Επιστρέφουν στην Εθνική, Βασιλάκης, Καρυπίδης και Σανίκης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστρέφουν στην Εθνική, Βασιλάκης, Καρυπίδης και Σανίκης


Μετά από δύο χρόνια απουσίας οι Αλέξανδρος Βασιλάκης, Σάββας Καρυπίδης και Γρηγόρης Σανίκης επιστρέφουν στην Εθνική Ανδρών, καθώς συμπεριλήφθηκαν στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Κρανάκη.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιήσει καμπ προετοιμασίας και θα δώσει δύο αγώνες με την Μεγάλη Βρετανία (31/10) και την Ιταλία (3/11) για τον 2ο όμιλο της 1ης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στην Πάτρα το διάστημα 25-28 Οκτωβρίου και το δεύτερο στο Λουτράκι το διάστημα 28 Οκτωβρίου- 2 Νοεμβρίου, όπου και θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση.
Βασιλάκης, Καρυπίδης και Σανίκης αγωνίστηκαν για τελευταία φορά μαζί με το Εθνόσημο στο
στήθος στις 27 Οκτωβρίου 2010 στο Ζλίν, στην ήττα της Ελλάδας με 32-20 από την Τσεχία. Τέσσερις ημέρες αργότερα οι Καρυπίδης, Σανίκης ήταν για τελευταία φορά στην 16αδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην αναμέτρηση με την Νορβηγία (25-32) στην Ξάνθη για τα Προκριματικά του EURO 2012. Επίσης μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και ο Κώστας Δεληγιάννης. Ο 29χρονος δεξιός ίντερ είχε να κληθεί από το 2006 στην Εθνική, η οποία ήταν υπό την καθοδήγηση του Γκόραν Πέρκοβατς. Στις επιλογές του έμπειρου τεχνικού περιλαμβάνονται 11 αθλητές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και 8 «λεγεωνάριοι».

Οι 19 αθλητές που κλήθηκαν είναι οι: Αλέξης Αλβανός, Σπύρος Μπαλωμένος, Διονύσης Γεωργιάδης (ΑΕΚ), Σωτήρης Μαραγκός, Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου, Γιώργος Μαστορογιάννης, Κώστας Δεληγιάννης (Διομήδης Άργους), Κώστας Γουργούμης, Απόστολος Παλάσκας (ΠΑΟΚ), Γιώργος Γεωργιάδης, Δημήτρης Τζηράς (ΑΣΕ Δούκα), Αλέξανδρος Βασιλάκης, Σάββας Καρυπίδης, Γρηγόρης Σανίκης (Μέλσουνγκεν- Γερμανία), Χάρης Μάλλιος (Σπρίνγκε- Γερμανία), Γιώργος Χαλκίδης (Βάκερ Τουν- Ελβετία), Κώστας Τσιλιμπάρης (Κολέγιο Κύπρου), Δημήτρης Τζιμούρτος (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία), Βύρωνας Παπαδόπουλος (Έμπορ Ροστοκ- Γερμανία).

1 comment

Anonymous said...

Ρε παιδιά γιατί δεν επιστρέφουν και οι αιβαλιωτης,γεωργουδης και τα αλλά τα παιδιά να παίξουμε τα πεντοβολα!!!χαχα τέλος το ΧΑΝΤΜΠΟΛ!!!που πάτε ρε τουρίστες!!!!καραγκιοζηδες!!!