Η Εθνική ισοπέδωσε την Μ.Βρετανία με 43:14 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Εθνική ισοπέδωσε την Μ.Βρετανία με 43:14



Ένα δεκάλεπτο κράτησε η αντίσταση της Μεγάλης Βρετανίας στην ανωτερότητα της Εθνικής Ελλάδας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με μία επίδειξη δύναμης, συνέτριψε με 43-14 τον αντίπαλο της στο κατάμεστο κλειστό του Λουτρακίου από 1.200 και πλέον φιλάθλους και ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στην 1η προκριματική φάση του EURO 2016.

Οι Βρετανοί... έκαναν το λάθος να προηγηθούν με 3-4 στο 9' και αυτή ήταν και η τελευταία φορά που πήραν την πρωτοπορία στο σκορ. Μέσα σε δύο λεπτά η «γαλανόλευκη» έφτασε στο 6-4 και έκτοτε δεν ξαναέχασε το προβάδισμα με την ψαλίδα του σκορ να
ανοίγει πολύ και την Εθνική να δίνει μία εξαιρετική παράσταση σε άμυνα και επίθεση. Ωραίες επεμβάσεις από τον Κώστα Τσιλιμπάρη και στην συνέχεια από τον Κώστα Γουργούμη, γρήγορες αντεπιθέσεις, πλούσιο θέαμα που συνδυάστηκε ακόμα και με εναέριους συνδυασμούς μεταξύ Παπαδόπουλου- Καρυπίδη και Καρυπίδη- Αλβανού, με τον έμπειρο δεξιό εξτρέμ να έχει μεγάλα κέφια στην επιστροφή του στην Εθνική ομάδα μετά από δύο χρόνια (μαζί με Βασιλάκη και Σανίκη, αλλά και τον Δεληγιάννη που κλήθηκε μετά από 6 χρόνια). Αυτό ήταν το σκηνικό της αναμέτρησης μέχρι και το 60' με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Κρανάκη να δοκιμάζει όλους τους παίκτες και πολλά σχήματα.

Τα δεκάλεπτα: 3-4, 12-7, 17-8 (ημχ.), 27-12, 34-14, 43-14

ΕΛΛΑΔΑ(Κρανάκης): Τσιλιμπάρης, Γουργούμης, Καρυπίδης 7, Μαραγκός 6, Παπαδόπουλος 6, Τζιμούρτος 5, Αλβανός 4, Βασιλάκης 4, Δεληγιάννης 3, Μάλλιος 3, Μπαλωμένος, 2, Χαλκίδης 1, Γεωργιάδης 1, Μεγαλοοικονόμου 1, Σανίκης, Πετρίδης.

M.ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Vincent 5, Williams 5, Mc Dermott 2,Hawkinsn 1, Wittlin 1, Avery, Edgar, Goodwin, Hennessy, Lee, Satchwell, Tahraoui, White, Williams, Woodall

Διαιτητές: Μαρτενς-Βέρντονκ (Βέλγιο), Παρατηρητής: Σαββίδης (Κύπρος), Κόκκινη: 26:52 Γουίτλιν (επικίνδυνο παιχνίδι), δίλεπτα: 3-2, πέναλτι: 5/6-1/2

20 comments

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ! ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ!ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΡΥΔΙΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ;ΜΑΚΑΡΙ ...ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΙΚΑΝΗ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.

Anonymous said...

ΕΝΝΟΗΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ.

Anonymous said...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΚΑΛΕ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΣ,ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ!ΣΑΧΛΕ!

Anonymous said...

Πως θα γίνει ανανέωση όταν δεν υπάρχουν παίχτες αξιόλογοι ώστε να στελεχώσουν την Εθνική ομάδα????Για αυτό θα παίζουν "οι γέροι" (όπως τους αποκαλείτε) μέχρι να σταματήσουν την καριέρα τους...Μπράβο μάγκες..

Anonymous said...

η διαφορά στην απόδοση ήταν εμφανής,άσχετα με την δυναμικότητα των αντιπάλων.
Οι ξενιτεμένοι παίζουν σε ανταγωνιστικότερα πρωταθλήματα με ασυγκριτες συνθήκες προπόνησης.
Φάνηκε ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει "δεξαμενή" παικτών να τους αντικαταστήσει και αυτό οφείλεται κύρια στην "αναπτυξιακη πολιτική" των διοικήσεων.
Οσο και αν προσπαθούν κάποιοι να ρίξουν τις ευθύνες στους προπονητές και στους συλλόγους,
Το ταλέντο πάντα υπήρχε και θα υπάρχει (δεν στέκει αυτό που λένε κάποιοι "καλή φουρνιά"),οι γνώσεις και οι ικανότητες των προπονητών είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο-και ας λοιδωρούν οι αδαείς που περιμένουν μαγικές μεταμορφώσεις.
(να αναφέρω ότι πρέπει να έρθουν οι ξένοι προπ σε σεμινάρια στο ελλαδιστάν να μάθουν πώς προετοιμάζεις τους παίκτες και την ομάδα με 2-3 ψευτοπροπονήσεις την εβδομάδα)
Οι παίκτες,τώρα που είδαμε χτες είναι από αυτούς που (καλώς) ευνοήθηκαν από το άθλημα και έκαναν το χόμπυ τους επάγγελμα.Με αφορμή την ολυμπιάδα στρώθηκαν στην δουλειά και τα αποτελέσματα φαίνονται ακόμη.
Αν νομίζει κανείς ότι αυτό έγινε λόγω Σέφερτ,έχω να πω ότι ο Σέφερτ είχε ξαποστείλει Σανίκη,Τσιλιμπάρη,Παπαδόπουλο (και άλους) από καπρίτσιο και μιά κακώς ενοούμενη πειθαρχία
Οπως από καπρίτσιο ο αποκλείστηκαν Μπάκα,Δέλλιος κλπ
και το αποτέλεσμα ήταν ο αποκλεισμός.
Αλλά τότε κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει γιατί υπήρχε ο μεγάλος στόχος = το βόλεμα στο δημόσιο.
Οπως επίσης το αντίστοιχο ξεβόλεμα ήταν αυτό που τους επανέφερε στην αγγαρεία...
Κυριοι το μείζον θέμα είναι: τί γίνονται οι αθλητές μετά τα 18?




Anonymous said...

Μαχαίρα Προπονηταρά Φύγε Από Το Άθλημα.Ειδήμονα. Οι Γέροντες Έκαναν Μαγικά. Φύγε Από Το Άθλημα Που Σου Έδωσε Ψωμί. Μην σιγοντάρετε ανιστόρητους αχάριστους χωρίς σεβασμό ανθρωπάκια. Αυτοί Μάχαιρα έδωσαν στο άθλημα μάχαιρα δικαιούνται. Αυτά ισχύουν ακόμη και αν στραβώσει κάτι στο παιχνίδι με την Ιταλία γιατί το άθλημα πρέπει να συνεχίσει να ελπίζει να έχει αύριο, ελπίδα, με ανθρώπους που το πονάνε το βιώνουν το γουστάρουν και στα δύσκολα είναι παρόν. Μαχαίρα πήγες στο Λουτράκι? (να μας ενημερώσει κάποιος).

Anonymous said...

ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΧΕ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΝ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΟΣΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ Η ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΙΟΠΑΛΗ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ Τ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΟΥΝ,Σ ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ.ΚΟΙΝΩΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ.ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΜΩΣ,ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ Ν ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ,ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ,ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΣΘΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ.

Anonymous said...

ΕΣΥ 4,18 ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΣΥΝΑΡΤΥΣΙΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΒΗΣΑΝΕ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ. ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΔΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΩΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΣΒΗΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ."ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΣ,ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ. ΣΑΧΛΕ!

Anonymous said...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.

Anonymous said...

Ο.Κ. ΑΦΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΚΛΑΜΠ,ΣΥΓΝΩΜΗ,ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ.

Anonymous said...

o μαχαίρας δεν ήταν στο γήπεδο, θα τον βλέπαμε.....

Anonymous said...

σταματήστε να ασχολείστε με τον Μαχαίρα δεν αυτός φταίει για όλα τα στραβά.
Είπε κάτι που δεν άρεσε στο κατεστημένο,και επειδή έχετε χαρακτηριστικά όχλου,λέει ο καθένας την μαλακία του.
Δείτε την πραγματικότητα και μην μας τα ζαλίζετε άλλο.

Α! και παρακολουθείστε σε επανάληψη το σήριαλ: "θα ψηφιστούν ή όχι τα νέα μέτρα;"




Anonymous said...

Μια γεύση από το ματς

http://www.youtube.com/watch?v=pOHIiFFMBzc&list=UU6PsO_G--q-xEpcEwsddACA&index=1&feature=plcp

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ,ΡΕ ΣΥ ΔΡΑΚΟ!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΒΑΤΖΩΘΗΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.."ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ"..ΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ "ΚΛΑΡΙΝΟ" ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ..!

Γέροντας Πατήσιος (Άνω) said...

Προς τον 11:18,

Αγαπητέ φίλε,
αν δεν αντέχεις αντίθετες απόψεις από τις δικές σου, καλό θα ήταν να έβλεπες κάποιο Τούρκικο σίριαλ και όχι να μπαίνεις σε αυτό ή σε όποιο άλλο Blogg.

Ο Μαχαίρας τρώει κράξιμο, είτε αυτά που γράφει είναι σωστά είτε είναι λάθος (κατά τους διαφωνούντες). Ο λόγος πολύ απλός.
Ποτέ μέχρι σήμερα δεν απέδειξε ότι οι πράξεις του είναι σύμφωνες με το λόγο του. Ακόμη και οι σημερινοί εθνοπροδότες ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ακόμη και ο Μιχαλολιάκος ο φασίστας, στο λόγο τους χρησιμοποιούν "μισές" αλήθειες. Η μισή όμως αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα γιατί τους περισσότερους τους μπερδεύει και δεν μπορούν να καταλάβουν τον ψεύτη από τον κλέφτη.
Αν υπάρχει κοινή λογική (και λίγο παραπάνω από κοινή) θα κρίνουμε από τα έργα και όχι από τα λόγια.

Στα έργα λοιπόν ο Μαχαίρας είναι εκτεθειμένος. Κατάλαβες τώρα γιατί τόσο κράξιμο;

Επειδή θεωρώ τον εαυτό μου λιγότερο ανόητο από πολλούς εδώ μέσα, να είσαι σίγουρος ότι δεν ασχολούμαι με το σίριαλ της "ψήφισης ή μη των νέων μέτρων". Από σεβασμό και μόνο προς τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και την κοινωνία στην οποία ζω, ξέρω πως όπως ο εμπρηστής δεν είναι δυνατόν να προστατέψει το δάσος έτσι και ο προδότης δεν γίνεται να σώσει την χώρα.
Αυτές οι διαπιστώσεις είναι εύκολα κατανοητές (ελπίζω από τους περισσότερους).

Το θέμα είναι ποιος ξέρει τη λύση και ποιός πραγματικά λέει ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αυτά για την ώρα, με τις ευλογίες του Γέροντα...

sexton said...

Παστίτσιε το παίζεις προοδευτικός, μα είναι ξεκάθαρο ότι έχεις περιορισμούς στην σκέψη.
Οι αντίθετες απόψεις καλό είναι να υπάρχουν,αλλά είναι καλύτερο να τις γράφει κανείς στ' ...ίδια του.
(Τσώρτσιλ)
Βλέπω γνωρίζεις τα τούρκικα σήριαλ !!!
Ετσι,να μαθαίνετε για την κουλτούρα των ομόαιμων γειτόνων η οποία δεν διαφέρει σε πολλά από
αυτήν της χρεοκοπημένης και ηθικά ξεπεσμένης κοινωνίας την οποία υπερσπίζεσαι,αποδεχόμενος την τιμωρία (του Μαχαίρα) για λόγους άσχετους με την πράξη
Επειδή δεν γουστάρετε (έστω δικαιολογημένα) τον "x" Μαχαίρα μπορείτε και να τον κάψετε ζωντανό.
Συμπεριφορά όχλου και καθοδηγούμενου ψηφοφόρου που ποτέ δεν φταίει.
Πες λοιπόν: ".. ποιος ξέρει τη λύση και ποιός πραγματικά λέει ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ" ?
και: -αυτός που εκλέγει εθνοπροδότες τί είναι ?



sexton said...

Απ: -άξιος της μοίρας του...

Γέροντας Πατήσιος (Άνω) said...

Τέκνο μου SEXTON

ελπίζω να χαίρεις άκρας υγείας (μαθαίνω ότι έκοψες τα ληγμένα και χάρηκα).

Διαβάζοντας όμως την απάντησή σου στο σχόλιό μου, καταλαβαίνω ότι κάποια μέρη του εγκεφάλου σου ακόμη δεν επαναλειτούργησαν.

Μέχρι να επανέλθεις πλήρως, έχε κατά νου πως:
1. Καταλαβαίνω πως μάλλον σε πείραξε που είπα τον Μιχαλολιάκο φασίστα και σου ζητώ συγγνώμη αλλά όπως είπες και εσύ όντως έχω περιορισμένη σκέψη. Όταν θα αρχίσω τα ληγμένα (να μου δώσεις τη συνταγή), θα τον δω και εγώ σαν γνήσιο προοδευτικό δημοκράτη.

2. Χαίρομαι που ασπάζεσαι το απόφθεγμα του Τσώρτσιλ και γράφεις στ' ..ίδια σου τις αντίθετες απόψεις. Αυτό δηλώνει αυτόματα ότι έχεις ..ίδια, άρα είσαι και γνήσιο δημοκρατικό αρσενικό (κατά το πρώτυπο του Μιχαλολιάκου).

3. Όταν κάποιος γνωρίζει ότι παίζονται Τούρκικα σίριαλ στην τηλεόραση δεν σημαίνει αυτόματα πως τα παρακολουθεί κιόλας. Με βάση αυτά που γράφεις είναι σα να παραδέχεσαι ότι τα παρακολουθείς, αφού και εσύ γνωρίζεις ότι παίζονται (καλά αυτός ο Σουλειμάν είναι γαμώ τους γκόμενους).

4. Όταν έγραφες την παράγραφο που λέει "κουλτούρα ομόαιμων γειτόνων... " είσαι σίγουρος πως δεν πέρασες κάποιο ελαφρύ εγκεφαλικό;

5. Αν και είμαι ίσως ο μόνος που δικαιολόγησα γιατί θεωρώ τον Μαχαίρα "πολύ λίγο", αναφερόμενος μάλιστα και σε συγκεκριμένα γεγονότα εσύ με χαρακτηρίζεις ως όχλο καθοδηγούμενο. Σε συμβουλεύω λοιπόν αφού γνωρίζεις γραφή, να μάθεις και ανάγνωση (το θυμάσαι το ΝΑ ΛΟΛΑ ΕΝΑ ΤΟΠΙ ή ακόμη δεν το κάνατε αυτό το κεφάλαιο);

6. Αν πραγματικά θες να μάθεις την ΑΛΗΘΕΙΑ για όποιο ζήτημα σε απασχολεί θα σου συστήσω τον «μετρ» του είδους, Πητ Παπαδάκο! διάσημο αστρολόγο, μέντιουμ, ερευνητή. Αν τον πείσουμε να ασχοληθεί με το χαντμπολάκι μας σωθήκαμε.

7. Επιτέλους θα συμφωνήσω σε κάτι μαζί σου. Ναι όντως αυτός που εκλέγει εθνοπροδότες για να τον κυβερνήσουν είναι άξιος της μοίρας του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι κάτοικοι της Φλώρινας που αντιδρούν και διαμαρτύρονται για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης αλλά έδωσαν στον Σαμαρά ένα βαρβάτο 55% στις εκλογές (όταν ψήφιζαν δεν κρύωνε ο κώλος τους).

Αυτά για την ώρα, με τις ευλογίες του Γέροντα...

ΜΙΧΑΛΗΣ said...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ,ΑΣΤΑΘΕΣ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΒΓΑΖΑΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 28ΑΡΗΔΕΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ (ΘΑΝ.ΣΙΟΥΛΗΣ)ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΑΝ ΞΑΝΑ Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.(ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Χ''ΕΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ).Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΣΤΑ 22 ΚΡΙΘΙΚΕ ΣΑΚΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΛΔΗΚΑΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΦ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ.
ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ . ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟ 1990 ΜΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΕΞΑΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΑΞΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΝΙΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΟΥΣ. ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩ ΜΑΧΑΛΑ, Ο ΚΑΤΩ ΜΑΧΑΛΑΣ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΑΝΤΝΜΠΩΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΥΛΟ. ΔΕΝ ΘΙΓΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ , ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ.

Anonymous said...

παστίτσιε: μόνο με το 4 θα ασχοληθώ γιατί στα άλλα δεν θέτεις και κανεναν ουσιαστικό προβληματισμό
Από μόνη της αυτή η παράγραφος 4 αναιρεί την 1 .
ή το 1 λοιπόν ή το 4 .
Δεν γίνονται και τα δυό,νομίζω είναι απλό να το καταλάβουν όλοι,ακόμη και σύ !
Ψάξτο λίγο το θέμα και μην μένεις στα ψέμματα που κυριαρχούν στο ελλαδιστάν.
Πρόσεχε όμως με το μαλακό γιατί δεν το γλιτώνεις το εγκεφαλικό.
Και πού είσαι δογματικέ:
ο Φαλμεραϊερ είχε δίκιο ...