Αναχωρεί αύριο η Νεανίδων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναχωρεί αύριο η Νεανίδων


Συνεχίζεται για 3η ημέρα η προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προπονείται στα κλειστά της Νίκαιας και του Κορυδαλλού μέχρι την Πέμπτη, όταν και θα αναχωρήσει για την Σλοβακία για να πάρει μέρος στον 7ο όμιλο με αντιπάλους Νορβηγία, Βοσνία και Σλοβακία. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Αντωνίου τόνισε: «Προετοιμασία ακολουθεί το πρόγραμμα που έχουμε χαράξει, αν και θα θέλαμε λίγες ακόμα ημέρες για να δέσει ακόμα καλύτερα η ομάδα. Το παρήγορο είναι ότι μέσα από την διαδικασία, στην οποία βοήθησε η Ομοσπονδία, πραγματοποιήσαμε κάποια μονοήμερα καμπ που έχουν αφήσει κάποιους καρπούς τεχνικοτακτικά. Έχουμε ακόμα δύο ημέρες μπροστά μας. Θα αντιμετωπίσουμε διαφορετικές σχολές. Η Νορβηγία είναι μία από τις ισχυρές δυνάμεις, τη οικοδέσποινα Σλοβακία και η Βοσνία για την οποία δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα. Θέλουμε τα κορίτσια να αποκτήσουν εμπειρίες οι οποίες θα τους φανούν χρήσιμες στις μεγάλες Εθνικές ομάδες».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Γυναικών Σωκράτης Βακάλης σχολίασε: «Η προετοιμασία κυλάει
καλά, αν και είναι μικρή. Τα κορίτσια ακολουθούν κατά γράμμα αυτά που λέμε. Έχουν βοηθήσει και τα προηγούμενα καμπ. Είμαστε σε καλύτερο επίπεδο, απ' ότι τις άλλες φορές. Έχουμε ωστόσο ανάγκη για περισσότερες ημέρες προετοιμασίας και φιλικούς αγώνες για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Γενικά έχουμε πολλά ταλέντα, ειδικότερα σε αυτή την ηλικία διαχρονικά έχουμε καλό υλικό, αλλά δεν υπήρχε το πρόσφορο έδαφος να αναπτύξουν το ταλέντο τους. Δεν είχαν κίνητρο, διοργανώσεις και προδιαγραφές. Έχουμε χάσει πολλά ταλέντα από αυτή την ηλικία και μετά, για αυτό θεωρούμε πως σε αυτές τις κατηγορίες πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή».

23 comments

Anonymous said...

Lefta den exoume san omospondia kai stelnoume tis aniparktes na paiksoun prokrimatika.

Anonymous said...

Το να κατηγορείς κ να βρίζεις οχε τσάμπα είναι ανώνυμος είσαι , τον να κατηγορείς παιδια ειδικά εθνικής ομάδος είτε αγόρια είτε κορίτσια δείχνει πόσο Μαλάκας στην καλύτερη περίπτωση είσαι !!!!

Anonymous said...

Κορίτσια, Σωκράτη, Γιώργο, καλή τύχη. Κάντε μια καλή προσπάθεια, τα κορίτσια χρειάζονται εμπειρίες από διεθνείς αγώνες.

Anonymous said...

τί να τις κάνουν ?

Anonymous said...

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Anonymous said...

i ntropi tis ellinikis diaitisias paretithike h akoma?

Anonymous said...

Αν δεν παραιτηθεις εσυ απ τον υπολοιπο κοινωνικο ιστο,δεν παει πουθενα...

Firs said...

Είμαστε σοβαροί;17.30 λεπτά να μη μπορούμε να σκοράρουμε ούτε με πέναλντι.Μήπως τα κορίτσια είναι από άλλο άθλημα;Και δεν έχουν σχέση με το χάντμολ;

Anonymous said...

Xriazomashe proponites kai proetoimasia gia na valoume 9 goal se 60΄?

Anonymous said...

Θα βαλουμε εσενα προπονητη.Ισως ξερειςπερισσοτερα.Δεν ντρεπεσαι

Anonymous said...

29-9?

Anonymous said...

29-9 ναι , αντιμετωπίσαμε μια ομάδα φαβορί για το τρόπαιο , με δύο μέρες προετοιμασία γιατι κάτι μαλάκες ειδήμονες του αθλήματος θέλουν να απαξιώσουν τις εθνικές ομάδες κ αρνούνταν να αφήσουν τα παιδια να κάνουν προπόνηση !!!!
Κ το Μουρίνιο να φέρεις τα ίδια αποτελέσματα θα έχουμε όσο υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι που να μήν στηρίζουν ούτε τις εθνικές ομάδες .... Αλλά πάντα ανώνυμα γιατι δεν έχουν α@@@@@ να πουν επώνυμα ,

Anonymous said...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ 1 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΙΕΣΗ... 2 ΚΙΝΗΣΗ-ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΜΗΔΕΝ.... για ποιο πραγμα λοιπον να μιλησουμε!!!!!!!!!οταν δεν εχουν διδαχθει σωστα το Α κ το Β του παιχνιδιου!!!!!!!!!! ας σωπασουμε ολοι μας κ ας κανουμε ΡΙΣΤΑΡΤ στα βασικα!!!!!!!!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!!

Anonymous said...

Kαλο το παρεακι αυτο της Νικαιας!!!! Αλλα ρε Μανδα ελεος κρατα τουλαχιστον τα προσχηματα!!! και μονο που η κορη σου συμμετεχει εσυ δεν επρεπε να υπαρχεις εκει...

Anonymous said...

Οσο καλοπροαιρετος και να θελεις να εισαι δυστυχως υπαρχει η εικονα που μιλαει απο μονη της

Anonymous said...

Den exoume xrimata gia ta somateia den exoume xrimata gia perissoterous anaptiksiakous proponites kai exoume xrimata gia ekdromes kai gia ypeuthino ethnikon omadwn

Anonymous said...

Το καινούριο ανέκδοτο το ξέρετε; "Γυναικείο χάντμπολ"! χαχαχαχαχαχα. Ακούστε και ένα καλύτερο: "Εθνική ομάδα νεανίδων"! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σε λίγο θα φτιάξουν και εθνική ομάδα κορασίδων, παγκορασίδων και πάει λέγοντας! Λεφτά όμως δεν υπάρχουν. Απλά έχουμε κάτι οικονομίες για να πάμε σε 3-4 τουρνουά στο εξωτερικό...

Anonymous said...

δεν καταλαβαινω τον σκοπο που παει η νεανιδων. εδω δεν υπαρχουν λεφτα οδοιπορικα για τα σωματεια που πληρωνουν και στηριζουν το αθλημα και στελνουμε κοριτσακια εξω να χαλασουμε τσαμπα 30.000 ευρώ?γιατι δεν δωσατε αυτα τα λεφτα στα σωματεια που σας στηριζουν τουλαχιστον κ. παντελη?

Anonymous said...

Λοιπόν, ακούστε και κάτι ακόμα. Γυναικείο χάντμπολ δεν είχαμε και ποτέ δεν θα αποκτήσουμε. Τα κοριτσάκια που έχουν κάποια προσόντα θα ασχοληθούν με το βόλλεϋ, την υδατοσφαίριση ή τον στίβο. Αυτά που περισσεύουν θα παίξουν χάντμπολ, τέννις, πινγκ-πονγκ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο κλπ. είναι αξιέπαινα που ασχολούνται με τον αθλητισμό και δεν γυρίζουν στα πάρκα και στις καφετέριες. Μέχρι εκεί όμως. Τα μεγάλα τουρνουά είναι για μεγάλες αθλήτριες. Μην τα ταλαιπωρείτε τα κοριτσάκια για να κάνετε εσείς τα ταξιδάκια σας. Αφήστε τα να χαρούν το άθλημα μέσα στην πατρίδα τους.

Anonymous said...

me tin parousa oikonomiki katastasi otan i ethniki gynaikon tha mporei na nikisei tin protathlitria paidon tote na ksana paiksei prokrimatika den perisseuoun lefta gia ekdromes. voitheiste ta somateia pou asxolountai me tin anaptiksi mpas kai kanoume kati se mia dekaetia

Anonymous said...

Σίγουρα το 29-9 ειναι βαρύ αλλά ηταν και το πρώτο παιχνίδι των κοριτσιών απέναντι σε ομάδα που θα πάρει σιγουρα μετάλλιο στο επόμενο ευρωπαικό .πολύ άγχος και πολλές λάθος πάσες .συστήματα που γινόνταν για να γίνουν απέναντι σε μια 6-0 που ήξερε πως να τα αντιμετωπίσει, με μιάμικρή έξοδο από έναν απο τους κεντρικούς αμυντικούς και περιφερειακους που εκτός απο την Ζυγούρα δεν απειλούσαν (δεν ακουμπούσαν καν τα 9 μέτρα).καλοί οι τερματοφύλακες .Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα γιατί τα κορίτσια έπαιξαν πολύ κατω των δυνατοτήτων τους.Αγώνες και προπονήσεις χρειάζονται οι ομάδες και όχι απαξίωση.

Anonymous said...

Δεν απαξιώνουμε τις αθλήτριες αλλά τους ανθρώπους σαν τον Παντελή και Μανδά που τα ξέρουν όλα και μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον όλεθρο και την καταστροφή. Πλήρεις απαξίωση της ανάπτυξης και των σωματείων που στηρίζουμε τόσα χρόνια το άθλημα. Διαλύεται το γυναικείο χάντμπολ, διαλύστε και το ανδρικό να τελειώνουμε. Καλή παρέλαση με σημαιοφόρους τους διαλυτικούς.

Anonymous said...

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-..ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ.ΕΛΕΟΣ.ΘΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΡΑ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΞΕΦΤΥΛΕΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΠΑΙΔΙΑ.ΞΕΦΤΥΛΕΣ-ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ.