Ελπίδες Πάτρας: Επιστρέφει ο Καραβέλας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ελπίδες Πάτρας: Επιστρέφει ο Καραβέλας


Δελτίο τύπου
Το Δ.Σ. της ομάδος μας ανακοινώνει με ιδιαίτερη λύπη την διακοπή  της συνεργασίας με τον φίλο , προπονητή Απόστολο Καλούδη. Οι λόγοι είναι προσωπικοί, μας βρίσκουν σύμφωνους στους οποίους όμως δεν θα θέλαμε να αναφερθούμε.
Τον ευχαριστούμε μέσα απ’ την καρδιά μας για την μικρή σε διάρκεια αλλά ουσιαστική συνεργασία μας και ευχόμαστε στο μέλλον να συνεργαστούμε σε καλύτερες συνθήκες και για τις δύο πλευρές.
Προς το παρόν το προπονητικό κομμάτι και όχι μόνο θα αναλάβει πάλι ο Ανδρέας Καραβέλας με βοηθό του τον Στάθη Μπουρδόπουλο.

Στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα προετοιμάζεται για τον εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά το Σάββατο  και ώρα 16.00 στο κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι.
Υπάρχει ένας τραυματισμός του Δελδήμου στα πλευρά απο τον προηγούμενο αγώνα ( πιστεύουμε όμως ότι θα παίξει κανονικά).
Επίσης ανάλογα με τις παρουσίες στις προπονήσεις θα υπάρχουν και κάποιες αλλαγές στην δεκατετράδα των αγώνων.
Στόχος μας εκτός απο την νίκη που επιδιώκουμε σε κάθε παιχνίδι,είναι  να παίξουμε σύγχρονο χάντμπολ και να δοθούν ευκαιρίες συμμετοχής σε όλους τους αθλητές που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδος.

4 comments

Anonymous said...

ontos korifea ididi afou diepepse me thn ormh kai kataksiothike ipe na gyrisi stis elpides gia na dosi elpida na thn anebasi afou prota thn erikse.... xaaaaaxaxaxaxaxax

Anonymous said...

ΓΕΙΑΣΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛΑ ...Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΕΦΤΑΣΕ.ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΙΩΞΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΜΗ (ΔΙΣ ΕΞ ΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ)ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ.ΩΡΑΙΟΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.... ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ !!!!!!!!!

Anonymous said...

ΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ

Anonymous said...

Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ....ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΝ ΓΚΟΓΚΑ ΕΝΝΟΥΜΕ..... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΔΗ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΓΚΟΚΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.