Δελτίο Τύπου - ΣΥ.Π.Χ.Ε. - Πρόγραμμα του Συμποσίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δελτίο Τύπου - ΣΥ.Π.Χ.Ε. - Πρόγραμμα του Συμποσίου


Λήψη προγράμματος συμποσίου
Ο ΣΥ.Π.Χ.Ε. θα συμμετάσχει στο Συμπόσιο της Ο.Χ.Ε. με την Κ.Ε.Δ./Ο.Χ.Ε., τον ΠΑ.Σ.Α.Χ., τους Κριτές και τους Παράγοντες του αθλήματος για πρώτη φορά στο sportcamp του Λουτρακίου το διάστημα από 21-23 Σεπτεμβρίου 2012. Στο τριήμερο του συμποσίου εκτός από τις συνεδριάσεις του ΣΥ.Π.Χ.Ε. όπου θα αναλυθούν και θα συζητηθούν προπονητικά θέματα, θα υπάρξουν και κοινές συνεδριάσεις με όλους τους συντελεστές του αθλήματος προκειμένου να ανταλλαγούν απόψεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Επίσης την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν και οι Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ του ΣΥ.Π.Χ.Ε.
Ο Πρόεδρος του ΣΥ.Π.Χ.Ε. κ. Βαρελτζής Ι. δήλωσε : «Η ΟΧΕ ξεκινάει έναν καινούργιο θεσμό, ΄΄το κοινό συμπόσιο΄΄ όλων των συνιστωσών του αθλήματός μας. Ο ΣΥΠΧΕ χαιρετίζει κάθε καινοτόμο προσπάθεια που σκοπό έχει να συζητιούνται όλα τα θέματα που αφορούν
το Χάντμπολ, ούτως ώστε να καταλήξουμε σε συμπεράσματα τα οποία θα αξιοποιηθούν στη συνέχεια για την εξέλιξή του. Πιστεύουμε ότι, οι προπονητές καθώς και όλοι οι συμμετέχοντες θα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην επιτυχία του Συμποσίου σηματοδοτώντας μια νέα αρχή για την πρόοδο και διάδοση του Χάντμπολ στην Ελλάδα».
Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα του Συμποσίου όπου η διαμονή και η διατροφή των προπονητών θα καλυφθεί από την Ο.Χ.Ε. ΔΩΡΕΑΝ
Εκ του ΔΣ του ΣΥ.Π.Χ.Ε.

4 comments

Anonymous said...

Διάβασα στο πρόγραμμα του Συμποσίου:

19.35-20.00
Κοινή Συνεδρίαση : OXE – Προπονητές – Διαιτητές – Αθλητές – Παράγοντες.
Θέματα: 1. Πρωταθλήματα - 2. Εθνικές ομάδες - 3. Αθλητές - 4. Ανάπτυξη
Χατζηιωάννου Π.
Πρόεδρος ΟΧΕ

Δηλαδή σε 25 λεπτά θα συζητηθούν 4 διαφορετικά θέματα (1. Πρωταθλήματα - 2. Εθνικές ομάδες - 3. Αθλητές - 4. Ανάπτυξη, τεράστια σε όγκο και διαφορετικότητα απόψεων) από 5 διαφορετικές συνιστώσες του αθλήματος (OXE – Προπονητές – Διαιτητές – Αθλητές – Παράγοντες)

Πιστεύει κανείς ότι αυτό θα είναι συζήτηση; Ότι θα βγει κάτι από αυτή τη συνεδρεία;

Anonymous said...

εεε τώρα και συ!
περιμένεις και απάντηση.

Anonymous said...

Εδώ δεν υπάρχει μια και φέρνουν και ξένο. Τι να πει κανείς!

Anonymous said...

Το πρόγραμμα ποιός φωτισμένος το έφτιαξε; Ο Βαρελτζής; Το μόνο σίγουρό είναι ότι αυτά θέλουν εβδομάδες για να συζητηθούν, και ακόμα και τότε δεν θα έβγαινε άκρη. Σε 25 λεπτά ούτε τους τίτλους δεν θα προλάβουν να διαβάσουν.