Α2 Νότιος όμιλος: ΚΑΜΑΤΕΡΟ -ΓΣΚΟΡΩΠΙ 29-28 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 Νότιος όμιλος: ΚΑΜΑΤΕΡΟ -ΓΣΚΟΡΩΠΙ 29-28


http://gskhandball.blogspot.gr
Την ήττα γνώρισε η  ομάδα μας σήμερα από την ομάδα του Καματερού με 29-28.Η ομάδα μας παρά τις απουσίες των Ν. Δημόπουλου, Πέρρου, Κώνστα, έχασε μέσα στο παιχνίδι και τους Τσιλιάκο (τράβηγμα στους κοιλιακούς )και τον Δήμο Δημόπουλο (μετά από άσχημη πτώση) και παρά την ήττα εκανε μια καλή εμφάνιση.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε με της δυο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ 5-5 στο 10’ και 11-12 στο 20’ στην συνέχεια έγιναν κάποια αβίαστα λάθη από την ομάδα μας και το ημίχρονο έκλεισε με 17-14 υπέρ του Καματερού. Στο δεύτερο
ημίχρονο η ομάδα μας έχασε τους Τσιλιάκο και Δ. Δημόπουλο αλλά μπόρεσε με καλή άμυνα και σωστές επιθέσεις να μπει στο παιχνίδι μειώνοντας σταδιακά σε 21-19 στο 40’ και ισοφαρίζοντας σε 23-23 στο 50’.Το παιχνίδι στο 59:15 έγινε 28-28 έπειτα από επίθεση της ομάδας μας, στην επόμενη επίθεση η ομάδα του Καματερού έβαλε γκολ 29-28 και στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα δεν καταφέραμε  να ισοφαρίσουμε. Παρά την ήττα οι αθλητές μας έκαναν μια καλή εμφάνιση βάζοντας στην άκρη τα πολλά προβλήματα τραυματισμών.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ- ΓΣΚΟΡΩΠΙΟΥ 29-28

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ :5-5,11-12,17-14,21-19,23-23,29-28
2’ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ :5/8 - ΚΟΚΚΙΝΕΣ:0/1 - 7 ΜΕΤΡΑ:3/2-1/1

ΚΑΜΑΤΕΡΟ 29
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥΘ2,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥΑ,ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ2,ΤΣΑΓΚΟΥΛΑΣ1,ΚΛΕΙΤΣΙΚΑΣ5
ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ8,ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ2,ΜΟΥΛΙΑΤΟΣ1,ΑΛΙΦΕΡΗΣ,ΚΟΝΤΟΣ1,ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ2,ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ1,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ,ΜΗΝΙΩΤΗΣ4
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΓΣΚΟΡΩΠΙΟΥ 28
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΣΟΥΡΛΑΝΤΖΗΣ1,ΤΟΛΙΑΣ 3,ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΔ 7, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΧ ,ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ,ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Δ.5,ΚΑΤΣΙΚΗΣ 7,ΤΣΙΛΙΑΚΟΣ 2,ΧΡΗΣΤΟΥ ,ΚΕΡΑΤΙΩΤΗΣ 3,ΓΚΙΚΑΣ,ΜΠΕΚΡΗΣ,ΝΟΜΙΚΟΣ,
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:JANCA DRAGAN

37 comments

Anonymous said...

Exeis dei esy kanena kalutero?

Anonymous said...

εντάξει ρε μητσαρα. είσαι θεός.

Anonymous said...

εισαι πολυ σωστος πες κι αλλα!!!!!

φτανει με τους ασχετους!!!

Anonymous said...

Μπράβο στον Ασλανίδη για την εμφανή βελτίωση που δείχνει η ομάδα του και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Για αυτούς που ξέρουν όμως τις δύο ομάδες το να έχει το Καματερό 5 δίλεπτα και το Κορωπί 8 τα λέει όλα!

Anonymous said...

Ρε μητσε τι ειναι αυτα που σου κανουν? Σε ζηλευουν φαινετε. Αλλα αυτο με τον Μερτινιαν που τον ελεγες παλια ανυπαρκτο ειναι αληθεια. Τωρα για να παιξεις το ξεχασες αυτο και ειναι ανυπαρκτοι λες οι αλλοι στον συνδεσμο σου.

Anonymous said...

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΝΑ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΝΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΜΕΡΤΥΝΙΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑΥΤΟΝ. ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΩ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

greekhandball.com said...

Εντάξει το ξεχύλωσες. Ο Μιχάλης είναι ενας καλός διαιτητής και με τα δύσκολα παιχνίδια που παίζει με τον Δημήτρη θα γίνει ακόμα καλύτερος. Όπως γίνεται και με τους Λινάρδο, Δεληγιαννίδη και Νάσκο που παίζουν πλέον δύσκολα παιχνίδια με Τζαφερόπουλο και Χασκή. Είναι μονόδρομος η τακτική αυτή και μακάρι να συνεχιστεί ώστε να ψηθούν κι άλλα νεα παιδιά.

Anonymous said...

Και τι είναι τα παιδιά για να ψηθουν ρε Στάθη σουβλάκια; Εδώ μιλάμε για έναν άνθρωπο πουσφυριζει για να μην είναι ανθρωπακι, Έχει χιλιάδες κόμπλεξ κ κανένα φίλο. Γιατί παίζει μόνο με τον ΜΕρτινιαν κ ξαφνικά ο Συρεπισιος δν παίζει; Ελάτε τώρα αφού ξέρουμε τι γίνεται χρόνια ολόκληρα δν έχει ζευγάρι ο ΤΣΑΚΩΝΑΣ αφού το άλλο ταγαρι είναι στην Αρτα κ βρίκατε τον Μιχαλάκη που παρακαλα να γίνει διεθνής κ τον γράφουν όλοι. Μην κοροιδευετε τον κόσμο ο ΤΣΑΚΩΝΑΣ παίζει 10 παιχνίδια το σκ για αυτό κ όλοι βάζουν κολληματα αφού ξέρουν ότι δν θα παίξουν.θες να γράψω κι αλλα η θα το σβησεις κι αυτό; Δν βριζω οπότε θα είσαι λαθος

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ 9:04. ΕΙΔΕΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ? ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

Anonymous said...

Tι να πρωτοθυμηθουμε με σενα μητσο. Για τα παιχνιδια που πας και παρακολουθεις και αμεσως παιρνεις τηλεφωνα την κεδ για ρουφιανια, για τα τηλεφωνα σου σε αθλητες και προπονητες ότι αυτοι που ερχονται να σε παιξουν δεν θα σε παιξουν καλα και αλλα πολλα. Δεν πειραζει ομως η ζωη ειναι ροδα και γυριζει.

greekhandball.com said...

Είναι ταλαντούχοι που χρειάζονται παιχνίδια με πιο έμπειρους, για να μπορούν στη συνέχεια να σφυρίξουν παιχνίδια μεγαλύτερης δυσκολίας.

Πάντως είναι θετικό ότι στην ουσία αναγνωρίζεις τη διαιτητική αξία αφού επικεντρώνεσαι σε θέματα που άπτονται του κουτσομπολιού και για τα οποία ελέγχεται η εγκυρότητα και η αξιοπιστία τους.

Anonymous said...

Για τον τσάκωνα διαιτητικά δεν μπορεί να μιλήσει κανένας είναι μακράν μπροστά όσο για τα άλλα εάν έχετε α........α πείτε τα στον σύνδεσμο σας κ στην μούρη του μην ξεφτιλιζόσαστε πάλι , ντροπή σας

Anonymous said...

τι είναι αυτά που λές τώρα ρε Στάθη? τώρα ειδιαίτερα που είσαι και υπευθινος της διαιτησίας θα επρεπε να ξέρεις οτι Συρεπίσιος Μερτινιάν για εμένα σπουδαίο δύδιμο χτύπησαν πόρτες και κανενας δεν τους υποστηριξε. και πιστευω οτι τα περσινά με την ΑΕΚ ήταν στημενα για να τους φάνε. όσο αφορά τώρα το κουτσομπολιό που λές βγάλε τώρα σε ΠΡΟΚΑΛΩ τα παιχνίδια που έπαιξαν όλοι οι διαιτητές βορά νότο. όνομα και δίπλα ένα αριθμό ανεξαρτητα την κατηγορία. μετά το κουτσομπολιό θα γίνει πραγματικότητα και ολοι θα κανεντε τουμπεκί? δε σας πέρνει αφού έχετε εκτεθεί.

greekhandball.com said...

Λες ανακρίβειες και δημιουργείς εντυπώσεις σε κόσμο που δεν γνωρίζει, ενω ξέρεις καλά για την περιστολή των μετακινήσεων και τα κωλύματα εντός νομού. Σε προκαλώ εγώ να βγάλεις εσύ τα παιχνίδια για να διαψευστείς οικτρά. Αυτή ήταν η τελευταία απάντηση μου. Γράψε ότι θές από εδώ και πέρα.

Anonymous said...

νααα τααααα χτυπισαμε φλέβα χρυσου, η απώλυτη σιωπή τώρα που χτυπήσαμε το κατεστημένο. δεν τα έχω τα παιχνίδια αλλά θα κανω προσπάθεια να τα βρω και θα τα γράψω. θα έχει πάρα πολύ πλάκα να σας ξεμπροστιάσω. και ειδικά την ΚΕΔ που δεν μου θέλανε τον Γιώργο τον Μπεμπέτσο γιατί είναι δίκεος και αξιοκρατικός με επιστημονικές μεθόδους.

δεν περίμενα να παρεις θέση και αν δεν ξέρεις εσύ πόσα παιχνίδια ε΄χουν οι διαιτητές τότε λυπάμε έχουμε πολύ κακό σχεδιασμό και δεν πάμε έτσι μπροστά.
ο πρωτος που θα εκτεθεί θα έιναι ο Νικολίτσας και μετά οι τριγύρω του έτσι δεν είναι ρε Τσακωνάρα??? εεε?? εεε??

Anonymous said...

Κατα το παρελθον εχουν γραφτει πολλα σχολια για παρα πολλους διαιτητες και παρατηρητες. Μερικα ηταν αισχρα και μερικα περιηχαν και απειλες. Δεν μπηκες στον κοπο να σβησεις κανενα. Για τον Τσακωνα ομως το εκανες. Και δεν γραψαμε τιποτα κακο. Μονο οτι ειναι ο ρουφιανος της κεδ και οτι στο παρελθον ελεγε για τον μερτινιαν οτι ειναι ανυπαρκτος

Anonymous said...

9:46, ενταξει ρε Τσακωνα. Εισαι καλος διαιτητης. Αλλα κακος ανθρωπος. Εισαι σαν την καμηλα που εγραψα πριν και το εσβησε ο Σταθης. Αν σου κανει καποιος κατι δεν το ξεχνας. Το φυλας και στην πρωτη ευκαιρια του την κανεις. Αυτο κανεις και με τις ομαδες. Μολις τις πετυχεις καπου σε αδυναμια τις σκιζεις. Καλα κανεις αφου εχεις ασυλο. Και αυτο φαινετε που ο παραγοντας της ομοσπονδιας σβηνει οτι κακο γραφουν για εσενα. Oσον αφορα το γεγονος οτι ειναι καλο οι εμπειροι να παιζουν με νεους. πολυ ωραιο αυτο. Ολη η σκεψη του τσακωνα ειναι πως θα βοηθησει τους νεους και κυριως τον Μερτινιαν με τον Συρεπισιο.

Anonymous said...

Παιδιά τα μάθατε; Ο Τσάκωνας άλλαξε επάγγελμα. Εκκολάπτει νέους διαιτητές!!!

Anonymous said...

ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΑΝ ΤΣΑΚΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΛΕΕΙ.ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΙΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ.ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΡΕ ΒΟΔΙΑ????ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕ

Anonymous said...

Α1 Ανδρών (11η αγωνιστική)
Τρίτη 29/1/2013
Μίκρας -3- 19:00 (OTE TV), ΠΑΟΚ- ΑΕΚ (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Μειμαρϊδης)
Τετάρτη 30/1/2013
Δαϊς 18:00, ΑΣΕ Δούκα- Φοίβος Συκεών (Τσάκωνας- Μερτινιάν, Κυριακούλιας)
ΔΑΚ Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- ΧΑΝΘ (Πατιός- Τσιάνας, Παρτεμιάν)
ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- Ποσειδών Λουτρακίου (Τζαφερόπουλος- Λινάρδος, Χατζηγεωργίου)
ΔΓ Νίκαιας 20:30, Άρης Νίκαιας- Πανελλήνιος (Βήτας- Σκλαβενίτης, Μίγκας)
Πέμπτη 31/1/2013
Αγίας Τριάδας 20:00, Διομήδης Άργους- Φίλιππος Βέροιας (Κολλάρος- Τσακανίκας, Κορρές)

Anonymous said...

Tσάκωνα μη γράφεις μία με κεφαλαία και μία με μικρά ,όλοι καταλαβαίνουν ότι ειναι δικά σου τα σχόλια!

Anonymous said...

Μητσο, μην πεφτεις στην παγιδα και απαντας. Θα σε φανε εδω μεσα. Ενας παλιος φιλος.

Anonymous said...

TSAKONA ROMPA PALI ALLA KAI T EGINE TOSES FORS EXEIS GINEI EXEIS SYNHTHISEI

Anonymous said...

Οσο ασχολεισται με τον τσακωνα τοσο του δινεται κυρος κ αξια, οταν παψετε να ασχολεισται μαζι του σε ολες τις εκφανσεις τις αθλητικης ζωης του τοτε θα πεσει σε μελαγχολια, σταματηστε το, αυτο θελει κ αυτο κανει παντα κ τωρα το καταφερε, να ειναι θεμα συζητησεις. Ουτε στα πιο τρελα του ονειρα δεν πιστευε αυτο το κοντο ανθρωπακι οτι καποιοι θα δινουν τοση αξια στην υπαρξη του.

Anonymous said...

Α ρε τελευταιοι αξια που δινετε στον Τσακωνα...Γελαει με τις μλκιες σας...

Anonymous said...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ !
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΝ! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ !
Κ ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ.....

Anonymous said...

ta eipe ola kurioi twra mougka kai sthn sphlia sas zwa pou 8a milate gia atoma pou prosferoun kai 8a prosferoun k den 8a pernoun opws polloi kuriws pio palioi.. Mhtso egw eimai mazi sou kai oti legetai legetai apo zhleia. se brizoun giati den mporoun me allo tropo na se xtypisoun. H A8hna panta eixe tous kaluterous diaithtes 8elete den 8elete kapoioi na to pistepsete.
magisian

Anonymous said...

Καλά να πάθουμε συνάδελφοι!Εμείς επιτρέψαμε στον κάθε ένα να κάνει σχόλια για τις διαιτησίες μας!!Όμως δε θα έπρεπε να αφήσουμε κανέναν να κάνει σχόλια για το χαρακτήρα μας!!!Υπάρχουν ακόμα διαιτητές που είναι και καλά παιδιά,αξιόλογα και πάντα σφυρίζουν στα ίσια.Με το να εκμηδενίζονται οι χαρακτήρες τους έτσι,φαίνεται πως κάποια στιγμή οι αθλητές-προπονητές-παράγοντες θα σφυράνε μόνοι τους τους αγώνες!!!Εδώ επίσης θέλω να προσθέσω πως ακούγονται και τρελά πράγματα,αλλά και αλήθειες!Ο Τσάκωνας για μένα διαιτητικά,είναι από τους καλύτερους διαιτητές.Αυτό να λέγεται!!
Στάθη,η αλήθεια που ανέφερε κάποιος για τους συναδέλφους μας Μερτινιάν-Σιρεπίσιο,πρέπει να λάμψει.Τα παιδιά είναι και αυτά πολλοί καλοί διαιτητές και τότε με την τρομοκρατία της ΑΕΚ δε τους προστάτευσες όπως τώρα το Δημήτρη!Δε βγήκατε να πείτε την αλήθεια στον κόσμο του αθλήματος!Βγάλτε τα ντοκουμέντα που υπάρχουν με τις απειλές!Πες στον κόσμο για τα μηνύματα που τους έστελναν οτι θα τους μαχαιρώσουν και οτι θα τους σκοτώσουν!Εγώ από τότε βγήκα και είπα να πάνε δικαστικώς και να έχουμε ''ξεβρακώματα''!!!!Κρίμα για τα παιδιά που τους αφήσατε στο έλεος.
Δημήτρη,πρόσεχε και μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις.Συνέχισε αυτό που αγαπάς και πρόσεχε τους γύρο σου!Κάνε κι εσύ μια υποχώρηση και ''κλείσε'' λίγο το στόμα σου...δε θα χάσεις.Μπορείς να βοηθήσεις τα νέα παιδιά με τις διαιτησίες σου και το ξέρω πολύ καλά!


Anonymous said...

H μεγαλύτερη τιμωρία για σένα Δημήτρη είναι όταν θα πας στα αποδυτήρια και θα αντικρίσεις τη ματιά του Μερτινιάν, γιατί έχει μάθει τι έλεγες για αυτόν. Επίσης, ακόμα πιο μεγάλη τιμωρία είναι που θα πάρεις τηλέφωνο τον Στάθη για να σβήσει αυτό το μήνυμα. Τον άνθρωπο δηλαδή, που όταν κόπηκε από τα τεστ για να γίνει διεθνής, πήρες τηλέφωνο όλο τον κόσμο για να το πανηγυρίσεις. Γλύψε εκεί που έφτυνες. "Φτιάχνομαι"!!!!!!

Anonymous said...

4.14 κατάλαβες το τραγούδι που παίζει για σένα <>

Anonymous said...

H μεγαλύτερη τιμωρία για σένα Δημήτρη είναι όταν θα πας στα αποδυτήρια και θα αντικρίσεις τη ματιά του Μερτινιάν, γιατί έχει μάθει τι έλεγες για αυτόν. Επίσης, ακόμα πιο μεγάλη τιμωρία είναι που θα πάρεις τηλέφωνο τον Στάθη για να σβήσει αυτό το μήνυμα. Τον άνθρωπο δηλαδή, που όταν κόπηκε από τα τεστ για να γίνει διεθνής, πήρες τηλέφωνο όλο τον κόσμο για να το πανηγυρίσεις. Γλύψε εκεί που έφτυνες. "Φτιάχνομαι"!!!!!!

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 6 ΚΑΙ ΚΑΤΙ.... ΣΧΟΛΑΣΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!! ΑΝΤΕ ΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΠ ΤΟΠ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Η ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LEVEL 11......ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ Η ipad ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΣΟΥ!!!!ΑΥΤΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Υ.Γ. ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Υ.Γ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΜΑΙL
Υ.Γ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Υ.Γ. ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 6 ΚΑΙ ΚΑΤΙ.... ΣΧΟΛΑΣΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!! ΑΝΤΕ ΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΠ ΤΟΠ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Η ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LEVEL 11......ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ Η ipad ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΣΟΥ!!!!ΑΥΤΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Υ.Γ. ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Υ.Γ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΜΑΙL
Υ.Γ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Υ.Γ. ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 6 ΚΑΙ ΚΑΤΙ.... ΣΧΟΛΑΣΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!! ΑΝΤΕ ΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΠ ΤΟΠ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Η ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LEVEL 11......ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ Η ipad ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΣΟΥ!!!!ΑΥΤΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Υ.Γ. ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Υ.Γ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΜΑΙL
Υ.Γ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Υ.Γ. ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 6 ΚΑΙ ΚΑΤΙ.... ΣΧΟΛΑΣΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!! ΑΝΤΕ ΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΠ ΤΟΠ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Η ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LEVEL 11......ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ Η ipad ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΣΟΥ!!!!ΑΥΤΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Υ.Γ. ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Υ.Γ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΜΑΙL
Υ.Γ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Υ.Γ. ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 6 ΚΑΙ ΚΑΤΙ.... ΣΧΟΛΑΣΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!! ΑΝΤΕ ΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΠ ΤΟΠ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Η ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LEVEL 11......ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ Η ipad ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΣΟΥ!!!!ΑΥΤΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Υ.Γ. ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Υ.Γ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΜΑΙL
Υ.Γ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Υ.Γ. ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Anonymous said...

H μεγαλύτερη τιμωρία για σένα Δημήτρη είναι όταν θα πας στα αποδυτήρια και θα αντικρίσεις τη ματιά του Μερτινιάν, γιατί έχει μάθει τι έλεγες για αυτόν. Επίσης, ακόμα πιο μεγάλη τιμωρία είναι που θα πάρεις τηλέφωνο τον Στάθη για να σβήσει αυτό το μήνυμα. Τον άνθρωπο δηλαδή, που όταν κόπηκε από τα τεστ για να γίνει διεθνής, πήρες τηλέφωνο όλο τον κόσμο για να το πανηγυρίσεις. Γλύψε εκεί που έφτυνες. "Φτιάχνομαι"!!!!!!