Αναλύουμε τους πιθανούς αντιπάλους του Διομήδη για τον 3 γύρο του EHF CUP - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναλύουμε τους πιθανούς αντιπάλους του Διομήδη για τον 3 γύρο του EHF CUP


Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τους πιθανούς αντιπάλους του Διομήδη Άργους στην αυριανή κλήρωση για τον 3ο γύρο του EHF, θα δούμε που πρέπει "να βάλει ο θεός το χέρι του" και να αποφύγει δυνατούς αντιπάλους και που πρέπει ο "θεός να κλείσει τα μάτια του" για να χαμογελάσουν στο Άργος.

 "Θα πρέπει πάση θυσία να αποφύγει"

KIF Kolding (DEN)

Η Kolding είναι μια παροδοσίακή δύναμη του Ευρωπαϊκού handball συνενώθηκαν φέτος με την Κοπενχάγη, εχουν μεγάλο ρόστερ, με τον Σουηδό αριστερόχειρα Kim Andersson στην συνθεσή τους και τεράσια εμπειρία.

Naturhouse La Rioja (ESP)
Βρίσκονται αυτή την στιγμή στην 4η θέση της Liga Asobal με 10 βαθμούς έχουν 5 νίκες και 2 ήττες. Δεν είναι super δυνατοί αλλά είναι Ισπανοί.

BM Aragon (ESP)
Βρίσκονται αυτή την στιγμή στην 5η θέση της Liga Asobal με 10 βαθμούς και μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη

Rhein-Neckar Löwen (GER)
Το γιατί πρέπει να αποφύγει τους Γερμανούς δεν χρειάζεται σχόλιο. Μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια 1η αυτη την στιγμή στην Bundesliga, φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης.

SC Magdeburg (GER)
Βρίσκονται στην 7η θέση της Bundesliga, έχουν κατακτήσει το Champion League πριν απο 10 χρόνια και είναι πολύ έμπειρη ομάδα.

Frisch Auf Göppingen (GER)
Στην 9η θέση της bundesliga βρίσκουμε την Frisch Auf Göppingen, ομάδα είναι σχεδόν πάντα στην μέση του βαθμολογικού πινακα, αλλά είναι Γερμανοί και μην ξεχνάμε οτι έχει κατακτήσει τα 2 τελευταία χρόνια το τρόπαιο.

Orlen Wisla Plock (POL)
Είναι η 2η μεγαλύτερη ομάδα της Πολωνίας, με πλούσιο ροστερ και εμπειρία σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ισοβαθμεί στην 1η θέση της Πολωνικής λιγκας μαζί με την Κιελσε

 "Καλή Κλήρωση"

TATRAN Presov (SVK)
Είναι η κορυφαία ομάδα τα τελευταία χρόνια στην Σλοβακία, σχεδόν κάθε χρόνο παίζει στους ομίλους του Champions League. Αλλά είναι απο τις ομάδες που μπορεί να παλέψει ο Διομήδης.

 Haslum HK (NOR)

Φέτος βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Νορβηγίας και θεωρείται ομάδα μέσης δυναμικότητας. Αποκελιστηκε μεσα στην εδρα της για να μπει στους ομιλους του Champions League απο τη Metalurg και μαλιστα με 10 γκολ διαφορα..Πολυ αποδυναμωμενη ομαδα σε σχεση με περσι.

Alpla HC Hard (AUT)

Δεν ανήκει ούτε στην κατηγορία των πολύ ισχυρών αλλά ούτε στους αδυναμους αντιπάλους, έχει καλό ροστερ και είναι 1η στο Πρωτάθλημα Αυστρίας.

Saint-Raphael Var Handball (FRA)

Μέσης δυναμικότητας και η Σαν Ραφαέλ που βρίσκεται στην 10η θέση της Γαλλίας, και είναι ομάδα που μπορεί να κοντράρει ο Διομήδης, όμως οι Γάλλοι είναι αψυχολόγητοι μπορούν να κερδίσουν τον οποιοδήποτε όπως μπορείνα χάσουν εύκολα και με μεγάλη διαφορά.

HBC Nantes (FRA)

Έχουν στο ρόστερ τους έναν μεγάλο Ισπανό παίκτη τον Alberto Enterrios και βρίσκονται στην 7η θέση του αναβαθμισμένου  Πρωταθλήματος Γαλλίας, αλλά η Saint Raphael ειναι καλύτερη.

"Ιδανικοί Αντίπαλοι"

Maccabi Srugo Rishon Lezion (ISR)
Ο πιο ιδανικός αντίπαλος που θα επιθυμούσε σίγουρα ο Δημήτρης Δημητρούλιας είναι οι Ισραηλινοί, που είναι η πιο αδύναμη ομάδα του EHF με 2 Ρουμάνους στο ροστερ της.


FC Porto Vitalis (POR)
Τα οικονομικά προβλήματα στην Πορτογαλία είναι πολλά και σίγουρα η Πορτο δεν είναι η ομάδα του παρεθλόντος, έπαιξε ως Πρωταθλήτρια στα προκριματικά του Champions League και αποκλείστηκε στο Βελιγράδι απο την Παρτιζάν (27:25). Είναι καλυτερη απο τη Μαδέιρα αλλα δεν φοβιζει και ιδιαιτερα.


RK Siscia (CRO)
Οι Κροάτες δεν φημίζονται για την Ευρωπαϊκές τους επιδόσεις για δεν συμμετέχουν στην Λίγκα SEHA

RK Sloga (BIH)
Είναι πρώτοι στο Πρωτάθλημα Βοσνίας αλλά τελευταίοι με 4 ήττες σε ισάριθμα παιχδία στην Λίγκα SEHA.

3 comments

Anonymous said...

Ας βάλει και το πόδι του, αρκεί να βάλλεις κάτι Θεέ!!!!!!

Anonymous said...

μισή ωρίτσα ακόμα ,'αντε να δούμε.
Όποιος θέλει μπορεί να μάθει live την κλήρωση εδώ

http://www.eurohandball.com/drawticker

Anonymous said...

Δυστυχώς η χιρότερη κληρωση επεσε με τη Löwen