Τουρνουά προμίνι-μίνι από τις Ελπίδες Πάτρας (pics) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τουρνουά προμίνι-μίνι από τις Ελπίδες Πάτρας (pics)


Νέα προσπάθεια από τις δραστήριες Ελπίδες Πάτρας και το τμήμα μίνι – σούπερ μίνι με μικρό τουρνουά δημοτικών σχολείων γ΄ δ΄ τάξης 5Χ5 αυτή την φορά την Κυριακή που μας πέρασε στο κλειστό γυμναστήριο. Οι προπονητές ανάπτυξης του συλλόγου μετά από πρόσκληση σε τρία δημοτικά σχολεία παρακίνησαν τους μικρούς αθλητές να παίξουν σε μικτές ομάδες με το τμήμα μίνι – σούπερ μίνι και να διασκεδάσουν με το χάντμπολ.
Τα παιδιά βρήκαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το ταλέντο τους στο όμορφο αυτό άθλημα υπό το βλέμα πολλών γονέων που δήλωσαν ικανοποιημένοι από την οργάνωση και την αγάπη προς τα παιδιά των προπονητών των Ελπίδων. Ο υπεύθυνος ανάπτυξης Στάθης Μπουρδόπουλος δήλωσε ότι στην παρούσα φάση που το αγαθό του
αθλητισμού δοκιμάζεται, είναι ένα στοίχημα για εμάς να παλέψουμε να κρατήσουμε το επίπεδο ψηλά και να δίνουμε ευκαιρίες έκφρασης μέσα από αυτό στα παιδιά.
Ακόμα τόνισε ότι παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τα έξοδα αποστολής της ανδρικής ομάδας στους αγώνες εκτός έδρας, η ομάδα μας έπαιξε κανονικά και τον τελευταίο της αγώνα στην Αθήνα με νικηφόρο μάλιστα αποτέλεσμα.
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί σε πείσμα των δύσκολων καιρών.







2 comments

Anonymous said...

ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΟΚ : Οι διαιτητές έδωσαν δύο αποβολές αστείες, που δεν ήταν ούτε για δίλεπτο. Μετά τον αγώνα δεν έκαναν τον κόπο ούτε να ρωτήσουν αυτούς που είδαν το παιχνίδι από την τηλεόραση. Και έτσι κράτησαν τα δελτία και των δύο. Μέχρι εδώ αρμόδια είναι η ΚΕΔ και καλά θα κάνει να μην τους ορίσει ξανά, αφού τόσα χρόνια σφυράνε και δε μάθανε. Αλλά μετά μίλησε ο μεγάλος Μπαογκ και μπούκαρε ο κυρ γρηγόρης και ο σερ στέλιος και τους είπανε «τι κάνετε ρε, πάτε να τα βάλετε με το μπάογκ, ρε δε θα φύγετε, θα σας πλακώσουν οι ομπαδοί μας, έχουμε τελικό με την άεγκ, ρε βαλτοί είστε, περιμένουν απέξω να τους πούμε τι έγινε, αν σφυρίξω κλέφτικα θα μπούνε μέσα». Και ρίγησαν από δέος και φόβο οι δύο διαιτητές και είπανε ουφ εντάξει ουφ εντάξει ουφ ρε παιδιά τουλάχιστον ένα δελτίο να κρατήσουμε για τα μάτια του κόσμου και είπανε τα παόκια «ρε δώσε πίσω του τσάτσου χέρι-χέρι» και του άμπαλου του κεσίδη κράτα το για να έχουμε να φωνάζουμε. Και έτσι οι πειθήνιοι διαιτητές ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ το δελτίο του τσάτσου (όπως επί λέξει δηλώνει στο σάιτ παοκ24 ο κυρ γρηγόρης), γράψανε δύο γελοιότητες στο φύλλο αγώνα και έφυγαν με το γιακά σηκωμένο μέσα στο κρύο και το αγιάζι. Εδώ όμως αρμόδια είναι η αθλητική δικαιοσύνη και ο αθλητικός εισαγγελέας. Aκούει κανείς ;;; ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ;;;

Anonymous said...

Αντε ρε αμπαλε κομπλεξικέ συγγραφέα της φάπας. ...έλεος !!! Που θέλεις και δικαιοσύνη και είδες και τι έγινε...