Αγκαλιά με την πρωτιά ο Διομήδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αγκαλιά με την πρωτιά ο Διομήδης


Ούτε ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε να σταματήσει την προέλαση του Διομήδη στην φετινή Α1 Ανδρών. Οι «Λύκοι» παρά τις σοβαρές βασικές απουσίες τους (Μαστορογιάννης, Δεληγιάννης, Μαραγκός) νίκησαν 26-23 τον «δικέφαλο» του Βορρά στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας για την 17η αγωνιστική και μόνο με θαύμα θα χάσουν την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας.
Μπροστά σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο από 800 και πλέον φιλάθλους ο Διομήδης κατάφερε να παραμείνει για 40ο συνεχόμενο ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αήττητος και έχοντας μόλις ένα ντέρμπι (εκτός με ΑΕΚ) στις υπόλοιπες 5 αγωνιστικές βρίσκεται με το ένα πόδι αγκαλιά με την πρωτιά.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Δημήτρης Δημητρούλιας άλλαξε διάφορους παίκτες για να καλύψουν το
κενό του Μαραγκού, αρχικά με τον Μούγιτς, αλλά τελικά η «συνταγή» με πλέι μέικερ τον Ζαραβίνα και αριστερό εξτρέμ τον Κρεμαστιώτη ήταν αυτή που του χάρισε τη νίκη.
Με τον Καραιβάνοφ να σημειώνει 9 γκολ από την περιφέρεια, τον Μεγαλοοικονόμου να δίνει τις λύσεις στην επίθεση και τον Νούγκοβιτς να αγγίζει ποσοστό 50% αποκρούσεων (τελείωσε με 16/38) ο Διομήδης είχε τον έλεγχο του ματς, φτάνοντας δίκαια στη νίκη.
«Κλειδί» του αγώνα ήταν το 12λεπτο 26-38, όταν οι «Λύκοι» ανέτρεψαν το 9-10 και με σερί 6-0, έφτασαν στο 15-10, ενώ λίγο αργότερα στο 47' με τέρμα του Ζαραβίνα προηγήθηκαν 20-14. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και μείωσε στο 52' σε 21-19 με επιμέρους σκορ 5-1 και τους Ιωαννίδη, Περβανά να δίνουν λύσεις, αλλά τρία αναπάντητα γκολ από τους Ζαραβίνα, Τάσκοβιτς, Καραιβάνοφ (24-19 στο 55'), έβαλαν τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων για κάτι καλύτερο. Πλέον ο ΠΑΟΚ, που στάθηκε καλά στο α' ημίχρονο, θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση αν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο, αφού βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή και αν τον περάσει και η ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια θα παίξει στην Αθήνα και στο Άργος δύο εκτός έδρας ματς στα πλέι- οφ.



ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΠΑΟΚ 26-23

Τα δεκάλεπτα: 3-3, 5-5, 11-10 (ημχ.), 16-11, 20-17, 26-23
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 6, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 6, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Μούγιτς, Χειβιδόπουλος, Νούγκοβιτς, Ευαγγελόπουλος, Σαμαράς 3, Βαρδάκας, Ελευθερίου, Καραιβάνοφ 9, Τάσκοβιτς 2.
ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Παλάσκας 2, Γουργούμης, Πίτσιος, Κοκκώνης 1, Αποστολίδης 1, Ορφανουδάκης, Ιωαννίδης 6, Πετρίδης 4, Περβανάς 3, Τσακίρης 1, Τσάτσος 4, Καράγγελος 1, Τσίλης, Σεβαστίδης, Κεσίδης.
Διαιτητές: Τσάκωνας- Χασκής, δίλεπτα: 5-7, πέναλτι: 0/1-2/5.
Στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές έγραψαν: «Μετά την λήξη του α' ημιχρόνου και ενώ θα εκτελούνταν ρίψη από τον ΠΑΟΚ, φίλαθλος του Διομήδη πέταξε μικρό μπουκάλι με νερό από την εξέδρα με δύναμη προς τον αθλητή του ΠΑΟΚ Κώστα Γουργούμη, οποίος βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου και τον χτύπησε στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκε κανονικά. Στο 46:34 του αγώνα το ματς διεκόπη διότι φίλαθλοι του Διομήδη εξύβριζαν τον διαιτητή κ. Τσάκωνα με υβριστικές φράσεις. Αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα».

Δηλώσεις:

Δημήτρης Δημητρούλιας (τεχνικός Διομήδη): «Συγχαρητήρια στους παλαιότερους παίκτες που κράτησαν την ψυχραιμία τους και βοήθησαν και τους νεότερους να περάσουμε ένα διάστημα που επήλθε εκνευρισμός. Ήταν η πιο σημαντική νίκη μας στο πρωτάθλημα, δεδομένων των συνθηκών. Πλέον η πρώτη θέση εξαρτάται μόνο από εμάς».

Στέλιος Υετίων (προπονητής ΠΑΟΚ): «Δίκαιη η νίκη του Διομήδη. Αποσυντονιστήκαμε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Η δική μας δυστοκία σε συνδυασμό με την ευστοχία του Διομήδη έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του. Μας πονάει αυτή η ήττα, γιατί πιστεύαμε πως ήταν μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε με τις απουσίες του Διομήδη. Χωρίς βέβαια να αποτελεί δικαιολογία είχαμε και εμείς προβλήματα τραυματισμών και με τους τρεις αριστερόχειρες μας».

Νίκος Κοκκώνης (πίβοτ ΠΑΟΚ): «Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα που μας κόστισαν και στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Διομήδης έδειξε πως είναι μεγάλη ομάδα, αλλά και εμείς δεν τα παρατάμε. Είμαστε φτιαγμένοι από μέταλλο και καλούμαστε να το αποδείξουμε στην συνέχεια».

Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου (παίκτης Διομήδη): «Παίξαμε με πάθος από την αρχή μέχρι το τέλος. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση του. Τίποτα δεν τελείωσε, βλέπουμε όλα τα ματς με σεβασμό και σοβαρότητα».

53 comments

Anonymous said...

KAKO PAIXNIDI. MAGKIA TOU DIOMIDI POU PROSARMOXETAI SYNEXEIA LOGO APOUSIWN KAKOS KAI XORIS PLANO O PAOK

Anonymous said...

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ!!
ΞΕΦΤΙΛΑ !!
ΥΕΤΙΩΝ ΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΣ ΑΛΛΟ !
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ....ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ.ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΝΕΥΜΑ(ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ)

Anonymous said...

Enw eseis (2.29) eisaste tou katixitikou!! Me to seis kai me to sas!! Logiko, ponaei, alla krata xaraktira..

Anonymous said...

καταρχήν ήταν μεγάλο λάθος το ΑΔΕΙΟ μπουκάλακι που πέταξε ο πιτσιρικάς και αν τον είχα διπλα μου θα τον σβέρκωνα εγω.Από εκεί και πέρα να πούμε και πολλά συγχαρητηρια για τις θεατρικές ικανοτητες του Γουργούμη που γέλαγε ενα ολοκληρο γήπεδο από τους ψεύτικους σφαδασμούς του για ένα άδειο μπουκάλι που δήθεν τον πετυχε!!
Ευτυχώς για τον Παοκ που έχει και ένα Κοκκώνη να τους δείχνει πως είναι ο πραγματικός μάγκας και όχι χαλβαδόμαγκες τύπου τσακιρη ,πετριδη κλπ

Για τα υβριστικά που λες ή πρώτη φορά παρακολουθείς ντερμπυ σε οποιοδηποτε άθλημα και γιαυτό έπεσες από τα ''συννεφα'' ή κάτι άλλο θες να μας πεις και δεν το λες καθαρά...

Να υποθέσω έχεις κάνει ανάλογα σχόλια δυσαρέσκειας και στις δημοσιεύσεις στα υπόλοιπα ντέρμπυ ε?

ωωπ μεγαλε δε βρισκω τίποτα παρόμοιο.Σήμερα ενοχλήθηκες μόνο?

Anonymous said...

Φημες λενε οτι ο Κααραβαινοφ εχει φτασει στα 155 γκολ στο ματς και ακομα ο παοκ δεν εχει προσαρμοσει την αμυνα επανω του . Ελεος απο ενα παιχτη εχασε ο παοκ σημερα

Anonymous said...

e oxi mono apo ton mite file moy... 3exnas tis 16 apokroyseis toy nougkovits ?

xwria apo ayta gia mena htan megali malakia toy yetiwna poy kratage ton tsakiri mesa sto mats.aytos to mono poy ton enoiaze einai na tsakwthei me oloys kai na aposyntonizei kai ton paok etsi

Anonymous said...

μεγάλο πρόβλημα ο προπονητής στον ΠΑΟΚ. Με τόσους προπονητές στην Β.Ε. π.χ. Μάντζος, Παυλίδης και Γεωργιάδης η επιλογη του Στέλιου ήταν μακρα;ν η χειρότερη. ο Στέλιος έχεις ικανότητας για δεύτερος και για manager, τζάμπα καίγεται σ΄αυτην την θέση! Αν είναι δυνατόν τον κέρδισε ο Μίμης με 6 παίκτες!!!!!

Anonymous said...

Καλημερα
Γεωργιάδης προπονητής
Βιολιτζής πρόεδρος
ΠΑΟΚ

Anonymous said...

εσεις απο το το κιλκιζ αφηστε τα χαζα και μην διμηουργειτε καταστασεις σκεμενα για δηθεν εμπλοκη σας στον παοκ.πρωτα πρωτα ο βιολιτζης ειναι να μεινω η να φυγω και ο γεωργιαδης δηλωμενος αρειανος εδω και χρονια και ειναι γνωστο!!οσο για εσενα νικολακη (που μαλλον εσυ η δικοι σου γραφετε)την πρωτη φορα που ξεμυτισες απο το κιλκις τα εκανες μανταρα.για μιληστε με τους εδεσεους..κλαινε τα λεφτα τους..με 5 ξενους πηγενε η ομαδα και βγηκε 5-6εκτη!εκανε 2 ηττες ο παοκ καιμυρισατε αιμα ε??τον παοκ μας τον ελεγχει μια χαρα ο κοσμος του και δεν θελουμε παπατζηδες..εσεις απο το κιλκις σταματηστε να γραφετε ψεμματα και αηδιες..κλαιετε και οι δυο να δουλεψετε σε μεγαλη ομαδα ε?ο ενας στον παοκ και ο αλλος στο κιλκις...βρε αντε να χαθειτε τυχαιοι..πετριδη μην κανεις κανενα κουλο!μαθε απο τον αερωπο πρωτα..για μιλα με τους ανθρωπους εκει...

Anonymous said...

BRE ΣΤΕΛΛΑΚΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΑΣΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΙΔΗ Ή ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑΣ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ, ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Anonymous said...

STELIO FIGE, O KEHAGIAS EINAI KALITEROS!!!!

Anonymous said...

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΕ ΒΙΟΛΙΤΖΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

Anonymous said...

Γιατί πιστεύετε ότι Βιολιτζης θέλει τον Γεωργιάδη. Από ότι λέγεται στο Κιλκίς οι σχέσεις τους δεν είναι καλές, ούτε γεια δεν λενε. Υστερα κόψετε τις μαλακιες ο άνθρωπος έχει δουλειές αρκετές πάνω για να ασχοληθεί με εμάς κάτω.

Anonymous said...

O YETIΩΝ ΕΜΕΙΝΕ ΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ [ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ]ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΣΤΕΛΑΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ?ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ.ΟΥΤΕ Η ΠΕΤΣΕΤΑ ΟΥΤΕ Η ΚΕΡΚΥΔΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑ.

Anonymous said...

simfwnw me ton 3:44 oti o ietiwn einai pioni tou petridi.aftos kanonizei ta panta,metagrafes,pliromes,pioi tha paizoun ta panta kai to kraximo to trwi o stellakis alla kala na pathei o mpoufos!kai efoson kanei oti thelei o petridis tha gerasei ston pago idika pou o mikros egine balic xafnika!

Anonymous said...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΑΛΙΤΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ?

Anonymous said...

Φτάνει πια με αυτές τις αστείες συμπεριφορές που μειώνουν και προσβάλουν το όνομα της ομάδας... Ο πάγκος του ΠΑΟΚ έχει καταντίσει ντροπιαστικός, κρίμα πραγματικά!

Anonymous said...

Καλά ρε Χατζηδημητρίου τι τίτλος είναι αυτός πάλι στην σελίδα της ΟΧΕ.
Εδώ ο Διομήδης είναι 40 αγώνες αήττητος (αυτό αν είναι ρεκόρ) κι εσύ ασχολέισαι μόνο με την άμυνα της ΑΕΚ.
Αλήθεια όταν ο Διομήδης κέρδισε στην Θεσσαλονίκη το Φοιβο με 28-15 γιατί δεν έγραψες τίποτα για την άμυνα του Διομήδη (που είναι και η καλύτερη του πρωταθλήματος).
Αλλά δεν πειράζει εμείς θα συνεχίζουμε να κερδίζουμε αγώνες για να σκάσετε όλοι οι κομπλεξικοί κι εσύ μαζί.
Γιατί μόλις λίγους μήνες μετά, όλοι ξεχάσατε ότι αυτή η μικρή ομάδα της επαρχίας πέτυχε την μεγαλύτερη συλλογική επιτυχία του αθλήματος.
Εσείς όμως εκεί κολημένοι με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, εντάξει ρε παιδιά καλό είναι να υπάρχουν μεγάλες ομάδες στο handball αλλά επίσης καλό είναι να υπάρχουν υγιείς και πετυχημένες ομάδες όπως ο Διομήδης Άργους, αυτή η μικρή περιφρονημένη ομάδα των βλάχων που κέρδισε αήττητη το περσινό πρωτάθλημα και κατέκτησε το Challenge Cup.
Αυτά για να φρεσκάρουν τη μνήμη τους κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, γιατι οι περισσότεροι από εμάς που ασχολούμαστε με το handball θυμόμαστε καλά.

Anonymous said...

Proxora violitzi kala to pas se ligo tha ise k iroas tha se parakalane ta paokia mazi me ton nikolaki na toys analavis......

Anonymous said...

ρε 7:oo τι χωριατιά είναι αυτή.Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδη σε κάθε σχόλιο,δημοσιεύση να αναφερουμέ τις επιτυχίες του Διομήδη;Μέχρι πότε;Ηρεμήστε λίγο,αυτό γράφτηκε στην ιστορία του αθλήματος, τώρα προχωρήστε και στηρίξτε την ομάδα σας για τους τωρινούς στόχους.ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ.

Anonymous said...

O PILALIDIS POIOS EINAI RE PAIDIA?

Anonymous said...

gia poio uliko milas 10:56 ego den blepo kanenan

Anonymous said...

apokries vreeee xalarwste oloi, travate pieite kana krasaki na gelasei ligo to xeilaki mas parea me ta filarakia mas kaia fiste tis gkrinies. kales apokries se oloys

Anonymous said...

πολυ καλα θυμασαι 7:00!! αλλα ξεχνας οτι εχασες δυο φορες απο την ΑΕΚ! μια στο κυπελλο και μια τελευταια αγωνιστικη στο πλει-οφ! και ο παοκ ειναι αηττητος εδω και 8 χρονια απο ομαδες που ξεκινανε απο Φ!!!! κλομπεξικοι ντραμπουκοι βλαχοβλαχοι!!!

Anonymous said...

xasou re kafrako.aei mazepse ta poupoula soy apo tis apanwtes sfaliares!!! ante ante sto paxni soy grigora me ta alla zwakia....

Anonymous said...

Ο ΠΗΛΑΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ Α1 Ν'ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ.

Anonymous said...

siga megale kateba ligo. Sta biografika metran oi praxeis kai ta apotelesmata oxi oi protaseis pou sou ginonte.

Anonymous said...

Ο Πιλαλίδης μαζί με τον Κότσιρα είναι οι συνεργάτες του Ιατρούδη που κτίζουν την Εθνική Παίδων εδώ και δύο χρόνια με ουσιαστική συμβολή και όχι τυπική. Ο Ιατρούδης προσπαθεί μάταια να τον προσλάβει τον Πιλαλίδη η Ομοσπονδία αλλά ο Πιλαλίδης έχει ένα μείον…… δουλεύει στον ΠΑΟΚ και δεν γλείφει...

Anonymous said...

AYTOS EINAI O PILALIDIS APO ISTORIA MHDEN/ KENO BIOGRAFIKO /ALLA GLYFEI TON IATROUDH.OTAN ARXISEIS KAI PAIRNEIS PRWTATHLIMATA TOTE MILAME.ETSI KI ALLIWS O OPOIOSDHPOTE MPOREI NA EINAI PROPONHTHS APOTOUS NEOUS PROPONHTES STA HLIKIAKA TOU PAOK KAI AFILOKERDOS STHN ETHNIKH.

Anonymous said...

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΣ ΦΙΛΕ 09.58, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΕΘΝΙΚΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 5-6-7 ΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΠΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΤΣΙ, ΕΚΤΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΛΑΛΙΔΗ(ΚΑΚΟ) ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ...

Anonymous said...

to kako einai oti grafei gia ton eayto toy1kai den eixe pote protash apo a1.aolvw..aftoprotathike gia na xereis..ke se emas leei taxa pos stailikiaka eime mia xara..ipokritis...

Anonymous said...

ΙΕΤΙΩΝ..ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΔΙΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ

Anonymous said...

αλλαγή προπονητή στον Παοκ , Μασλαρινός έρχεται .ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Anonymous said...

Ο ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΙΣΣΥΚΙΕΣ. ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΚΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΡΜΙΤΑ ....ΔΕΝ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΑΚΟΣ.

Anonymous said...

Ο Δηαμητρουλιας πριν του δωθει η ευκαιρια και την αρπαξει απο τα μαλλια γιατι ειναι ικανος και αξιος αν δεν κανω λαθος δεν ειχε διακρισεις σαν προπονητης σε ανδρικη ομαδα,οποτε καλο θα ειναι να μην ειμαστε μηδενιστες και να αφησουμε τη νεα γεννια προπονητων να παρει οτι της αναλογει και να κριθει γι'αυτο.εκτος και αν φοβομαστε την θεση μας...

Anonymous said...

file 11.15 mazi sou eimai... prospathoun na dosoun aksia se ena abalo axaristo pemali pou troei psomi ap to paok kai den ektimaei tipota.. poios to xthesino tsoutseki..

Anonymous said...

PALI TA IDIA
PISTEVETE OTI TO PROVLIMA TOY PAOK INE MONO O PROPONITIS?
ME AFTOYS POY INE DIPLA STON PROPONITI TI KANEIS??
PETRIDIS K O ALLOS O GRAFIKOS??
THELI K PROPONITI K D.S ALLIOS KRIMA GIA TON SILOGO!!!

Anonymous said...

υετιων ασχετε φυγε και ασε την ομαδα!!!! 2 χρονια δεν εχεισ κανει τιποτα καινουριο στην ομαδα!
πετριδη γραφικε προσφερε κατι στην ομαδα περα απο το να κανεισ καραγκιοζλικια στουσ διαιτητεσ!ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΜΥΡΩΔΙΑ!!

Anonymous said...

re paidia ti shesi exei o dimitroulias me ton pilalidh. mh trelathoume kiolas. symfwnw me 11.15

Anonymous said...

ο καθένας λέει την μαλακία του εδώ μέσα .

Anonymous said...

ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ,ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ.......
ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΗΔΗ.

Anonymous said...

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.

Anonymous said...

Prosexte mono osoi thelete na parete to timoni tou paok giati o gragas exei poli dinati ulti akoma kai an then einai taismenos!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

to viografiko einai ftwxo kai i eparsi megali

Anonymous said...

ΣΤΕΛΙΟ ΦΥΓΕ

Anonymous said...

ektos olwn twn stoxwn apo twra o paok
ASXETOI !KATASTREFETE TIN OMADA!!!!

Anonymous said...

ΤΣΑΚΙΡΗ ΒΛΑΚΑ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!! ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ !

Anonymous said...

Υετιων σταματα να γραφεις αρνητικα σχόλια ρε κομπλεξικε για τον Γιαννη. Τι σε πειραζει που δν σε γλυφει ή εμαθες κατι καιαρχισες τα μαχαιρια. Ασχολησου λιγακι με την ομαδα και ασε τα μπλοκ.

Anonymous said...

pio poli vromane oi kadoi anakiklwsis i genikis xrisis????

Anonymous said...

esu pou rotas gia ton pilalidi ton ksereis i kaneis pos den to ksereis? mallon tha eisai kai esu ena apo tous kai kala adikimenous proponites tou handball kai tou athlimatos genika .

Anonymous said...

Πάει στον φοιβο με το φιλαράκι του ο ¨δεν βλέπω κανένα¨ και χωρίς να σέβεται τους ανθρώπους που του δώσανε δουλειά, βγαίνει και κράζει δημοσίως την ομάδα! Καλά να πάθεις όμως Στέλιο, ΕΣΥ φταίς που τον κράτησες...

Anonymous said...

NA SE PO RE 4:30 MAKRIA AP TON TSAKIRI EINAI TRELOPAOKI KAI PAIZEI ME PATHOS. AN EISTE ANTRES NA BGITE DIMOSIA NA TA PITE SKOULIKIA MAKRIA AP TON PAOK....O NIKOS PAOK EIMAI MPITE STO FB NA ME BRITE ANONIMA ARX@@A...