Αγώνας διαφήμιση στην Πάτρα με νικήτρια την Ακαδημία των Σπορ επί του Ιωνικού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αγώνας διαφήμιση στην Πάτρα με νικήτρια την Ακαδημία των Σπορ επί του Ιωνικού


Μεγάλη νίκη σημείωσε η  Ακαδημία των Σπορ Πάτρας  μέσα στο Κουκούλι παρουσία 300 περίπου φιλάθλων που παρακολούθησαν έναν αγώνα (πραγματική διαφήμιση για το άθλημα) με σκορ 30-27 επί του Ιωνικού Ν.Φ., ενός επίδοξου αντιπάλου που είχε βλέψεις για το πρωτάθλημα, θέτοντα τον έτσι η Πατρινή ομάδα εκτός τροχιάς ανόδου. Ο αγώνας είχε πολλές εναλλαγές και ανατροπές στο σκορ, πότε η μία ομάδα περνούσε μπροστά  και πότε η άλλη. Η Ακαδημία πήρε το προβάδισμα στο α΄ ημίχρονο με 13-11, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά δυνατά στο β΄ ημίχρονο εκμεταλλεύτηκαν τα  επιπόλαια λάθη των γηπεδούχων και βρέθηκαν στο 50΄ να προηγούνται με 24-27.

Το time out που πήρε όμως ο προπονητής των πρασίνων  Γιάννης Παπαγιαννόπουλος στο 50΄,  η
αλλαγή που έκανε στην άμυνα με τους Δ. Καλούδη και Δ. Παπαπαύλου, η εμφάνιση του τερματοφύλακα Τ. Διαμαντόπουλου που δεν δέχθηκε γκολ το τελευταίο  10λεπτο, σε συνδυασμό με τις λάθος επιλογές στην άμυνα από πλευράς Ιωνικού, έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους μαζί με την παρότρυνση των φιλάθλων τους (ήταν πράγματι ο όγδοος παίκτης τους)  να κάνουν την μεγάλη ανατροπή, να σημειώσουν έξι γκολ χωρίς να δεχτούν κανένα  και να σημειώσουν μια μεγάλη και δίκαιη νίκη.

Ο Α. Παπαγιαννόπουλος με τα 13 γκολ που σημείωσε δίκαια μπορεί να χαρακτηριστεί ο MVP του αγώνα, ξεσήκωσε την κερκίδα που όρθιοι παρακολούθησαν ειδικά το τελευταίο 10λεπτο. Στο τέλος του αγώνα νικητές και ηττημένοι καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους στο κέντρο του γηπέδου  για θέαμα που πρόσφεραν.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ(Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ):Τ. Διαμαντόπουλος, Παπαπαύλου,  Σακελλαρόπουλος 4, , Τριανταφύλλου, Παναγιωταρόπουλος ,  Τρουπής 8, Δεμίρης 1,  Μακρυδάκης, Αλ. Παπαγιαννόπουλος 13, Σ. Παπαγιαννόπουλος  1,  Καραβανίδης,  Κ. Διαμαντόπουλος 3, Κοκοής, Κολλιόπουλος, Σταθόπουλος, Καλούδης.
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.(Μ. ΔΑΝΙΗΛΟΣ):Χαραλαμπάκης, Σάσσος 5, Μπίλος Ι. 6 και Κ. 4, Κοροβέσης 2, Εμμανουήλ, Τοίτος, Παπαδιονυσίου, Αντωνόπουλος 4, Κασαπίδης, Μπιτόπουλος 3, Παπαδόπουλος, Ζευγούλας 3.
Διαιτητές Βήτας-Σκλαβενίτης
Τα 10λεπτα: 4-3, 6-9, 13-11,,19-21,24-27,30-27
Δίλεπτα 8-3 Πέναλτι 1/1 και 2/2


Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε για τον αγώνα:
"Είμαι 33 χρόνια στο άθλημα δεν έχω ξανά συναντήσει τέτοιες ανατροπές  στο σκορ και μια καυτή κερκίδα που θα ζήλευε κάθε γηπεδούχος. Ξαναφέραμε τους Πατρινούς στο γήπεδο και αυτό λέει πολλά για εμάς. Δεν έχω ασχοληθεί μέχρι σήμερα με την διαιτησία και ούτε θέλω να το κάνω, αλλά δεν μπορώ να μην εξάρω την διαιτησία Αθηναίων διαιτητών που μας σφύριξαν με μια Αθηναϊκή ομάδα μέσα στην έδρα μας, ειδικά για το τελευταίο 10λεπτο που μας έπαιξαν αυστηρά 50-50. Τέλος ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για την κόσμια παρουσία και την ενίσχυση που μας έδωσαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα. "

16 comments

Anonymous said...

Που πας ρε Ακαδημιούλα με τα γερόντια? Αυτή η ομάδα όπως και η άλλη της Αθήνας για βετεράνων μοιάζει.. Αλλά τι τα θες όταν η ομάδα της απόλυτης νεότητας ( βλέπε Ιωνικός) δεν μπορεί να κρατήσει 24-27 και χάνει 30-27, τι να πούμε τότε. Το παιχνίδι κρίθηκε στη φυσική κατάσταση..... Α ρε χαντμπολάκι....Τέτοια ομάδα ούτε η άμυνα της Μίλαν στο ποδόσφαιρο με Νέστα και λοιπούς = 2 αιώνες έφταναν όλοι μαζί.. Τι να πούμε...

Anonymous said...

akrivos 50-50 i dietisia..to petixes

Anonymous said...

Kαι γκόλ που δεν ήταν καταχυρώθηκε υπέρ του Ιωνικού τι άλλο θές.Που είναι ο Ιωνικός οεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Anonymous said...

Ολα τελεια ρε παπαγιαννοπουλε;;;;αλο ενα αρθρο που εγραψες εσυ;;;;οι μπραβοι που ηταν αυτη τη φορα;;;; η μηπως δεν ηταν επειδη παιζατε με παιδακια;;;;; γελαει ο κοσμος ρεεε

Anonymous said...

ρε παπαγιαννοπουλε αυτα που λες τα πιστευεις?οσοι εχουν παιξει με εσας στην πατρα ξερουν τι εστι πατρινη αλητεια,για αυτο ασε τα ωραια λογια για αυτους που δεν ξερουν.μια ζωη τα ιδια γινονται εκει περα,και στην αθηνα κοτουλες.....

Anonymous said...

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ.ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΑΖΙ. ΠΟΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ;Ο Μ.Ο ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ 42 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Ο Μ.Ο ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ ; ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ!!!!!!

Anonymous said...

9.27 eisai o idios me ton 9.34 kai 10.07 grapste edo anonima giati sto gipedo sas pernei kai ta sovraka o xontros ta diabazei kai gelaei. pou eiste eseis paiktarades mou kai den mporeite na ton kerdiste?

Anonymous said...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
akrivos 50-50 i dietisia..to petixes

17 Φεβρουαρίου 2013 - 5:35 μ.μ
ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ;ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ;ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ;ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΑΙΞΕ 50-50 ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ;ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ;ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ;ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ;ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ;ΠΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΗ;ΠΟΣΟ;ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ;

Anonymous said...

Ναι ρε φίλε έχεις το βίντεο να δούμε το τακλιν του Σακελαροπουλου και τις μπουνιες του Τρουπη για να μαθαίνουμε και εμεις πως παίζεται τελικά αυτο το άθλημα ?Υ.Ρ.Ασε τα τοπιστικα και τα περίεργα γιατι μπορει να ζούμε στην Αθήνα αλλα και εμεις απο την επαρχια είμαστε ,μην το πας αλλού το θέμα !

Anonymous said...

ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΤΡΟΥΠΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ.ΜΕ 2 ΔΙΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟ 30 ΜΙΝ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ.ΣΤΟ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ 2 ΔΙΛΕΠΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Anonymous said...

το γκολ του τρουπή το είδατε γατάκια?απο μηδέν γωνία φαλτσάκι και γκολάρααααα.Και τέλος όταν φτάσετε 42 και παίζετε όπως αύτος να ξαναμιλήσετε γατάκια να μάθετε να σέβεστε έναν απο τους καλύτερους αθλήτες της ελλάδας ούτε η α1 τέτοιο παιχταρα..Μπράβο ρε τρουπή τους έδειξες γιατι είσαι ο καλύτεροςςςςςςςςςς

Anonymous said...

12.18 ΌΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΥΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟ;ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ;ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ;ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ; ΣΑΣΠΡΩΧΝΑΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ 2 ΔΙΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟ Β΄.ΨΕΥΤΗ Ε ΨΕΥΤΗ.ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Anonymous said...

9:27 και 9:34 σου θυμιζω οτι τα γκολ απο την σεντρα, απο τα 15 μετρα, ιδιαιτερα τα φατσακια απο μηδεν μαλιστα γωνια,για να μην με ξαναπεις ψευτη ειναι ολα καταγεγραμενα σε βιντεο ειναι το καλυτερο χαπι για την αρωστεια που κουβαλας.αν προσθεσης μαλιστα οτι ποτε δεν εχεις κερδισει τουσ παπαγιαννοπουλεους σε καταλαβαινω απολυταααααα.το κακο ομως ειναι οτι αν δεν περνεις τα παραπανω φαρμακα και η συνταγη επαναλαμβανετε τοτε δεν υπαρχει σωτηρια .καλυτερα κοφτο και ασχολησου μονον με το αλλο αθλημα που εκει μαλιστα για να υπαρχεις εχω μαθει οτι πληρωνεις κιολας ειναι αληθεια;
αντε καλημερα να εχετε ολοι και καλη βδομαδα

Anonymous said...

DRETTAS KAI PAPAGIANOPOULOS REEEEEEEEEEEEEEE KAI XERO Ψomi SKISTE OLOI TA PTYXIA SAS POY SAS KERDIZOUN ME TOYS GEROYS KAI MILATEEEEEEEEEEEEE.KRYFTYTE STIN TRYPA SAS. PIASTE KAI TA FILARAKIA SAS NA SAS ΒOHTHOYN SE KATHE AGONA MHPOS KAI TOUS KERDISETE. OUST APO EDO RE OUST POU MILATE KIOLAS. GATAKIA E GATAKIA

Anonymous said...

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΚΕΑΣ- 3ο ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΠΗ ΠΑΤΡΑΣ.ΑΝΤΕ ΡΕ Η ΠΑΤΡΑ ΜΕ 6-7 ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ 14 ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΟΧΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.ΜΕ Μ.Ο ΗΛΙΚΙΑΣ 20 ΕΤΩΝ ΥΠΟΘΕΤΩ.

Anonymous said...

ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ