ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 1Ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΗΣ ΟΧΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 1Ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΗΣ ΟΧΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ


Με την τελετή έναρξης να πραγματοποιείται στον συνεδριακό χώρο του SportCamp, άρχισε σήμερα το 1ο συμπόσιο για προπονητές, διαιτητές, αθλητές και παράγοντες, που διοργανώνει η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος. Περισσότερο από 150 άνθρωποι του αθλήματος παρακολούθησαν τις ομιλίες του Προέδρου της ΟΧΕ Παντελή Χατζηιωάννου, του Γενικού Γραμματέα Τάσου Χειβιδόπουλου, του αντιδημάρχου Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων Γιώργου Δέδε, του Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού Νίκου Λόη, του Προέδρου της ΚΕΔ Θανάση Νικολίτσα και του Προέδρου του ΣΥΠΧΕ Γιάννη Βαρελτζή. Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι είμαι ο πρώτος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας που βλέπω μαζί όλη την
οικογένεια του αθλήματος. Θέλουμε να καθιερώσουμε αυτό το συμπόσιο στο τέλος κάθε αγωνιστικής σεζόν και να μπορέσουμε μέσα από αυτό να προετοιμάζουμε με τον καλύτερο τρόπο τα πρωταθλήματα και όλες μας τις δραστηριότητες. Αυτό το συμπόσιο μόνο θετικά μπορεί να φέρει στο άθλημα μας και σκοπεύουμε να κάνουμε πράξη όλες τις προτάσεις που έχουν σωστή κατεύθυνση. Τα τελευταία χρόνια κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια στην ανάπτυξη και θα συνεχίσουμε και αυτή τη σεζόν, έχοντας την ως βασική μας προτεραιότητα».

18 comments

Anonymous said...

Ο Ολυμπιονίκης Πέτρος Γαλακτόπουλος θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος πρόεδρος του ΟΑΚΑ. Η σχετική μεταβολή με τον διορισμό νέας διοικήσεως, θα γίνει τις προσεχείς ώρες.
Στη θέση του γενικού διευθυντή θα παραμείνει ο σημερινός κ. Κάκος, ο οποίος είναι υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, από την κυβέρνηση του οποίου είχε διοριστεί κατά την τελευταία του θητεία.
Η υπόθεση του διορισμού νέας διοικήσεως στο Ολυμπιακό Στάδιο, έχει βεβαίως έντονο παρασκήνιο. Την περασμένη Παρασκευή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, συναντήθηκαν εκπρόσωποι των τριών κομμάτων πού συγκυβερνούν για να συζητήσουν ( ή να … μοιράσουν ; ) και να συμφωνήσουν την διανομή των οφιτσίων.
Από το ΠΑΣΟΚ ήταν ο κ. Αγγελούδης, δεξί χέρι του Βενιζέλου, από τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Μουρούτης. Η αρχική συμφωνία των τριών, ήταν να «πάρει» η ΝΔ το ΟΑΚΑ, το ΠΑΣΟΚ το ΣΕΦ και η ΔΗΜΑΡ τον Αγιο Κοσμά.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ήθελε να τοποθετήσει στο ΟΑΚΑ, για τη θέση του γενικού διευθυντή πού είναι έμμισθη ( ο σημερινός κ. Κάκος αμείβεται με ποσόν 7.500 ευρώ το μήνα) ήθελε τον Παναγιώτη Φασούλα, πού είναι προσωπικός του φίλος. Όμως, αντέδρασε έντονα ο Αγγελούδης του ΠΑΣΟΚ, πού θεωρεί τον Φασούλα αντίπαλο της παράταξης πού πρόσκειται στον πρόεδρο Βενιζέλο.
Η λύση πού βρέθηκε τελικά, ήταν να πάρει ο Φασούλας τη θέση του συντονιστή - διευθυντή στο ΣΕΦ ( με λιγότερη αμοιβή ). «Τον χρεώνομαι εγώ», είπε ο Ιωαννίδης. Ετσι στο ΟΑΚΑ έμεινε ο «πιστός» φίλος της παράταξης Βενιζέλου κ. Κάκος.
Θέμα Γαλακτόπουλου δημιουργήθηκε σήμερα, όταν ο παλιός Ολυμπιονίκης συναντήθηκε με τον εκ των διευθυντών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπούρα. Ο τελευταίος του έκανε την πρόταση και ο Γαλακτόπουλος δέχτηκε. Να σημειώσουμε, ότι αρχική επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για τη θέση του προέδρου στο ΟΑΚΑ, ήταν ο παλαιός μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Κυρίτσης.

Anonymous said...

Παντελη ξεκινησες κ συ την προεδρικη σου καριερα με το παραμυθακι της αναπτυξης, καθολου πρωτοτυπο ετσι εχουν ξεκινησει ολοι οι προηγουμενοι αποτυχοντες κ εγιναν βεβαια αποτυχοντες διοτι δεν ειχαν την τολμη να σπασουν αυγα, να καθαρισουν αυτο το συνοθυλευμα που σερνεται στον χωρο απο την εποχη αλικακου, τα ιδια κ ιδια προσωπα, θα αποτυχεις κ συ με αυτους οπως κ ολοι οι προκατοχοι σου. Την μεγαλυτερη ευθυνη ομως δεν εχεις εσυ αλλα ολοι αυτοι οι προπονητες που δουλευουν καθε μερα κατω απο αντιξοες συνθηκες σε ανοικτους χωρους με κρυο και βροχη, που απαταλουν χρονο, χρημα, προσωπικες ωρες να μαζεψουν παιδια για να τα στειλουν στα κλιμακια κ πανω στην δικη τους δουλεια να το παιξουν ειδημονες καποιοι αλεξιπτωτιστες του χωρου που χαρη στην καταλληλη γνωριμια τσιμπησαν την θεσουλα, σε βαρους αυτου που δινει καθημερινο αγωνα με αυτα τα παιδια.Αν λοιπον ολοι αυτοι οι προπονητες (οχι οι φιλικα προσκειμενοι) δεν εστελναν κανενα παιδακι σε κανενα κλιμακιο πως θα δικαιολογουσαν οι διαφοροι υπευθυνοι των διαφορων θεσεων τα χρηματα που παιρνουν κ τις θεσεις που κατεχουν? Αντι λοιπον να καταγγελεται την κλικα των προπονητων αυτων μην γινεσται δεκανικι στην ανικανοτητα τους, εκθεστε τους, κρατηστε την δικη σας δουλεια για σας κ μην γινεται η δουλεια σας εκμεταλευση απο ανθρωπους που σφαιτεριζονται χρονια τον χωρο.

Anonymous said...

sostos o 5:11

Anonymous said...

ΣΩΣΤΟΣ Ο 5:11 ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΜΕ , ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ; ΑΥΤΟΣ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗ . ΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧ@@@@ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ . ΝΕΟΣ ΑΛΙΚΑΚΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ . ΡΕ ΔΕΝ ΒΟΥΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ.

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ? ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ.ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ? ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ?

Anonymous said...

ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΣΤ ΚΟΥΠΕΡ.....
ΑΡΒΑΝΙΤΗ, ΤΕΣΤ ΚΟΥΠΕΡ ΑΜΕΣΑ

Anonymous said...

POION PRODROMIDI RE?AUTON POU PAEI NA DIALUSEI TON IONIKO MAZI ME TON ALLON TON SALTIMPANGKO TON TODOROVIC?EXEI NA FANE FAPES AN PERASOUN APO EDW!

Anonymous said...

Meta to test cooper na ginei kai ena test malboro kai ena test jack daniels!reeeeeee ksupnaaaaaaaaaate!diwxte tous prin einai arga!

Anonymous said...

Προδρομίδη για μαζέψου. Δεν μας νοιάζουν οι κοντρίτσες σου με τον πρόεδρο. Άλλωστε έτσι είναι όταν υπάρχουν 2 σωματεία στον ίδιο χωρό ... Δεν ενδιαφέρει κανένα η προσωπική σας αντιπαράθεση. Το ότι πας ύπουλα να διαλύσης τον Ιωνικό είναι κατάπτιστο και ανήθικο στο μικρόκοσμο του ΧΑΝΤΜΠΟΛ.

Anonymous said...

Αγαπητοί διαδικτυακοί φίλοι είναι νωρίς να κάνετε κριτική στο νεο πρόεδρο της ΟΧΕ, βγάζεται προσωπικά και αυτο δεν μπορει να υπερισχύει σ έναν γώνιμο διάλογο . Είναι θετικό ότι έχει σωματείο δηλαδη πληρώνει αθλητές προπονητές κ.α. Μπορει να καταλάβει την αγωνία των παραγόντων που σε εποχη που οι επιχορηγήσεις είναι μηδενικές αυτό είναι σημαντικο.Και για μέτρηστε ποιοί είναι απο το ΔΣ της ομοσπονδίας που έχουν πραγματικά ομάδες που δείνουν χρήματα, χρόνο, που αγωνιούν . Σε ένα σοβαρό κράτος ( γιατι δυστυχώς εμείς δεν είμαστε σοβαρό κράτος..) το ΝΟΜΙΜΟ δεν είναι απαραίτητα ΗΘΙΚΟ. Αλλά το ΗΘΙΚΟ πρέπει να είναι το ΝΟΜΙΜΟ. Έχετε καταλάβει ότι διοικούν το άθλημα άνθρωποι που δεν έχουν ομάδες, άρα δεν ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ. Σ.Κ.64

Anonymous said...

Ωραίο θέμα ανοίξεις Σ.Κ-7.24 για μετράτε ποιοι απο Το Δ.Σ. Έχουν σωματείο, ( οχι μαϊμού εκπροσώπηση...)

Anonymous said...

ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΕΦΑΓΕΣ ΨΩΜΙ,ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!ΠΡΟΣΕΧΕ,Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ...

Anonymous said...

Πολύς λόγος για τον Προδρομίδη. Παντέλο χτυπάς το σαμάρι για να γλυτώσει ο γάιδαρος. Και βάζεις τους δικούς σου να γράφουν υπονοούμενα για ανθρώπους χωρίς σωματεία κλπ. Λοιπόν το πρόβλημα σου είναι ότι ο Προδρομίδης έδωσε την εξουσιοδότηση του ΔΙΚΕΑ στον Πιλαφά. Απλά και ξεκάθαρα κύριε ΣΚ64. Όλα τα υπόλοιπα είναι για τα μάτια του κόσμου.

Anonymous said...

Φίλε 9.57 για να ξέρεις για εκπροσωπήσεις των σωματείων κτλ είσαι πολύ μέσα στο άθλημα. Εγω πάντως που είμαι στην απέξω ( απλά παίζει κάπου ο γιος μου) βλέπω ότι πραγματικά τους λίγους που ξέρω απο την ΟΧΕ δεν βλέπω να διοικούν κανένα σωματείο . Αυτή είναι αλήθεια ...απο εκει και πέρα βρείτε εσείς τα αλλα.

Anonymous said...

ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΕΙ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΞΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ :2 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 1 ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ[ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ]3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΤΚΗ 2ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟΥΣ.......ΑΠΛΩΣ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΤΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΗΓΕ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ 2 ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.ΣΗΜΕΙΩΤΕΟ ΟΤΙ Η ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΛΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑ.ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΩΣΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΙΧΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΜΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ.ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΝΕΩΘΗΤΕ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ...........

Anonymous said...

Εσύ ρε καραγκιόζη σταματά να γράφεις !

Anonymous said...

12:24
σταμάτα να γράφεις γιατί η αλήθεια πονάει

Anonymous said...

Φίλε 10:30,

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν σωματεία και δουλεύουν για το άθλημα. Δεν είναι ανάγκη να αυτοπροβάλονται όλοι. Ψάξε λίγο και θα το βρεις.