Πρωταθλητής Κεντρικής Μακεδονίας στους παίδες ο Ζαφειράκης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρωταθλητής Κεντρικής Μακεδονίας στους παίδες ο Ζαφειράκης


Μεγάλη νίκη  πέτυχαν οι παίδες του Ζαφειράκη έναντι της αντίστοιχης ομάδας του Φιλίππου Βεροίας. Στο μεγάλο ντέρμπι της Ημαθίας, η ομάδα μας επικράτησε της Βέροιας με τελικό σκορ 31-28. Η πρωτοπορία στο σκορ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού εναλλασσόταν με την ομάδα μας  στο ημίχρονο να βρίσκεται πίσω στο σκορ  για 1 γκολ (15-16). Από την αρχή του β' ημιχρόνου η ομάδα μας ανέβασε την απόδοση της και από το 40' περίπου έμεινε μπροστά στο σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα. Ασταμάτητοι στον αγώνα ήταν οι παίκτες της Νάουσας Ρότζιος Π. και Θεοδωρόπουλος που σημείωσαν από 10 τέρματα έκαστος και έβαλαν 20 τέρματα από τα συνολικά 31 (!).

Με αυτή τη σπουδαία νίκη επί του Φιλίππου και την νίκη επί του Μίλωνα Γιαννιτσών με σκορ 32-24,
οι παίδες μας αναδείχθηκαν και μαθηματικά πλέον πρωταθλητές Κεντρικής Μακεδονίας. Θυμίζουμε ότι η ομάδα των παίδων έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στο πανελλήνιο για 4 συνεχείς χρονιές και με την φετινή χρονιά έχει αναδειχθεί συνολικά 5 συνεχείς χρονιές πρωταθλήτρια Κεντρικής Μακεδονίας. Το γεγονός αυτό την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες πανελληνίως  καθώς, κανείς άλλος σύλλογος στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ δεν έχει κατακτήσει πανελλήνιο πρωτάθλημα πάνω από 3 συναπτά έτη.

Στοιχεία του αγώνα

Σύνθεση

Ζαφειράκης : (Παυλίδης) Λιούμης, Κεχαγιάς, Τσάτσας 2, Παρασκευαίδης 1, Μαντζώρος 3, Βεζυργιαννόπουλος 1, Γκουλαξίδης, Τζουβάρας, Μαυροδουλάκης 2, Θεοδωρόπουλος 10, Παπαδής, Τσαγκεράς 2, Ρότζιος Π. 10, Σιδηρόπουλος, Ρότζιος Γ.

Δεκάλεπτα

4-5,  13-9,  15-16 (Ημίχρονο),  18-19,  25-24, 31-28 (Τελικό)
http://zafirakishc.blogspot.gr/

No comments