Τουρνουά στη μνήμη του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Τσιουρή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τουρνουά στη μνήμη του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Τσιουρή


Η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας διοργάνωσε τουρνουά μίνι αγοριών στην Κόνιτσα (27-29/12/2012) με την συμμετοχή των Αναγέννηση Άρτας, Πρωτέα Άρτας, ΑΟ Ιωαννίνων, Φαίακα Κέρκυρας, Φίλιππο Βέροιας και Πυλαία Θεσσαλονίκης. Το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του ΑΟ Ιωαννίνων Κωνσταντίνου Τσιουρή και συνδιοργανωτές ήταν η περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Κόνιτσας και ο ΑΟ Ιωαννίνων. Την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Γραμματικός και ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Εθνικής Ανδρών Γιώργος Κρανάκης, οποίοι βοήθησαν και στις απονομές.


Ο Νίκος Γραμματικός παρέδωσε μία πλακέτα στην οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή, ενώ ο Γιώργος Κρανάκης μία φανέλα της Εθνικής Ανδρών. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κόνιτσας Παναγιώτης Γαργάλας έδωσε αναμνηστικά δώρα από την περιοχή στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας.
Συντονιστής της όλης εκδήλωσης, η οποία ήταν άρτια και άκρως πετυχημένη, ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Γιάννης Καραμπίνας.
Με την ευκαιρία της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των σωματείων της Ένωσης με τον Γενικό Γραμματέα της ΟΧΕ, όπου και
ανταλλάχθηκαν απόψεις, αλλά και προτάσεις σχετικά με τα προβλήματα της Ένωσης, αλλά και γενικότερα του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή, τις οποίες ο κ. Γραμματικός θα μεταφέρει στο ερχόμενο Δ.Σ. της ΟΧΕ.
«Θα προσπαθήσουμε σε συνεργασία με τον Δήμο, την Περιφέρεια Ηπείρου και την Ένωση να κάνουμε θεσμό αυτό το τουρνουά. Αυτή η περιοχή έχει να δώσει πολλά στο χάντμπολ και πρέπει να προσεχθεί», τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

No comments