Έκοψε την πίτα του ο ΣΥΔΧΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έκοψε την πίτα του ο ΣΥΔΧΑ


Παρουσία πολλών συντελεστών του αθλήματος και μέσα σε ζεστό κλίμα ο Σύνδεσμος Διαιτητών Χειροσφαίρισης Αττικής έκοψε χθες το βράδυ την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Το Προεδρείο της ΟΧΕ εκπροσώπησε ο Ταμίας Αντώνης Χατζηνικολάου και ο Ειδικός Γραμματέας Δημήτρης Σταυρακάκης. Το παρών έδωσαν επίσης το μέλος του Δ.Σ. της Ο.Χ.Ε. και Πρόεδρος της ΔΕΠ Σάκης Μανδάς, το μέλος του Δ.Σ. Κώστας Σταματιάδης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Θανάσης Νικολίτσας και το μέλος Νίκος Κορρές, ο πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ και μάνατζερ των Εθνικών Ομάδων Γιάννης Βαρελτζής, ο Πρόεδρος των Κριτών Σίμος Παζάρογλου. Το προσωπικό της ΟΧΕ εκπροσώπησαν οι Βούλα Τάκου και Σταυρίνα Μπουφίδου, ενώ από το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας παρευρέθησαν οι Νίκος Σωτηρίου και Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.
Ειδικός προσκεκλημένος ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ και του ΣΥΔΧΑ Νίκος Υφαντής.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πρώην διαιτητή χάντμπολ του συνδέσμου Άρτας Νίκου Πανούτσου, που έφυγε από την ζωή πριν λίγους μήνες σε ηλικία 46 ετών.

Τα τυχερά φλουριά βρήκαν οι Γιώργος Τσάμος, Βαγγέλης Ψύλλος και Βαλεντίνος Μολφέτας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΔΧΑ Στράτος Κυριακούλιας, επεσήμανε: «Είναι ζωτικής σημασίας αυτός ο σύνδεσμος. Προσπαθούμε αυτόν τον φάρο της διαιτησίας να τον έχουμε αναμμένο. Δεν θα επιτρέψω να κλείσει ο σύνδεσμος στα χέρια μου. Θέλουμε την μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους παλιούς διαιτητές. Εδώ γίνεται εποικοδομητική δουλειά με προβολές και σεμινάρια κάθε Δευτέρα, ενώ και φέτος διοργανώσαμε σχολή διαιτησίας με 6 επιτυχόντες».
Ο ταμίας της ΟΧΕ Αντώνης Χατζηνικολάου τόνισε: «Είμαστε μία αλυσίδα. Χωρίς εσάς δεν υπάρχει το άθλημα. Είμαστε στο πλευρό σας, ότι μπορούμε να κάνουμε σαν διοίκηση θα το πράξουμε»
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Θανάσης Νικολίτσας στο δικό του μήνυμα προς τους διαιτητές τόνισε: «Χρειάζεται να δώσετε ακόμα μεγαλύτερη προσοχή, ειδικά τώρα που τα πρωταθλήματα μπαίνουν στην τελική ευθεία. Όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και οι νέοι διαιτητές και οι παλιοί, οι οποίοι πρέπει να συμβουλεύουν τους νεότερους και μαζί να βελτιώνονται καθημερινά».
Ο πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ Γιάννης Βαρελτζής πρόσθεσε: «Έχουμε τα τελευταία χρόνια μία αγαστή συνεργασία. Εύχομαι καλές διαιτησίες και μεγαλύτερη προσοχή στα ηλικιακά πρωταθλήματα, καθώς εκεί χρειαζόμαστε την πολύτιμη βοήθεια σας και για εκπαιδευτικούς λόγους».
Από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ και του ΣΥΔΧΑ Νίκος Υφαντής είπε: «Ευχαριστώ για την πρόσκληση. Νιώθω συγκίνηση και αμηχανία που ξαναήρθα στο σύνδεσμο μετά από 9 χρόνια. Εύχομαι υγεία και πρόοδο σε όλους τους διαιτητές».
Αξίζει να σημειωθεί πως την επιμέλεια της όμορφης δεξίωσης που ακολούθησε είχε ο παίκτης του Γ.Σ. Κηφισιάς Λεωνίδας Φρατζολάς.





3 comments

Anonymous said...

για να δουμε...γεια σου ρε μουσια με το σκουφο!

Anonymous said...

athinaioi lamwgia sbhnete ta postarismata

Anonymous said...

πατρινο καρναβαλι για παντα!!!αναφερομε το χαζο που συνοδευει ομαδα β εθνικησ τησ πατρασ και το παιζει και διαιτητησ με διπλωμα