Νέος Τεχνικός Διευθυντής στον ΓΑΣ Κιλκίς ο Β. Παμπορίδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νέος Τεχνικός Διευθυντής στον ΓΑΣ Κιλκίς ο Β. Παμπορίδης


Καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή – Team Manager, στο τμήμα Ανδρών που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία Χειροσφαίρισης ,  αναλαμβάνει ο Βασίλης Παμπορίδης.  

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκτίμησε ότι ο κ. Παμπορίδης , με την εμπειρία του σε Ευρωπαϊκούς και μεγάλους αγώνες που έχει διευθύνει ως διεθνής διαιτητής αλλά και ως προπονητής Χειροσφαίρισης, είναι ο πλέον κατάλληλος  να βοηθήσει το τμήμα σε μία αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα αλλά και στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων.

  Ο Β. Παμπορίδης διετέλεσε αθλητής του τμήματος στίβου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς ενώ παράλληλα ήταν
και παίκτης του τμήματος Handball από το 1987 έως το 1994 και παρόν σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του τμήματος από την Β΄ εθνική έως την Α1 εθνική και σε όλα τα ηλικιακά της περιόδου αυτής. Από το 2000 έως το 2005 αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της πόλης , τον Α.Μ.Σ. Πόντιοι Κιλκίς ΄΄89  από το τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.Χ.Θ.  έως και την Α2 εθνική ενώ από το 2003 , αφού είναι και Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στη Χειροσφαίριση, είναι και προπονητής των Ποντίων Κιλκίς, όπου το 2007 κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία Μίνι αγοριών που είναι και το μοναδικό τα τελευταία 15 χρόνια για το άθλημα στην πόλη.

  Επίσης ο κ. Παμπορίδης θα παραμείνει παράλληλα και ως προπονητής στα Γυναικεία Τμήματα Χειροσφαίρισης  του Α.Μ.Σ. Πόντιοι Κιλκίς ΄΄89 , κάτι που σηματοδοτεί μία πιθανή και δυνατή συνεργασία ανάμεσα στους δυο συλλόγους της πόλης.

1 comment

Anonymous said...

Το είδαμε και αυτό!!!!!! Βέβαια σωστά να υπάρχει τεχνικός διευθυντής, αλλά ο Παμπορίδης?!! Και τι ξέρει?