Εκπαιδευτήρια Δούκα - 2ο ΓΕΛ Συκεών και 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών - ΓΕΛ Προσοτσάνης οι τελικοί σε αγόρια και κορίτσια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εκπαιδευτήρια Δούκα - 2ο ΓΕΛ Συκεών και 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών - ΓΕΛ Προσοτσάνης οι τελικοί σε αγόρια και κορίτσια


Στον Μεγάλο Τελικό του Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας - Κύπρου, προκρίθηκε η ομάδα χάντμπολ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα! Στον ημιτελικό της διοργάνωσης που διεξήχθη χθες (23/4) στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, οι αθλητές του Κώστα Τσαβδαρίδη νίκησαν την ομάδα του 2ου ΓΕΛ Νάουσας με σκορ 17-23 (ημίχρονο 8-12) και αύριο (24/4) το μεσημέρι στις 15:00 θα αγωνιστούν για το Χρυσό Μετάλλιο...

Αντίπαλός τους, το 2ο ΓΕΛ Συκεών όπου σήμερα κέρδισε στον άλλο ημιτελικό το 1ο ΓΕΛ Αργους
στα πέναλτι με 4 - 1, καθώς στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού το αποτέλεσμα ήταν 20 - 20, με το ημίχρονο να λήγει επίσης ισόπαλο 9 - 9.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ (Τσαβδαρίδης Κ.) : Καρόπουλος, Μπραουδάκης, Ζιβούλοβιτς 5, Μωραΐτης 5, Μαυρομάτης, Στεφανίτσης 4, Πολύδωρος, Κάλλης 3, Τσούγκος, Βάσιλας, Παππάς, Κόντος 1, Μυλωνάς 5.

2ο ΓΕΛ ΝΑΟΥΣΑΣ (ΠΑΥΛΙΔΗΣ Θ.) : Λιούμης, Ράνος, Τσαγεράς, Βεζυργιαννόπουλος, Θεοδωρόπουλος 5, Τσάτσας 7, Ρότζιος Π 4, Γκουλαξίδης, Παπάδης, Πινακούδης, Τζουβάρας 1, Ρότζιος Γ., Δεληχρήστος.

Δεκάλεπτα : 4-4 , 6-9 , 8-12 (ημ) 14-16 , 16-21 , 17-23
Δίλεπτα : 3 - 4
Πέναλτι : 6/8, 2/2
Διαιτητές : Αγγελίδης - Τόλιος


Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κατερίνης, Θωμάς Παπαδημητρίου σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Διοργανώνουμε σε συνεργασία με την Β΄ βάθμια εκπαίδευση αυτούς τους πολύ σημαντικούς αγώνες, θέλοντας να διαδώσουμε τον αθλητισμό και να δώσουμε ένα μήνυμα στους νέους. Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τον Σωκράτη Σκούφα που οδήγησε και πάλι την αγαπημένη μας ομάδα, τον Αρχέλαο στην Α1 Ανδρών. Ο Δήμος θα συμμετάσχει στην μεγάλη γιορτή- ανόδου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και θα τιμήσει όπως τους αρμόζει τους θριαμβευτές που βοήθησαν την ομάδα να επιστρέψει μετά από 8 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία».

No comments