Μήνυμα του Προέδρου της ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μήνυμα του Προέδρου της ΟΧΕ

Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Παντελής Χατζηιωάννου στο εορταστικό του μήνυμα επεσήμανε: «Εύχομαι σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος, αθλητές, προπονητές παράγοντες και διαιτητές καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά. Το 2012 ήταν μια χρονιά θετική για το άθλημα του χάντμπολ, με διεθνείς επιτυχίες σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, με σημαντικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις και σπουδαία βήματα στον τομέα της ανάπτυξης. Ελπίζω το 2013 να είναι μία ακόμα καλύτερη χρονιά για το άθλημα μας και να αποδείξουμε ενωμένοι για άλλη μια φορά ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες, εμείς έχουμε και αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες, αλλά και πολλές δυνατότητες για να αναπτύξουμε και να προβάλουμε το χάντμπολ κατά τον καλύτερο τρόπο μέσα από την δουλειά και την αγάπη μας στο άθλημα».

5 comments

ΦΙΡΣ said...

Πρόεδρε!Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά. Αν θέλεις το χάντμπολ να πάει μπροστά βάλε νέα παιδιά να διευθύνουν αγώνες.Σήμερα όλοι οι νέοι είναι αρκετά μορφωμένοι και με προσωπικότητα.Πράγμα[προσωπικότητα]που αρκετοί από αυτούς που εμπιστεύεσαι να διευθύνουν Α1 στερούνται.Δεν είναι τροχονόμοι κ σφυράνε στο βρόντο.Κάθε ομάδα αιμορραγεί οικονομικά για να παρουσιαστεί κάθε Σάββατο στο γήπεδο και είναι κρίμα να τσαλακώνονται τα όνειρά τους από ανύπαρκτους διαιτητές.Όχι ότι το κάνουν σκόπιμα αλλά γιατί είναι" λίγοι" για το άθλημα.Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές σε κάθε παιγνίδι και όχι οι διαιτητές. Δυστυχώς οι περισσότεροι πρωταγωνιστούν κάθε εβδομάδα.Πάρε κεφάλια.Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

Anonymous said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Anonymous said...

πρόεδρε ευχαριστούμε!!! ευχή όλων μας είναι να μην ξεχάσεις την υπόσχεση σου για τα λεφτά που θα στείλεις στα σωματεία και σε βλέπουμε σαν τον αγιο βασίλη !

Anonymous said...

ο αι βασιλης σας εδωσε κατι ψιλα.