ΑΕΚ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ 29-30. Video on air! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΕΚ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ 29-30. Video on air!

Στηρίζουμε την προσπάθεια του κου Νιφλή για την προβολή στο άθλημα μας. Κάνετε κλικ στο www.sportshero.gr για να δείτε Video και νέα όλων των αθλημάτων.


22 comments

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Mια ωραία χαλαρή προπόνηση για τους λύκους!! Ευτυχώς που τους λυπήθηκε ο Δημητρούλιας μετά το 21-27 και έριξε τους πιτσιρικάδες μέσα για κανα 5λεπτο αλλιώς για δεύτερη 12ποντη στο χαλαρό την είχε την αεκ

Anonymous said...

MAN TO MAN ΕΝΑΣ ΑΡΓΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ???ΜΠΡΑΒΟ....

Anonymous said...

στο συμποσιο πρεπει να δωθει και μια ωρα στον αρβανιτη για να μας αναλυσει πως διασπατε η προωθημενη αμυνα .και ομως φιλοι πρωιν ομοσπονδιακος ανδρων νεων και εχουν περασει δεκαδες αθλητες στην κρισιμη τους ηλικια απο τα χερια του.

ας ειναι καλα τα παοκια που τον εκαναν μαγκα και αυτον

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΠΑΛΩΜΕΝΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΕΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΤΑΣΚΟΒΙΤΣ!!!!!!!!!ΩΡΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΕΙΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!!ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ............ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΥΛΟ!!!!!!!!!!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΔΙΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΒΟΗΘΟ!!!!!!!!!!

Anonymous said...

http://i.imgur.com/HH26X.jpg

Κανένας άλλος αεακακια θα πέσει πάνω στον τάσκοβιτς?Βγάλτε του και το μάτι να τον σταματήσετε ρε..

Σε αυτή τη φάση οι διαιτητές δε χρέωσαν όχι δίλεπτη αλλά ου΄τε καν μια κίτρινη κάρτα

Anonymous said...

ade re milate gia ton taskovic!!pou persi se kathe mats ekove to handball se 2 atoma!!3 xronia twra exei skotosei kosmo kai kosmaki!!den lew ok itan dilepto!!alla min mu ton vgazete kai panagitsa!!

Anonymous said...

ade re milate gia ton taskovic!!pou persi se kathe mats ekove to handball se 2 atoma!!3 xronia twra exei skotosei kosmo kai kosmaki!!den lew ok itan dilepto!!alla min mu ton vgazete kai panagitsa!!

Anonymous said...

prepei na eisai poli tagari pou les oti baraei o taskovits!!!!!asxolisou me kati allo,kai oxi me to xandball asxetikla,e,asxetikla!!!!!!!!!pos na ton skotosei re asxete afou pernaei apo panotous!!!!!

Anonymous said...

Μήπως είσαι αυτός ο άσχετος του aeklive που σχολιάζε το ματς και δεν ήξερε την τύφλα του ποιος είναι ποιος?
Γιατί αποκλείεται να ξέρεις ποιος είναι ο τασκοβιτς και να ισχυρίζεσι ότι σκόρπαγε πέρυσι τραυματίες.Δε μας λές και κανα 2-3 για παράδειγμα που τραυμάτισε ?

Anonymous said...

Lden xreiazetai na exthesoyme prosopa.....pes mas poses kokkines efage persi...kai poses propersi....den mporei to palikari......otan hrthe sthn ellada....mono na baraei hxsere,,,,meta toy mathan ta basika sthn amyna o dhmhtyroylias...........kai tora apla baraei kai pezei amyna.....apla einai argh oi epithetikh kai toys prolabenei...propersi poy htan to athlima grhgoro ...mono mpoynies erixne......den einai kako na to paradextite...eseis ton kanate paixth apo xsilokopo........kontos..........

Anonymous said...

Eγώ πάντως δε θυμάμαι να έφαγε πέρυσι καμία κόκκινη .ίσα ίσα που σε κάθε ματς έτρωγε το ξύλο της αρκουδας και δε μίλαγε

Anonymous said...

oti kai na lete pedia afto pou ekane ston tobro sto filiko me ton douka simera apodikniei peritrana pws to palikari einai dolofonos!!tou katevase ta moutra me ton agona eskemena se filiko to tsoglani!!

Anonymous said...

Ο Τάσκοβιτς δεν είναι δολοφόνος.Απλά είναι άλλος ένας ξένος που δεν τιμάει το ψωμί που τρώει στη χώρα μας.Εξάλλου δεν είναι λίγα τα φιλικά παιχνίδια που έχει κάνει αντιαθλητικά χτυπήματα.Κάποια στιγμή όμως θα βρεί και αυτός το δάσκαλό του!!!!!

Anonymous said...

αν εκει στο αργος σεβονται την δουλεια που εχουν κανει τα τελευταια χρονια,τον κοπο και τον ιδρωτα των παιχτων και την εικονα της ομαδας γενικοτερα το καλυτερο που εχουν να κανουν στον τασκοβιτς ειναι διακοπη συμβολαιου.

Anonymous said...

σιγα ρε μην του κοψουν και τη γλωσσα!
Με την διακοπη συμβολαιου τιμωρουν ΟΛΗ την ομαδα.
ο παικτης εκανε την προετοιμασια ειναι κομματι της και μαλιστα σημαντικο.
αν τον διωξουν οι μονοι που θα ωφεληθουν ,θα ειναι οι αντιπαλοι,
δηλαδη ...εμεις !
Ενα γερο προστιμο νομιζω θα ηταν ο.τι πρεπει .

Anonymous said...

Χαλαρώστε ρε σεις. Έκανε μια χοντρή βλακεία ,μια κατα τη γνώμη μου ανεπίτρεπτη ενέργεια και θα τιμωρηθεί όπως αρμόζει αλλά μέχρι εκεί. Σε μια οικογένεια τα παιδιά μπορεί να παρεκτραπούν και οι γονείς να τα τιμωρήσουν.Δεν τους πάιρνουν το κεφάλι.Έτσι θα γίνει και στο Διομήδη.
Όλοι εσείς που ζητάτε το κεφάλι του τάσκοβιτς δε σας είδα να αντιδράτε ανάλογα σε άλλες περιπτώσεις.Να σας θυμίσω πχ το πρόσφατο κυριολεκτικα δολοφονικό χτύπημα του τατση στο Διομήδης -Παοκ στα περυσινα playoffs? Το κατς που παίζει η αεκ?
θα βόλευε πολλούς να φυγει ο τάσκοβιτς αλλά δε θα σας γίνει η χάρη.Πρέπει να τιμωρηθεί ώστε να μην επαναληφθεί γιατί δεν αρμόζουν τέτοιες ενέργεις στην οικογένεια του Διομήδη αλλά μέχρι εκεί.
Αν θέλετε να χτυπήσετε το Διομήδη φτιάξτε τις ομάδες σας να τον κερδίσετε όχι να παρακαλάτε να την διαλύσει μόνος του

Anonymous said...

Με βάση αυτά που λέει ο 7:36 απλά μια βλακεία έκανε και ο Μπαλωμένος.

"Σε μια οικογένεια τα παιδιά μπορεί να παρεκτραπούν και οι γονείς να τα τιμωρήσουν.Δεν τους πάιρνουν το κεφάλι."

Κανένας δεν ζήτησε το κεφάλι του Τάσκοβιτς.Σιγά να μην του ζητήσουμε το κεφάλι...Άχρηστο είναι...

Anonymous said...

γιατί ρε 12.12
ζήτησε κανείς την τιμωρία του Μπαλωμένου?
Τί θα κερδίσει ο Διομήδης από την τιμωρία του Τάσκοβιτς?
Ολοι από λόγια είστε πρώτοι

Anonymous said...

Προς τον κ. 1:22:

1.Δεν νομίζω ότι ζήτησε κανένας την τιμωρία του Τάσκοβιτς γιατί δεν υπάρχει τιμωρία από κανέναν πέρα από την ομάδα του.
2.Δεν τη ζητήσατε αλλά φροντίσατε να τον κράζετε ανώνυμα πίσω από ένα blog καθώς επίσης και να δημοσιοποιείτε φωτογραφίες και είμαι σίγουρος μπροστά του το παίζεται φιλαράκια.

Anonymous said...

τον κράζουμε γιατί το παίζει χαντμπολίστας,ενώ ξεκάθαρα είναι ένας ακριβιπληρωμένος ξυλοκόπος,που τώρα στα τελευταία του θέλει να μας αποδείξει οτι του λείπει και το ήθος
Οσον αφορα τον Τάσκοβιτς η διοίκηση του Διομήδη πρέπει να πράξει με βάση το συμφέρον του συλλόγου,Και αυτό δεν είναι η αποπομπή του παίκτη αλλά η συμμόρφωσή του.

Anonymous said...

Αν λες τον Μπαλωμένο ξυλοκόπο εσύ μάλλον του μαζεύεις τα ξύλα όταν τα κόβει ε;Μάλλον δεν τον έχεις δει να παίζει ούτε με την Εθνιοκή ούτε με τις ομάδες του.Και μάλλον ξεχνάς ότι ήταν ο πρώτος από τη νέα φουρνιά παιχτών που έφυγε στο εξωτερικό και όταν σαν άθλημα στο εξωτερικό δεν είχαμε κάνει και πολλά πράγματα.