ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΤΖΑΦΕΡΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΠΕΤΜΑΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΤΖΑΦΕΡΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΠΕΤΜΑΝ

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποιούν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων που διεξάγεται στο Μαυροβούνιο οι Μιχάλης Τζαφερόπουλος και Ανδρέας Μπέτμαν. Οι διεθνείς διαιτητές είχαν 96% επιτυχία στα γραπτά τεστ, είχαν εξαιρετική επίδοση στο παλίνδρομο, ενώ αγωνιστικά έχουν σφυρίξει άριστα τους αγώνες Μαυροβούνιο-Ρωσία, Βραζιλία- Κορέα, Ανγκόλα- Βραζιλία, Πορτογαλία- Ιαπωνία, ενώ σήμερα θα διαιτητεύσουν την μεγάλη αναμέτρηση της Ρωσίας με την Ρουμανία. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Θανάσης Νικολίτσας σχολίασε: «Τα συγχαρητήρια μας στους Έλληνες διαιτητές για τις επιδόσεις τους. Τέτοιες εμφανίσεις ανεβάζουν το επίπεδο του ελληνικού χάντμπολ στην Ευρώπη και τον κόσμο».

4 comments

Anonymous said...

Τρια παιχνιδια επαιξαν, σε δυο απο τα παιχνιδια που λες ηταν αναπληρωματικο ζευγαρι. Τσεκαρε το και μη τρως τον παπα ...

Anonymous said...

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η απουσία μας στο εξωτερικό δεδομένη. Οι κύριοι Νικολίτσας, Μίγκας και Μειμαρίδης πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο. Τόσα παιχνίδια στο εξωτερικό και μόνο ο Τζαφ με το Μπετμαν πήραν ένα παιχνίδι από τα τόσα πολλά.

Anonymous said...

oi anthrwpoi einai asxetoi kai tous kanete kai arthro?giauto pame apo to kako sto xeirotero....

Anonymous said...

@12,51 ασχετος εσυ εισαι.
Το ζευγαρι αυτο ειναι πολυ καλο.
Ειναι πολυ καλυτερο απο πολλα ζευγαρια που επαιξαν προσφατα στην ολυμπιαδα,στην οποια οι περισσοτεροι σφυριζαν ο,τι ναναι.

παικτης Α1