ΠΑΟΚ: Φιλικό με τον Διομήδη την Παρασκευή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: Φιλικό με τον Διομήδη την Παρασκευή

http://olapaok.gr
Ακυρώθηκε το φιλικό με αντίπαλο την Παρτιζάν, ο "Δικέφαλος" θα υποδεχτεί την Παρασκευή (31/8) τον πρωταθλητή, Διομήδη Αργους. Το Σάββατο θα παίξει με τον Φοίβο και την επόμενη εβδομάδα δύο παιχνίδια ένα εντός και ένα εκτός με την Στρώμνιτσα

Η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και πλέον μπαίνουν στο καλεντάρι και τα φιλικά παιχνίδια. Ο αγώνας με την Παρτιζάν που ήταν να διεξαχθεί το Σάββατο (1/9) ακυρώθηκε και προγραμματίστηκε για την Παρασκευή (31/8) -πιθανόν στις 18.00- στην Μίκρα δυνατό τεστ με αντίπαλο τον πρωταθλητή, Διομήδη Αργους.
Από εκεί και πέρα, το Σάββατο (1/9) ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει τον Φοίβο και την επόμενη εβδομάδα δύο φορές -μία εντός και μία εκτός έδρας- την Στρώμνιτσα. Τα φιλικά παιχνίδια δεν θα σταματήσουν εκεί και υπολογίζεται πως μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος οι "ασπρόμαυροι" θα συμμετάσχουν σε 10-11 ματς.

3 comments

Anonymous said...

Έτοιμοι να δώσουν το φιλικό της ντροπής είναι οι ομάδες του ΠΑΟΚ και του Διομήδη Άργους. Οι δύο ομάδες που το ρόστερ τους απαρτίζεται από στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματος που έβαλε την χώρα στο ΔΝΤ, ετοιμάζονται να συσφίξουν ακόμη περισσότερο της σχέσεις τους με ένα φιλικό παιχνίδι. Ώρα και ημερομηνία δεν σας αναφέρουμε γιατί απλά δεν μας ενδιαφέρει.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, ο Σαουλίδης ήταν υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ και είχε στο πλευρό του όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Αλλά, επειδή είναι τόσο ανύπαρκτη οπαδικά η ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά και τόσο μισητό κόμμα το ΠΑΣΟΚ, ο Σαουλίδης κατέλαβε μία πολύ κακή θέση και ελάχιστους ψήφους και φυσικά δεν εκλέχθηκε. Επίσης το κλειστό της Μίκρας ήταν ένα δώρο, από το κόμμα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, για τον αγώνα που καταβάλει συνεχώς για να αναδείξει το κόμμα του ΠΑΣΟΚ.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Άργους, η οποία έχει ως αρχι-παράγοντα και ηγέτη, τον αντιπεριφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ Χεβιδόπουλο, μόνο τυχαία δεν φοράει πράσινη φανέλα. Ο αντιπεριφερειάρχης λοιπόν, μαζί με όλο το υπόλοιπο κακό συναπάντημα, φρόντισαν πέρσι να σφάξουν την ΑΕΚ με το βαμβάκι και με μέσα παράγκας που θυμίζουν κοκαλιστάν και να δώσουν τον τίτλο στη δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Λέτε τα έσοδα του φιλικού να διατεθούν στο (Μ)πατσόκ, μιας και αυτό χρωστάει 120 εκατομμύρια στο ελληνικό κράτος... Πάντως αδέρφια μην μασάτε, φέτος δεν σταματάει την ΑΕΚ ούτε ο Θεός ο ίδιος, θα τους πατήσουμε κάτω σαν κατσαρίδες, όσο σπρώξιμο και αν έχουν από τους Τσάμους, Μερτινιάνους, Συριπέσιους και Μπάβους... Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους μαζί η αρμάδα του Γ. Αρβανίτη.

Φέτος η ΑΕΚ θα κερδίσει και το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ και τους διαιτητές. Σας το υπογράφουμε αδέρφια.

Κυριάκος Κωστίδης, aek-live.gr

Anonymous said...

χαχαχαχαχα!!! Ωραίο κείμενο κάτάλληλο για οπαδούς με IQ ραδικιού!! έτσι έτσι συνεχίστε να κλαψουρίζετε έχετε ξεπεράσει κ την μάρθα βούρτση στις αείμνηστες ταινίες.Η μικρή και κατατρεγμένη αεκουλα. Καλό το παραμύθι αλλά δυστυχώς μόνο λίγους ανεγκέφαλους πείθετε πια.

Πιπιλάτε συνέχεια την καραμέλα του κατατρεγμένου για να καλύπτετε τα εγκλήματα που κάνουν οι διοικήσεις της αεκουλας (ετσι την καταντησατε) σε όλα τα αθληματα.Και ταυτόχρονα δε σας πειράζει όταν η αεκουλα καταστρατηγεί όλους τους νόμους για να αγωνιστεί στην Α εθνική στο ποδόσφαιρο ,όταν έχει φεσώσει όλο το κόσμο.Διαγράφτηκαν το 2004 δεκαδες εκ χρεη με την υπαγωγή στο άρθρο 44 και τώρα βρέθηκε πάλι με 60 τόσα κ χρέη.Και αντί να ξεσηξωθείτε να κυνηγησετε τα λαμόγια που τα φαγανε ψάχνετε για μαγους και δράκους που σας στερούν τους τίτλους μόνο και μόνο για να ηρεμήσετε μερικούς κρετίνους οπαδόυς.Γιατί οι σοβαροί οπαδοί το έχουν πιάσει το νόημα και σας γύρισαν την πλάτη

Ρε ουστ που θα μιλήσετε για απατεωνιές και εσείς

Anonymous said...

Γεια σου ρε γιγαντα Κωστιδη που παρακολουθεις χρονια τωρα... το αθλημα του χαντμπωλ!!!Φιλε μου θελουμε να μας λες συγκεκριμενα που αδικηθηκε περισυ η αεκ και οχι αερολογιες.Αδικηθηκε και στο πρωταθλημα που το κατεκτησε αηττητος ο Διομηδης,αδικηθηκε και στο κυπελλο που την κερδισε ευκολα ο Παοκ στον τελικο?
Αλλα εχει δικιο ο φιλος 5.36
Ρε ουστ απο κει που θα μιλησετε κιολας!!!