Ισπανία, Κροατία, Ουγγαρία και Σλοβενία στους 8 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ισπανία, Κροατία, Ουγγαρία και Σλοβενία στους 8


Ισπανία, Κροατία, Ουγγαρία και Σλοβενία δεν προκρίθηκαν απλά στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, επικράτησαν κατά κράτος των αντιπάλων τους στην φάση των «16».
Οι διοργανωτές Ισπανοί μπροστά σε 10.000 κόσμο στο Πρινσίπε Φελίπε της Σαραγόσα συνέτριψαν με 31-20 τους δευτεραθλητές Ευρώπης Σέρβους. Οι «Φούριας Ρόχας» σημείωσαν 8 τέρματα στον αιφνιδιασμό, ενώ οι «πλάβι» ούτε ένα!
Λίγο αργότερα οι Κροάτες επιβεβαίωσαν την εξαιρετική τους κατάσταση και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Λευκορώσους κερδίζοντας τους με 33-24. Στην Βαρκελώνη μία από τα ίδια. Αρχικά η Σλοβενία που προκρίθηκε στην 2η φάση με «5 στα 5» συνέχισε
την εκπληκτική της πορεία επικρατώντας 31-26 της Αιγύπτου. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας είχε 9 πετυχημένους αιφνιδιασμούς! Στο δεύτερο η ομάδα της Αφρικής προσπάθησε και από το 25-16 μείωσε σε 26-24 στο 49', αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο κατέρρευσε και υπέκυψε στην ανωτερότητα των Σλοβένων.
Στο υποτιθέμενο μεγάλο ζευγάρι των «16» η Ουγγαρία με απίστευτο ποσοστό ευστοχίας στο δεύτερο ημίχρονο (έχασε μόνο 7 σουτ) κατέβαλε με 27-19 τους Πολωνούς.
Πλέον έγιναν γνωστά και τα 4 ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη 23/1/2013 σε Βαρκελώνη και Σαραγόσα.
Αυτά είναι:
19:15 Ρωσία- Σλοβενία
20:00 Ισπανία- Γερμανία
21:45 Δανία- Ουγγαρία
22:30 Γαλλία- Κροατία
Αξιοσημείωτο είναι πως στα ημιτελικά διασταυρώνονται ο νικητής του Δανία- Ουγγαρία με τον νικητή του Γαλλία- Δανία, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι κερδισμένοι από τους αγώνες Ρωσία- Σλοβενία και Ισπανία- Γερμανία.

1 comment

Anonymous said...

η Ισπανια φουλ για τελικο με
στημενο ορισμο ομιλων για να φαγωθουν μεταξυ τους οι αλλοι....