Δελτίο τύπου Συνδέσμου Διαιτητών Άργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Διαιτητών Άργους

Ο Σύνδεσμος διαιτητών Χειροσφαίρισης Άργους αποφάσισε, σε ένδειξη καλής θέλησης προς την Ομοσπονδία να αναστείλει την αποχή και να συμμετάσχει κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Βλέποντας γύρω μας τις νέες οικονομικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί  πιστεύουμε ότι πρέπει ο καθένας μας να βοηθήσει όσο μπορεί ώστε το άθλημα της Χειροσφαίρισης να παραμείνει ζωντανό μέσα σε ένα δυστυχώς αβέβαιο αθλητικό περιβάλλον. Βλέπουμε τι γίνεται και με άλλες Ομοσπονδίες που έχουν πολύ περισσότερους χορηγούς από τη δική μας και με αθλητές σε τελικούς Ολυμπιακών αγώνων. Βέβαια, δεν διαφωνούμε με τα αιτήματα, όμως φταίμε πρώτα εμείς οι διαιτητές που όταν το επέτρεπαν οι συνθήκες δεν απαιτήσαμε αυτά που έπρεπε. Καλούμε και τους άλλους συνδέσμους να μας ακολουθήσουν και να σκεφτούμε όλοι ότι, η Ελλάδα στην οποία ζούμε δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια.

33 comments

Anonymous said...

aiδεν πατε καλα που φταιμε κι ολας επειδη δεν μας τα δωσανε οταν ειχαν.

αν δεν δωσουν τιποτα δεν εχει φρρρ φρρρ.

Anonymous said...

Den pate kala eseis sto Argos!!!
Ftaime emeis???

Anonymous said...


Karapano adikeisai...esy eprepe na gineis dhmosiografos syntakths se politikh efhmerida alh8eia to gramma poios to egrapse o kurios S o kyrios X h o kyrios K???

karapano ton aprilio pou ebrizes ton Nikolitsa pou den se ebaze A1.. TWRA ti egine kai TON EXEIS KANEI 8EO???


karapano k xronh pws thn exete dei?? fetos 8a ginete oi ta3itzhdes toy proedrou??? epeidh stamarthse o Alekos?? ai apo ekei re lamogia

Anonymous said...

γεια σου ρε καραπανο......

Anonymous said...

γεια σου ρε καραπανο......

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

ligo poli anamenomeno itan apo ekei na ginei h strabi20

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΕΣΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ Η Ο ΚΑΡΑΝΑΣΟΣ? ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ.ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΧΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΜΠΡΑΒΟ. ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ.

Anonymous said...

Κ-Ω-Λ-Ο-Τ-Ο-Υ-Μ-Π-Α
Κ-Α-Ρ-Α-Π-Α-Ν-Ο

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΓΥΡΙΣΤΗ???


ΟΥΣΤ!!!!!

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΠΑΙΞΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΚΙΔΑ...!!!!

Anonymous said...

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Anonymous said...

MPRABO XATZHIOANNOU.TO KATAFERES KI AYTO.GYRIZOUME EPOXES MEGALAKAKI KAI LAINIOTI.OI DIAITITES THA TAKSIDEYOUN ME TO POULMAN TON OMADON.AGGELOUDI PARE THESI.

Anonymous said...

πού τον θυμήθηκες τον Λαϊνιώτη ρε φίλε;
Ευτυχώς το άθλημα γλίτωσε από κάτι τέτοιους

Anonymous said...

Διπλό φλικ φλακ και τσουπ......προσγειώθηκαν!!!!!!!!!!

Anonymous said...

ΚΑΡΑΠΑΝΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ....ΠΑΠΑΑΛΑΙ ΓΥΡΝΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΠ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΙ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΑΟΥΣΕΙΣ ΤΙ ΠΑΖΕΙ ΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΝΙΟΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ.ΠΟΤΕ ΕΠΑΙΞΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΣΥ?ΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΟ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΠΕΡΣΥ?

Anonymous said...

γιγαντα καραπαΝΟ τεραστιε ποσα δινεισ? για να παιξεισ.....ο βερβενιωτησ σε ξαχνει εμαθα,,,,,ο γενικοσ την εγραψε την επιστολη.....αληθεια στα βιντεο ησουν πρωτοσ στη μαλακια......για την παρτυ σου θα γινουν αγωνεσ και κυριακη να πασ και βορεια ελλαδα

Anonymous said...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ Ο ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΕΔΩ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΡΟΝΗ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ... ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ.....ΜΩΡΕ ΔΗΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙ..ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΗ Η ΚΟΤΑ Ο ΜΟΥΣΑΤΟΣ ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.......ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΤΕ ΤΣΑΜΠΩΛΛΛ

Anonymous said...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.
ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΓΥΡΩ.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Χ.Ε. ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ 200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΤΑΙΜΕ; ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;

Anonymous said...

iuΗΞΕΡΑ ΟΤΙ 'ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ' ΕΙΧΑΝ ΣΟΥΞΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ..ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΚΟ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΤΡΕΛΛΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΧΟΡΗΓΩΝ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΓΟΥΣ...ΑΥΤΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΗΘΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ.ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ.ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ...ΜΕΣΙΕ ΚΑΡΑΠΑΝΟ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ!!!ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ...ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ'ΜΠΟΤΣΙΑ΄ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΑΛΛΑ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ''ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ΄΄ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ... ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

Anonymous said...

ΜΕ ΚΑΡΑΠΑΝΟ,ΔΗΜΑΚΗ,ΒΕΡΒΕΝΙΩΤΗ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!

Anonymous said...

paidia egw athliths eimai k oxi kanas spoudaios alla thelw na paixw to savvato re paidi mou k emena mou xrwstan polu perissotera apo oti se esas k pali exakolouthw na paizw alla allo thelw na pw terastioi mages oi argites oloi eseis tha pswmolusate k an isxuei oti tha paixoun 3 mats to savvato tha vgaloun mazi me odoiporika 500 euro ekastos k oi upoloipoi tha pswmolusate terastioi mages re k elpizw na mhn plhrwtheite pote pou kanete apergia mia vdomada prin xekinsei to prwtathlima 4 mhnes ti kanate?auto den einai apergia ekviasmos einai

Anonymous said...

@3.25 πμ:Τεραστια παιχτουρα βγαλε απ την τσεπη σου λεφτα,πληρωσε τους διαιτητες(γιατι δεν μπορουν να ερχονται απ το διαολου τη μανα με δικα τους εξοδα να σφυριζουν την καθε μαλακια σου)και ασε τις εξυπναδες για εκβιασμους.κανα παιδακι θα εισαι και δεν καταλαβαινεις το τεραστιο προβλημα που υπαρχει και στις πληρωμες των ομαδων και των διαιτητων.Φιλικα και μονο για φετος.δειξε εκει το ταλεντο σου.
-ενας παραγοντας που αγαπα το χαντμπολ και δυστυχως δεν βλεπει να ανατειλει ασπρη μερα...

Anonymous said...

Σωστός ο 02:38 μ.μ.

Anonymous said...

κι ΑΛΛΟς ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ.ΠΟΙΟΣ?

Anonymous said...

ΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ,ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ .

Anonymous said...

Μετα απο συνεδριαση του Δ.Σ αποφασιστηκε το προγραμμα να διαμορφωθει ετσι ωστε ολα τα παιχνιδια να τα σφυρα ο γιγαντας ο ενας κ μοναδικος ο ανεπαναληπτος...... Δ Η Μ Α Κ Η Σ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ.

Anonymous said...

προς 4:39.ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΝΟ

Anonymous said...

2:38 κανείς δεν έχει ανάγκη απο διαιτητές.Παιχνίδια χωρίς διαιτητές γίνονται,χωρίς αθλητές όμως όχι.Στην τελική εσείς ξοδεύετε ένα σαββατοκύριακο μόνο χρήματα για μετακινήσεις ενώ οι αθλητές κάθε μέρα με τις προπονήσεις και τα φιλικά.Καλύτερα να διαλέγει η κάθε ομάδα απο ένα άτομο και θα σφυρίζουν αυτοί τα παιχνίδια.Δεν έχει ανάγκη κανείς το υφάκι και την αμπαλοσύνη σας.Μπουρδέλο τα κάνουμε και μόνοι μας.Και το κυριότερο τζάμπα.

Anonymous said...

eisai kai poli poutaniaris paixtis

siga mi skiseis ti kilota

afou sou lene den exoun na valoun apo tis tsepi tous (Δ Ε Ν Ε Χ Ο Υ Ν)

i oxe na plirwsei amesa afta pou xrwstaei wste na ksekinisei to plrwtathlima

enas athlitis

Anonymous said...

Το καλυτερο πρωταθλημα θα ειναι αυτο στο οποιο δεν θα σφυρανε διαιτητες, κατι τυποι απιστευτοι......κοντοι ....χοντροι....που δεν ξερουν καλα καλα τους κανονισμους κ που θα πρεπει κ αυτοι να μαθουν πανω στους αθλητες. Οχι καλυτερα οι ομαδες μονες τους.

Anonymous said...

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ..ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΕ ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΣΕ...

Anonymous said...

1εχεις δικιο 9.29 καλυτερα οι ομαδες μονες τους . γιατι υπαρχουν κ διαιτητες με παρουσιαστικο που αρμοζει για το αθλημα κ γνωστες των κανονισμων . που προσπαθουν ματαια να τους μαθουν σε καποιους προπονητες - παραγοντες - παιχτες την ωρα του αγωνα . βλεπεις ολοι αυτοι οι κυριοι ξεχνανε να ζητησουν το βιβλιαρακι των κανονισμων απο την οχε για να ξεστραβωθουν κ να μη σκοτιζουν τα αυτια των διαιτητων

Anonymous said...

ΜΠΑΒΑ ΦΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΩΠΑΙΝΕΙΣ ? ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ . ΟΜΩΣ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ......
ΜΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ //////////////
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΜΙΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΟΧΕ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΕΙ
ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ