ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΟΧΕ, η 2η συνάντηση του τεχνικού συμβούλου-διευθυντή εθνικών ομάδων Γιάννη Βαρελτζή, με τους ομοσπονδιακούς και περιφερειακούς προπονητές. Στην συνάντηση έδωσαν το παρών, οι Γιώργος Κρανάκης (ομοσπονδιακός προπονητής Ανδρών), Παναγιώτης Ιατρούδης (σύμβουλος ανάπτυξης, προπονητής εθνικής παίδων), Παναγιώτης Μεσσήνης (συνεργάτης ομοσπονδιακού προπονητή ανδρών), Γιώργος Αντωνίου (συνεργάτης ομοσπονδιακού προπονητή γυναικών και προπονητής εθνικής νεανίδων), και Κώστας Κότσιρας (περιφερειακός προπονητής).
Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, η δομή του ετήσιου πλάνου προπόνησης στις εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών, τα προγράμματα προπόνησης ανά ηλικιακή
εθνική ομάδα, ο τρόπος αξιολόγησης των αθλητών και αθλητριών καθώς επίσης και η συνεργασία των Ομοσπονδιακών προπονητών με τους Σωματειακούς προπονητές.
Επίσης έγινε αναφορά, στα θέματα, που θα παρουσιαστούν στο Συμπόσιο της ΟΧΕ στο Λουτράκι (21, 22, 23 Σεπτεμβρίου).
Αύριο Τετάρτη, θα υπάρχει, αντίστοιχη συνάντηση του κ. Βαρελτζή, στη Θεσσαλονίκη, με τους Ομοσπονδιακούς και περιφερειακούς προπονητές, που διαμένουν στην Βόρεια Ελλάδα. Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία της ΕΣΧΘ στο γήπεδο Μίκρα-3, στις 12.30μμ.

No comments