Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο προπονητών Βριληττός 2013 (pics) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο προπονητών Βριληττός 2013 (pics)


Με το θεωρητικό σκέλος ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το διεθνές σεμινάριο προπονητικής στο πλαίσιο του «Βριληττός 2013», παρουσία 85 προπονητών από την Αθήνα και την Περιφέρεια. Τον λόγο πήρε πρώτος ο Πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ Γιάννης Βαρελτζής, οποίος ανέλυσε τις δράσεις του Συνδέσμου με τις ημερίδες και τα επιμορφωτικά σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν. «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε ένα ακόμα σεμινάριο θα σας παρουσιάσω σύντομα τις δράσεις του ΣΥΧΠΕ. Θα ξεκινήσω πρώτα από τις δύο ημερίδες που έγιναν η πρώτη στις 20/2/11 και η δεύτερη στις 27/2/11. Το 1ο αναπτυξιακό σεμινάριο που έγινε στο Λουτράκι όπου μίλησε ο κύριος Σούλτς.

Το 1ο Διεθνές συνέδριο Προπονητών που έγινε στο πλαίσιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος νέων στη Θεσσαλονίκη. Επόμενη δράση μας ήταν η Γαλλική Διημερίδα στην οποία μίλησαν οι κύριοι Κρανάκης και Πετιζιράρ. Στο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή έδωσε το παρών ο ΣΥΠΧΕ. Άλλες παράλληλες δράσεις ήταν οι βραβεύσεις ανθρώπων που έχουν προσφέρει όπως και Θέματα Στρογγυλής Τράπεζας τα οποία έχουν καταγραφεί»

«Μας δίνετε κουράγιο για την συνέχεια»

Στην συνέχεια εκ μέρους των διοργανωτών ο κ. Άκης Βαλαβάνης τόνισε ότι είναι συγκινητική η παρουσία τόσων προπονητών και τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν και τα επόμενα χρόνια αυτή την προσπάθεια. Τέλος ο Πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Παντελής Χατζηιωάννου κήρυξε την έναρξη του σεμιναρίου, επισημαίνοντας: «Από εδώ ξεκινά μια νέα μέρα για το χάντμπολ γιατί είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται με αυτοχρηματοδότηση ένα τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών με αυτό τον τρόπο. Ευχαριστώ τον κύριο Βαλαβάνη και τον κύριο Κοτσιώνη και όσους ασχολήθηκαν με αυτή τη διοργάνωση ενός διεθνούς τουρνουά.
Εμείς σε όλες αυτές τις περιπτώσεις θα είμαστε εκεί αλλά το βασικότερο είναι να είστε εσείς εκεί. Συγχαρητήρια σε όσους ασχολούνται με τον ΣΥΠΧΕ, ο οποίος με αυτή την σύνθεση έχει την ικανότητα να κάνει πολλά πράγματα.
Το πρώτο μειονέκτημα που έχει το άθλημα μας είναι ότι έχουμε χτίσει ένα άθλημα με κορυφή χωρίς βάση και τώρα προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό, ώστε να φτιάξουμε το άθλημα και για αυτό εμμένω στην ανάπτυξη. Το πρώτο που κοιτάμε είναι να εξασφαλίσουμε προγράμματα από την Ευρωπαϊκή και Διεθνή ομοσπονδία.
Οι προπονητές που έχουμε θέλουν πολύ ενημέρωση ενώ παράλληλα θα χρειαστεί να βγάλουμε και νέους προπονητές. Στόχος να κάνουμε πιο ουσιαστική και πιο καλή τη σχολή προπονητών.
Να διοργανώνουμε κάθε χρόνο ένα συμπόσιο με το πέρας των πρωταθλημάτων στο οποίο θα γίνεται ανασκόπηση του τι πήγε καλά και του τι πρέπει να αλλάξουμε εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Δεν γίνεται τα σωματεία να μην έχουν ενεργό ρόλο στις προτάσεις και να μην έχουν να προτείνουν πως μπορεί να γίνει καλύτερο το άθλημα. Θα ήθελα να κάνουμε και μια κουβέντα με τους διοργανωτές του Βριληττός για να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια αυτών των δράσεων.
Έχουμε το πλεονέκτημα να διατηρούμε μια καλή σχέση με τη γαλλική ομοσπονδία και θεωρώ ότι μπορούν να μας βοηθήσουν στο αναπτυξιακό μοντέλο».

Τιμήθηκαν οι προσκεκλημένοι
Στο διάλλειμα του σεμιναρίου τιμήθηκαν από τον ΣΥΠΧΕ και την Οργανωτική Επιτροπή οι Γκι Πετιζιράρ, Μίκι Ραντοσάβλιεβιτς και Αλεξάνταρ Μπίρκοβιτς. Τις απονομές εκ μέρους του Συνδέσμου Προπονητών έκαναν οι κ.κ. Κρανάκης (Ομοσπονδιακός Τεχνικός Ανδρών), Νίκος Γραμματικός (Γενικός Γραμματέας ΟΧΕ) και ο Παναγιώτης Τζελάλης (χορηγός του ΣΥΠΧΕ). Τις απονομές από την Οργανωτική Επιτροπή πραγματοποίησαν οι κ.κ. Δημήτρης Κοτσιώνης (Πρόεδρος της Οργανωτικής), Άκης Βαλαβάνης (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων), Πέτρος Κορκολής (μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής). Επίσης οι διοργανωτές του σεμιναρίου αντάλλαξαν πλακέτες με τους κ.κ. Άκη Βαλαβάνη και Γιάννη Βαρελτζή να τα παραλαμβάνουν.


  • Click to enlarge image ap.diethnes.theoritiko.seminario.proponiton001.JPG
  • Click to enlarge image ap.diethnes.theoritiko.seminario.proponiton002.JPG
  • Click to enlarge image ap.diethnes.theoritiko.seminario.proponiton003.JPG
  • Click to enlarge image ap.diethnes.theoritiko.seminario.proponiton004.JPG
  • Click to enlarge image ap.diethnes.theoritiko.seminario.proponiton005.JPG
  • Click to enlarge image ap.diethnes.theoritiko.seminario.proponiton006.JPG
  • Click to enlarge image ap.diethnes.theoritiko.seminario.proponiton007.JPG
  • Click to enlarge image ap.diethnes.theoritiko.seminario.proponiton008.JPG
  • Click to enlarge image ap.diethnes.theoritiko.seminario.proponiton009.JPG
  • Click to enlarge image ap.diethnes.theoritiko.seminario.proponiton010.JPG
  • Click to enlarge image ap.diethnes.theoritiko.seminario.proponiton011.JPG
  • Click to enlarge image ap.diethnes.theoritiko.seminario.proponiton012.JPG
  • Click to enlarge image ap.diethnes.theoritiko.seminario.proponiton013.JPG
  • Click to enlarge image ap.diethnes.theoritiko.seminario.proponiton014.JPG

2 comments

Anonymous said...

καμια ενημεροση για το εφηβικο σημερα?

Anonymous said...

αληθεια ο μπου-Μπουνας παρεβρεθει?