Σαουλίδης: Αντίο και Εις το επανιδείν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σαουλίδης: Αντίο και Εις το επανιδείν


http://www.paok24.com
Με μία επιστολή ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Αντώνης Σαουλίδης, ανακοινώνει την αποχώρησή του από τη δράση τονίζοντας ότι ήθελε να συνεχίσει την προσφορά στον Δικέφαλο, αλλά δεν του δόθηκε η δυνατότητα. Αναλυτικά η επιστολή του πρώην αρχηγού, που ήταν εκ των στυλοβατών στην κατάκτηση των δύο πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Ελλάδος τα τελευταία χρόνια.
"Από τον Σεπτέμβρη του 1986 που μπήκα για πρώτη φορά στο γήπεδο του ΒΑΟ και κάθε επόμενο χρόνο τέτοια εποχή συνήθιζα να μετράω τις μέρες αντίστροφα μέχρι την 
έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό που αισθάνομαι αυτόν το Σεπτέμβρη είναι κάτι άγνωστο για μένα και συνάμα δύσκολο   να το περιγράψω. Ένα μόνο είναι σίγουρο ότι ζηλεύω όλους αυτούς τους φίλους και τους γνωστούς μου που ετοιμάζονται από αυτό το Σάββατο να ριχθούν στη μάχη του πρωταθλήματος .

Θέλω να τους ευχηθώ να έχουν ένα καλό πρωτάθλημα τόσο συλλογικά όσο και ατομικά χωρίς τραυματισμούς και παρατράγουδα.

Θέλω να ευχηθώ στην αγαπημένη μου ομάδα, τον ΠΑΟΚ, την επίτευξη  όλων των στόχων που έχουν θέσει για την φετινή περίοδο και ελπίζω να συνεχίσουν και φέτος  να ευχαριστιούνται κάθε παιχνίδι όπως και πέρσι. Ζήτω συγνώμη από τους συμπαίκτες  μου που δεν είμαι μαζί τους τη φετινή περίοδο για να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε μαζί την προηγούμενη χρονιά, αλλά τους διαβεβαιώνω ότι δεν ήταν δική μου επιλογή. Αν και προσπάθησα τελικά δεν μου δόθηκε η δυνατότητα.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναθλητές, προπονητές, διαιτητές, κριτές, παράγοντες και φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς την συμβολή τους σίγουρα οι αναμνήσεις μου θα ήταν πολύ φτωχότερες.

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον αείμνηστο Θανάση Σιούλη που με την επιμονή του με έφερε στον ΠΑΟΚ και μου έδωσε τη δυνατότητα να ζήσω όλες αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές αποθέωσης  από το λαό του ΠΑΟΚ . Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω το γύρο του θριάμβου στο γήπεδο της Τούμπας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάθε φορά που το σκέφτομαι ανατριχιάζω, όπως τη στιγμή που το έζησα. Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί χωρίς το λαό αυτόν δεν θα ζούσα ό,τι ονειρευόμουν.

Ευχαριστώ την οικογένεια του ΒΑΟ  που μου πρόσφερε τη δυνατότητα να ασχοληθώ με ένα άθλημα που το 1986 δεν το ήξερε σχεδόν κανένας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θανάση που μου έμαθε χάντμπολ και τον Τάκη που με ολοκλήρωσε σαν παίκτη. Χώρις αυτούς πιθανόν τα γεγονότα να ήταν διαφορετικά.

Εις το επανιδείν".

12 comments

Anonymous said...

καιρος ηταν!!!!!

Anonymous said...

Στο καλό, γίγαντα των γηπέδων, θα μας λείψει το υψηλό σου φρόνημα στα ελληνικά γήπεδα.

Anonymous said...

Ω ΡΕ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ......

Anonymous said...

giati o saoulidis den einai pleon dipla stin omada opws perisi...

Anonymous said...

http://www2.paok24.com/news.asp?s=16
ΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!!

Anonymous said...

γίγαντα,ένα ευχαριστώ στον κ.Αγγελούδη δεν έπρεπε να πεις στην ανακοίνωση σου;Τόσο αχάριστος είσαι;

Anonymous said...

αντωνης σαουλιδης..ενας αθλητης με δυναμη τσαμπουκα και πολες φορες ηγετης.εγραψες κι εσυ την ιστορια σου στο ελληνικο χαντμπολ.και μπραβο σου..κι εσυ εβαλες λιθαρακι στην εξελιξη του αθληματος..και ξανα μπραβο σου!ομως κουρασες..εμπλεξες στα γεραματα το αγωνιστικο,το δοιηκητικο,και το επαγγελματικο ΣΟΥ κοματι.σταματα να πουλας επιτελους παοκολικι για ατομικο σου συμφερον γιατι εδω και χρονια επαψες να εισαι αθλητης και εμεινες απλως..ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!και οι πολιτικοι ολοι ξερουμε τι παστα ειστε..ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ!αυτο το τελευταιο που εκανες ομως εδειξες τι ανθρωπος εισαι..ΕΚΔΙΚΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΣ!!!βγαζεις προπαραμονες της εναρξης των αγωνων της ομαδας 'και καλα' αποχαιρετιστιριο απο τη μια μας λες καλη επιτυχια στην ομαδα και απο την αλλη αφηνεις σαφεις αιχμες κατα της παρουσας δοιηκιτικης καταστασης με ΣΑΦΗ σκοπο να διμιουργησεις προβλημα γκρινια και προβληματισμο στην ομαδα πραμονες της πρεμιερας!!!???!!!μπραβο ρε αντωνη..ΜΕΓΑΛΟΣ παοκτσης εισαι!?!?!?!τωρα εδειξες τον πραγματικο σου χαρακτηρα..αυτη ειναι η αληθεια και τελος!πας ναπαιξεις με τη νοημοσηνη του κοσμου?τοσο βλακες τους εχεις δηλαδη?και ολα αυτα γιατι εσυ απεχεις..ο ΠΑΟΚ φιλε μας ειναι ΠΑΝΩ απο το εγω σου..θα επρεπε να νιωθεις ντροπη με αυτο που εκανες!με τακτικη εριξες τα βελη σου την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη για να αποδειξεις πωσ,,ΠΑΟΚ χωρις τον σαουλιδη..δεν περπαταει!και παιζει και με τον φοιβο συκεων..που ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ εισαι και δημοτης συκεων(ε ρε ψηφοι..)!!!!??!!!χρειαζεται να πω κι αλλα...?δεν πρεπει να επιστρεψεις στον ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ αντωνη μας..η ομαδα χρειαζεται φρεσκα κουλουρια!θα κανει την καμψη της αλλα...θα ξαναανεβει!και δεν θα κανει την καμψη της επειδη λειπεις εσυ..αλλα γιατι εφυγαν τα λεφτα μαζι και η διψα των παικτων.δωστε λιγο χρονο στα νεα παιδια του ΠΑΟΚ και θα ανεβασουν παλι ψηλα την ομαδα..και ΧΩΡΙς ΕΣΕΝΑ..ΑΝΤΩΝΗ ΝΑς...

Anonymous said...

ΜΟΝΟ Ο ΥΕΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΓΚΑΝΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ....

Anonymous said...

Μπράβο σου Πετρίδη τα κατάφερες αφού έδειωξες τον Αποστολίδη, τον Σεϊρεκίδη (ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετιθέντος) τον Σαουλίδη, τον Ελαβάνογλου και την έκανες με το αρχηγιλίκη και στον Τσακίρη τώρα μπορείς να κοιμάσε ήσυχος. Αλλά αφού ο ΠΑΟΚ μπορεί χωρίς αυτούς και τα λεφτά!!! μπορεί και χωρίς εσένα. Πετρίδη φύγε.

Anonymous said...

Πω πω αντωνακη μας πολλες αγαπες εχεις!!!!

Anonymous said...

Θα πρεπει να κατανοησουν οι γονεις-παραγοντες του χωρου οτι ειναι δυσκολη η θεση των παιδιων τους εντος της ομαδας...Και θα ηταν καλο να μην κινουν τα νηματα για να δουν τα παιδια τους να "προοδευουν" και να αναλαμβανουν ρολο αρχηγου στην ομαδα...Γι'αυτο βεβαια φερουν ευθυνη και οι αθλητες-παιδια παραγοντων που δεν καταλαβαινουν την πραγματικοτητα και δημιουργουν προβλημα στην ομαδα....Ακομη και αν ειναι πραγματικοι αρχηγοι στο 40 επι 20 δεν γινεται αυτοι να λυνουν τα προβληματα της ομαδας γιατι θα ειναι παντα η σχεση τους το παιδι με τον μπαμπα και οχι ο αρχηγος με τον παραγοντα...

Anonymous said...

2:26 kala ekane kai ta eipe o saoulidis gia na ta matheis kai okosmos.giati o petridis kanei oti thelei kai katastrefei to tmima edw kai xronia.i grinia iparxei den perimenan na ta pei o antwnis.me xrostoumena minwn kai perikopi sta dedoulevmena enw o paok vrike lefta apo ton savvidi kai xwris organwsi gia kali litourgia tou tmimatos pws na min einai skasmenoi oi athlites.an den xereis na min les vlakies...kala to xekinises me to pasokiko kommati alla meta pnigikes ....