4-5 μηνες ειναι αξιο αποριας. αλλα εφοσον παιζουν???

Anonymous said...

ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ Η ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.

Anonymous said...

Αγαπητέ 10.55 για την ιστορία σου λέω ότι ο Διομήδης Άργους δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ.
Γιατί υπαρχουν και σωματεία που δεν έχουν τη λογική του τζάμπα μάγκα...

Anonymous said...

Δηλαδή η ΑΕΚ πήρε Αλβανό, Μπαλωμένο, Ναουμίδη,Τσακνή κι έχασε Βακάλη,Μαξιμοβιτς, Κουλούρη, Κοκολοδημητράκη, Κόντη.
Ο Διομήδης πήρε Μαστορόγιαννη, Δεληγιάννη, Ευαγγελόπουλο κι έχασε Μάλλιο και Ουροσεβιτς.
Τα συμπεράσματα δικά σας για το ποιος θα είναι έτοιμος πιο γρήγορα.

Anonymous said...

ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ 11,00 ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΥΓΑ

Anonymous said...

Γιατί έχεις αντιρηση ότι το Άργος δεν χρωστάει πουθενά?

Anonymous said...

Έχει δίκιο ο φίλος για το Διομήδη ,δε χρωστάει ευρώ σε κανένα.Είναι η μόνη ομάδα που παρουσιάζει δημόσια κάθε χρόνο ισολογισμό.
Πάρτε και μερικές φωτο απο τη φετεινή παρουσιάση να δείτε πώς λειτουργούν τα σωστά σωματεία

http://i.imgur.com/WBz76.jpg?1

http://i.imgur.com/UkNGz.jpg?1

Anonymous said...

Η ΑΕΚ ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΦΟΡΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΡΚΕΤΑ.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΞΕΝΟ ΠΙΒΟΤ (ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΡΑΓΚΟ) ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΠΛΕΙDER.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ.

ΕΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΠΑΡΕΙ ΕΣΤΩ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΠΙΒΟΤ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΣΚΟΥΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΔΕΛΗΓΓΙΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΑΛΛΙΟΣ ΟΥΡΟΣΕΒΙΤΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΔΙΟΜΗΔΗ ΦΕΤΟΣ.

Ο ΜΑΣΤΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΙΚΑ Ο ΜΑΛΛΙΟΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΟΛΛΑΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Anonymous said...

Πολύ καλές οι παρατηρήσεις φίλε μου αλλά όπως έχω ξαναπεί ,δεν αρκούν μόνο καλές μεταγραφές υπάρχουν και ενα σωρό άλλα θέματα που κάνουν μια ομάδα μεγάλη ,και όλα θα φανούν στο γήπεδο.Μην ξεχνάς ότι ο Διομήδης διαθέτει τον κορυφαίο έλληνα προπονητή αυτη τη στιγμή.Όλη τη χρονια στην Ευρώπη αντιμετώπιζε ψηλά δυνατα κορμιά και βρήκε τρόπους να τους πατήσει κάτω.
Το καλό είναι πώς πρόκειται να γίνουν δυνατα παιχνίδια και μακάρι να είχαν και τηλ κάλυψη.Θα ανέβαζε πολυ το άθλημα

Anonymous said...

makari na htan oles oi omades san to diomhdh kai san thn aek!!8a uphrxe ena arketa kalo prwta8lhma!!meta apo ekei ti uparxei???o paok o aerwpos o doukas kai meta to xaos!!!h veroia parapaiei kai makari na vgw psefths alla apo thn nea sezon na eimaste kala tous vlepw na paizoun a2!!auto einai to handball sthn ellada!!5 omades!!

Anonymous said...

Κορυφαίος προπονητής ο Δημητρούλιας???? Ας δούμε την διάρκειά του και ας κρίνουμε μετά... Πάντως μπράβο σε ΑΕΚ και Άργος για τις μεταγραφικές κινήσεις, ο Δούκας δυστυχώς πληρώνει περισσότερο από όλου την οικονομική κρίση...

Anonymous said...

kai 5 omades pali kala na les!!!!!

ean ipologiseis oti sto basket pou einai epaggelmatiko exei kai ekei 5 (oly, pao) panio, paok, aris...


tha diafwnisw omws oti parolo pou oi omades tou handball enisxithikan opws oloi lene- to epipedo tous einai poli xamilo genikotera...

theloun kai alles metagrafes kai me 150.000 euro misthodosia o diomidis den paei pouthena...pali soupes tha vlepoume kai tha leme oti vlepoume handball...

prepei oposdipote na ekmetaleftoume ti mikri epitixia tou diomidi (ti sigrinw me to fetino strapatso pou erxetai)!!!!

Anonymous said...

φίλε 5,07 αν προσέξεις τη διατύπωσή μου θα δεις πώς γράφω αυτή τη στιγμή.Αυτή τη στιγμή όπως και να το κάνουμε είναι ο καλύτερος.Τώρα αν θα είναι και γενικά ο καλύτερος αυτό όπως λες θα το δείξει ο χρόνος.Αλλά μιλάω για τώρα εγώ

Anonymous said...

οκ φίλε 5.25 ο Δημητρούλιας έχει τα φόντα να γίνει εξαιρετικός προπονητής και το αποδεικνύει με το "καλημέρα". Ο χρόνος θα δείξει...

Anonymous said...

re paidia kserei kaneis ti ginete sthn veroia??8a uparxei omada??

Anonymous said...

Εγώ νομίζω πως και η ΧΑΝΘ θα διεκδικήσει θέση στην 5άδα. Από τον Αερωπό τουλάχιστον ή το Κιλκίς περισσότερο..

Anonymous said...

oles autes oi metagrafes ... kales den lew .... apo pivot ti ginetai omws oeoo???? tha parei ? giati an meinei me autous ante geia... kai to thema tis aek den einai mono epithetika !!! stin amuna ektos apo mpalwmeno poios allos paizei????? sti thesi tou termatofulaka ???? o kaffatos mporei na vgalei oli tin xronia ???? kai meta poios ???? to xaos????

Anonymous said...

ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ!!!!Ο ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!!!!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΟΥ-ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ!!!!!!!!!!ΤΕΛΙΚΑ,ΘΑ ΒΑΣΤΗΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ?ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΩΣΤΑ?ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΥΤΗΛΙΣΑΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!!ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΛΟΥΘΗΣΕΙ...........ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΠΛΕΙ ΟΦΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Καλά στην ΑΕΚ είναι τραγικοί. Θέλουν να κάνουν παρανομία και βάζουν τρελά αυτογκόλ. Την Παρασκευή βγάζουν επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι χθες (σ.σ. Πέμπτη 26/07/2012) υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τον Μπαλωμένο. Και το πιο γελοίο ότι μετά τον ντόρο που έγινε, εξαφανίζουν την ανακοίνωση από όλα τα αεκτζίδικα sites. Έλα όμως που η είδηση είχε ήδη αναδημοσιευτεί από διάφορα sites και εκεί δυστυχώς η ανακοίνωση παραμένει μεγαλοπρεπής και βαρύγδουπη μέχρι σήμερα.
Αλλά και ο ίδιος ο Μπαλωμένος? Δεύτερο αυτογκόλ, δηλώνει στον sport fm ότι το Σάββατο 21/07/2012 ήταν έτοιμος να υπογράψει στο εξωτερικό αλλά μετά από δύο μέρες (δηλαδή 23/07/2012) αποφασίζει να υπογράψει στην ΑΕΚ.
Μιλάμε για απίστευτες γκάφες που καθιστούν την υπόθεση πολύ εύκολη πλέον για το ΑΣΕΑΔ. Δεν νομίζω βέβαια ότι θα φτάσει ως εκεί, γιατί λογικά θα ακυρωθεί από την ΟΧΕ ως εκπρόθεσμη.

Anonymous said...

Τελικα ρε φιλαράκι πραγματικα δεν έχω καταλάβει το ζόρη που τραβάς ποιο είναι; Ότι ο μπαλωμένος είναι εκπροθεσμος; Η ότι δεν ήρθε στο Άργος και δυναμωσε και άλλο η ΑΕΚ... Και αν ερχόταν τελικα θα τα εγραφες αυτά; Η θα τα έκανες γαργαρα.... Γιατι πραγματικα μας κούρασες...

Anonymous said...

Είναι εκπρόθεσμη ή όχι η μεταγραφή? Απάντησε σε αυτό και άσε τις υπόλοιπες περικοκλάδες για Άργος, γαργάρα κ.λ.π. Αν ήταν όλα καθαρά γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα στο site της ΟΧΕ?

Anonymous said...

lipon i etagrafi ine ekprofesmi alla tha gin dektietsi gia na iremisete eki sto argos.les ke iparxi i politelia na min gini dekti.ade tagaria

Anonymous said...

Δεν πειράζει κατάλαβα .... Το ζόρη σου τελικα είναι ότι επέλεξε την ΑΕΚ και ξέρεις καλα ότι το πρωτάθλημα είναι δύσκολο φέτος... Καλα κανείς όμως,συνέχισε , κάποιος θα σε ακούσει...,

Anonymous said...

Εμένα για να ξέρεις με ευχαριστή πολυ ότι θα δώ ξανά 2 παιδιά με καριέρα στο εξωτερικό κοσμούν το ελληνικο πρωτάθλημα άσχετα πως ήρθαν... Προφανώς εσένα σε νοιάζει μόνο η ομάδα σου αν θα ξανά πάρεις πρωτάθλημα... Και δεν θα με πείραζε καθόλου αν ερχοντουσαν και άλλοι ακομα και τωρα και ας τους έπαιρνε το Άργος... Είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν μια αίγλη που έλειπε τα τελευταία χρόνια απτο άθλημα μας...Και σταματά τελικα αυτο το κόμπλεξ γιατι όπως σου είπα και πριν μας κούρασες......

Anonymous said...

Το κόμπλεξ τώρα που κολλάει? Δεν φτάνει που δεν ξέρεις να γράφεις Ελληνικά, δεν ξέρεις και να τα χρησιμοποιείς. Από πότε η εφαρμογή των κανονισμών είναι κόμπλεξ? Συμφωνώ μαζί σου ότι και οι δύο είναι πολύ μεγάλοι παίκτες, αλλά από την στιγμή που είναι εκπρόθεσμες οι μεταγραφές τι να γίνει τώρα? Να τις νομιμοποιήσουμε με το ζόρι? Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεσαι.
Και επίσης δεν μου έχεις απαντήσει ακόμα σε δύο ερωτήματα: 1) Γιατί εξαφανίστηκε η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Μπαλωμένο από τα αεκτζίδικα sites ως δια μαγείας και 2) γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα στο site της Ομοσπονδίας?
Απ' ότι φαίνεται ξέρεις πράγματα και καταστάσεις, οπότε εύκολα μπορείς να απαντήσεις.

Anonymous said...

Στο site paok24 στις 29-8-2011 (ανοίξτε το) δημοσιεύθηκε το εξής : "Σε προχωρημένο στάδιο επαφών με την ομάδα του Διομήδη Άργους βρίσκεται ο πίβοτ Σωτήρης Μαραγκός ... Ο παίκτης θα παραχωρηθεί με υποσχετική... Έχει επέλθει προφορική συμφωνία και ... εντός των ημερών θα μπουν οι τελικές υπογραφές". Οι υποσχετικές και οι ελευθέρας είχαν λήξει στις 20-7-2011 , οι αποδεσμεύσεις είχαν λήξει στις 19-8-2011 και ο ΠΑΟΚ στις 29-8-2011 ανακοίνωνε την υποσχετική του Μαραγκού που μάλιστα δεν είχε υπογραφεί ακόμα αλλά θα υπογραφόταν σε λίγες μέρες. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ. Αυτή λοιπόν η παράνομη μεταγραφή, πέρισυ, χωρίς κανείς τότε να το καταλάβει, γύρισε τα δεδομένα και ο διομήδης , με συνεργό τον ΠΑΟΚ που τα κονόμησε φυσικά και πήρε χρήματα για να πληρώσει και 1-2 παίκτες , πήρε τον παίκτη και το πρωτάθλημα (και το ευρωπαικό), ενώ ο ΠΑΟΚ άντεξε και πήρε την τρίτη θέση. Η ΑΕΚ τότε δε μίλησε, μάλλον γιατί το υποτίμησε ως θέμα. Το είχαν σχολιάσει κάτι τύποι που ενώ οι ίδιοι έτρεχαν να προλάβουν τις προθεσμίες έβλεπαν άλλους να κάνουν μεταγραφές δέκα μέρες μετά. Πίσω από όλα το παρασκήνιο και το τσαλάκωμα των προθεσμιών από την ΟΧΕ. Τώρα η ΑΕΚ παίρνει το Μπαλωμένο επτά μέρες μετά, όχι 1-2 που γίνεται νόμιμα σε όλα τα αθλήματα με κράτημα θυρίδας, αλλά 7 μέρες. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ. Αλλά όχι και να μιλάνε ο Διομήδης και ο ΠΑΟΚ που πέρυσι βολεύτηκαν με τη μεταγραφή του Μαραγκού - υποσχετική κατά το site του ΠΑΟΚ- 40 μέρες μετά τη λήξη των προθεσμιών. Λίγο ήθος παρακαλώ. Αλλιώς να βγείτε και να τα πείτε επώνυμα για να εκτεθείτε κιόλας. Και μη μου πει κανείς ότι μιλάει κανένας άλλος αφού όλοι οι άλλοι θα ψαχτούν όχι να διακριθούν αλλά να διασωθούν. Λοιπόν αργίτες και παόκια τέλος. Αυτοί που κορόιδεψαν το σύστημα πέρυσι δεν μπορούν να μιλάνε επειδή κάποιος άλλος το κοροιδεύει φέτος. Ειδικά μάλιστα όταν μιλάμε για το Μπαλωμένο που γυρνάει μετά από 10 χρόνια και θα κοσμήσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Σςςςςςςςςςςςςςςςς

Anonymous said...

κύριοι, μην μαλώνετε άδικα... Τρόποι υπάρχουν πολλοί, ώστε να ξεπεραστεί το θέμα των ημερομηνιών... Ο απλούστερος όλων είναι να κρατήσεις ανοιχτή μια θυρίδα - σφραγίδα στα ΕΛΤΑ και να την χρησιμοποιήσεις κάποιες ημέρες μετά με παλιά ημερομηνία. Επίσης, ακόμη και οι υποσχετικές να είναι εκπρόθεσμες, υπάρχει η λύση των αποδεσμεύσεων. Εκεί η ομάδα παίρνει τον παίκτη με αποδέσμευση και υπογράφει ιδιωτικό συμφωνητικό + εγγυητική για την επιστροφή του αθλητή στο σωματείο του 1 χρόνο μετά... Αυτά...

Anonymous said...

Εγώ χαίρομαι για τις μεταγραφές της ΑΕΚ.Έτσι θα γλυτώσουμε επιτέλους από την κλάψα τους για την κατατρεγμένη ομάδα που πάει μόνο με το σταυρό στο χέρι και που μόνο οι άλλοι κάνουν παρατυπίες.Επιτέλους θα ησυχάσουμε για φέτος τουλάχιστον.
Απλά έχει πολύ γέλιο να γκρινιάζουν ένα ολόκληρο χρόνο και μετά να κάνουν το ίδιο για το οποίο κλαψούριζαν ότι ο κακός Διομήδης έκανε!!

Anonymous said...

Συμφωνώ. Η ΑΕΚ έχει ιστορία και κόσμο, αλλά έχεο μικρύνει επικίνδυνα τελευταία... Κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ομάδα - κλάμα που όλοι την αδικούν! Εγώ υποστηρίζω τον Δούκα γιατί αναπτύσει το άθλημα και δεν κοροιδεύει κανέναν. Βρίσκεται έξω από τα παρασκήνια της ΟΧΕ και στηρίζεται στις δυνάμεις του. Επίσης, οφείλουμε σεβασμό στο Άργος - είναι νοικοκυρεμένη ομάδα και μας έκανε υπερήφανους!

Anonymous said...

Και μεγάλη είναι και κόσμο έχει αλλά έχει γίνει λίγο του καναπέ.Τόσα λαμόγια πέρασαν απο τις διοικήσεις τόσα χρέη έμειναν αλλά μια κινητοποίηση δεν... , να βγάλουν τον κόσμο έξω να διμαρτυρηθεί.Τους πιπιλάνε το μυαλό με τα κυνηγητά και τους κατατρεγμούς για να πετανε τις ευθύνες τους από πάνω και έφτασε το μπάσκετ Β εθνική το ποδόσφαιρο θα έχει αναλογη τύχη κλπ.Και τα λέω με πόνο ψυχής γιατί είμαι αεκτζής από μικρό παιδι ,άσχετα αν ετυχε να είμαι Αργείος και να αγαπω την πολη μου όποτε στο handball υποστηρίζω την πόλη μου.Ξυπνάτε οργανωμένοι της ΑΕΚ ,κινητοποιήστε τον κόσμο.Τίποτα δεν χαρίζεται.Μικρό δε σε κάνουν οι άλλοι.Εσύ τους δίνεις το δικαίωμα να σε κάνουν

Anonymous said...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ (ΑΚΟΜΗ) ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ... ΦΙΛΕ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ...ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ...ΛΑΜΟΓΙΑ...ΛΕΗΛΑΣΙΑ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ...

Anonymous said...

Φίλε 8.06 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...Έλεος...διαμαρτύρεται ο Διομήδης και ο ΠΑΟΚ που όπως πολύ σωστά αναφέρεις με την μεταγραφή του Μαραγκού παραλίγο να μπερδέψουμε τις εποχές...ψαχνόμασταν αν είναι καλοκαίρι ή φθινόπωρο ...από εκεί κ πέρα θα δούμε ωραία παιχνίδια αλλά δυστυχώς σε πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων...οι τρείς τους και όλοι οι άλλοι...

Anonymous said...

opws ta lete einai paidia!!makari autes oi omades na ta pane kala!!giati oles oi alles einai gia founto!! prwtos prwtos o filippos pou apo ekei pou diekdhkouse prwta8lhmata twra 8a paizei gia thn paramonh tou!! krima.

Anonymous said...

Και πάλι καλά που είναι και 3-4 ομάδες παιδιά.Και αν δεν είχε μπει σφήνα πέρυσι ο Διομήδης και δεν είχε κάνει την πορεία που έκανε σιγά μην έκανε η ΑΕΚ τέτοιες μεταγραφές.Στην φτήνια θα την έβγαζαν.Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες ,αλλά μήπως και στα άλλα ομαδικά το ίδιο δε γίνεται?3-4 ομάδες έχουν πιο υψηλούς στόχους και οι άλλες πανω κατω τα ίδια είναι.

1975-1982 said...

Φίλε 9.52 έχεις κάθε δικαίωμα φυσικά να υποστηρίζεις την πόλη σου,ωστόσο είσαι άδικος ως προς τους οργανωμένους της ΑΕΚ.Αν βλέπεις αυτή τη στιγμή να γίνεται κάτι στα ερασιτεχνικά τμήματα (γυναικείο βόλλευ,στίβος,ανδρικό βόλλευ,χαντπολ ακαδημίες και άλλα) είναι επειδή κάποιοι οργανωμένοι βγήκαν μπροστά συμπαρασέρνοντας άλλους τόσους.Αυτοί,εμείς δλδ όλοι μέχρι εκεί μπορούμε κακά τα ψέμματα, μακάρι και άλλοι οπαδοί να κατάφερναν όσα η ερασιτεχνική τα τελευταία χρόνια.Το πρόβλημα είναι τι κάνουν και οι φίλαθλοι όπως εσύ π.χ. βλέποντας τέτοιες προσπάθειες και για να σου πω και τη δική μου άποψη, όταν εγώ βλέπω παιδιά από το κλαμπ του Άργους να μην στηρίζουν την ομάδα της πόλης τους αλλά της καρδιάς τους βλέπω ότι τελικά ανάγκη από οπαδούς έχουμε και όχι από φιλάθλους που ασκούν κριτική.

Anonymous said...

Καταρχήν δεν έβαλα όλους τους οπαδούς στο ίδιο σακί εννοούσα περισσότερο σε επίπεδο πρωτοκλασσάτων αρχηγών των οργανωμενων.Θα ξεφυγουμε λίγο από handball αλλά δεν πειράζει νομίζω.Η συζήτηση δεν έκανε κακό ποτέ.Να σου πω ενα παράδειγμα.ΟΙ παναθηναικοί θυμάσαι τα συλλαλητήρια για να διώξουν τον τζίγκερ ,βλέπεις τώρα τί κάνουν.80 εκκ εφαγε λενε ο Ψωμιάδης από την ομάδα.Είδες να βγάλουν τον κόσμο έξω? Όταν ο Ντέμης έβαζε την ομάδα στο άρθρο 99 ειπαμε όλοι οκ πηρε μια σειρά η ομάδα.Τώρα πάλι χρέη?από που?ποιος?Είδες να κινητοποιήσουν τον κόσμο να βγει έξω? και άλλα πολλά
Και τώρα που η ομάδα βγάζει δίσκο για να βρει λεφτά μπας και δεν πέσει??Κινητοποιήθηκαν να πιέσουν όποιον μπορεί να πάρει διαρκείας?Αυτοί τη στιγμή η ΑΕΚ έπρεπε να εχει πουλησει 70000 διαρκείας και να σωθεί από τον κόσμο της.Και μη μου πεις ,ας μιλήσουμε μόνο για Αθήνα , ότι δεν υπάρχουν 50-60 χιλ ΑΕΚτζήδες μέσα σε 6 εκκ που να τους περισσεύουν 100 ευρώ να βοηθήσουν
Στο μπάσκετ με τα χρέη πρότειναν κάποιοι να παέι κατευθείαν στη Β εθνική να απαλλαγει από τα χρέη της και να αρχίσει νεα πορεία.Έπεσαν να τους φάνε κάποιοι οργανωμενοι.Η ΑΕΚ δεν είναι για Β εθνική και τέτοια.Τώρα ???

Αυτό που βλέπω και δεν είμαι ο μόνος είναι πώς φέρουν μεγαλες ευθύνες καιπρωτοκλασατα στελεχη των οργανωμενων , όχι όλοι φυσικά υπάρχουν και πολλοί που προσπαθούν είμαι βέβαιος(όταν δεν τους έκανε ο προδότης μπαγεβιτς θυμάσαι κινητοποιησεις?)για πολλούς λόγους που δεν είναι του παρόντος

Anonymous said...

Μάγκες από έγκυρη πηγή μέσα από την ομοσπονδία έμαθα ότι το πρόβλημα δεν είναι του Άργους αλλά του ΠΑΟΚ. Ο Χειβιδόπουλος δεν δημιουργεί θέμα αλλά ο Πετρίδης. Το σημαντικό λέει δεν είναι πότε θα στείλει η ΑΕΚ τα χαρτιά αλλά αν ο Ιωνικός έστειλε τα χαρτιά και πλήρωσε κάτι λεφτά στην ομοσπονδία μέσα στην προθεσμία. Υπάρχει πολύ παρασκήνιο πάντως.

Anonymous said...

κάτι άσχετο:
πόσα ταϊμ αουτ δικαιούνται στην ολυμπιάδα;

Anonymous said...

http://www.filippos-veria.gr/news.php

Ορίστε φρέσκα νέα για το Φίλιππο...

Anonymous said...

Πολύ φοβάμαι ότι άνοιξε κόντρα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ,από τη σφήνα στη μεταγραφή του Αλβανού και ελπίζω να μην μεταφερθεί και σε επίπεδο ανεγκέφαλων οπαδών που έχουν και οι δύο ,δε μιλάω για τους φιλήσυχους φιλάθλους , μιλάω γιαυτούς που το μόνο που τους νοιάζει είναι τα επεισόδια

Anonymous said...

Ρε μάγκες το κουράσαμε με ΑΕΚ ΠΑΟΚ Άργος , μόνοι τους θα παίξουν αυτοί ? πείτε τι κάνουν και οι άλλες ομάδες. Έδεσσα χωρίς Τσάτσο, ΧΑΝΘ χειρότερη απο πέρσι ? ΚΙλκις μόνο ο ΔΗμάκης έμεινε? απο τις μικρές Αθηναϊκές ΠΓΣ, ΑΡΗΣ Ν, ΛΟΥΤΡΑΚΙ έκαναν τίποτε. Α και ΔΟΥΚΑΣ τι κάνει κυνηγάει τους ΙΩΝΙΚΟΥΣ....

Anonymous said...

an paei kai o TSILIMPARIS sti AEK ,i deyteri 8esi kali 8a einai gia tous allous.efige sigoura apo italia k to 8elei i AEK.mazi me kafato katalabenete,katebazoun ta rola k ante geia

Anonymous said...

και πως θα τον πάρει ρε μεγάλε με σφραγίδα 20/7/2012 όπως ο Μπαλωμένος...

Anonymous said...

Αυτό με την σφραγίδα πέρα από την πλάκα δεν παίζει. Όποιος υπάλληλος ΕΛΤΑ το έχει κάνει έχει εγκληματίσει για τον ίδιο και την οικογενειά του. Κάθε επιστολή μέσω ΕΛΤΑ παίρνει συγκεριμένο αριθμό αποστολής (όλοι οι φάκελοι της 20/07/2012 εν προκειμένω μπαίνουν στην αποστολή της συγκεκριμένης ημερομηνίας με ειδική σήμανση, κάτι σαν barcode). Για να σταλεί κάτι μεταγενέστερα με σφραγίδα προηγούμενης ημερομηνίας θεωρητικά σε μια περίπτωση γίνεται. Να πάει κάποιος καθυστερημένα στο κατάστημα ΕΛΤΑ (λίγο πριν κλείσει) και να μην προλάβει την αποστολή της συγκεκριμένης ημέρας. Οπότε για να τον εξυπηρετήσουν του κρατουν την ημερομηνία αποστολής αλλά το στέλνουν με την αποστολή της επόμενης εργάσιμης (στην προκειμένη περίπτωση 23/07/2012). Επιστολή με σφραγίδα 20/07/2012 να σταλεί με την αποστολή της 30/07/2012 δεν γίνεται, ρωτήστε όποιον θέλετε στα ΕΛΤΑ.
Με απλά λόγια, η μεταγραφή Αλβανού θεωρητικά μπορεί να τεκμηριωθεί αλλά του Μπαλωμένου σε καμία περίπτωση. Για να περάσει η τελευταία, που από ότι φαίνεται θα περάσει γιατί εδώ είναι Ελλαδιστάν, πρέπει να έχει κάνει σοβαρή παρανομία ο υπάλληλος του ΕΛΤΑ και βέβαια και πάνω από όλα να συναινέσει η ΟΧΕ... Πάντως θα είχε ενδιαφέρον αν τους έστελνε κάποιος επιτέλους όλους πακέτο στο ΑΣΕΑΔ.

Anonymous said...

Ταχυδρόμος είσαι ρε φιλαράκο;;; με τι ασχολείστε τόσες μέρες, αν σας ένοιαζε η νομιμότητα, θα ψηφίζατε κι αλλιώς... Αλλά έτσι είμαστε, φθηνοί στο λάδι ακριβοί στα πίτουρα.......... άσε τα παιδάκια μέσα να παίξουν, πέρυσι οι άλλοι τα ίδια έκαναν.!! Θα φάνε που θα φάνε πιστόλι...

Anonymous said...

Pws fanhke oti eisai aekaki re file. Eidika ekei pou grafeis gia pistoli. Kserete ekei sthn AEK apo pistolia.

Anonymous said...

Εκπληκτικά πράγματα γράφονται.Ευτυχώς που δεν κατεβαίνει ο βαζέλας στο χάντμπολ για να γλιτώσουμε απο την παντοκρατορία.Αυτοί που κάνουν συγχώνευση με τον Πανελλήνιο στο γυναικείο βόλει -που έγινε κιτρινόμαυρο- για να μπορούν να παίζουν στην Κυψέλη και αντί για 20 άτομα να μαζεύουν 50!Αυτοί που πάλι για τη σωτηρία θα παίζουν στο ανδρικό.Που απο Ομπράντοβιτς πήγαν Πεδουλάκη.Αυτοί που δεν μπόρεσαν ποτέ να διώξουν τον Βαρδή,αλλά έφυγε μόνο όταν αυτός ήθελε κ.α. βλέπε Γκύζη.

Anonymous said...

entaksei oti paparologia diavases hr8es kai mas thn eipes??

Anonymous said...

Ο ΑΣΕΔ ανανέωσε Αργυράκη - Γκέρτσο, έχασε τον Παπαδιονυσίου (προς το παρόν). Θα έχει τύχη φέτος, αν είναι καλά ο Μουντζουρίδης - κατά τη γνώμη μου ένας από τους πλέον ταλαντούχους Έλληνες επιθετικούς...

Anonymous said...

Ο Παπαδιονυσίου πού πήγε? Γύρισε Ιωνικό?

Anonymous said...

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...ΑΝ ΤΟ ΒLOG ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ..

Anonymous said...

..ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ:ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ,ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ,ΚΑΤΙ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑΚΙΑ,ΟΝΟΜΑΤΙ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ".ΞΕΡΕΤΕ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑΚΙΑ,ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΟ.ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ."ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ" ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ,ΣΟΥ ΛΕΕΙ:"ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ"..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗ Η ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ Η ΛΑΚΑΜΙΑ..ΞΕΡΕΤΕ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ,ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ,ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΑ.ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Anonymous said...

γιατί ρε φίλε να ενημερώνει ?
έχει καμιά υποχρέωση ?

Anonymous said...

και συνεχίζω και γω:
όποιος ενδιαφέρεται για το αθληματάκι που λες,μπαίνει στο ιντερνετ και βλέπει τους αγώνες,
Και επειδή είσαι αχάριστος,δεν θα σου πω σε ποιά διεύθυνση.
Είναι όμως πολύ εύκολο!

Anonymous said...

ΧΕΣΤΗΚΑ

Anonymous said...

μην τα ξαναφάς,μεγάλωσες πια !!

Anonymous said...

Δείχνει και η EΡΤ(πως το παθε αλήθεια!!) παιδιά.

Το πρόγραμμα
31/7 18:00 Σερβία- Κροατία ΕΤ-3 LIVE
3/8 11:00 Σερβία- Δανία ΕΤ-3
4/8 21:30 Ισλανδία- Γαλλία ΕΤ-3 LIVE
5/8 11:00 Κροατία- Δανία ΕΤ-3
6/8 21:30 Ισπανία- Κροατία ΕΤ-3 LIVE
7/8 11:00 Γαλλία- Σουηδία ΕΤ-3
8/8 Δύο Προημιτελικοί (ΕΤ-3) LIVE
10/8 19:00 1ος ημιτελικός ΕΤ-3 LIVE
11/8 11:00 2ος ημιτελικός ΕΤ-3
12/8 13:00 Τελικός Γυναικών ΕΤ-3 LIVE
12/8 17:00 Τελικός Ανδρών ΕΤ-1 LIVE

Anonymous said...

ΦΙΛΕ 12.48 ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ.Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

Anonymous said...

Να σαι καλά φίλε σιγά το πράγμα δεν ήταν κόπος!

Anonymous said...

παπαδυονισιου πηγε στην αεκ

Anonymous said...

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΙΩΝΙΚΟ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ?


ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ!!!!

Η ΑΕΚ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!

Anonymous said...

για τον γιανοπουλο ξερω αλλα δεν θασου πω 4 28 για παπαδιονυσιου δεν ξερω

Anonymous said...

Δεν ξέρω ποιος πλήρωσε,πάντως όχι ο Τσοχατζόπουλος ή η κ.Δήμαρχος ΝΧ-ΝΦ όπως γίνεται με άλλες ομάδες.

Anonymous said...

Giati re komplexike 9.43 einai kako pou o dimarxos Argous einai konta stin omada tou Diomidi?
Makari kai h Dimarxos NX/NF na htane konta stin AEK kai ton IONIKO.
Alla etsi giname handballaki dioxnontas autous tous ligous pou einai synepeis kai plhrwnoun (vlepe Argos) gia na meinoun autoi pou rixnoun pistoli (vlepe AEK). Eutuxos ekei sto Argos de masane.

Anonymous said...

ΕΓΚΥΡΟ!!ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΡΙΓΑΝΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ!!!!!!!!ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΟΣΤΑΝΖΑ!!!!

Anonymous said...

Φίλε 9.01 μην προσπαθείς να μιλήσεις λογικά με τέτοιους.άδικος κόπος.Να ήταν η ζήλια ψώρα λέει μια παροιμία..!!!

Anonymous said...

Φίλοι μου

Αν αναλογιστούμε το σημείο που έφτασε η χώρα (και ακόμη χειρότερα, εκεί που πολύ σύντομα θα φτάσει) πιστεύω ότι δεν υπάρχει χώρος για ειρωνικά σχόλια.

Τέτοιες στιγμές πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ που αγαπάμε (αν τα καταφέρουμε τελικά).
Εγώ νοιώθω χαρά για τον Διομήδη, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και κάθε άλλη ομάδα που καταφέρνει να ξεπεράσει τα τόσα προβλήματα και να δηλώνει παρών για μια ακόμη χρονιά.

Ας μείνουμε στα οπαδικά πειράγματα μόνο (έχουν τη δική τους ομορφιά) και ας αφήσουμε τα κακόβουλα σχόλια (ακόμη και αν λένε την αλήθεια)που δημιουργούν αντιπαράθεση και πολεμικό κλίμα.

Ας σκεφτούμε πόσο πιθανό είναι του χρόνου να μην υπάρχει το άθλημα (αδυναμία διοργάνωσης πρωταθλημάτων) και ας θωρακίσουμε από τώρα με θετική ενέργεια το χώρο του handball.

Οι περισσότερες ομάδες ξεκινάνε την προετοιμασία τους. Αν σταθούμε κοντά τους, όπως ο καθένας μπορεί, αν σκεφτούμε και δράσουμε ΘΕΤΙΚΑ τη νέα σεζόν που ακολουθεί, τότε ίσως πούμε ότι προσφέραμε στην διάσωση του αθλήματος.

Μιλάμε για αγώνα επιβίωσης, είναι καιρός να το καταλάβουμε πια.

Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ.

Anonymous said...

Εντάξει Έλληνες είμαστε ,καλοκαίρι είναι χωρίς αγωνιστική δράση , αν πέφτει και κανένα πείραγμα δε νομίζω ότι οι περισσότεροι εννοούν κάτι πιο πέρα.Ο συνηθισμένος χαβαλές -πειράγματα που κάνουμε και με τους φίλους μας.Σίγουρα υπάρχουν και οι πιο παθιασμένοι-κολλημέννοι που θέλουν να μειώσουν και να προκαλέσουν αλλά και που δεν υπάρχουν φίλοι μου.καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε ,την υγειά τους πρώτα από όλα να έχουν όλοι οι παίκτες και όλα τα αλλα έπονται

Anonymous said...

Ωραιος ο φιλος και μπραβο του για το σχολιο!!!
Εχω ομως μια μικρη απορια.
Γιατι το σαιτ της ομοσπονδιας δεν εχει ακομα ανακοινωσει την μεταγραφη του Μπαλωμενου στην Αεκ???
Αφου ειναι καθ'ολα νομιμη!!!

Anonymous said...

Μα επειδή τα ΜΠΑΛΩΝΟΥΝ...

Anonymous said...

Εντάξει, η 20 Αυγούστου είναι κοντά, ημερομηνία έκδοσης δελτίων από την ΟΧΕ για όσους δεν γνωρίζουν. Εκεί θα πέσουν οι μάσκες και θα ολοκληρωθούν τα "μπαλώματα". Αυτή είναι η ημερομηνία που θα γίνουν και επισήμως ΡΟΜΠΑ σε όλη την Ελλάδα... Γιατί ανεπίσημα και στη συνείδηση όλων είναι ήδη ρόμπες.

Με τέτοιους ανθρώπους στο τιμόνι αγαπητέ 2:59 ο αφανισμός του αθλήματος δεν αποτρέπεται, λυπάμαι που στο λέω. Οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην απαξίωση και την αγωνιστική εξαθλίωση. Υπάρχει σοβαρό έλλειμμα προσωπικότητας και επαγγελματισμού στους περισσότερους εξ' αυτών (υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι αλλά δυστυχώς δεν διοικούν). Σύγκρινε τα διοικητικά συμβούλια της ΕΟΚ (ΕΣΑΚΕ) και της ΟΧΕ και θα βάλεις τα κλάματα. Δυστυχώς τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.

Άλλωστε, έχει ακούσει κανείς σε κάποιο άλλο άθλημα, όχι μόνο στο μπάσκετ, τέτοια καραγκιοζιλίκια με εκπρόθεσμες μεταγραφές? Με φακέλους να φεύγουν, να ταξιδεύουν για μέρες, να χάνονται στα πελάγη και να φτάνουν μετά από 10 μέρες στον προορισμό τους. Γελοιότητες. Η επιτροπή πρέπει κανονικά να παραιτηθεί σύσσωμη, αλλά που τέτοια ευθιξία.

Το καλύτερο που έχουν να κάνουν λοιπόν είναι αυτό που είχε προτείνει ένας φίλος σε προηγούμενη ανάρτηση. Να αφήσουν ελεύθερες τις μετεγγραφές χωρίς ημερομηνιακό περιορισμό. Αφού είναι ανίκανοι να το ελέγξουν ας το αφήσουν τουλάχιστον ελεύθερο. Για να διασώσουν και κάτι από την αξιοπρέπεια τους...

Anonymous said...

Εντάξει έχεις δίκιο. Αν κάποιος νομίζει ότι αδικείται μπορει να παει στα αθλητικά δικαστήρια και να δικαιωθεί η όχι. Το παιχνίδι πάντως που παίζεται ειναι άσχημο. Παλεύουν μερικοί να τσιμπήσει ο Πετρίδης και να κυνηγήσει το θέμα για να μην χρεωθουν εκείνοι την φασαρία που θα γίνει.

Anonymous said...

Και για του λόγου το αληθές ας κοιτάξει οποίος θέλει τον κανονισμο για τις μεταγραφές που λέει ότι αρμόδιος για τον έλεγχο των δικαιολογητικών κλπ υπεύθυνος ειναι ο γραμματέας της ΟΧΕ που όλοι ξέρουμε ότι ειναι ο Χειβιδοπουλος παράγοντας του Αργους. Οπότε αν θα περάσει η μεταγραφή θα περάσει μόνο επειδή ο Χειβιδοπουλος έκρινε ως σωστά τα δικαιολογητικά. Έτσι φίλοι του Διομηδη σταματήστε αυτο το ασχημο παιχνίδι να χρεωθεί την καταγγελία ο ΠΑΟΚ και ο Πετρίδης

Anonymous said...

Αρμόδιος για τον έλεγχο λέει φίλε μου όχι ότι έχει την απόλυτη ελευθερία να επικυρώνει-απορρίπτει μεταγραφές χωρίς να δίνει λόγο πουθενά εφόσον παρανομεί. Όπως είπες υπάρχουν και τα αρμόδια δικαστήρια.

Aπό τη στιγμή που υπάρχουν τρόποι παραθυράκια-κολπάκια πάντα θα γίνονται αυτά ,γιαυτό και είχα πει παλιότερα να καταργηθεί το χρονικό περιθώριο ή έστω να μεγαλώσει αρκετά (όλο το καλοκαίρι πχ)

Εκείνο που με ενοχλεί προσωπικά δεν είναι το αν έκανε εκπρόθεσμα ή όχι η ΑΕΚ.Γιατί μη μου πείτε πώς υπάρχει ομάδα η οποία θα είχε τα χρήματα να πάρει τον Μπαλωμένο ,θα δεχόταν και ο Μπαλωμένος να πάει σε αυτήν αλλά δε θα προχωρούσε γιατί είχε λήξει η περίοδος !Ας είμαστε σοβαροί ΟΛΟΙ θα το έκαναν από τη στιγμή που υπάρχουν τρόποι

Εκείνο που με ενοχλεί είναι η υποκρισία μερικών οπαδών της ΑΕΚ και όχι μόνο.Κατέκριναν -έβριζαν -χλέυαζαν το Διομήδη ένα ολοκληρο χρόνο για τη μεταγραφή του Μαραγκού ,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Η ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ , αλλά τώρα που τις έκανε η ομάδα τους δεν τρέχει τίποτα.

Για να λείψει λοιπόν η υποκρισία από όλους μεταγραφική περίοδος 4 μηνών ,μέχρι μέσα σεπτέμβρη και τελειώνει το παραμύθι

Anonymous said...

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ
Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Σωτήρη Μαραγκού στον Διομήδη Άργους. Μετά την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ λόγο μείωσης του μπατζετ για φέτος και την επίλυση ορισμένων διαδικαστικών θεμάτων, καθώς εδώ και περίπου δύο εβδομάδες ο πρώην πίβοτ του ΠΑΟΚ είχε έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση του Διομήδη και εκκρεμούσαν κάποιες λεπτομέρειες για να ενταχθεί πλήρως στην διάθεση των Πελλοπονήσιων. Ο Σωτήρης Μαραγκός έκανε την πρώτη του εμφάνιση χθες στο φιλικό του Διομήδη με τον Δούκα, στο γήπεδο του Άργους και άφησε ευχαριστημένους τους παράγοντες της νέας του ομάδας. βλεπει κανεις την ημερομηνια...?

Anonymous said...

Φίλε μου μόλις δικαίωσες ότι έγραψα νωρίτερα!! Το γεγονός ότι έκανε μια παρατυπία ο Διομήδης δεν είναι άλλοθι για να κάνει και η Αεκ παρατυπίες.'Η σε ενοχλεί γενικά όποτε καυτηριάζεις ΟΛΕΣ ή δε μιλάς καθόλου και δεν κατακρίνεις τους άλλους για κάτι που αργά ή γρήγορα θα κάνει κ η ομάδα σου.Αυτή είναι η υποκρισία που είπα

Anonymous said...

ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ!!!!!ΗΡΘΕ Ο PIOU!!!!

Anonymous said...

Ποιου το όνομα είπες οτι ήρθε;

Anonymous said...

συγχαρητήρια στον δημοσιογραφο της ετ-3 που μπορει να μην είναι του αθλήματος,αλλά η περιγραφή του είναι σχεδόν τέλεια!

Anonymous said...

γαμω την πουτανοτηλεοραση μας, ξέρει καποιος που μπορουμε να δουμε τον τελικο των ανδρων

Anonymous said...

πια τελεια περιγραφη ρε μεγαλε?Μας δουλευεις? Ο,τι σουτ και να γινει:βασικο σουτ εν στασει ειναι ή βασικο σουτ στην κινηση.Τιποτε αλλο δεν υπαρχει.Ασε που μας ζαλισε με τον Ναρκισέ και Ναρκισέ!!!Δεν μπορει να ενημερωθει οτι ο άνθρωπος λεγεται Ναρσίς!!!Ελεος πια!!!
Φίλε 3.12 ΕΤ 1 στις 17:00 ο τελικος.
Αντε να δουμε ποιος θα κανει μεταδοση.

Anonymous said...

Που ειναι αυτός που έλεγε για τους Γάλλους και τους ιθαγενείς που χειροκρόταγαν; Μάλλον κατι πρέπει να ήξεραν τελικά.

Anonymous said...

φιλε 4:12 εσύ λες για τον νικολάου,εγώ για τον χαϊκάλη.αν και ισχύει αυτό που λες για το βασικό σουτ.κατά τα άλλα,είναι νομίζω η πιο καλή περιγραφή που έχω ακούσει εδώ και καιρό.καλός επίσης είναι και αυτός που μετέδιδε το παγκόσμιο της τυνησίας,αν και στον τελικό του διομήδη στην ελβετία δεν ήταν το ίδιο καλός

Anonymous said...

Φιλε 7:19 κανεις λαθος!!!
Στο παγκοσμιο της Τυνησιας μετεδιδε ο Νικος ο Λιολης ο οποιος ειναι κορυφη στο βολει και απο τους παλιοτερους στην ΕΡΤ.Ειναι βεβαια και απο τους ελαχιστους δημοσιογραφους που εχει τεραστιες γνωσεις για το χαντμπωλ και τους κανονισμους,και ενημερωνεται συνεχως!!!Ειναι ο σπηκερ που μπορει να δωσει το κατι παραπανω στο αθλημα μας!!Το εχει αποδειξει και πριν 3 χρονια που υπηρχε τηλεοπτικη καλυψη και σ'οποια παιχνιδια της Εθνικης μας εχει μεταδωσει,οπως πολυ σωστα ανεφερες και στο παγκοσμια της Τυνησιας.Οσο για αυτον που μετεδωσε τον τελικο του Διομηδη ειναι απο τους καλυτερους και πιο αξιολογους δημοσιογραφους στη νοβασπορ με φοβερες γνωσεις για το ποδοσφαιρο!!!Βεβαια (αν εισαι μικρος δεν το ξερεις)εχει ασχοληθει και με το χαντμπωλ στη δεκαετια 80-90 και λιγο αργοτερα και μαλιστα εγραφε ρεπορταζ στη <> και ειχε εκδοσει και περιοδικο για το χαντμπωλ.Αλλα ο ανθρωπος μαλλον τα παρατησε οταν καταλαβε τι παιζεται στο χωρο μας ... Κριμα παντως!!!Αυτος λοιπον ο κυριος λεγεται Δημητρης Τσακιρης και μετεδωσε τον τελικο γιατι ηταν ο μονος που ηξερε απο χαντμπωλ στη νοβασπορ, αλλα ο ανθρωπος το γνωριζε με τους κανονισμους που παιζοταν απο 85-95 και γι'αυτο για μενα οχι μονο δικαιολογηται αλλα του δινω και συγχαρητηρια!!!Ο αλλος ομως που ηταν διπλα του φιλε μου τι έκανε??Επιτρεπεται να μην τον διορθωνει??Να μπει δηλαδη το τελευταιο σουτ οι αλλοι στο Αργος να κλαινε με μαυρο δακρυ και αυτοι να πανηγυριζουν...

Anonymous said...

@7,00:είσαι τόσο βλάκας που δεν χρειάζεται να ασχοληθεί κανείς μαζί σου.
χαίρεσαι με καθρεφτάκια !!
για ένα-δυό γκολ θα μπορούσαν οι παλαιστές να είναι όγδοοι,ίσως και παρακάτω

Anonymous said...

ρεπορταζ εγραφε στη φλογα των σπορ

Anonymous said...

9.57 είσαι πολυ κομπλεξικος. Αυτοι όταν τους μάθαινε ο Ισακοβιτς δεν κάνανε σαν και σενα ανοητε. Τι να κανείς όμως. Για 1-2 γκολακια πάντως έγιναν χρυσοί ολυμπιονίκες. Άντε καλές προπονήσεις.

Anonymous said...

φίλε 9:56 δε θυμάσαι καλά.και στην τυνησία,ο τσακίρης ήταν,εκτός από ότι το θυμάμαι, το έδειχνε η νοβα και ο λιόλης πάντα δούλευε στην κρατική τηλεόραση(απο εκεί μετέδιδε και το βόλευ).ο λιόλης είναι χωρίς αμφιβολία από τους καλύτερους που έχουν περιγράψει χάντμπολ,αλλά νομίζω τα κάνει τα λαθάκια του σε σχέση με χαϊκάλη και τσακίρη.οι άλλοι είναι πιο καλοί επαγγελματίες,για αυτό περιγράφουν και ποδόσφαιρο στο κάτω-κάτω.τον λιόλη πάντως τον πάω γιατί παθιάζεται την ώρα της περιγραφής

Anonymous said...

graxse kamia metagrafhh...............anakoinoste tipota.....................ti exoyn kanei h omades...phran kanena paixtoi...............kanenas proponhths.......................................................kamia metagrafhhhhhhhhhhhhhhhhhh