Βγήκαν οι 8 του Champions League. Μεγάλη πρόκριση για την Atletico - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βγήκαν οι 8 του Champions League. Μεγάλη πρόκριση για την Atletico

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η φάση των 16 του φετινού Champions League με την Altetico να σπάει την έδρα της Fuchse Berlin και να παίρνει αυτή τελικά το εισιτήριο για τους 8 της διοργάνωσης. Αναλυτικά οι αγώνες και video από τα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα Fuchse Berlin-Atletico Madrid:

Füchse Berlin-Atletico Madrid 26:27
Ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια που είδαμε τα τελευταία χρόνια στο Champions League, παρουσία 9.000 θεατών στην Arena του Βερολίνου. Όπως είχαμε γράψει και στο άρθρο της Παρασκευής, οι Γερμανοί είχαν το προβάδισμά αφού ο πρώτος αγώνας είχε έρθει ισόπαλος με 29:29 στην Μαδρίτη, αλλά η εμπειρία της Ατλέτικο στην Ευρωπαϊκούς αγώνες είναι τεράστια. Στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα η Αλτέτικο μπήκε δυνατά με αποτέλεσμα να πάρει διαφορά +5 τερμάτων, όμως η Fuchse αντέδρασε και με κορυφαίο παίκτη τον Υγρόπουλο έφερε το ματς σχεδόν στα ίσια 13:14 ημίχρονο.

Οι Γερμανοί με την σειρά τους εμφανίστηκαν πιο δυνατοί στις αρχές του 2ου ημιχρόνου πήραν μια διαφορά +2
τερμάτων, αλλά η Ατλέτικο δεν το έβαλε κάτω γρήγορα ισοφάρισε και οι δύο ομάδες πήγαν γκολ-γκολ μέχρι το τέλος. Στο 59.15' το ματς ήταν ισόπαλο 26-26 σκορ με το οποίο οι Γερμανοί έπαιρναν την πρόκριση, και μετά το time out οι Ισπανοί παρατάχθηκαν με 7 παίκτες γηπέδου στην επίθεση, με τον Λαζάροφ να σκοράρει με καταπληκτικό σουτ από τα 9 μετρα και να διαμορφώνει το τελικό 26-27 δίνοντας την μεγάλη πρόκριση στους Ισπανούς.

FC Barcelona Intersport - Bjerringbro-Silkeborg 26:24
Η Barcelona ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, αφού τα +6 γκολ που πήραν στο πρώτο παιχνίδι στην Δανία έκαναν το έργο τους πιο εύκολο στον επαναληπτικό  Οι Δανοί όμως προσπάθησαν κατάφεραν να πάρουν διαφορά ενός τέρματος στο πρώτο ημίχρονο 12:13, αλλά η Barcelona πιο έμπειρη και δυνατή στο 2ο ημίχρονο κατάφερε να κάνει το 2-0 στις νίκες και να πάρει σχετικά εύκολα την πρόκριση.

THW Kiel-Chekhovskie Medvedi 30:26
Το Κίελο έκανε τα εύκολα δύσκολα στο τέλος, αλλά τελικά τα κατάφερε. Οι Γερμανοί που είχαν πάρει διαφορά +10 τερμάτων στο 40' (23-13) είδαν την Chekhovskie Medvedi να πλησιάζει 28-24 στο 57', όμως με εύστοχο πέναλτι του Ilic στο ίδιο λεπτό και γκολ του Zeich ένα λεπτό αργότερα αύξησαν την διαφορά στα +6 και απλά οι Ρώσοι σκόραραν 2 φορές στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης για το τελικό 30:26.

MKB Veszprém-Reale Ademar Leon 33:25
Εύκολο απόγευμα για τους Ούγγρους στο Veszprem, αφού χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα έφτασαν στην νίκη με 33:25, που τους έδωσε πανηγυρικά την πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης μπροστά σε 5.000 φιλάθλους της.

Metalurg-Dinamo Minsk 24:22
Ίδρωσε πολύ η Metalurg για να πάρει την πρόκριση μέσα στα Σκόπια, που είδε τους Λευκορώσους να προηγούνται με +2 τέρματα στο 32' (11-13) και να βρίσκονται κοντά στην έκπληξη. Αλλά με ένα σερί 4-0 η Metalurg πήρε προβάδισμα στο σκορ, βάζοντας τέλος στα όνειρα των παικτών της Minsk.

Flensburg-Handewitt - Gorenje Velenje 27-25
Πιο δύσκολα από όσο αναμενόταν πήρε την νίκη η Φλένσμπουργκ μέσα στην έδρα της κόντρα στην αξιόμαχη Gorenje Velenje που είχε προβάδισμα +1 γκολ το ημίχρονο (13:14). Οι Γερμανοί όμως έχοντας σύμμαχό τους 4.000 φιλάθλους τους στις κερκίδες πήραν την νίκη με 27-25 και μία θέση στην κληρωτίδα της φάσης των 8 του EHF CHAMPIONS LEAGUE.


Hamburg-Celje Pivovarna Lasko 28:31
Οι Γερμανοί αν και ηττήθηκαν μέσα στην έδρα τους από την Celje πήραν την πρόκριση λόγο της νίκη τους στην Σλοβενία με 29:38.

Vive Targi Kielce-Pick Szeged 32:27
Το τελευταίο εισιτήριο για τους 8 πήρε στην Πολωνία η Kielce που κατάφερε να πάρει την νίκη με διαφορά μεγαλύτερη του 1 τέρματος που είχε κερδίσει η Pick Szeged στην Ουγγαρία την προηγούμενη εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΩΝΑ FUCHSE BERLIN-ATLETICO MADRID




No comments