Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΥ ΕΥΡΩΠΗΣ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΥ ΕΥΡΩΠΗΣ!


Την Πορτογαλική Μαδέιρα αντιμετωπίζει αύριο και την Κυριακή στο ολοκαίνουργιο κλειστό της Αγίας Τριάδας Αργολίδας ο Διομήδης Άργους, στον δρόμο για την πρόκριση στον 3ο γύρο του EHF cup. Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ την περσινή σεζόν και την εύκολη πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ, υποδέχονται τους δευτεραθλητές Πορτογαλίας με στόχο να συνεχίσουν το καλό τους σερί σε Ελλάδα και Ευρώπη, αφού μετρούν 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τέρματα 129-82!
Οι αναμετρήσεις θα αρχίσουν στις 19:00 και οι φίλοι των «Λύκων» αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στις αναμετρήσεις.

«Μην πέσουμε στην παγίδα»
Ο προπονητής των Αργιτών Δημήτρης Δημητρούλιας, σχολίασε: «Η Μαδέιρα είναι μια αξιόμαχη
ομάδα και αυτό αποδεικνύεται από την δεύτερη θέση που κατέλαβε πέρσι στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα, που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Θα έχει πάθος και αγωνιστικότητα. Εμείς δεν πρέπει να πέσουμε, στην παγίδα των εντός έδρας αγώνων. Πέρσι στην Πολωνία κόντρα στην Μίελετς έτσι πήραμε την πρόκριση, παρότι αυτοί είχαν το πλεονέκτημα έδρας. Χρειάζεται συστράτευση από τους φίλους της ομάδας και περιμένουμε παρότρυνση και υποστήριξη. Είναι μία πρόκληση, θα είναι πολύ σημαντικό να περάσουμε 3ο γύρο σε έναν νέο και πολύ δυνατό θεσμό. Θα υπάρξουν ομάδες με μεγάλο μπάτζετ που θα αποκλειστούν».

4 comments

Anonymous said...

Show Time!! να αποδειχτεί γούρικο και το νέο γήπεδο μέχρι να ετοιμαστεί το δικό μας!

Anonymous said...

καλή επιτυχία!

Anonymous said...

Κρυφός πόθος πιστεύω είναι η συμμετοχή στους ομίλους.Δύσκολο τρομερά μιας και στον τρίτο γύρο μας περιμένουν μεγαθήρια ,αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Μακάρι να προχωρήσει όσο περισσότερο μπορέσει.Καλό και για την πατρίδα μας θα είναι να ακούγεται η Ελλάδα μας

καλή επιτυχία και σε όλες τις ελληνικές ομάδες ,να προχωρήσουν όσο περισσότερο γίνεται

Anonymous said...


«4X4» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Ημερομηνία δημοσίευσης: Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 | Εκτύπωση

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών ο ΠΑΟΚ νίκησε 34-22 τον Φίλιππο Βέροιας στη Μίκρα και συνέχισε το απόλυτο, έχοντας 8 βαθμούς.

ΠΑΟΚ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 34-22
Τα δεκάλεπτα: 7-1, 12-3, 14-6 (ημχ.), 18-10, 25-18, 34-22
ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγγας, Παλάσκας 4, Γουργούμης, Πίτσιος 2, Κόστιτς, Αποστολίδης Β., Κοκώνης 6, Αποστολίδης Π. 1, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 3, Ιωαννίδης 2, Τσακίρης 3, Τσάτσος 9, Καράγγελος 1, Σεβαστίδης 3, Ιλερής.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Κύρος Σαράφης): Αρβανιτίδης, Δάσκαλος 4, Δέλιος, Δινάλης, Δομπρής 1, Δραγκόλας 1, Ζλατάνος, Κορωνάς, Κωστακίδης 1, Μάντζος 1, Μιχαηλίδης, Μπαντής 11, Ντόβας, Παντελίδης 1, Ρεμπελάκος 1, Τσιρογιάννης 1.
Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, Δίλεπτα: 5-3, Πέναλτι: 4/6 – 1/3, Κόκκινη: 41:57 Τσακίρης (εξύβριση διαιτητή, κρατήθηκε δελτίο)