Επιτυχημένο το 10ο 5Χ5 από τις Ελπίδες Πάτρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιτυχημένο το 10ο 5Χ5 από τις Ελπίδες Πάτρας

Με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή 140 περίπου παιδιών κ πολλών γονέων κ φίλων ολοκληρώθηκε το 10ο τουρνουά ΜΙΝΙ handball 5X5 για παιδιά Δ.Σχολείου που διοργάνωσε η εξαιρετικά δραστήρια ομάδα των ΕΛΠΙΔΩΝ ΠΑΤΡΑΣ και ειδικά το τμήμα υποδομής και οι προπονητές του Μπουρδόπουλος Στάθης κ Παπαγεωργίου Αλέξης.

Οι ομάδες των παιδιών έπαιξαν αυθόρμητα κ διασκέδασαν χωρίς την απόλυτη επιδίωξη για νίκη αφού δεν δόθηκε καμία σημασία στο σκορ. Έτσι είχαν την ευκαιρία να πάρουν την πρώτη τους εμπειρία από το όμορφο αυτό άθλημα για το οποίο έμπρακτα και ακούραστα αγωνίζονται οι υπεύθυνοι των Ελπίδων. Οι εντυπωσιακές φάσεις μπροστά στις εστίες ήταν αδιάκοπες αποσπώντας τα χειροκροτήματα της κερκίδας!

Οι μικροί αθλητές αλλά κ οι πολυάριθμοι γονείς που παρακολούθησαν την εκδήλωση διασκέδασαν με την ιδιαίτερη αυτή εκδοχή του αθλήματος κ δήλωσαν την επιθυμία τους να συνεχίσουν την αθλητική τους πορεία στις υποδομές των Ελπίδων με οδηγό το άθλημα της Χειροσφαίρισης.

H ομάδα των Ελπίδων πρωτοπορεί περιοχή μας που έχοντας καταφέρει να διοργανώσει τόσες πολλές και διαφόρων κατηγοριών εκδηλώσεις – Τουρνουά κ.λ.π. και να φέρει κοντά στο άθλημα της Χειροσφαίρισης σε τόσο πολύ νέο κόσμο.

Την εκδήλωση συντόνισε και κατεύθυνε για μία ακόμη φορά ο πολύπειρος προπονητής και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του συλλόγου Κος Μπουρδόπουλος Ευστάθιος με την βοήθεια του προπονητή του τμήματος Κου Παπαγεωργίου Αλέξη.
Παρών ήταν και ο προπονητής του ανδρικού τμήματος Κος Καραβέλας Ανδρέας.

Ο σύλλογος των Ελπίδων Πάτρας επιθυμεί να ευχαριστήσει τα παιδιά που έλαβαν μέρος,τους διευθυντές και τους καθηγητές φυσικής αγωγής των σχολείων τους καθώς και τους γονείς που παρότρυναν και συνόδευσαν τους νεαρούς αθλητές στα πρώτα τους βήματα στο handball.

Ακόμα εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς το τμήμα εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την κάλυψη του τουρνουά από πλευράς Α΄ βοηθειών και προς το βιβλιοπωλείο COPY-COPY για την κάλυψη των αναλώσιμων υλικών και την εκτύπωση των διπλωμάτων.

Επίσης ευχαριστεί και τους υπόλοιπους χορηγούς που στηρίζουν το παιδαγωγικό και αθλητικό έργο των τμημάτων υποδομής.

Αγωνίστηκαν οι παρακάτω ομάδες: 
ΕΛΠΙΔΕΣ 1-2-3 – ΑΣΤΕΡΙΑ-ΔΕΛΦΙΝΙΑ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΑΜΑΖΟΝΕΣ-ΑΣΤΡΑΠΗ-ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ-ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΟΙ-ΔΥΝΑΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ-ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ-ΘΡΥΛΟΙ-ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ-REAL MADRID-REAL PATRAS-ΓΟΡΓΟΝΕΣ-ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ-ΓΑΙΑ-ΓΑΛΑΞΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΕΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ 21-ΧΡΥΣΟΙ ΤΑΥΡΟΙ-ΤΙΤΑΝΕΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ-ΜΠΕΓΟΥ CITY-ΠΕΡΙΒΟΛΑΙΚΟΣ-ΓΙΓΑΝΤΕΣ.

No comments