ΠΓΣ : Ξεκίνημα σήμερα με 4 νέα πρόσωπα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΓΣ : Ξεκίνημα σήμερα με 4 νέα πρόσωπα

http://handballfan.gr
Σήμερα το απόγευμα πρόκειται να συγκεντρωθούν τα μέλη του τμήματος χάντμπολ του Πανελληνίου για πρώτη φορά, εν όψει της νέας σεζόν! Ο προπονητής του συγκροτήματος, Δημήτρης Σκάρλος και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα συσκεφθούν στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, Κυψέλη, καθώς την Κυριακή οι αίθουσες του γηπέδου είναι κλειστές! Επίσης, οι πρώτες προπονήσεις του ανδρικού τμήματος του Πανελληνίου θα  διεξάγονται δύο φορές κάθε μέρα-πρωί και απόγευμα- ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης το πρωί και ασκήσεις με βάρη το απόγευμα!

Τετραπλή ενίσχυση

Τέσσερις καινούργιοι χαντμπολίστες πρόκειται να ενισχύσουν την ανδρική ομάδα του Πανελληνίου, εν όψει του επόμενου Πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας! Πρόκειται για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος έχει αποκτηθεί με τη μορφή της υποσχετικής από την Αναγέννηση Βύρωνα, τον Δημήτρη Καρδή από τον ΑΣΕ Δούκα, τον Αιβάζη από την ΑΕΚ και τον Βασσάλο από τον ΑΣΕ Δούκα!

3 comments

Maria said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΙΒΑΖΗ...???
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΗΡΙΑ...!!! ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΙ 2 ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ....!!!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ...?? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ.... ΜΙΣΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟΙ ΑΜΠΑΛΟΙ !!!!!!!

Anonymous said...

megalh paixtoyra o basilopoylos....................tha to deite................poly kalos amyntikos......oi alles metagrafes den kanoyn oyte gia to ario pagko............agapoyles.........