MVP o Δημάκης του Κιλκίς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

MVP o Δημάκης του Κιλκίς

Από τον ΓΑΣ Κιλκίς επιλέχθηκε αυτή την φορά ο κορυφαίος αθλητής της 14ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Ο περιφερειακός Στέλιος Δημάκης που βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη επί του Αερωπού Έδεσσας συγκέντρωσε 7 ψήφους, από έναν πήραν Τζουβάρας, Πέρρος, ενώ τρεις προπονητές ψήφισαν λευκό. «Κάναμε καλή εμφάνιση στο παιχνίδι κόντρα στον Αερωπό. Είμαστε σε σταθερές βάσεις και έχει ανέβει η ψυχολογία μας. Είμαστε στην 5η θέση και θέλουμε να την κρατήσουμε. Ξεχωρίζω και την εμφάνιση του Άκη Κυπραίου στο συγκεκριμένο παιχνίδι», τόνισε ο 24χρονος αθλητής στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

1 comment

Anonymous said...

Με μαθητές και λιγοστούς εκπροσώπους των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί τελικά, στην Κέρκυρα, ο εφετινός τελικός Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Αρχική πρόθεση της ομοσπονδίας ήταν ο τελικός να πραγματοποιηθεί παρουσία πολλών φιλάθλων, ωστόσο το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν συμπλακεί ουκ ολίγες φορές, απομάκρυνε αυτό το ενδεχόμενο.

Η περίπτωση της Πάτρας αποκλείστηκε, αφού οι αρχές δεν εγγυώνται για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ενώ για λόγους ασφαλείας, κυρίως, έχασε έδαφος και η περίπτωση της Λάρισας.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή του τελικού, αλλά εκείνη της ΑΕΚ αρνήθηκε και, επομένως, θα πραγματοποιηθεί οριστικά το Σαββατοκύριακο (02-03/03). Από το κανάλι που θα τον μεταδώσει (OTE TV) θα εξαρτηθεί αν θα γίνει το Σάββατο ή την Κυριακ