Ναουμίδης: «Μου δίνει κίνητρο η ΑΕΚ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ναουμίδης: «Μου δίνει κίνητρο η ΑΕΚ»

Της Γιολάντας Ζύκα www.aek-live.gr

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Ευρυπίδης Ναουμίδης μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για την απόφαση του να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» και τους στόχους του με την ομάδα χάντμπολ Η ΑΕΚ προχώρησε σε μια εξαιρετική μεταγραφική κίνηση, αποκτώντας από την ΧΑΝΘ τον Ευρυπίδη Ναουμίδη. Ο διεθνής πλέι μέικερ αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη τη νέα αγωνιστική περίοδο, καλύπτοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που άφησε, ο Γιώργος Βακάλης. Ο Ναουμίδης στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της ΑΕΚ μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για την απόφαση του να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» αλλά και τους στόχους του με τη νέα του ομάδα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνίζεται σε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους και πραγματοποιεί σταθερά πρωταθλητισμό τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο κενό
που κλήθηκε να καλύψει, αυτό του Γιώργου Βακάλη, τονίζοντας πως αυτό δε τον αγχώνει αλλά του δίνει επιπλέον κίνητρο για να βοηθήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της. Αρχικά ο παίκτης της «Ένωσης» μίλησε για το γεγονός πως θα αγωνίζεται πλέον με την φανέλα του «Δικεφάλου: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί σταθερό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι στόχοι της είναι πάντα υψηλοί και είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μένα το γεγονός ότι έρχομαι σε μια ομάδα με υψηλές απαιτήσεις». Σε ερώτηση για το αν τελικά οι στόχοι της ΑΕΚ τον αγχώνουν ο Ναουμίδης σχολίασε χαρακτηριστικά: «Σε καμία περίπτωση δεν αισθάνομαι έτσι. Ξέρω πολύ καλά που έρχομαι και το αντίθετο η πορεία της ομάδας με κάνει να θέλω να γίνομαι ακόμα καλύτερος. Ελπίζω να είναι μια ξεχωριστή χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας». Όσον αφορά το γεγονός πως θα καλύψει το κενό του Βακάλη, ο νέος παίκτης της «Ένωσης» σχολίασε: «Ο Γιώργος είναι φίλος μου και είναι ένας εξαιρετικός αθλητής. Δεν με αγχώνει ότι θα καλύψω τη θέση του, γιατί ο καθένας κάνει πάντα το καλύτερο μέσα στο γήπεδο».




«Σημαντικό κομμάτι ο κόσμος» Στη συνέχεια ο παίκτης του «Δικεφάλου» σε ερώτηση για το ποιοι είναι οι στόχοι του με την ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρος: «Η ΑΕΚ πάντα στοχεύει στην κορυφή. Αυτοί είναι οι στόχοι της, η πρώτη θέση και η κατάκτηση του Κυπέλλου». Παρότι τόσα χρόνια αγωνιζόταν αντίπαλος της ΑΕΚ, ο Ναουμίδης γνωρίζει πολύ καλά τον κόσμο της ομάδας και την μεγάλη στήριξη που έχει προσφέρει στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια: «Θεωρώ τον κόσμο της ΑΕΚ σημαντικό κομμάτι όλων των επιτυχιών που έχει καταφέρει η ομάδα. Είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, ειδικά σε ένα άθλημα όπως το χάντμπολ. Τον περιμένουμε και τη νέα χρονιά στο πλευρό μας και μακάρι να του δώσουμε πολλές χαρές. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τους έχουμε κοντά μας σε όλους τους αγώνες».

2 comments

Anonymous said...

Ισχυει οτι με το αλμα τοθ τοσα χρονια δεν μπορει να πηδηξει ουτε εφημεριδα???

Anonymous said...

den xreiazete alma ta vazei ta goal kai xoris . kai einai kai polu kalos paixtis kai esu pou sxoliazeis tha eisai kanenas apotuximenos xantmpolistas kai ( adikimenos)
tou athlimatos