Έκοψαν την πίτα τους οι Άνδρες του ΠΑΟΚ. Ανανεώθηκε η συνεργασία με την αθλητική ψυχολόγο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έκοψαν την πίτα τους οι Άνδρες του ΠΑΟΚ. Ανανεώθηκε η συνεργασία με την αθλητική ψυχολόγο


Ο τυχερός Κοκκώνης και οι ευχές για δύο τίτλους
Toυ Χρύσανθου Δοβλέτογλου
Μέσα σε άριστο κλίμα, με "όπλο" την αισιοδοξία για καλή σεζόν και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ

Στιγμές χαλάρωσης πέρασαν το βράδυ της Πέμπτης (17/1) στο κατάστημα "Μαύρος Γάτος" στην περιοχή των Συκεών, οι διοικούντες, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Το παρών έδωσαν ο έφορος του "Δικεφάλου", Γρηγόρης Πετρίδης, ο προπονητής, Στέλιος Υετίων, ο βοηθός προπονητή, Κώστας Γκαγκανάς, ο γενικός αρχηγός, Νίκος Ζάγκας, ο έφορος της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, Δημήτρης Χασεκίδης, η ψυχολόγος, Φρόσω Μήτσιου, ο φυσιοθεραπευτής, Δημήτρης Κούρναβος και φυσικά οι αθλητές των "ασπρόμαυρων".

Την κοπή έκανε ο έφορος του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, δήλωσε: "Ενώ άλλα σωματεία θα μείνουν απλήρωτα αυτόν τον μήνα, εμείς θα πληρωθούμε και τον Γενάρη. Τις
λέξεις ισοπαλία και ήττα τις διαγράψαμε και προχωράμε ολοταχώς. Θα πάρω όλη την ευθύνη πάνω μου και όσοι είστε τώρα στην ομάδα δεν θα έχετε μείωση μισθού. Βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ εννιά χρόνια, ένιωσα χαρές και πίκρες, αλλά τις πίκρες της αφήνω στην άκρη. Θα ήθελα φέτος δύο τίτλους".

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Νίκος Κοκκώνης, που έτυχε το φλουρί, κέρδισε μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο "Πόρτο Κουφό" και δέχτηκε τα πειράγματα των συμπαικτών του.

http://olapaok.gr

Η ψυχολόγος επέστρεψε

Του Ηλία Τάταλα

Η ψυχολόγος Φρόσω Μήτσιου, που πέρσι είχε το δικό της μερίδιο στην επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος, εντάχθηκε και πάλι στο υποστηρικτικό τιμ της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο είχαν εκτιμήσει ιδιαίτερα τη συνεισφορά της ψυχολόγου κατά την περσινή περίοδο και η διοίκηση άναψε το πράσινο φως ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία, έστω και αν πλέον βρισκόμαστε στα μέσα της περιόδου.

Πέρσι, η Φρόσω Μήτσιου είχε να επιδείξει σπουδαίο έργο, τόσο σε επίπεδο συζητήσεων με παίκτες και προπονητές, όσο και με τη σωματική ευεξία που ένιωθαν οι παίκτες στους αγώνες, εξαιτίας των ειδικών ασκήσεων που γίνονταν στο γυμναστήριο τις παραμονές των αναμετρήσεων.

Η πρώτη συνάντηση των παικτών με την ψυχολόγο έγινε πριν το ματς με τη ΧΑΝΘ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που έχει επενδύσει στην ψυχολογική επιστημονική υποστήριξη για αθλητές του χάντμπολ.

http://www.paok24.com

No comments