Άνετα ο ΑΣΕΔ στην Έδεσσα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Άνετα ο ΑΣΕΔ στην Έδεσσα


Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Δούκας επιβλήθηκε του Αερωπού στην Έδεσσα με 27-20 για την 15η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Γιώργου Κρανάκη «καθάρισε» από νωρίς το παιχνίδι όταν προηγήθηκε με έξι τέρματα διαφορά (5-11) στο 20' και 9 (7-16) στο ημίχρονο!



ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 20-27

Τα δεκάλεπτα: 3-5, 5-11, 7-16 (ημχ.), 11-19, 15-22, 20-27 ΑΕΡΩΠΟΣ (Χρήστος Τζουβάρας): Μπαγκέας, Τζουβάρας Π. 4, Γιόσμου 7, Κράλλης 4, Τζουβάρας Θ., Άντρεγιτς, Αθανασίου, Μπακιρτζής, Τσάπας 1, Αρβανιτίδης Α., Αρβανιτίδης Π., Μούσιος 1, Ροδοβίτης, Βαφίδης.
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης, Στουμπής, Μουντζουρίδης 8, Γεωργίου 2, Τόμπρος 5, Τζηράς, Γκέρτσος 3, Ζαμπούνης 3, Νικολαϊδης 2, Αργυράκης, Γεωργιάδης, Μπάγιος, Μαγκαφουράκης, Κοτελίδας 2, Κλεώπας 2, Μισαηλίδης.
Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 2-4, Πέναλτι: 1/2-1/1

18 comments

Anonymous said...

που ηταν ο τζουβαρας των 14 γκολ???? επρεπε να περασει ενα ολοκληρο ημηχρονο για να καταλαβει ο προπονητης του αερωπου οτι επρεπε να βγαλει 2 μαν του μαν?? με το που το εκανε δεν ηξεραν τι να την κανουν την μπαλα τα δουκακια....

Anonymous said...

Το τελικο σκορ αλλα δειχνει.οτι μαλλον ηξεραν τι να την κανουν.οσο για τον Τζουβαρα των 14 γκολ επςιδη σε ςνα παιχνιδι δεν εβαλε 15 μην τον κατηγορειτε αδικα.μπορει απλα να μην του πηγε το παιχνιδι.

Anonymous said...

φιλαρακι μηπως ησουν σε αλλο γηπεδο???

Anonymous said...

καλα και ολος αερωπος στην μερα του να ηταν παλι επανω σε βουνο θα επεφτε!!!!

Anonymous said...

18 ΑΣΙΣΤ 4 ΣΤΙΣ 6 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ 3 ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ 60 ΛΕΠΤΑ ΑΜΥΝΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΙ ΆΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;

Anonymous said...

δεν μπορουσε να κανει τιποτε αλλο αυτο ειναι το μονο σιγουρο

Anonymous said...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ Μ Η Ν ΚΑΝΕΙ,ΠΑΝΤΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΤΩΝ blogs,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ...

Anonymous said...

ΟΤΑΝ ΒΑΖΟΥΝ ΓΚΟΛ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ???? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΡΗ ΠΑΝΤΩΣ. Ο ΚΟΤΣΙΦΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ? ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ?

Anonymous said...

o καλος ο καπετανιος στη φουρτουνα φενεται.Υπαρχουν πολλα κενα στο που χρεωνονται τα γκολ.

Anonymous said...

poli kalos o portierpo tou tou douka ex8es!! mexri shmera na paizane agona den eixane kamia tyxi oi edeseoi.

Anonymous said...

Το ποιος ηταν σε αλλο γηπεδο μαλλον το ειδαμε.Οταν μια ομαδα: σκοραρει μονο απο το πιβοτ, ο τοπ-σκορερ της δεν ηταν στη μερα του, ο ξενος ανυπαρκτος και ενας νεος πολυ καλος αριστεροχειρας που εβαλε 3-4 γκολ δεν νομιζω οτι μπορει να κερδισει....Οσο για τον Δουκα απλα επαιξε οσο χρειαζοταν για να κερδισει μια απο τις πιο αξιομαχες ομαδες του πρωταθληματος.

Anonymous said...

Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΕΜ 0 ΕΩΣ 1 ΓΚΟΛ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ;;;;

Anonymous said...

ρε τζουβαρα ποτε θα σου μαθουν οτι το αθλημα ειναι ομαδικο.αν ψαχνεις την ατομικη διακριση πανε σε αλλο αθλημα που να εισαι μονος σου.

Anonymous said...

ποιο ειναι το προβλημα σας τωρα με τον τζουβαρα.το παιδι κανει το αθλημα που αγαπαει και προσπαθει να βοηθησει την ομαδα που αγαπαει κατω απο δυσκολες συνθηκες και εσεις αντι να πειτε ενα μπραβο καθεστε και τον κρινετε.γι αυτο το αθλημα αυτο παει απ το κακο στο χειροτερο στην ελλαδα.και για να τελειωνουμε οταν μια ομαδα εχει αδυναμιες σε πολλα σημεια καποιοι πρεπει να παιξουν στο διπλασιο για να τις καλυψουν.για αυτο εχει τοσα γκολ σε καθε παιχνιδι.κ αλλες τοσες ασιστ που μαλλον δεν τις βλεπετε.κοιταξτε λιγο και τα μουτρα σας.

Anonymous said...

Εγω θα συμφωνησω με τον 10.13 οτι η ομαδα παιζει χωρις εξτρεμ και απο τις δυο μεριες αλλα και τα ιντερ δεν εχουν ευκαιριες για γκολ σε σχεση με αλλες χρονιες και αυτο πιστευω οτι οφειλεται στο οτι ο πλει μεικερ που το μονο που ξερει να κανει ειναι 30 σουτ ανα παιχνιδι και τις μονες πασες που δινει ειναι στο πιβοτ.οποιος παρακολουθει χαντμπολ ειναι ευκολο να το καταλαβει.ενας προπονητης της βορειου ελλαδος.

Anonymous said...

ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ 4.00 ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 30 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕς ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 7 ΓΚΟΛ,ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ.ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ 80 ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΗΣ 100 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 18 ΑΣΙΤ ΚΛΠ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ .... ΜΑΝΤΕΨΤΕΤΟΝ

Anonymous said...

4.17 αναφέρεις την ομάδα που αγαπάει που ηταν Οταν η ομάδα έπεσε στην α2 κάποιοι παλεψαν για να την ανεβασουν στην α1. Και Οταν ανέβηκε τότε επανηρθε στην ομαδα

Anonymous said...

Όλα εσείς τα τσικλίκια που κράζετε όποιον πάει να βγει μπροστά πως αντέχετε τον ΣΑΠΙΟ εαυτό σας ???αυτά τα περίεργα που γράφετε για τις 30 προσπάθειες ανα αγώνα και όλα τα υπόλοιπα, τα λέτε για να τα πιστέψετε εσείς οι ίδιοι ..το παιδί κάνει μια υπέρβαση φέτος και συνεργάζεται μόνο με το πιβοτ της ομάδας και παίζουν ολοκληρωτικά μόνοι τους σχεδόν σε κάθε παιχνίδι διότι η υπόλοιποι ομάδα είναι πολλά επίπεδα κάτω...