ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΗΣ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΗΣ ΟΧΕ


Η Ομοσπονδία Xειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) θα διοργανώσει για πρώτη φορά στο Λουτράκι το διάστημα 21-23 Σεπτεμβρίου, κοινό συμπόσιο Διαιτητών, Προπονητών, Αθλητών Παραγόντων του αθλήματος. Ειδικότερα στο τριήμερο του συμποσίου εκτός από τις κοινές συνεδριάσεις προπονητών και διαιτητών όπου θα αναλυθούν και θα συζητηθούν τεχνικά θέματα θα υπάρξει και ολομέλεια στην οποία θα κληθούν να μετάσχουν εκπρόσωποι των αθλητών και παράγοντες του αθλήματος προκειμένου να συζητηθούν και να ανταλλαγούν απόψεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Το ένα σκέλος του Συμποσίου που αφορά τους προπονητές θα περιλαμβάνει ενημέρωση για το σεμινάριο που έγινε στη Σερβία για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών και στην Αυστρία για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων μέχρι 18 ετών.
Ακόμη, θα υπάρξει ενημέρωση-παρουσιάσεις των ομοσπονδιακών προπονητών για τον σχεδιασμό
των Εθνικών ομάδων. Σε ότι αφορά τους διαιτητές, η παρουσία τους στο συμπόσιο, θα έχει να κάνει με την αξιολόγηση τους από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, μέσω των γραπτών και αγωνιστικών τεστ.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν, το πλήρες πρόγραμμα του Συμποσίου και οι λεπτομέρειες για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής .
Η διαμονή και η διατροφή των συμμετεχόντων, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να ανέλθει στους 150 θα καλυφθεί από την Ο.Χ.Ε. μέσω ανταποδοτικών χορηγιών.
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Χαράλαμπος Πιλαφάς δήλωσε σχετικά: «Ξεκινάμε έναν καινούργιο θεσμό, το κοινό συμπόσιο Προπονητών-Διαιτητών με την συμμετοχή και παραγόντων και αθλητών. Στόχος της Ομοσπονδίας είναι να το καθιερώσει και να το διοργανώνει στην αρχή κάθε αγωνιστικής περιόδου ούτως ώστε όλοι οι συντελεστές του αθλήματος υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας να συζητούν όλα τα θέματα που αφορούν το άθλημα και να καταλήγουν σε συμπεράσματα τα οποία η Διοίκηση στην συνέχεια θα τα αξιοποιεί κατά τον καλύτερο τρόπο. Πιστεύουμε ότι όλοι οι μετέχοντες θα συμβάλλουν με όλες τις δυνάμεις τους για την επιτυχία του 1ου συμποσίου που θα είναι μια αρχή που θα σηματοδοτήσει και το μέλλον αυτού του θεσμού».

11 comments

Anonymous said...

etsi poly wraia h prospatheia.. na dw bebaia pws proponhtes pou brizan kai timwrhthkan thn prohgoumenh xronia gia thn symperifora tous pros tous diaithtes tha milane se aytoys..

alla se aythn thn xwra kai eidika se ayton ton xwro ola ksexniountai se mia mera...

Anonymous said...

Δεν είναι δύσκολο, εύκολο είναι. Θα δεις και πως θα πίνουν μαζί καφεδάκι και πως θα χασκογελάνε. Και μόλις γυρίσουν τις πλάτες τους θα ξαναθάβει ο ένας τον άλλον.

Anonymous said...

ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΖΑ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ .
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;
ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ;
ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΛ@@ΕΣ ΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΕΣΕΙΣ ; ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ

Anonymous said...

ρε δεν κοιτατε να στειλετε στα σωματεία, που με τα λεφτά ΤΟΥΣ έχετε γίνει μάγκες και το πάτε στο χειρότερο, τα συμπόσια σας έλειπαν. γουρούνια , αναίσθηατοι δεν ντρέπεστε! εμ βέβαια την βρήκατε την λύση για τα κοράκια , να μην διαμαρτύρονται, τώρα θέλετε να συμφάγουν και με τους προπονητές για να κλείσει η συμφωνία!!ουστ και πάλι ουστ!!!

Anonymous said...

9.28 ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ...ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ?

Anonymous said...

poia korakia bre asxete argomisthe pou mas xrwstoun 4 xronia..zwa

Anonymous said...

ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΡΕ ΝΥΣΤΙΚΕ ; ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥΣ ;
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ.
ΑΔΗΛΩΤΑ ΟΛΑ ,
ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ;
ΜΑΥΡΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ

Anonymous said...

@7.11
αργομισθος εισαι εσυ τα λαμογια του αθληματος
αιντε παλιονταβατζηδες

Anonymous said...

Συμπόσιο ιδεών είναι...δεν είναι Διοννυσιακά συμπόσια!!!Ημαρτον..
Καλή προσπάθεια είναι.
ότι υπάρχουν ελλείψεις να το καταλάβω και αδυναμίες. Μήπως πρέπει να γίνει αυτή η συγκέντρωση να ειπωθούν πράγματα δημόσια και όχι πίσω απο πόρτες μεταξύ 2-3ανθρώπων;;;
Λέω εγώ τώρα...μήπως;;;

Anonymous said...

poso asxetos eisai??? kai asxoleisai me to athlhma??
ta xrhmata pou pernoyme einai xorhgia toy kratous kai oxi paroxh yphrasiwn blaka...ta xrhmata poy pernoun oi omades dhl ta dhlwnoun kai plhrwnoun eforia??? ela twra pare karamelitsa kai pipila kai mougka tha mas peis kai paliontabatzhdes enw oi omades ekmetaleyontai ta paidakia gia na karponontai kapoioi tis kratikes epixorhghseis!!! xronia fagopoti kai oxi psixoula pou pernoun oi diaithtes... zwa...

Anonymous said...

@12:33
ζωο εισαι και θα μείνεις για όλη σου την ζωή ,
τα σωματεία δεν λαμβάνουν επιχορηγήσεις ρε πανιβλακα , άσχετε, μηδενιστή , μεροκαματιάρη με το μαυρο κουστουμάκι.
Μαύρα και αδήλωστα τα είχες και τα έχεις. Εμείς τα σωματεία τα χώνουμε για να κρατήσουμε το άθλημ,α.
Άθλιε που εβγαλες και γλώσσα