Τελικά αποτελέσματα εφηβικού 2ης ημέρας (ενημέρωση 22:40) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τελικά αποτελέσματα εφηβικού 2ης ημέρας (ενημέρωση 22:40)




Στον πρώτο αγώνα της 2ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ομάδας Δράμα 1986 με 39-40, με τον παίκτη της Δράμας Σάββα να σημειώνει 22 γκολ!


ΔΡΑΜΑ 86 - ΠΑΟΚ
Τα δεκάλεπτα: 9-9, 18-13, 25-21 ημιχ., 31-27, 33-31, 39-40


Δράμα 1986 ( Τογανίδης Θεόδωρος): Κουρουτζίδης 2, Ιακωβίδης 4, Παπαδόπουλος 4, Τσιτσιγκός 3, Ανθόπουλος 1, Ζάμπας, Γιαγκού 2, Τσαύλος, Σάββας 22, Παπαστυλιανός, Καλπάκης, Τουνγκελίδης 1, Τορνικίδης, Σιδηρόπουλος, Τσακαλίδης, Μασλούγκας.

ΠΑΟΚ (Σκανδάλης Βασίλης): Γιαννακίδης, Ραφτόπουλος, Καραβασίλης 4, Καραγκιοζόπουλος 7, Στρίκος 6, Αργυρόπουλος, Παπαδόπουλος 9, Ιλερής 10, Πολυζώης, Μαγγλάρης, Τσεσμετζίδης 4, Τσολακίδης, Βαρκαρωτός, Παϊσιάδης, Καπακτσής, Γεωργιάδης.
Κόκκινες: Τσιτσιγκός (3 δίλεπτες)
Διαιτητές: Καραπάνος – Δημάκης


Στον δεύτερο αγώνα της 2ης αγωνιστικής, η ΧΑΝΘ επικράτησε του ΑΣΕ Δούκα με 23-21.

Τα δεκάλεπτα: 3-4, 6-10, 11-13 (ημιχ), 16-16, 18-19, 21-23.

Κόκκινες: Παπαδόπουλος Ν. (αποβολή)

ΑΣΕ Δούκα (Στραβομύτης Δημήτρης): Καραδήμας, Μπραουδάκης Δ., Τζανιδάκης, Κανάκης, Μπραουδάκης Ν. 8, Μπάγιος 1, Φιλίππου, Αραπακόπουλος 1, Αϊβαλιώτης 5, Ηλιόπουλος, Κορδογιάννης, Κοντός, Κάλλης, Πάνου., Μυλωνάς 6.

ΧΑΝΘ (Κοκτσίδης Κώστας): Μπουκοβίνας, Λέμπερος,  Σειρεκίδης 10, Δέσπος 7, Παπαδόπουλος, Βιτανόγλου, Βακάλης 1, Καπετάνος 3, Αργυρόπουλος, Λαφτσόγλου, Μελετάκος, Παπαδόπουλος Ν. 2, Ζωσιμίδης, Τσόγιας, Λέκα, Πατσιαβάς, Τσιρτσουρίδης

Διαιτητές: Σκλαβενίτης - Τσάμος


Στον τρίτο αγώνα της 2ης αγωνιστικής, ο Διομήδης Άργους επικράτησε του Φιλίππου Βέροιας με 32-26. Παρών στον πάγκο του Φιλίππου και ο Κύρος Σαράφης, ο οποίος μετέβη από την Βέροια κοντά στην ομάδα του.

Τα δεκάλεπτα: 5-4, 9-7, 15-12 (ημιχ), 19-14, 27-19, 32-26

Διομήδης Άργους (Δημήτρης Δημητρούλιας): Πασσιάς 15, Βαρδάκας 1, Κρεμαστιώτης Λ. 4, Χαντέλης 3, Κουτρουμπής 2, Σπέντζος 4, Χειβιδόπουλος 1, Κρεμαστιώτης Α., Μαλάμος, Ξύγκος, Κάππος, Σιατιρλής, Καρκαλάτος 2, Βύρλος, Ρουμελιώτης, Μητσάκος.

Φίλιππος Βέροιας (Κούγιας Νίκος): Μιχαηλίδης 1, Δομπρής 6, Τριανταφυλλίδης 1, Παντελίδης 3, Γκαράς, Χαραλαμπίδης, Κορωνάς, Ζευγαρόπουλος 3, Αποστολίδης, Θωμαϊδης 2, Δάσκαλος 2, Ντόβας 8, Καραβίτης, Κάργατζης, Ζλατάνος, Τσαμήτρος

Διαιτητές: Σκλαβενίτης - Τσάμος

Τέταρτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΑΣΕΔ
ΠΑΟΚ-ΑΣΕΔ 30-29
Τα δεκάλεπτα: 4-5, 7-11, 12-15 (ημιχ), 19-20, 25-25, 30-29

ΠΑΟΚ (Σκανδάλης Βασίλης): Γιαννακίδης, Ραφτόπουλος, Καραβασίλης 3, Καραγκιοζόπουλος 10, Στρίκος 4, Αργυρόπουλος, Παπαδόπουλος 2, Ιλερής 5, Πολυζώης, Μαγγλάρης, Τσεσμετζίδης 6, Τσολακίδης, Βαρκαρωτός, Παϊσιάδης, Καπακτσής, Γεωργιάδης. 

ΑΣΕ Δούκα (Στραβομύτης Δημήτρης): Καραδήμας, Μπραουδάκης Δ., Τζανιδάκης 4, Κανάκης 1, Μπραουδάκης Ν. 6, Μπάγιος 1, Φιλίππου, Αραπακόπουλος 4, Μυλωνάς 8, Αϊβαλιώτης, Ηλιόπουλος 1, Κορδογιάννης 1, Κοντός 3, Κάλλης, Πάνου. 

Διαιτητές: Σκλαβενίτης - Τσάμος


Πέμπτο παιχνίδι Φίλιππος Βέροιας - Δράμα 86

Τα δεκάλεπτα: 5-6, 13-11, 18-15 (ημιχ), 23-18, 29-23, 37-28.

Φίλιππος Βέροιας (Κούγιας Νίκος): Μιχαηλίδης 4, Δομπρής 10, Τριανταφυλλίδης 2, Παντελίδης 3, Γκαράς, Χαραλαμπίδης, Κορωνάς 1, Ζευγαρόπουλος 7, Αποστολίδης, Θωμαϊδης 3, Δάσκαλος 1, Ντόβας 2, Κάργατζης 3, Ζλατάνος, Τσαμήτρος, Αλμπανίδης 2

Δράμα 1986 (Τογανίδης Θεόδωρος): Κουρουτζίδης 2, Ιακωβίδης 3, Παπαδόπουλος 7, Ανθόπουλος, Ζάμπας 2, Γιαγκού 1, Τσαύλος, Σάββας 7, Καραγιάννης 1, Καλπάκης, Παπαστυλιανός 1, Τουνγκελίδης 4, Τορνικίδης, Σιδηρόπουλος, Τσακαλίδης, Μασλούγκας.

Διαιτητές: Τσάκωνας - Κουτσός


ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - Χ.Α.Ν.Θ. 23-19

Στον τρίτο αγώνα της 3ης αγωνιστικής, ο Διομήδης Άργους επικράτησε της ΧΑΝΘ με 23-19. Η ομάδα του Άργους, έκανε το 3 στα 3 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στις 3 πρώτες αγωνιστικές του Final Six.

Τα δεκάλεπτα: 3-1, 8-3, 9-6 (ημιχ), 13-8, 18-13, 23-19.

Διομήδης Άργους (Δημήτρης Δημητρούλιας): Πασσιάς 8, Βαρδάκας, Κρεμαστιώτης Λ. 3, Χαντέλης 3, Κουτρουμπής, Σπέντζος 2, Χειβιδόπουλος 5, Κρεμαστιώτης Α., Μαλάμος, Ξύγκος, Κάππος, Σιατιρλής, Καρκαλάτος 2, Βύρλος, Ρουμελιώτης, Μητσάκος.

ΧΑΝΘ (Κοκτσίδης Κώστας): Μπουκοβίνας, Λέμπερος,  Σειρεκίδης 7, Δέσπος 5, Παπαδόπουλος 1, Βιτανόγλου 1, Βακάλης, Καπετάνος, Αργυρόπουλος, Λαφτσόγλου, Μελετάκος 3, Παπαδόπουλος Ν., Ζωσιμίδης 2, Τσόγιας, Λέκα, Πατσιαβάς, Τσιρτσουρίδης

Διαιτητές: Τσάκωνας - Κουτσός

8 comments

Anonymous said...

ΔΙΟΜΗΔΗΣ - ΧΑΝΘ : 23 - 19

Anonymous said...

Καλημέρα..Τι παιχτούρι πρέπει να είναι αυτός ο πιτσιρικάς ο Σάββας!Είχα διαβάσει τα κατωρθώματα του και με την Εθνική και είχα ενθουσιαστεί.Δεν τον έχω δει καθόλου, ξέρω μόνο ότι είναι ψηλός.Ελπίζω να τον δουλέψουν σωστά,να μην τον κάψουν και πάνω απόλα να μείνει προσγειωμένος.Με τέτοιο μπόι, δύναμη και scoring ability σε αυτήν την ηλικία, έναν άνθρωπο θυμάμαι που ήταν και γενιά μου.Τον Αλβανό.Αυτός είναι ψηλότερος και έχει πιο πολλές παραστάσεις.Αν έχει και το ταλεντο του μπορεί να γράψει ιστορία. Άντε αγόρι μου γίνε καλύτερος απο τον Αλέξη και κάνε το χάντμπολ μας περήφανο.Όποιος ξέρει παραπάνω πράγματα για τον μαγκάκο, ας μας πει, χωρίς κακίες και ζήλιες.

Anonymous said...

ε όχι και,πώς το είπες,"scoring ability" ο Αλβανός !
Ντάξει,αριστερό χέρι ,άμυνα,δουλειά,συνέπεια,αλλά μέχρι εκεί.
Αυτό που θες να πεις το είχε σε μέγιστο βαθμό εκείνο το παλικάρι στον αθηναϊκό ο Καζής

Anonymous said...

ναι ο καζης στα ανοιχτα του βυρωνα ειχε scoring ability...ασε μας ρε φιλε τοτε επαιζαν αλλο αθλημα.

σημ. εχω παιξει αρκετες φορες αντιπαλος του...τιποτα το ιδιαιτερο

Anonymous said...

Στην ομαδα του Α2 κατηγορια του βορρα παιζει 30-40 λεπτα αρ.ιντερ κ play maker με αρκετα γκολ στο ενεργητικο του.η ομαδα του τερματισε δευτερη πισω απο τον μεγαλο αρχελαο.και ειναι μολις 15 με γεματη χρονια στην Α2

Anonymous said...

Εχω τη χαρα να βλεπω σχεδον καθημερινα τον γιο μου να γυμναζετε στην ιδια ομαδα μαζι με τον Σαββα .
Χωρις να ειμαι ειδικος νομιζω οτι ειναι ενας τρομερος αθλητης.
Τωρα το παιδι τελειωνει την πρωτη λυκειου.Κανει χαντμπολ νομιζω 8 η 9 χρονια και οταν τελειωνε το δημοτικο ΄΄εριχνε΄΄το μπαλακι 65 μετρα,νομιζω αν εκανε ακοντισμο για πολλα χρονια στην ευρωπη θα εψαχναν για τον δευτερο αφου η πρωτη θεση θα ηταν του Σαββουλη.
Στην δευτερα γυμνασιου προφανως πιο κοντος[λιγο πανω απο 1,80 ]καρφωνε την μπαλα του χαντμπολ στη στεφανη μπασκετ που ηταν λιγο χαμηλοτερη απο την κανονικη.
Την ιδια χρονια δηλαδη δευτερα γυμνασιου μεσα στη βεροια με τον φιλιππο εβαλε 5 γκολ και κερδισαμε το ματσ[εκεινη τη χρονια η βεροια κερδισε την πρωτη θεση στους παιδες].
Σε Αγωνες των γυμνασιων στο μπασκετ κερδισε σχεδον μονος του το ΄΄αντιπαλο΄΄ γυμνασιο που επαιζαν οι΄΄ υποδομες΄΄ του μπασκετ στη Δραμα.
Για χαντμπολ δεν ξερω πολλα πραγματα αλλα τον βλεπω να σουταρει με χιλιους τροπους απο ολες τις θεσεις,ειναι απιστευτο .

Το μονο που θελουμε εμεις ειναι να μην εχει τραυματισμους και να ειναι παντα γερος και τοτε σιγουρα αυτο το παιδι εμας εδω στη Δραμα θα μας κανει περηφανους.

Anonymous said...


Χάντμπολ Εφήβων: Με το...αριστερό μπήκε στο τουρνουά ο ΑΣΕΔ,, ήττα στην αυλαία του "Final 6" από Φίλιππο Βεροίας και διαιτησία...26-24

30/4/2013

Μόλις με 2 παίκτες γηπέδου και τραγικά παράπονα από τη διαιτησία ολοκλήρωσε η Εφηβική ομάδα του Συλλόγου μας τη χθεσινή της (29/4) πρεμιέρα στο Άργος, για την τελική φάση (Fianl 6) του πρωταθλήματος...

Η ήττα με σκορ 26-24 (ημίχρονο 10-14) από τον Φίλιππο Βεροίας πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μετά την προκλητική έως σφαγιαστική διαιτησία των κκ Τσάκωνα - Κουτσού που έκαναν ότι μπορούσαν για να ηττηθούν οι Πρωταθλητές Ελλάδος στον πρώτο τους αγώνα...

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει το χαντμπολικό blog του Συλλόγου μας, λίγο μετά τη λήξη του χθεσινοβραδινού αγώνα...

"Μετά από μια πρωτοφανή σφαγιαστική διαιτησία (Τσάκωνας - Κουτσός, υπό το άγρυπνο βλέμμα του προέδρου της ΚΕΔ, Θανάση Νικολίτσα), οι πρωταθλητές έφηβοι του ΑΣΕ Δούκα ηττήθηκαν με 26 - 24 (ημίχρονο 14-10 υπέρ του ΑΣΕΔ) από τον Φίλιππο Βέροιας στην 1η αγωνιστική του Final 6, που διεξάγεται στο Αργος.

Χαρακτηριστικές του "βιασμού" των κανονισμών και των ετσιθελικών αποφάσεών τους ήταν οι εξηγήσεις του προέδρου του Φιλίππου, του ΚΥΡΙΟΥ Διονύση Ντόβα, ο οποίος αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα αισθάνθηκε την ανάγκη να διευκρινίσει ότι ο σύλλογός τους δεν έχει καμία σχέση με το ανεκδιήγητο σόου των δύο διαιτητών στο τελευταίο δεκάλεπτο...

Τι έκαναν στα τελευταία λεπτά (διότι αν γραφτεί τι έκαναν σ' όλο το ημίχρονο θα χρειαστεί ολόκληρος τόμος) κι ενώ οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες στο 53.50; Εδωσαν δίλεπτη στον προπονητή του ΑΣΕΔ, Δημήτρη Στραβομύτη, ο οποίος διαμαρτύρονταν κόσμια για διαφορετική εφαρμογή των βημάτων ένθεν κακείθεν. Στη συνέχεια ανακάλυψαν δίλεπτη στον Αϊβαλιώτη σε πεντακάθαρο κλέψιμο στο 57.34 κι ενώ ο ΑΣΕΔ έβγαινε στον αιφνιδιασμό. Η λανθασμένη (παρότι τον έπνιγε το δίκιο) αντίδραση του αθλητή επέφερε κι άλλη δίλεπτη (εκτός αγώνα).

Η κερκίδα επαναστατεί και ο ξεσηκωμός οδηγεί σε εντολή του κ. Τσάκωνα προς τους λιγοστούς αστυνομικούς για την απομάκρυνση ενός θεατή, γονέα αθλητή (με τον διαιτητή - τιμωρό να εξηγεί με αγοραία γλώσσα στη γραμματεία πώς τα ίδια έκανε -ο θεατής- και πέρσι στη Δράμα! Πώς το ξέρει; Ηταν εκεί; Ποιος τον πληροφόρησε σχετικά; Κι από πότε παριστάνει τον δικαστή Ντρεντ;)...

Αφού η σφαγή ολοκληρώθηκε, αποχώρησε έκων άκων ο κ. Νικολίτσας από το γήπεδο με τους διαιτητές να μην αναγράφουν τελικά στο φύλλο αγώνα τίποτα απολύτως απ' όσα διημείφθησαν (κακός χαμός από τον αρχηγό αποστολής του ΑΣΕΔ) με το σφύριγμα της λήξης. Από τύψεις άραγε ή διότι δεν χρειαζόταν οτιδήποτε άλλο, καθώς επιτέλεσαν την αποστολή τους;"

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο αγώνας ήταν αμφίρροπος ακόμα κι όταν ο ΑΣΕΔ ξέφυγε με 4 γκολ στο α' μέρος (12-8 και 14-10). Ο Φίλιππος Βέροιας, που συγκλονίστηκε προχθές από τον αδόκητο χαμό του πατέρα του προπονητή της ομάδας, Κύρου Σαράφη, επιβεβαίωσε την ποιότητά του (3ος πέρσι, νικητής το 2011 και το 2010 στους γεννηθέντες αυτής της κατηγορίας),. επανέκαμψε στο β' μέρος, αλλά οι διαιτητές δεν επέτρεψαν το φινάλε να είναι συναρπαστικό, όπως άξιζε και στις δύο ομάδες.

Θυμίζουμε ότι και πέρυσι οι "μπλε" του Δημήτρη Στραβομύτη ξεκίνησαν το τουρνουά με ήττα από την ίδια ομάδα (!), αλλά στο τέλος αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ελλάδας ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά...

Το τουρνουά συνεχίζεται για τον ΑΣΕΔ σήμερα (30/4) το πρωί στις 11:30 κόντρα στη ΧΑΝΘ με ακόμα περισσότερο πείσμα και συσπείρωση στο έπακρο.

Anonymous said...

Τα τελικά αποτελέσματα θα αναρτηστούν κάποια στιγμή...? Οι ομαδικές και οι ατομικές βραβεύσεις..? Γιατί τόση καθυστέρηση?