ΔΙΟΜΗΔΗΣ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΙΟΜΗΔΗΣ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


www.diomidis-handball.gr
Και τα δύο παιχνίδια με Madeira στην Ελλάδα
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, τα πρώτα δείγματα γραφής της ομάδας μας για την φετινή χρονιά είναι άκρως ενθαρρυντικά και μας γεμίζουν όλους με αισιοδοξία. Η εντυπωσιακή πρόκριση επί της ΑΕΚ στον ελληνικό εμφύλιο και κυρίως η εμφάνιση και στα δύο παιχνίδια απέδειξαν περίτρανα ότι η ομάδα έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν ξέρουμε αν είναι πιθανό να επαναληφθεί η περσινή μαγική πορεία, αλλά απ’ ότι φαίνεται το ταξίδι θα είναι πάλι μακρινό και όμορφο.
Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ήρθαμε σε συμφωνία με την Πορτογαλική Μαδέϊρα ώστε και οι δύο αγώνες για τον δεύτερο γύρο του EHF CUP να διεξαχθούν στην Ελλάδα
(Αγία Τριάδα ή Λουτράκι), πράγμα που σημαίνει ότι όλοι οι φίλαθλοι μας θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν από κοντά ένα χορταστικό Ευρωπαϊκό διήμερο.

Όλα αυτά όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ όμορφα και αισθανόμαστε τιμή που προσφέρουμε στον κόσμο μας και στην περιοχή μας στιγμές υπερηφάνειας και χαράς , όμως από την άλλη πλευρά δημιουργούν πολύ μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις που δυσκολευόμαστε να φέρουμε εις πέρας. Σας δηλώνουμε ειλικρινά ότι ο αγώνας  που κάνουμε και πέρυσι και φέτος για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού σε ένα ερασιτεχνικό άθλημα είναι πολύ δύσκολος και ως εκ τούτου οποιαδήποτε είδους στήριξης από την πλευρά σας είναι πραγματικά ζωτικής σημασίας για εμάς.

Κάνουμε έκκληση λοιπόν στους απλούς φιλάθλους και στους επιχειρηματίες της περιοχής μας να στηρίξουν την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε και να σταθούν πλάι μας. Νομίζουμε ότι αυτά τα παιδιά με ότι έχουν καταφέρει και ότι θα πετύχουν στο μέλλον, πραγματικά το αξίζουν. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν ζητάμε απλά οικονομική βοήθεια χωρίς αντίκρισμα, τουναντίον τα προνόμια και τα οφέλη για τους υποστηρικτές μας είναι πολλά.

Οι άξονες στήριξης είναι δύο:

1. Για τους απλούς φιλάθλους η αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Η κάρτα διαρκείας εκτός από τον σημαντικό σκοπό της οικονομικής στήριξης, έχει και σημαντικά οφέλη για τους κατόχους:
Να παρακολουθήσουν όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα και όλα τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Ήδη πολλοί έχουν επωφεληθεί του παιχνιδιού της ΑΕΚ και όπως προαναφέραμε και τα δύο επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα διεξαχθούν στην Ελλάδα όπου κανονικά θα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας. Όπως καταλαβαίνετε το όφελος είναι μεγάλο.
Να συμμετάσχουν στην κλήρωση για ένα IPHONE 4S (προσφορά της WIND), ένα τετραήμερο στην Ιο (προσφορά του Yalow Beach Hotel) και τρεις αυθεντικές εμφανίσεις της ομάδας (στο νέο πορτοκαλί χρώμα).
Να έχουν σημαντικές εκπτώσεις σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις στην Αργολίδα.
Τα εισιτήρια διαρκείας μπορείτε να προμηθευτείτε με τους εξής τρόπους:

Από την φόρμα παραγγελίας στο site της ομάδας μας ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.
Από το group μας στο Facebook με μήνυμα (inbox) στον υπεύθυνο του site και του group Γιάννη Ηλία.
Με τηλέφωνο στο 2751029418 (ώρες γραφείου).
Από το ιατρείο του Παθολόγου Σπ. Κόκκινου (ώρες γραφείου), Ναυαρίνου 9 στο Ναύπλιο (τηλ. 2752021511).
Από τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας WIND σε Άργος και Ναύπλιο.
Από το κοσμηματοπωλείο "Πυλαρινός".
Από το ζαχαροπλαστείο "Ορφανός".
Από το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών "Euronics" (Αργυρόπουλος Θ.) στο Άργος.
2. Για τους επιχειρηματίες η συμμετοχή σε κάποιο από τα χορηγικά προγράμματα του Διομήδη. Το χορηγικό πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει είναι ευέλικτο, δυναμικό, καινοτόμο, απευθύνεται σε κάθε είδους επιχείρηση και δίνει πραγματικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Πατώντας στο παρακάτω link μπορείτε να περιηγηθείτε στο χορηγικό μας πρόγραμμα και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο έντυπο λειτουργεί σαν οδηγός και σαφώς υπάρχει η δυνατότητα να χτίσουμε μαζί ένα συνδυαστικό πακέτο που ικανοποιεί τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Για να δηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής σε κάποιο χορηγικό πρόγραμμα, να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις  ή γενικότερα για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα χορηγικά μας προγράμματα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail marketing@diomidis-handball.gr ή στο τηλέφωνο 6932239830 (Νίκος Βλαχοσπύρος). Σας περιμένουμε στην οικογένεια του Διομήδη!!!

1 comment

Anonymous said...

Παίζει να έχουμε κάνει ρεκορ σε διαρκείας για ομάδα handball φέτος.Μακάρι να ετοιμαστεί γρήγορα της Αγίας Τριάδας(μένει να ηλεκτροδοτηθεί από τη ΔΕΗ) αλλά και Λουτράκι δε μασάμε.θα το γεμίσουμε και τις δύο μέρες όπως και πέρυσι.Προσωπικά προτιμώ Λουτράκι που είναι πιο μεγάλο και ας κάνουμε 140km πηγαινελα