Έλληνες διαιτητές και παρατηρητές στην Ευρώπη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έλληνες διαιτητές και παρατηρητές στην Ευρώπη


Η ΕHF έκανε γνωστούς τους ορισμούς των διαιτητών/παρατηρητών για τους αγώνες των διοργανώσεων της τον Φεβρουάριο. Οι Έλληνες διεθνείς διαιτητές ορίστηκαν ως εξής:
- Τζαφερόπουλος/Μπέτμαν ορίστηκαν στη Γερμανία και στα δύο παιχνίδια 1 και 3 Φεβρουαρίου μεταξύ Λειψίας-Μπιάσεν (Νορβηγίας) για το κύπελο κυπελλούχων γυναικών.
- Τσάκωνας/ Χασκής ορίστηκαν στο ζευγάρι Ντραγκούνας- Ραντνίτσκι (Σερβία) που θα διεξαχθεί 23 και 24 Φεβρουαρίου στην Λιθουανία.
- Κατσίκης/ Μιχαηλίδης θα διαιτητεύσουν την δεύτερη αναμέτρηση της Άζοτι (Πολωνία) με την Βέλγικη Χάσελτ στις 23 Φεβρουαρίου
οι Έλληνες παρατηρητές ορίστηκαν:

- Σωτήρης Μίγκας στο παιχνίδι το CL γυναικών μεταξύ Oltchim Rm.Valcea - FTC Rail Cargo Hungaria που θα διεξαχθεί 3 Φεβρουαρίου στη Ρουμανία.
- Στράτος Κυριακούλιας θα ταξιδεύσει στην Κύπρο για την αναμέτρηση της ΣΠΕ Στροβόλου με την Σουτσεάβα στις 23 Φεβρουαρίου.
- Αντώνης Χατζηνικολάου και στα δύο παιχνίδια για το EHF γυναικών μεταξύ Cankaya Bel. Anka Spor K. - Grupo Asfi Itxako Navarra (Ισπανία) που θα διεξαχθούν 9 και 10 Φεβρουαρίου στην Τουρκία.
- Στεπάν Παρτεμιάν και στα δύο παιχνίδια για το EHF γυναικών μεταξύ H.C. Zalau-Juve Lis (Πορτογαλία) που θα διεξαχθούν 9 και 10 Φεβρουαρίου στη Ρουμανία.

No comments