Ξέφυγε με τρεις πόντους ο Διομήδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξέφυγε με τρεις πόντους ο Διομήδης


Ο Διομήδης Άργους εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ και επικρατώντας 35-17 του Φιλίππου Βέροιας πήρε προβάδισμα τριών πόντων από τους αντιπάλους του στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 Ανδρών. Ο πρωταθλητής χειμώνα –και με την βούλα πλέον- με την νίκη του στο ματς που έριξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος είχε τον έλεγχο από την αρχή και πήρε δίκαια τους δύο πόντους.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, αλλά στο δεύτερο η εικόνα άλλαξε άρδην με τον Διομήδη να παίζει καταπληκτική άμυνα και τον
Φίλιππο να σημειώνει μόλις 5 γκολ και να δέχεται 19! Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Σκοπιανός περιφερειακός Μίτε Καραιβάνοφ (πέτυχε μόνο ένα γκολ από πέναλτι), λόγω θλάσης και η συμμετοχή του στον ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα αμφίβολη.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 35-17
Τα δεκάλεπτα: 7-5, 11-8, 16-12 (ημχ.), 25-14, 32-15, 35-17
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 6, Μεγαλοοικονόμου 5, Χαντέλης 2, Καρκαλάτος 3, Κρεμαστιώτης, Μούγιτς 6, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 5, Ευαγγελόπουλος, Σαμαράς 3, Βαρδάκας, Ελευθερίου, Δεληγιάννης, Καραιβάνοφ 1, Τάσκοβιτς 4.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Κύρος Σαράφης): Τσιρογιάννης 1, Αρβανιτίδης 2, Μιχαηλίδης 1, Δομπρής 4, Παντελίδης 1, Μπαντής 2, Μάντζος, Γιακουμμόπουλος, Ζλατάνος, Δραγκόλας, Ζευγαρόπουλος, Κωστακίδης 4, Ντόβας 1, Δινάλης 1, Κορωνάς.
Διαιτητές: Κολλάρος- Χρόνης, δίλεπτα: 2-4, πέναλτι: 3/7-0/0.

No comments